![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Dziewczyny super wyniki! Oby tak dalej nam sz³o.
Ja mam dzisiaj dzieñ truskawkowo-jogurtowy ![]() Te¿ tak Was ci±gnie do s³odkiego podczas @? Ci±gle chodzê g³odna i zapycham siê truskawkami ![]() Dawka ruchu zaliczona,w ten weekend zostaje z wami ![]()
#872 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Cytat:
Ja przed @ mam zachcianki i to bardzo s³odkie ![]() ![]()
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Jako ¿e Melonade wypatrzy³a ¿e podgl±dam to równie¿ siê przywitam
![]() Podczytywa³am od pocz±tku, jestem na bie¿±co z Waszymi spadkami i ka¿dej bardzo gratuluje! Co do mnie, obecnie waga ko³o 74 kg, cel pierwszy to 65 kg, nastêpnie 60 i wtedy ju¿ bêdê szczê¶liwa ![]() Staram siê biegaæ przynajmniej 3 razy w tygodniu (oko³o 4 km, na pocz±tku marszobiegi, teraz ju¿ wiecej biegam, ale wci±¿ czasem muszê zmieniæ bieg na szybki marsz), d±¿ê do tego ¿eby przebiec 5 km w 30 min, narazie 4 km robiê w te 30 min, wiêc troche przede mn± ![]() Oprócz tego æwiczê dywanówki, szczególnie nacisk k³ade na ramiona bo nie lubiê strasznie swoich r±k, mam nadziejê ¿e do wakacji troche je uszczuplê i wymodeluje, ale z Wasz± pomoc± i motywacj± powinno siê udaæ ![]() Posi³ki staram siê je¶æ regularnie, bêdê siê dzieliæ jad³ospisami, Wasze te¿ podczytuje i zawsze to jaka¶ inspiracja bêdzie do urozmaicania jad³ospisów ![]() Najbardziej nie sprzyjaj±cy mojemu odchudzaniu jest tryb pracy, 12 godzinne siedz±ce zmiany przed monitorem, dlatego w dni wolne bêdê siê stara³a wprowadziæ wiêcej ruchu i biegania. To tyle póki co, mam nadziejê ¿e bêdê siê czê¶ciej udzielaæ bo naprawdê fajnie motywujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Oj i tak mam, ¿e w trakcie okresu co¶ s³odkiego za mn± chodzi. Na szczê¶cie nadszed³ dobry sezon na odchudzanie - wiêc podjadam s³odkie truskawki. W ogóle sezon majowo-czerwcowy to mój najbardziej ulubiony okres w roku. Razem z wiosn± chce siê ¿yæ
![]() ![]() Mam pytanie zdrowotne: czy tylko sól zatrzymuje wodê w organizmie? Pije wody bardzo du¿o, ale i lubiê s³one. Choæ nie uwa¿am, ¿e jako¶ przesadnie. Co mo¿e byæ przyczyn± puchniêcia? G³ównie nogi wydaj± mi siê takie dziwaczne, ale bardziej tak to czujê ni¿ to faktycznie widaæ. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
hej
![]() gratuluje fajnych rezultatów! ![]() ![]() Melonade bardzo proszê o wpis w tabelkê 59kg ![]() P.S. Mój kochany m±¿ zauwa¿y³ rezultaty moich æwiczeñ ![]() ![]() trzymajcie siê ![]()
#876 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
sól to bia³a smierc starajcie sie j± ograniczaæ do minimum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Te¿ staram siê sól ograniczyæ, jako¶ ciê¿ko specjalnie nie jest, mog³abym siê bez soli obyæ.
Rzeczywi¶cie zatrzymuje wodê w organizmie, gdzie¶ czyta³am artyku³ ¿e jemy 3 razy wiêcej gram soli ni¿ ¶rednia europejska, wiêc na pewno za du¿o ![]() Gorzej u mnie z cukrem, ale go tylko do kawy u¿ywam i ograniczy³am siê i tak ju¿ z dwóch ³y¿eczek do jednej, a nawet po³owy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Póki co niektóre dziewczyny ciê¿ko do wagi pogoniæ, a co dopiero do mierzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko trzeba powoli i rozs±dnie, a tydzieñ za tygodniem bêdziemy siê☠¿egnaæ z kilogramem za kilogramem ![]() Cytat:
![]() Jak bierzesz anty to wiadomo, ¿e nie masz takich objawów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyzwyczaj siê lepiej szybko do tych obiadów ![]() Kurczê, 8 kg to ju¿ super wynik!
![]() |
#879 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No dziewczyny, po miesi±cu zrobimy podsumowanie i zobaczycie, sporo tych kilogramów zrzuconych bêdzie, jak tak dalej pójdzie! Tylko siê nie poddawaæ! ![]() Cytat:
Ale ostatnio siê nauczy³am kupowaæ gorzk±, jak siê @ zbli¿a. I dzia³a ![]() Cytat:
![]() Fajnie, ¿e te¿ siê odezwa³a¶ ![]() ![]() Cieszê siê, ¿e siê☠w±tek podoba i motywacja jest! I powodzenia w bieganiu, na pewno siê uda, bêdzie to wymaga³o trochê pracy, ale zdecydowanie jest to do zrobienia ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#880 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Ale szybko piszecie, szok!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gorzkiej czekolady to jako¶ nie smakuje mi, chyba jakbym mia³a zje¶æ tak± to wola³abym ¿adnej nie je¶æ, tak samo gorzkie kakao naturalne dla mnie nie do prze³kniêcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tabelka trochê straszy pustkami, ale tyle póki co mamy ![]()
![]() |
#883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
Ja popijam kawê mro¿on±- w³asnej roboty i czekam na Sopot Top Trendy
![]()
#885 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 051
|
bebemwls Ooo dziêki. Przypomnia³a¶ mi o festiwalu
![]() ![]() Meldujê : The Bikini Abs Workout, 10min booty shaking z Tiffany. A tak¿e rêce i ramiona z Gack±! ![]() Znów siê ze mnie leje! ![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#886 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Jeste¶cie najlepszym motywatorem na ziemi
![]() Ja dzi¶ sobie podarowa³am obiad - najad³am siê owoców i suszonych ¶liwek. Nie mam si³y, dziwny dzieñ w ogóle jest no i ca³y czas hormony mi wariuj± a @ brak. Czêsto tak mam i strasznie ciê¿kie to s± dni, notoryczne zmêczenie itp. Ale koniec ¿ali - przejecha³am dzi¶ ³±cznie ponad 25 km, by³am na spacerze i idê nied³ugo na kolejny, du¿o rusza³am siê po domu i troszkê æwiczy³am, tak¿e jako¶ ci±gnê ![]() Na kolacjê planujê zrobiæ co¶ z pieczarkami, bo ju¿ do¶æ d³ugo zalegaj±. Zawszê jak widzê tanie pieczarki to kupujê mnóstwo i potem siê g³owiê co z nimi robiæ ![]()
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
A ja w pracy do 21
![]() kawa mrozona ![]() Cytat:
![]() Mam tak s³abe rêce ¿e dopiero odk±d robie Gack± udaje mi siê wykonaæ kilka pompek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
by³o 106.5 kg ![]() jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg ![]() _________________________ _________ Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz! 24.08.2012 ![]() 30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |||||
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje wszystkim l¿ejszym nawet o 0,1 kg, których nie uda³o mi siê zacytowaæ ![]() A do w±tpi±cych (czyli m.in. do mnie) nie ³ammy siê, tyle pracy ju¿ w³o¿y³y¶my i tyle sobie odmawia³y¶my nie po to, ¿eby to wszystko posz³o na marne ![]() Mi waga pad³a. Zwa¿ê siê jutro rano kiedy znajdê w czelu¶ciach pokoju nowe baterie.
![]() |
#890 |
Konto usuniête
|
a wino czerwone ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Dietetyczka pozwoli³a tylko wytrawne wino piæ.
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Nie wiem co siê dzieje z tymi lud¼mi (mo¿e ze mn±?) Ka¿dy siê zachowuje jak chce, robi co chce, mówi co chce i ka¿e siebie akceptowaæ takim jakim jest. Ale jak ja siê zmieni³am - przesta³am z kim¶ gadaæ codziennie godzinami, miec czas i ochotê na gadanie o bzdurach to ju¿: "zmieni³a¶ siê" (na minus oczywi¶cie). Kurcze jeden mo¿e a drugiemu nie wolno! I ile s± warte takie znajomo¶ci?
P.S. Wiem, ¿e to nie ma zwiazku z w±tkiem, ale czasem musze sie wy¿aliæ, a wasze grono wydaje siê byæ godne zaufania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#893 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- no wiem bo wytrawne to gorzkie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#896 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() bleee wytrawne chyba nie dam rady ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() , kolezanka('fryzjerka) mi tez poleci³a szampon na wypadanie w³osów z amway oko³o 100z³ rzekomo po 3 umyciu juz nie wypadaj±, jest bardzo skuteczny npo ale drogi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
U mnie waga bez zmian.
Przeciw wypadaniu i na dobr± kondycjê w³osów, ¶wietne s± wcierki z kozieradki. Niestety jej zapach jest na pocz±tku odrobinê odpychaj±cy ale da siê przyzwyczaiæ. Ja te¿ niez³y efekty 'odczu³am' po u¿yciu szamponu z Dove przeciw wypadaniu w³osów. (Ale kozieradka - the best ![]()
#898 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anty biorê od 3 lat, ginekolog z którym to omawia³am wybra³ mi tabletki dro¿sze, ale niby nie powoduj± tycia. Obieca³ mi to... ![]() pretty_girl19892 witam w naszych skromnych prograch, rozgo¶æ siê i baw dobrze (w sensie, du¿o æwicz i ma³o jed¼). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.