Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-18, 10:41   #871
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

To ja Wam napisze moją wczorajsza "dietetyczna" kolacje:
Pól butelki różowego,półsłodkiego wina, paczka Sunbitsów i pół paczki ptasiego mleczka waniliowego
i jak czytam,że jest problem ze śniadaniem, kolacją czy całą dieta to przepraszam ale nie mogę. na prawdę chciałabym mieć takie problemy.
Możecie mnie teraz zjechać ale uwierzcie mi oddałabym moje za wasze z całego serca
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 10:58   #872
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Pól butelki różowego,półsłodkiego wina, paczka Sunbitsów i pół paczki ptasiego mleczka waniliowego
i jak czytam,że jest problem ze śniadaniem, kolacją czy całą dieta to przepraszam ale nie mogę. na prawdę chciałabym mieć takie problemy.
Możecie mnie teraz zjechać ale uwierzcie mi oddałabym moje za wasze z całego serca
Kylie kochana ja myśle że troche dziwnie do tego podchodzisz
Każdy ma swoje problemy i myśle że pisanie o diecie to raczej szukanie porady niż problem

Kolacji zazdroszcze Sama bym sie chetnie winka napiła wczoraj ale nie było z kim I ktore sunbitesy? Ja zawsze biore pomidor i bazylia, sa jeszcze jakies dobre?
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:05   #873
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Każdy ma swoje problemy i myśle że pisanie o diecie to raczej szukanie porady niż problem

Kolacji zazdroszcze Sama bym sie chetnie winka napiła wczoraj ale nie było z kim I ktore sunbitesy? Ja zawsze biore pomidor i bazylia, sa jeszcze jakies dobre?
Może i dziwne,ale kiedy człowieka przytłaczają na prawde wielkie problemy, to się wtedy wydaje dziwne.
Dobra,nie drążmy tego tematu

Ja jadłam paprykę z ziołami,dobre ale nie ma rewelacji ale chciałam właśnie pomidora ale nie było.
Stary 2014-01-18, 11:12   #874
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Może i dziwne,ale kiedy człowieka przytłaczają na prawde wielkie problemy, to się wtedy wydaje dziwne.
Dobra,nie drążmy tego tematu

Ja jadłam paprykę z ziołami,dobre ale nie ma rewelacji ale chciałam właśnie pomidora ale nie było.
Ja wiem o co ci chodzi, ale kochana co sie dzieje, czy to to o czym myśle? Wiesz że jakby co to służe pomocą

Ja przyznam, że siłownią i dietą po prostu odpędzam moje myśli, skupiam sie na takich pierdołach bo wtedy wogóle jakoś żyje A kiepsko jest w zasadzie. Nie moge sie doczekać przyszłego tygodnia bo bede miała dni zawalone od rana do wieczora
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 11:14   #875
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem o co ci chodzi, ale kochana co sie dzieje, czy to to o czym myśle? Wiesz że jakby co to służe pomocą

Ja przyznam, że siłownią i dietą po prostu odpędzam moje myśli, skupiam sie na takich pierdołach bo wtedy wogóle jakoś żyje A kiepsko jest w zasadzie. Nie moge sie doczekać przyszłego tygodnia bo bede miała dni zawalone od rana do wieczora
problem jest nowy,i nie moge sie jakoś ogarnąć...
Stary 2014-01-18, 11:58   #876
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Ojej Kylie, mam nadzieję, że się szybko rozwiąże i będzie dobrze

U mnie dzisiaj wybija godzina zero. Mój Tż zgodził się wreszcie pofarbować mi te moje odrosty i właśnie za chwilę zacznę rozrabiać pierwszą część farby. Jeszcze tylko poleciał do apteki po strzykawę, żeby oxy odmierzyć, bo okazało się, że gdzieś posiałam Trzymajcie za niego kciuki, żeby równo pokrył

Później Was ponadrabiam

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:02   #877
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Ojej Kylie, mam nadzieję, że się szybko rozwiąże i będzie dobrze

U mnie dzisiaj wybija godzina zero. Mój Tż zgodził się wreszcie pofarbować mi te moje odrosty i właśnie za chwilę zacznę rozrabiać pierwszą część farby. Jeszcze tylko poleciał do apteki po strzykawę, żeby oxy odmierzyć, bo okazało się, że gdzieś posiałam Trzymajcie za niego kciuki, żeby równo pokrył

Później Was ponadrabiam
jakoś soe ogarnę, nie mam wyjscia.

Twój Tż na pewno sobie poradzi,jak mój kaleka manualna dał rade to każdy da
Stary 2014-01-18, 12:07   #878
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
jakoś soe ogarnę, nie mam wyjscia.

Twój Tż na pewno sobie poradzi,jak mój kaleka manualna dał rade to każdy da
Jakbym mogła jakoś pomóc, to wiesz...

Mam nadzieję, że da radę, już mu filmiki na youtube pokazywałam jak ma to zrobić i kazałam czytać bloga Bunny
O słyszę, że już wraca

Blog

Stary 2014-01-18, 12:10   #879
kitkulka
Zakorzenienie

Kylie kochana co sie dzieje jakby co to pisz, odpisze z opoznieniem ale odpisze i jak bede mogla to pogadam

Moja Tocha wczoraj od 21 tak plakala z bolu od kolki ze az poryczalam sie razem z nia tak cierpiala a ja nie moglam jej pomoc to niesprawiedliwe ze takie maluszki tak cierpia az tchu nie mogla zlapac i sie krztusila wlasna slina

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:16   #880
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Kylie kochana co sie dzieje jakby co to pisz, odpisze z opoznieniem ale odpisze i jak bede mogla to pogadam

Moja Tocha wczoraj od 21 tak plakala z bolu od kolki ze az poryczalam sie razem z nia tak cierpiala a ja nie moglam jej pomoc to niesprawiedliwe ze takie maluszki tak cierpia az tchu nie mogla zlapac i sie krztusila wlasna slina
Dziekuje Kiteczko,wiem,że zawsze mnie wysłuchasz
Ty masz swoje zmartwienia kochana,nie potrzebne Ci jeszcze nasze
Swoje gorzkie żale już wylałam Czeko

Swoja drogą je też byłam dzieckiem z mega kolkami,raz to rodzice bali sie,że umre
Pogotowie to 2-3x w tyg u nas było, ale kiedyś sposobów leczenia i zapobiegania temu to było tyle co kot napłakał,mój wujek po jakieś maści do Niemiec jeździł
Stary 2014-01-18, 12:26   #881
kitkulka
Zakorzenienie

Kylie ale w razie co to pisz smialo, ja sie chetnie oderwe od obsranych pieluch, kolek i mleka z cycola

Boze Toska zawsze mi sie budzi jak ja probuje sie pomalowac. Zawsze! Gremlin maly a pokaze Wam co jej kupilam jeszcze troszke za duze bo na 68 rozmiar ale to nic ImageUploadedByWizaz Forum1390044381.682437.jpgImageUploadedByWizaz Forum1390044397.974694.jpg

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 12:29   #882
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie ale w razie co to pisz smialo, ja sie chetnie oderwe od obsranych pieluch, kolek i mleka z cycola

Boze Toska zawsze mi sie budzi jak ja probuje sie pomalowac. Zawsze! Gremlin maly a pokaze Wam co jej kupilam jeszcze troszke za duze bo na 68 rozmiar ale to nic Załącznik 5548304Załącznik 5548305

nie wiem czy akurat to by było dobre oderwanie od pieluch
Ale ciuszki boskie
Już ją widze normalnie w tym
Stary 2014-01-18, 13:49   #883
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Jeśli chodzi o mnie to ja pisząc tutaj o diecie szukam porady wśród dziewczyn bo być może one mają lepsze pomysły niż ja, a co dwie głowy to nie jedna przecież Poza tym nie jestem najmądrzejsza i nie wiem wszystkiego, a tak zawsze albo czeko albo ktoś inny mnie naprowadzi na właściwy tor I to nie chodzi o to że "co zjeść na śniadanie" to mój największy problem, po prostu nie o wszystkich człowiek chce rozmawiać publicznie na forum, ono nie jest od tego, lepiej skupić się na jakiejś błahostce, czymś mniej ważnym, żeby się podnieść na duchu i nie myśleć o tym co jest gdy zamykam kompa i wracam do świata realnego

Zazdroszczę Ci sunbitsów Uwielbiam paprykowe A mój tż o smaku pomidorów z czymś tam A winko to nie przypadkiem carlo rossi?

Cytat:
Nie wiem o co chodzi więc ciężko mi coś napisać, ale trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się pozytywnie i problemy się rozwiązały

Cytat:

Biedactwo Kitka jak małej nie pomogą te krople i picie przez Ciebie herbatki to może spróbuj w małej ilości dać jej do picia tą z kopru włoskiego? Mojemu małemu takie coś najbardziej pomagało Jak ja piłam efekty były mizerne, za to jak jemu robiłam herbatkę do butelki (nieraz rozcieńczałam z wodą), około 50-100ml to mu zaczęło pomagać

Piękne ciuszki! Z Antosi będzie mała fashionistka coś czuję

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Niedawno wróciłam z egzaminu. Moja nauka nie poszła na marne- jest piąteczka Ale mimo wszystko- ocena końcowa to dobry, więc zostaję ze średnią 4,67 w tym semestrze i stypendium przeszło mi koło nosa Ale w następnym będzie lepiej Musi być!

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 14:27   #884
exclusivee
Zakorzenienie

Kylie wiem że to może Ci się wydać durne, ale ja wierzę w to że negatywne myśli przyciągają do nas problemy. Czytałaś może książkę "secret"? Potrafi zmienić nastawienie człowieka i pozwala spojrzeć na niektóre sprawy z innej perspektywy

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Mój kochany maluszek jeszcze chwilę temu bawił się autkami w swoim pokoju, a teraz gdy do niego zajrzałam (bo zrobiło się coś za cicho) zobaczyłam że położył się sam do łóżeczka ze swoją pieluszką i zasnął Maleństwo kochane

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-18, 14:53   #885
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kylie wiem że to może Ci się wydać durne, ale ja wierzę w to że negatywne myśli przyciągają do nas problemy. Czytałaś może książkę "secret"? Potrafi zmienić nastawienie człowieka i pozwala spojrzeć na niektóre sprawy z innej perspektywy

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Mój kochany maluszek jeszcze chwilę temu bawił się autkami w swoim pokoju, a teraz gdy do niego zajrzałam (bo zrobiło się coś za cicho) zobaczyłam że położył się sam do łóżeczka ze swoją pieluszką i zasnął Maleństwo kochane
Dziekuje kochana,nie chciałam Cie niczym urazić wcześniej ani żadnej z Was, przepraszam
na moje problemy pozytywne myslenie nie pomoże,co najwyzej przyniesie chwilową ulge

Aaaaaa ide do fryzjera dzisiaj
Stary 2014-01-18, 15:02   #886
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje kochana,nie chciałam Cie niczym urazić wcześniej ani żadnej z Was, przepraszam
na moje problemy pozytywne myslenie nie pomoże,co najwyzej przyniesie chwilową ulge

Ee tam, nic nie szkodzi, każdy ma gorsze dni Chciałam Ci jedynie wyjaśnić jak ja to odbieram, temat można zakończyć i go nie było

Lepsza chwilowa ulga w cierpieniu niż ciągły ból
Wiem że nie pomoże, to wiadome, ale może zmiana myślenia pozwoliłaby Ci znaleźć jakieś rozwiązanie, dostrzec to czego wcześniej nie widziałaś? Łatwiej znaleźć telefon w torebce gdy nikt nie dzwoni aniżeli szukając w pośpiechu i frustracji

Co będziesz robić u fryza?

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-18, 15:04   #887
201606240916
Konto usunięte

Cytat:

I będziesz robiła tą piękną fryzurkę?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 15:16   #888
piiz
Raczkowanie

Witam wszystkie blond-wizażanki.
Mam do was pytanie,także do blond bunny.Czy któraś z was robiła lub wie coś o zabiegu keratynowym na włosy,nie tym prostującym,ale o keratynowej odbudowie włosów.
Dziś byłam w Leclercu i widziałam farby Revlon po 16 zł,najbardziej na palecie spodobał mi się numer 91 bardzo jasny beżowy blond,ale akurat ten odcień nie był dostępny.Czy może wiecie coś o tych farbach,podobno są bez amoniaku,jak wychodzą blondy?
Wstawię wam fotki po przyciemnianiu platynki i jak wyprowadziłam kolor z zielonki.W awatarze moje zdjęcie przed przyciemnianiem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140118412.jpg (112,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140118413.jpg (133,8 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez piiz
Czas edycji: 2014-01-18 o 15:18
piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 15:20   #889
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ee tam, nic nie szkodzi, każdy ma gorsze dni Chciałam Ci jedynie wyjaśnić jak ja to odbieram, temat można zakończyć i go nie było

Lepsza chwilowa ulga w cierpieniu niż ciągły ból
Wiem że nie pomoże, to wiadome, ale może zmiana myślenia pozwoliłaby Ci znaleźć jakieś rozwiązanie, dostrzec to czego wcześniej nie widziałaś? Łatwiej znaleźć telefon w torebce gdy nikt nie dzwoni aniżeli szukając w pośpiechu i frustracji

Co będziesz robić u fryza?
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
I będziesz robiła tą piękną fryzurkę?
Grzywke bede robicjak Denny
i dzisiaj premiere maja moje nowe spodnie,zamówiłam je niedawno,którch tak na prawde nie wiem z czym za bardzo łączyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0891.jpg (155,7 KB, 100 załadowań)

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2014-01-18 o 15:21
Stary 2014-01-18, 15:24   #890
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
i dzisiaj premiere maja moje nowe spodnie,zamówiłam je niedawno,którch tak na prawde nie wiem z czym za bardzo łączyć
Pokaż te spodnie

Grzyweczka pierwsza klasa, będzie Ci pasowała Chyba pożyczę zdjęcie i pójdę do fryzjerki w jakiś dzień, też chcę taką

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-18, 15:28   #891
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż te spodnie

Grzyweczka pierwsza klasa, będzie Ci pasowała Chyba pożyczę zdjęcie i pójdę do fryzjerki w jakiś dzień, też chcę taką
Takie ło

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2014-01-18 o 20:56
Stary 2014-01-18, 15:53   #892
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie,także do blond bunny.Czy któraś z was robiła lub wie coś o zabiegu keratynowym na włosy,nie tym prostującym,ale o keratynowej odbudowie włosów.
Dziś byłam w Leclercu i widziałam farby Revlon po 16 zł,najbardziej na palecie spodobał mi się numer 91 bardzo jasny beżowy blond,ale akurat ten odcień nie był dostępny.Czy może wiecie coś o tych farbach,podobno są bez amoniaku,jak wychodzą blondy?
Wstawię wam fotki po przyciemnianiu platynki i jak wyprowadziłam kolor z zielonki.W awatarze moje zdjęcie przed przyciemnianiem.
Napisz czym przyciemnialas bo tez mam chetke.
Gdzie ta zielen nie widze?
Zdjecie 1 jest teraz a 2?

Ja robiłam zabieg keratynowej odbudowy revlon emc-zdaje się taka nazwa. Robilam 3 razy, zawsze byłam zachwycona efektami, wlosy gładkie, mile w dotyku, nie spuszone. Niestety efekt nie był bardzo długi ponieważ chodze na basen

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Takie ło
to sa na codzien tak? To jaki materiał?

Cytat:
Ooo grzywka super, sama robisz?
Ja tez taka chce
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 16:00   #893
Carolajn
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
Cudowne włosy! piękny kolor na pierwszym zdjęciu taka kawka z mlekiem jaka to farba? Marzy mi się już taka długość o gładkości nie wspomnę

Kylie zrób zdjęcie grzyweczki jak już będziesz po

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2014-01-18 o 16:01
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 16:13   #894
piiz
Raczkowanie

[QUOTE=Agatau88;44673805]Napisz czym przyciemnialas bo tez mam chetke.
Gdzie ta zielen nie widze?
Zdjecie 1 jest teraz a 2?

Oba zdjęcia są z dzisiaj,tylko w różnym oświetleniu.Kolor na zdjęciu pierwszym jest oddający kolor w pomieszczeniach nie doświetlony światłem dziennym,druga fotka z lampą.Zieleni już nie ma ,ale zmagałam się z nią ze trzy miesiące po przyciemnianiu do średniego blondu,który wyglądał jak jasny brąz.Potem kolor się zmył i farbowałam jaśniejszymi odcieniami(poziom 8,9 zawsze beże).Zdjęcie przedstawia kolor po farbowaniu jungle fever 10.32 z oxy 9%.Włosy podcięte 5 cm.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Edytowane przez piiz
Czas edycji: 2014-01-18 o 16:18
piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 16:21   #895
milka_m
Rozeznanie

Ja już po, mój Tż dał radę, a jaki jest teraz dumny, jak go pochwaliłam. Nie mógł się doczekać aż wysuszę włosy, żeby zobaczyć czy nie ma prześwitów
Wyszło pięknie, nawet nie wiecie jakie miałam nieładne odrosty, swoje ciemne, poprzednie rude, jak to kiedyś Bunny nazwała "tricolor". Farba wszystko idealnie pokryła i wyrównała, pięknie jest, jutro jeszcze zobaczę jeszcze wszystko w dziennym świetle ale i tak wiem, że jest super A wszystko to oczywiście dzięki Bunny, bardzo Ci dziękuję za pomoc kochana naprawdę nie wiem jak Ty to robisz, że tylko na podstawie zdjęć potrafisz dobrać farbę tak idealnie. Dziękuję

Blog

Stary 2014-01-18, 17:01   #896
paolinka3991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Nie wiem co tam BUNNY poradzi ale może delikatna kapiel rozjsaniajaa i na to farvba popielato perłowa? chyba ze chcesz ciepły odcień.
Myślałam nad miodowym blondem-jasnym lub ciemnym, zastanawiam się, czy już kłaść farbę w tym odcieniu czy jeszcze lekko rozjaśnić. Bo bardzo jasny chyba nie dla mnie mimo ze marzy mi sie platyna
paolinka3991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-18, 17:02   #897
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

jestem już po
o ile z grzywki jestem zadowolona to ze sposobu jej robieni juz nie bardzo
zanim mi ją ścięła to chyba z 10x przejechała mi prostownicą po włosach
Ja nie wiem,ale kiedyś jak ścinałam to na mokro sie robilo,ścinało z zapasem,bo wiadomo mokre włosy są dłuższe,suszyło, modelowało i robiło ewentualne poprawki

Agatko,nie wiem jkai to material,ale na pewno z domieszka elestany,są bardzo miłe w dotyku i wygodne

Popijam malinowe piwko z Biedry
Stary 2014-01-18, 17:32   #898
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Takie ło
Świetne! U dołu są jak rurki? Gdzie zamawiałaś? Ja na wiosnę też muszę zaopatrzyć się w dresowe, szare spodnie

Cytat:
Napisane przez paolinka3991 Pokaż wiadomość
Myślałam nad miodowym blondem-jasnym lub ciemnym, zastanawiam się, czy już kłaść farbę w tym odcieniu czy jeszcze lekko rozjaśnić. Bo bardzo jasny chyba nie dla mnie mimo ze marzy mi sie platyna
Wg. mnie dobrze by Ci było w jakimś średnim popielatym blondzie, albo beżowym

Cytat:
jestem już po
o ile z grzywki jestem zadowolona to ze sposobu jej robieni juz nie bardzo
zanim mi ją ścięła to chyba z 10x przejechała mi prostownicą po włosach
Ja nie wiem,ale kiedyś jak ścinałam to na mokro sie robilo,ścinało z zapasem,bo wiadomo mokre włosy są dłuższe,suszyło, modelowało i robiło ewentualne poprawki

Agatko,nie wiem jkai to material,ale na pewno z domieszka elestany,są bardzo miłe w dotyku i wygodne

Popijam malinowe piwko z Biedry
A gdzie foto??

To ja wolę ścinanie na mokro

Zazdraszczam piwka Ja bezalkoholowo w ten weekend i w następny, następny, następny... No chyba że pokusa będzie silniejsza

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-18, 17:51   #899
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne! U dołu są jak rurki? Gdzie zamawiałaś? Ja na wiosnę też muszę zaopatrzyć się w dresowe, szare spodnie
A gdzie foto??

To ja wolę ścinanie na mokro

Zazdraszczam piwka Ja bezalkoholowo w ten weekend i w następny, następny, następny... No chyba że pokusa będzie silniejsza
Foto będzie jutro,bo dzisiaj juz ciemno a ja mam żarówki energooszczędne i to świało jest okropne
na temat spodni Pw Ci napisze
Stary 2014-01-18, 18:18   #900
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Kitka współczuję Tosi dobrze, że niedługo nie będzie tego pamiętać
trzymajcie się tam kochane!

Kylie jakbyś chciała się wyżalić to pisz albo na PW albo u nas na pewno coś doradzimy i też czekam na zdjęcie grzywki

Ex gratuluję egzaminów ja już sesję mam prawie zdaną, ale w poniedziałek najgorszy egzamin, bo z matematyki jutro się pouczę

Dziewczyny wpadłam się pochwalić Wynajęliśmy mieszkanie od 01.04. jest nasze w końcu

Któraś była w kinie na Wkręconych? Dzisiaj się wybieramy
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości