![]() |
#871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
![]() monka321 sliczny kocyk ![]() mara86 ups kurczę dobrze że wszystko dobrze się skończyło ![]() a wiecie mnie do dziś przeraża to wiaderko do kąpieli ![]() jak tam wszystkie te fałdki wymyć itp..nie wiem ![]() pamiętam jak moja mała jak zaczęła fikać, chlapała w wanience, wierzgała nózkami i machała rączkami i tak się cieszyła ![]() ![]() to wiaderko jakieś takie ciasne mi się wydaje i niewygodne ![]() ja mam tradycyjną wanienkę w dodatku RÓŻOWĄ ![]() ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2013-11-12 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że syn nie powinien Ci powiedzieć, że różowa odpada i koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
To jednak dobrze mi się wydawało
![]() Cytat:
![]() Czy wy też macie czasem taki gęsty, klejący śluz? Bo mi wypadła taka kulka bardzo gęstego przezroczystego śluzu i się zastanawiam czy to nie czop? Jak to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kocyka to mnie właśnie tak naszło i zrobiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() mi kiedyś taki gil ciągnący poszedł i się przeraziłam ale miałam jednorazowo... A czop z tego co się orientuje to zazwyczaj jest podbarwiony krwią... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#876 |
Zakorzenienie
|
ktoś ma jakieś wieści od headzik? Co u niej? Poprawiło sie coś?
headzik jak czytasz to napisz co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała dwa kocyki, jeden lżejszy i jeden gruby. Oba w paski, w odcieniach morskiej zieleni, turkusu itp. Jakbyś była zainteresowana produkcją w celach zarobkowych, to dawaj znać na privie, ja chętnie kupię. Gruby miałby być mniej więcej taki, a cienki taki.. Wogóle strasznie mi się podoba ta faktura na tym cienkim, widziałam raz coś takiego w realu i uwielbiam.
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Ale z Was ranne ptaszki. Ja korzystam ile się da ze spania bo długo nie zaznam tej przyjemności ![]() Kurcze - ja mam znów całkiem inne zdanie co do tych wiaderek ![]() Nie przekonuję mnie to kompletnie. To trzymanie za główkę... na jednym filmiku widziałam jak dziecko się przekręcało a tata mu tak kurczowo tą główkę trzymał że dziecko sobie ją prawie ukręciło. Na innym sobie kichło i się podtopiło. Na kolejnych puszczali to dziecko i główka im uciekała do wody. Masakrycznie to wyglądało. A rodzice się cieszyli jak by było z czego. Podoba mi się mycie w wanience i cała ta ceremonia z tym związana i już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy kąpać małego ![]() A mam takie pytanie - bo czytam i czytam o tych niemowlakach... piszą, że w nocy dziecko powinno mieć w pokoju 18 stopni. Czy na pewno? przecież jak mam tyle w domu to mi uszy marzną ![]() koziemleko u mnie też coś takiego zauważyłam jakiś czas temu, raz czy dwa ale mnie to tak nie przeraziło jak Ciebie ![]() Edytowane przez _Saskia_ Czas edycji: 2013-11-12 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczny ten kocyk, ale się napracowałaś, ale efekt rewelacyjny ![]() Cytat:
![]() Baja trzymam kciuki za wizytę Kate ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-11-12 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Wtajemniczenie
|
haha no w sumie tak
![]() Roane myślisz że będzie miał uraz do końca zycia?? ![]() ![]() koziemleko spokojnie, to raczej nie czop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podobno gruszka nie zawsze wszystko wyciągnie i trzeba się namachać. Spróbuje tej Fridy co mi szkodzi ![]() Dziewczyny dzięki za kciuki pomogły mi bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majka dostała po tym ulepku mega powera i postanowiła skopać mój pęcherz co nie było zbyt fajne ![]() Od rana jestem na nogach i padam już na twarz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() obiecałam opinię na temat pościeli Ala i As więc jestem ![]() od początku - pościel wysłana została 2 dni po zamówieniu (ale zamówienie robiłam po południu więc można liczyć 1 dzień), przyszła kurierem więc standardowo 1 dzień - czekałam dłużej przez weekend i wczorajsze święto ![]() Co pierwsze rzuciło mi się w oczy - myślałam, że kolor będzie ładniejszy ![]() ![]() ![]() ![]() Kołderka i poduszka jak to dla maluszka - płaskie takie jakieś ![]() ![]() Rożek - w życiu nie wywiążę tej wstążki którą dali do kompletu w taki sposób jak jest na zdjęciu, poza tym jedna wada - szkoda że nie jest ona przyszyta gdzieś do tyłu rożka, jest tylko jako dodatek - nie wiem czy nie będzie się zsuwać ![]() ![]() Bardzo fajny ten przybornik z kieszonkami, wydaje mi się że będzie wykorzystany na jakieś smoczki, grzechotki. Pielucha się tam zmieści, ale ja będę mieć przewijak na komodzie, więc tam będę trzymać takie rzeczy i tutaj miejsce mi się nie przyda. Ogólnie całość ładnie uszyta, bez wad, poza kolorem jestem zadowolona ![]() Dokupiłam jeszcze śpiworek - fajny, żyrafka śliczna ![]() ![]() ![]() To się rozpisałam, jakby któraś miała pytania to słucham ![]() Idę dalej rozpakowywać paczki ciuszków po moich siostrzeńcach ![]()
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
mona1 nie mam pojęcia
![]() ![]() no ale chocby nawet to na 2 miesiące szkoda by mi było wydawać kasę a później i tak kupić wanienkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Przyczajenie
|
Karolcia2401 - jak fajnie, że ktoś ją już ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
Saskia skąd masz takie emotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale lepiej zapytać niż coś przeoczyć tyle teraz tych przykrych historii na wizażu ![]() Cytat:
Poza tym jak dziecko ma się w tym pluskać ![]() Kurcze mi też zostało tylko 3,5 miesiąca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mi się wydaje, że jednak tej wody czasem jest za dużo a to jest tylko kwestia wyćwiczenia. Myślę, że na początek we dwie osoby trzeba będzie myć, żeby nie dopuścić do takich sytuacji ![]() Jak moja siostra była mała to strasznie mi się podobały kąpiele w wanience ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#890 |
Przyczajenie
|
a z tąd
![]() a właśnie - czy Wy też macie już siarę w cycach? ja w 21 tygodniu czuje co mam tak mokro, a mi już po uciśnięciu brodawek leci taka przeźroczysto żółtawa wydzielina. To siara? czy co to kurde jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
skad wzielas takie fajne emotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki rozmiar wanienki kupujecie? powiem tak - jakbym miała takie zdolności jak Ty to bym sobie przez zimę kilka takich cudeniek udziergała ![]() Cytat:
![]() piersi mam jędrne, twarde, podejrzewam, że gruczoły mlekowe pracują ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#893 | ||
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Przyczajenie
|
na allegro jest kilka rozmiarów : 80, 84, 100, 102 - takie dojrzałam.
Jak już kupować to tą większą chyba. W cenie one nie różnią się znacząco. Rozmiarowo są różne stojaki pod wanienkę i trzeba patrzeć jeśli się takową zakupuje. Bo inaczej zonk - jedno nie pasuje do drugiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |||
Rozeznanie
|
Nadrobiłam, to co napisałyście
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#897 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny na badaniu USG w szpitalu stwierdzili u mnie torbiele 2-3cm na łozysku. Czy któras z was miała moze taki sam problem. Nic nie znalazłam o tym w sieci. Prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba kupię podobne wiaderko (oczywiście nie oryginalne) i spróbuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#900 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.