Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-05-30, 16:46   #871
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Dziewczyny super wyniki! Oby tak dalej nam sz³o.
Ja mam dzisiaj dzieñ truskawkowo-jogurtowy
Te¿ tak Was ci±gnie do s³odkiego podczas @? Ci±gle chodzê g³odna i zapycham siê truskawkami
Dawka ruchu zaliczona,w ten weekend zostaje z wami
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 16:57   #872
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ tak Was ci±gnie do s³odkiego podczas @? Ci±gle chodzê g³odna i zapycham siê truskawkami

Ja przed @ mam zachcianki i to bardzo s³odkie w trakcie nie tak bardzo, ale s³odkie hehe

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:09   #873
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Jako ¿e Melonade wypatrzy³a ¿e podgl±dam to równie¿ siê przywitam
Podczytywa³am od pocz±tku, jestem na bie¿±co z Waszymi spadkami i ka¿dej bardzo gratuluje!

Co do mnie, obecnie waga ko³o 74 kg, cel pierwszy to 65 kg, nastêpnie 60 i wtedy ju¿ bêdê szczê¶liwa
Staram siê biegaæ przynajmniej 3 razy w tygodniu (oko³o 4 km, na pocz±tku marszobiegi, teraz ju¿ wiecej biegam, ale wci±¿ czasem muszê zmieniæ bieg na szybki marsz), d±¿ê do tego ¿eby przebiec 5 km w 30 min, narazie 4 km robiê w te 30 min, wiêc troche przede mn±
Oprócz tego æwiczê dywanówki, szczególnie nacisk k³ade na ramiona bo nie lubiê strasznie swoich r±k, mam nadziejê ¿e do wakacji troche je uszczuplê i wymodeluje, ale z Wasz± pomoc± i motywacj± powinno siê udaæ
Posi³ki staram siê je¶æ regularnie, bêdê siê dzieliæ jad³ospisami, Wasze te¿ podczytuje i zawsze to jaka¶ inspiracja bêdzie do urozmaicania jad³ospisów

Najbardziej nie sprzyjaj±cy mojemu odchudzaniu jest tryb pracy, 12 godzinne siedz±ce zmiany przed monitorem, dlatego w dni wolne bêdê siê stara³a wprowadziæ wiêcej ruchu i biegania.

To tyle póki co, mam nadziejê ¿e bêdê siê czê¶ciej udzielaæ bo naprawdê fajnie motywujecie
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:31   #874
zarysa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Oj i tak mam, ¿e w trakcie okresu co¶ s³odkiego za mn± chodzi. Na szczê¶cie nadszed³ dobry sezon na odchudzanie - wiêc podjadam s³odkie truskawki. W ogóle sezon majowo-czerwcowy to mój najbardziej ulubiony okres w roku. Razem z wiosn± chce siê ¿yæ d³ugie dni, urlop w zapasie i nie na tyle upalnie jeszcze,abym nie mia³a ochoty wychodziæ z domu
Mam pytanie zdrowotne: czy tylko sól zatrzymuje wodê w organizmie? Pije wody bardzo du¿o, ale i lubiê s³one. Choæ nie uwa¿am, ¿e jako¶ przesadnie. Co mo¿e byæ przyczyn± puchniêcia? G³ównie nogi wydaj± mi siê takie dziwaczne, ale bardziej tak to czujê ni¿ to faktycznie widaæ.
Pozdrawiam
zarysa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:45   #875
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

hej
gratuluje fajnych rezultatów! nic tak nie motywuje jak sukcesy!!!
Melonade bardzo proszê o wpis w tabelkê 59kg (wa¿y³am siê wczoraj bez butów hehehe)
P.S. Mój kochany m±¿ zauwa¿y³ rezultaty moich æwiczeñ siê posypa³y komplementy hehehehe
trzymajcie siê
Stary 2014-05-30, 17:53   #876
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez zarysa Poka¿ wiadomo¶æ
Oj i tak mam, ¿e w trakcie okresu co¶ s³odkiego za mn± chodzi. Na szczê¶cie nadszed³ dobry sezon na odchudzanie - wiêc podjadam s³odkie truskawki. W ogóle sezon majowo-czerwcowy to mój najbardziej ulubiony okres w roku. Razem z wiosn± chce siê ¿yæ d³ugie dni, urlop w zapasie i nie na tyle upalnie jeszcze,abym nie mia³a ochoty wychodziæ z domu
Mam pytanie zdrowotne: czy tylko sól zatrzymuje wodê w organizmie? Pije wody bardzo du¿o, ale i lubiê s³one. Choæ nie uwa¿am, ¿e jako¶ przesadnie. Co mo¿e byæ przyczyn± puchniêcia? G³ównie nogi wydaj± mi siê takie dziwaczne, ale bardziej tak to czujê ni¿ to faktycznie widaæ.
Pozdrawiam
oczywiscie ¿e sól zatrzymuje wodê w organizmie ,Ja nie uzywam soli ew. jak mam potrzebê to zio³ow± mieszankê .
sól to bia³a smierc starajcie sie j± ograniczaæ do minimum.
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 17:58   #877
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Te¿ staram siê sól ograniczyæ, jako¶ ciê¿ko specjalnie nie jest, mog³abym siê bez soli obyæ.
Rzeczywi¶cie zatrzymuje wodê w organizmie, gdzie¶ czyta³am artyku³ ¿e jemy 3 razy wiêcej gram soli ni¿ ¶rednia europejska, wiêc na pewno za du¿o

Gorzej u mnie z cukrem, ale go tylko do kawy u¿ywam i ograniczy³am siê i tak ju¿ z dwóch ³y¿eczek do jednej, a nawet po³owy

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 18:05   #878
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez zarysa Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo dziêkujê za tak mi³e przyjêcie

Dzisiaj rano wesz³am na wagê, pokazuje 106 kg. Wzrost 176 cm. Moja waga docelowa - 65 kg. Pierwszy etap: 95 kg.
Jak wrócê, bêdê siê mierzyæ. Czy do tabelki tyle wystarczy?

Super, ¿e piszecie, co jad³y¶cie - troszkê ³atwiej samemu komponowaæ wtedy posi³ki.
Dziewczyny, wyobra¼cie sobie, ¿e za rok bêdziemy innymi kobietami!
Czujê, ¿e razem siê uda
Starczy, ale oczywi¶cie jak chcesz to mo¿esz siê dzieliæ te¿ wynikami mierzenia .
Póki co niektóre dziewczyny ciê¿ko do wagi pogoniæ, a co dopiero do mierzenia tak¿e na razie przy tym zostajemy .
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Musi siê udaæ.
Ja ju¿ w zamierzch³ej przesz³o¶ci gubi³am wagê do 75, ale potem odpuszcza³am i dobija³am nawet do 88 kg. Tym razem mam nadziejê, ¿e z Wasz± pomoc± osi±gnê swój cel i nie wrócê do starych nawyków.
Spojrza³am na mój cel 25 kg w dó³ - bardzo du¿o.
Zastanawiam siê czy dam radê, ale wiem ¿e muszê, dla moich dzieciaków ¿eby nie wstydzi³y siê mamy przed "kolegami". Wiem, wiem ¿e niby nie powinny, ale same wiecie jakie potrafi± byæ dzieci w szkole. A potem bêdzie, a twoja mama to.....
Mam 10 letni± ró¿nicê wieku u dzieciaków, wiêc jak mniejsza pójdzie do szko³y to bêdê jedn± ze starszych mam..
Te¿ mam 25! Ale wiesz co? DAMY RADÊ! Uda³o nam siê tyle przytyæ, to czemu mia³oby siê☠nie udaæ tyle zrzuciæ?
Tylko trzeba powoli i rozs±dnie, a tydzieñ za tygodniem bêdziemy siê☠¿egnaæ z kilogramem za kilogramem .
Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
hej dziewczyny, ja jestem po zakupach - musia³am siê jako¶ pocieszyæ. Kupi³am sobie nowe spodnie i bluzkê, od tak ¿eby otrzeæ ³zy... a w pracy uda³o mi siê zrobiæ 300 powtórzeñ na wio¶larzu, to mój nowy rekord...

No i w sumie to dziêki wam przypomnia³am sobie, ¿e mój okres wypada w ten weekend, normalnie przypominam sobie o nim dopiero kiedy zaczynam nowe opakowanie tabletek anty. bo na szcze¶cie nie mam objawów przed, w trakcie i po. tak¿e mo¿e st±d taki zastój.

Witam gor±co i zapraszam do dyskusji, ka¿de nowe wiadomo¶ci s± dla nas wa¿ne!
Kochana, a gdzie spodnie kupujesz? Bo te¿ jeste¶ niska, nie wiem czy te¿ masz problem z grubymi nogami? Bo ja nie wiem, gdzie spodnie kupowaæ . Ju¿ nawet jestem sk³onna du¿o wydaæ, byle tylko jakie¶☠przyzwoicie le¿a³y no i ¿ebym siê☠w ogóle w nie mie¶ci³a!!

Jak bierzesz anty to wiadomo, ¿e nie masz takich objawów . A od dawna bierzesz te konkretne? Bo mo¿e to one Ci nie pozwalaj± schudn±æ?
Cytat:
Napisane przez BlankaSz Poka¿ wiadomo¶æ
Zarysa zaczynasz z tak± sam± wag± jak ja zaczyna³am przy takim samym wzro¶cie! 3mam kciuki Ja póki co mam 8 kg na minusie. Dietukujê od 8 kwietnia br

Melonade ze¿ar³am w koñcu t± w±tróbkê z ogórem na obiad Zaraz pêknê. Ale obiad w koñcu zjedzony!

ArcyomoneQ ja wolê siê nie wa¿yæ je¶li zbli¿a siê @. Nawet dzieñ lub 2 po nie ryzykujê. Bo tylko niepotrzebnie siê wkurzam

Aaaa i dziewuszki gratulujê Wam spadków! A tym którym waga fiksuje lub stoj± w miejscu - radzê wystawiæ wagê za okno
Bêdzie dobrze. Naprawdê w to wierzê! Osi±gniemy swój cel

I jak to siê mawia : chcesz wygl±daæ jak kotka? Musisz wypociæ siê jak ¶winia. Ale warto bo do sukcesu nie ma windy, trzeba i¶æ po schodach!!!

Si³ê mamy w sobie!!! DAMY RADÊ CHUDZINY
cieszê siê
Przyzwyczaj siê lepiej szybko do tych obiadów .
Kurczê, 8 kg to ju¿ super wynik!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 18:07   #879
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoodka21 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny.
Ostatnio nie mia³am czasu ¿eby do Was tu zajrzeæ, ale siê rozgadalyscie: ) ledwo nad±¿y³am z czytaniem fajnie, ¿e jest nas tu tyle i tak mocno jeste¶cie zaanga¿owane w pisanie.
U mnie dzisiaj na wadze 99. Cieszê siê z tego wyniku bo ten tydzieñ by³ dla mnie nie sprzyjaj±cy.
Pozdrawiam wszystkie
Fajnie, znowu kilogram mniej!
No dziewczyny, po miesi±cu zrobimy podsumowanie i zobaczycie, sporo tych kilogramów zrzuconych bêdzie, jak tak dalej pójdzie! Tylko siê nie poddawaæ!
Cytat:
Tak, szczególnie do czekolaady!
Ale ostatnio siê nauczy³am kupowaæ gorzk±, jak siê @ zbli¿a. I dzia³a .
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Jako ¿e Melonade wypatrzy³a ¿e podgl±dam to równie¿ siê przywitam
Podczytywa³am od pocz±tku, jestem na bie¿±co z Waszymi spadkami i ka¿dej bardzo gratuluje!

Co do mnie, obecnie waga ko³o 74 kg, cel pierwszy to 65 kg, nastêpnie 60 i wtedy ju¿ bêdê szczê¶liwa
Staram siê biegaæ przynajmniej 3 razy w tygodniu (oko³o 4 km, na pocz±tku marszobiegi, teraz ju¿ wiecej biegam, ale wci±¿ czasem muszê zmieniæ bieg na szybki marsz), d±¿ê do tego ¿eby przebiec 5 km w 30 min, narazie 4 km robiê w te 30 min, wiêc troche przede mn±
Oprócz tego æwiczê dywanówki, szczególnie nacisk k³ade na ramiona bo nie lubiê strasznie swoich r±k, mam nadziejê ¿e do wakacji troche je uszczuplê i wymodeluje, ale z Wasz± pomoc± i motywacj± powinno siê udaæ
Posi³ki staram siê je¶æ regularnie, bêdê siê dzieliæ jad³ospisami, Wasze te¿ podczytuje i zawsze to jaka¶ inspiracja bêdzie do urozmaicania jad³ospisów

Najbardziej nie sprzyjaj±cy mojemu odchudzaniu jest tryb pracy, 12 godzinne siedz±ce zmiany przed monitorem, dlatego w dni wolne bêdê siê stara³a wprowadziæ wiêcej ruchu i biegania.

To tyle póki co, mam nadziejê ¿e bêdê siê czê¶ciej udzielaæ bo naprawdê fajnie motywujecie
Wszystkich wypatrzê .
Fajnie, ¿e te¿ siê odezwa³a¶ . A ile masz wzrostu ? To dopiszê Ciê do tabelki .
Cieszê siê, ¿e siê☠w±tek podoba i motywacja jest!
I powodzenia w bieganiu, na pewno siê uda, bêdzie to wymaga³o trochê pracy, ale zdecydowanie jest to do zrobienia .

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
hej
gratuluje fajnych rezultatów! nic tak nie motywuje jak sukcesy!!!
Melonade bardzo proszê o wpis w tabelkê 59kg (wa¿y³am siê wczoraj bez butów hehehe)
P.S. Mój kochany m±¿ zauwa¿y³ rezultaty moich æwiczeñ siê posypa³y komplementy hehehehe
trzymajcie siê
Wpisane! Ju¿ tak blisko celu . To dopiero motywuje i te komplementy od innych, co nie?

Stary 2014-05-30, 18:10   #880
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Ale szybko piszecie, szok! Ja dopiero jutro poczytam, bo jestem w domu rodzinnym mojego T¯ta I nie bêde k³amaæ - dieta nie jest idealna

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 18:11   #881
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, szczególnie do czekolaady!
Ale ostatnio siê nauczy³am kupowaæ gorzk±, jak siê @ zbli¿a. I dzia³a .

Wszystkich wypatrzê .
Fajnie, ¿e te¿ siê odezwa³a¶ . A ile masz wzrostu ? To dopiszê Ciê do tabelki .
Cieszê siê, ¿e siê☠w±tek podoba i motywacja jest!
I powodzenia w bieganiu, na pewno siê uda, bêdzie to wymaga³o trochê pracy, ale zdecydowanie jest to do zrobienia .
Wzrost - wiedzia³am ¿e o czym¶ zapomnia³am, a wiêc mam 167 cm

Co do gorzkiej czekolady to jako¶ nie smakuje mi, chyba jakbym mia³a zje¶æ tak± to wola³abym ¿adnej nie je¶æ, tak samo gorzkie kakao naturalne dla mnie nie do prze³kniêcia ale za to orzechy wszelkie lubiê i dodaje do posi³ków czasem

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 18:12   #882
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Ale szybko piszecie, szok! Ja dopiero jutro poczytam, bo jestem w domu rodzinnym mojego T¯ta I nie bêde k³amaæ - dieta nie jest idealna
No to masz cheat day .

Tabelka trochê straszy pustkami, ale tyle póki co mamy .
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg tab.jpg (87,9 KB, 17 za³adowañ)

Stary 2014-05-30, 18:14   #883
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Wzrost - wiedzia³am ¿e o czym¶ zapomnia³am, a wiêc mam 167 cm

Co do gorzkiej czekolady to jako¶ nie smakuje mi, chyba jakbym mia³a zje¶æ tak± to wola³abym ¿adnej nie je¶æ, tak samo gorzkie kakao naturalne dla mnie nie do prze³kniêcia ale za to orzechy wszelkie lubiê i dodaje do posi³ków czasem
Te¿ kiedy¶ nie lubi³am, ale siê☠przyzwyczai³am. Jak tak strasznie ci±gnie do czego¶ s³odkiego to daje radê, a z drugiej strony nie lubiê jej a¿ tak jak jakiej¶ mlecznej, wiêc te¿ du¿o jej nie zjem. Same plusy . Orzechy te¿☠uwielbiam!

Stary 2014-05-30, 18:52   #884
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Ja popijam kawê mro¿on±- w³asnej roboty i czekam na Sopot Top Trendy
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 18:55   #885
BlankaSz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 051

bebemwls Ooo dziêki. Przypomnia³a¶ mi o festiwalu

Meldujê : The Bikini Abs Workout,
10min booty shaking z Tiffany.
A tak¿e rêce i ramiona z Gack±!

Znów siê ze mnie leje!
cel II 70 kg
_________________________ _________

Bo taki kto¶ w ¿yciu zdarza siê tylko raz!
24.08.2012

30.07.2014r pocz±tek biegania i walki z sam± sob±!
BlankaSz jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 18:56   #886
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Jeste¶cie najlepszym motywatorem na ziemi od samego czytania siê cieplej cz³owiekowi robi.
Ja dzi¶ sobie podarowa³am obiad - najad³am siê owoców i suszonych ¶liwek. Nie mam si³y, dziwny dzieñ w ogóle jest no i ca³y czas hormony mi wariuj± a @ brak. Czêsto tak mam i strasznie ciê¿kie to s± dni, notoryczne zmêczenie itp.
Ale koniec ¿ali - przejecha³am dzi¶ ³±cznie ponad 25 km, by³am na spacerze i idê nied³ugo na kolejny, du¿o rusza³am siê po domu i troszkê æwiczy³am, tak¿e jako¶ ci±gnê
Na kolacjê planujê zrobiæ co¶ z pieczarkami, bo ju¿ do¶æ d³ugo zalegaj±. Zawszê jak widzê tanie pieczarki to kupujê mnóstwo i potem siê g³owiê co z nimi robiæ

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-30, 19:01   #887
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ja popijam kawê mro¿on±- w³asnej roboty i czekam na Sopot Top Trendy
A ja w pracy do 21 ale brak tv wiec i tak bym nie obejrzala :P
kawa mrozona

Cytat:
bebemwls Ooo dziêki. Przypomnia³a¶ mi o festiwalu

Meldujê : The Bikini Abs Workout,
10min booty shaking z Tiffany.
A tak¿e rêce i ramiona z Gack±!

Znów siê ze mnie leje!
Jak podobaj± Ci siê te æwiczenia Gackiej na ramiona? Ja wykonuje w³a¶nie je, do tego 10 min Fitappy na ramiona lub przymierzam siê do Mel B
Mam tak s³abe rêce ¿e dopiero odk±d robie Gack± udaje mi siê wykonaæ kilka pompek
Stary 2014-05-30, 19:04   #888
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w pracy do 21 ale brak tv wiec i tak bym nie obejrzala :P
kawa mrozona

Jak podobaj± Ci siê te æwiczenia Gackiej na ramiona? Ja wykonuje w³a¶nie je, do tego 10 min Fitappy na ramiona lub przymierzam siê do Mel B
Mam tak s³abe rêce ¿e dopiero odk±d robie Gack± udaje mi siê wykonaæ kilka pompek
Z do¶wiadczenia wiedzia³am, ¿e rêce najszybciej mi chudn±. Podczas ostatniego odchudzania mia³am nadmiar skóry. Nie³adnie to wygl±da³o. Mia³am wielki kompleks na punkcie r±k. Aby tego unikn±æ zaczê³am æwiczyæ. Najpierw z butelkami 1.5l wody a po kilka dniach z Gack± i hantelkami. Moje rêce robi± siê coraz ³adniejsze. Skóra jest jêdrna. S± mniejsze. A nie jak u Pudziana. Jeszcze trochê i naprawdê bêdê mog³a ¶mia³o chodziæ w bluzkach bez rami±czek
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-30, 20:07   #889
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Daj spokój ze sztucznymi i absolutnie nie daj sobie wmówiæ paranoi. Jeste¶ piêkna taka, jaka jeste¶ a jak jaki¶ g³upi dziad bêdzie krêci³ nosem to go odpraw z kwitkiem. Ja mam ³ysy placek na g³owie - moja mama jak by³a w ci±zy uderzy³a siê w g³owê i zosta³o mi znamiê. Na codzieñ tego nie widaæ, ale jak kto¶ g³aszcze mnie po g³owie to wyczuwa siê szybko. ¯adnemu mê¿czy¼nie z którym by³am nigdy to nie przeszkadza³o, a wierz mi - nie mia³am niestety anio³ów. Jedynie kobiety s± na tyle wredne i ma³ostkowe, ¿e potrafi± co¶ takiego wytkn±æ. A ich poklask jest zbêdny i Tobie i mnie i ka¿dej z nas. Tak¿e kochaj swoje piersi takimi, jakie s±
A¿ tak strasznie nie trê piêtami, ¿eby sobie cia³o obce wciskaæ pod skórê. Zajmê siê tym jak nie bêdê wiedzia³a, co robiæ z pieniêdzmi. Niestety nie jest to wydatek jednorazowy, co kilka/kilkana¶cie lat trzeba implanty wymieniæ wiêc..na prawdê muszê byæ bogata :p Niestety nie umiem ich pokochaæ bo uprzykrzaj± mi ¿ycie. Jedyne, za co je lubiê to, ¿e s± zdrowe (poniek±d).

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ma co siê baæ zbli¿eñ, odpowiedni facet zaakceptuje Ciê tak± jak jeste¶, gwarantuje, wiem po sobie
Oby

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Poka¿ wiadomo¶æ
A co do piersi... to podobno ka¿dy z nas ma jedn± stronê cia³a wiêksz± od drugiej Cia³o cz³owieka nie nie jest symetryczne!
U niektórych ró¿nic siê nie da zauwa¿yæ go³ym okiem, bo s± tak ma³e a niektórzy maj± z tym problem, ale taki problem to nie problem da siê z tym ¿yæ i cieszyæ siê ¿yciem!
Nawet nie podobno - najprawdziwsza prawda Widzia³am kiedy¶ lustrzane odbicia jednej po³owy twarzy kilku ludzi - wygl±da³o to na prawdê dziwnie. Ale wszystko musi byæ w umiarze..asymetria te¿.

Cytat:
Moj± bol±czk± równie¿ jest podjadanie oraz brak posi³ków o tym samym czasie.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Dziewczyny !!!
Od 3 tygodni u mnie pierwszy ruch wagowy !!!
Dwa kilo w dó³, aktualna waga 76 kg.
Och ja mam podobnie. Najgorzej jak mam zajêcia o nieregularnych godzinach. I nigdy nie mogê przyzwyczaiæ organizmu do posi³ków o sta³ej porze. I gratulujê spadku wagi!

Cytat:
Te¿ tak Was ci±gnie do s³odkiego podczas @? Ci±gle chodzê g³odna i zapycham siê truskawkami:brzydal
Mnie ca³y czas ci±gnie, niezale¿nie od @

Gratuluje wszystkim l¿ejszym nawet o 0,1 kg, których nie uda³o mi siê zacytowaæ

A do w±tpi±cych (czyli m.in. do mnie) nie ³ammy siê, tyle pracy ju¿ w³o¿y³y¶my i tyle sobie odmawia³y¶my nie po to, ¿eby to wszystko posz³o na marne

Mi waga pad³a. Zwa¿ê siê jutro rano kiedy znajdê w czelu¶ciach pokoju nowe baterie.

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 20:38   #890
201709081028
Konto usuniête

a wino czerwone ? hihi nie mog³am sie powstrzymac
Stary 2014-05-30, 20:39   #891
BlankaSz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
a wino czerwone ? hihi nie mog³am sie powstrzymac
Dietetyczka pozwoli³a tylko wytrawne wino piæ.
cel II 70 kg

24.08.2012

Stary 2014-05-30, 20:55   #892
siabra
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Nie wiem co siê dzieje z tymi lud¼mi (mo¿e ze mn±?) Ka¿dy siê zachowuje jak chce, robi co chce, mówi co chce i ka¿e siebie akceptowaæ takim jakim jest. Ale jak ja siê zmieni³am - przesta³am z kim¶ gadaæ codziennie godzinami, miec czas i ochotê na gadanie o bzdurach to ju¿: "zmieni³a¶ siê" (na minus oczywi¶cie). Kurcze jeden mo¿e a drugiemu nie wolno! I ile s± warte takie znajomo¶ci?

P.S. Wiem, ¿e to nie ma zwiazku z w±tkiem, ale czasem musze sie wy¿aliæ, a wasze grono wydaje siê byæ godne zaufania
Stary 2014-05-30, 21:11   #893
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez siabra Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem co siê dzieje z tymi lud¼mi (mo¿e ze mn±?) Ka¿dy siê zachowuje jak chce, robi co chce, mówi co chce i ka¿e siebie akceptowaæ takim jakim jest. Ale jak ja siê zmieni³am - przesta³am z kim¶ gadaæ codziennie godzinami, miec czas i ochotê na gadanie o bzdurach to ju¿: "zmieni³a¶ siê" (na minus oczywi¶cie). Kurcze jeden mo¿e a drugiemu nie wolno! I ile s± warte takie znajomo¶ci?

P.S. Wiem, ¿e to nie ma zwiazku z w±tkiem, ale czasem musze sie wy¿aliæ, a wasze grono wydaje siê byæ godne zaufania
nie s± warte niestety;(

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Dietetyczka pozwoli³a tylko wytrawne wino piæ.
no wiem bo wytrawne to gorzkie a ja pije s³odkie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 21:38   #894
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

no wiem bo wytrawne to gorzkie a ja pije s³odkie
S³odkie lub pó³s³odkie winko to jest to
Ale trzeba bêdzie siê na wytrawne przestawiaæ powoli :P
Stary 2014-05-31, 07:38   #895
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:
Musi siê udaæ.
Ja ju¿ w zamierzch³ej przesz³o¶ci gubi³am wagê do 75, ale potem odpuszcza³am i dobija³am nawet do 88 kg. Tym razem mam nadziejê, ¿e z Wasz± pomoc± osi±gnê swój cel i nie wrócê do starych nawyków.
Spojrza³am na mój cel 25 kg w dó³ - bardzo du¿o.
Zastanawiam siê czy dam radê, ale wiem ¿e muszê, dla moich dzieciaków ¿eby nie wstydzi³y siê mamy przed "kolegami". Wiem, wiem ¿e niby nie powinny, ale same wiecie jakie potrafi± byæ dzieci w szkole. A potem bêdzie, a twoja mama to.....
Mam 10 letni± ró¿nicê wieku u dzieciaków, wiêc jak mniejsza pójdzie do szko³y to bêdê jedn± ze starszych mam.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Mia³am tak samo, po pierwszym dziecku szybko wróci³am do formy. Ogl±daj±c ostatnio zdjêcia z chrzcin musia³am sama przed sob± siê przyznaæ, ¿e niez³a laska by³am i ci±¿a mi nie zaszkodzi³a - tylko pó¼niejsze z³e nawyki.

Natomiast po drugiej ci±¿y, chocia¿ nie jad³am prawie nic i karmi³am waga ani drga³a. Jedyne co w³osy siê przerzedzi³y, zêby bola³y i paznokcie ³ama³y.
Nie wiem dlaczego tak jest, ale przez pierwszy rok po urodzeniu nie mog³am poradziæ sobie ze swoj± wag±, mo¿e to te¿ efekt ¶rodków "od bólu g³owy" (anty...)
Teraz je zmieni³am i mam nadziejê, ¿e tym razem siê uda.
U mnie a¿ 12 lat ró¿nicy miêdzy dzieæmi, wiêc ja bêdê jeszcze starsza mam± . Mi te¿ wypadaj± w³osy na potêgê. Co do wagi - to juz nie wiem - wczoraj by³o 88,4, dzi¶ (po wizycie w wc ) - 87,7.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Z do¶wiadczenia wiedzia³am, ¿e rêce najszybciej mi chudn±. Podczas ostatniego odchudzania mia³am nadmiar skóry. Nie³adnie to wygl±da³o. Mia³am wielki kompleks na punkcie r±k. Aby tego unikn±æ zaczê³am æwiczyæ. Najpierw z butelkami 1.5l wody a po kilka dniach z Gack± i hantelkami. Moje rêce robi± siê coraz ³adniejsze. Skóra jest jêdrna. S± mniejsze. A nie jak u Pudziana. Jeszcze trochê i naprawdê bêdê mog³a ¶mia³o chodziæ w bluzkach bez rami±czek
Ja te¿ mam taki kompleks - moje ramiona wygl±daj± fatalnie - wstydzê siê nawet nosiæ krótkie rêkawki, staram siê szukaæ czego¶ z rêkawem do ³okcia. Raz zrobi³am ramiona Mel B, raz z Gack± - te pierwsze bardziej mi siê podoba³y. Kiedy¶ siê wezmê za te æwiczenia - jak ma³y podro¶nie

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-31, 08:33   #896
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
S³odkie lub pó³s³odkie winko to jest to
Ale trzeba bêdzie siê na wytrawne przestawiaæ powoli :P
Witam dziewczyny w ten piêkny dzionek
bleee wytrawne chyba nie dam rady wczoraj sie nie popisa³am bo 2 lampki hehe ,taka by³am spragniona ale szybciutko spali³am te kalorie.....

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie a¿ 12 lat ró¿nicy miêdzy dzieæmi, wiêc ja bêdê jeszcze starsza mam± . Mi te¿ wypadaj± w³osy na potêgê. Co do wagi - to juz nie wiem - wczoraj by³o 88,4, dzi¶ (po wizycie w wc ) - 87,7.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Ja te¿ mam taki kompleks - moje ramiona wygl±daj± fatalnie - wstydzê siê nawet nosiæ krótkie rêkawki, staram siê szukaæ czego¶ z rêkawem do ³okcia. Raz zrobi³am ramiona Mel B, raz z Gack± - te pierwsze bardziej mi siê podoba³y. Kiedy¶ siê wezmê za te æwiczenia - jak ma³y podro¶nie
Kochana,mi tez sypia sie w³osy ,mam d³ugie i czarne jak suszê w ³azience to robi sie dywan na pod³odze teraz wypadanie siê zmniejszy³o o 30% raz w tygodniu robiê maskê z olejku rycynowego ,wcieram w skórê g³owy , ³a¿e w czepku godzinkê po czym kilka razy myjê g³owe bo olej ciê¿ko zmyæ ale w³oski s± ¶liczniejsze kupi³am te¿ sobie skrzypowita 80tab za 19z³ i widac ró¿nicê
, kolezanka('fryzjerka) mi tez poleci³a
szampon na wypadanie w³osów z amway oko³o 100z³ rzekomo po 3 umyciu juz nie wypadaj±, jest bardzo skuteczny npo ale drogi narazie nie kupi³am bo mnie to ciê¿ko przkonaæ od lat u¿ywam tylko jednego szamponu po którym nie mam ³upie¿u, jak tylko zmienie na inny nawet najlepszej marki zazwyczaj po 4dniach zaczynam siê drapac
Stary 2014-05-31, 08:40   #897
Eglel
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

U mnie waga bez zmian.

Przeciw wypadaniu i na dobr± kondycjê w³osów, ¶wietne s± wcierki z kozieradki. Niestety jej zapach jest na pocz±tku odrobinê odpychaj±cy ale da siê przyzwyczaiæ. Ja te¿ niez³y efekty 'odczu³am' po u¿yciu szamponu z Dove przeciw wypadaniu w³osów.

(Ale kozieradka - the best )

zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg

Eglel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-31, 09:25   #898
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

Kochana, a gdzie spodnie kupujesz? Bo te¿ jeste¶ niska, nie wiem czy te¿ masz problem z grubymi nogami? Bo ja nie wiem, gdzie spodnie kupowaæ . Ju¿ nawet jestem sk³onna du¿o wydaæ, byle tylko jakie¶☠przyzwoicie le¿a³y no i ¿ebym siê☠w ogóle w nie mie¶ci³a!!

Jak bierzesz anty to wiadomo, ¿e nie masz takich objawów . A od dawna bierzesz te konkretne? Bo mo¿e to one Ci nie pozwalaj± schudn±æ?
Mo¿e ¼le napisa³am "nowe" spodnie, bo latam po ciucholandach i tam wyszukuje takie pere³ki z metk± bardzo czêsto Polecam bo moja "du¿a" mama (nie myliæ z te¶ciow±) nosi rozmiar 18 i bez problemu co¶ dla niej znajdujê.
Anty biorê od 3 lat, ginekolog z którym to omawia³am wybra³ mi tabletki dro¿sze, ale niby nie powoduj± tycia. Obieca³ mi to...

pretty_girl19892 witam w naszych skromnych prograch, rozgo¶æ siê i baw dobrze (w sensie, du¿o æwicz i ma³o jed¼).

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-05-31, 09:41   #899
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e ¼le napisa³am "nowe" spodnie, bo latam po ciucholandach i tam wyszukuje takie pere³ki z metk± bardzo czêsto Polecam bo moja "du¿a" mama (nie myliæ z te¶ciow±) nosi rozmiar 18 i bez problemu co¶ dla niej znajdujê.
Anty biorê od 3 lat, ginekolog z którym to omawia³am wybra³ mi tabletki dro¿sze, ale niby nie powoduj± tycia. Obieca³ mi to...

pretty_girl19892 witam w naszych skromnych prograch, rozgo¶æ siê i baw dobrze (w sensie, du¿o æwicz i ma³o jed¼).
niby nie powoduj± ale w 90%b powoduj± tycie ;( ja zamierzam siê do spirali koszt niewielki a i ³ykac nic nie trza (Ja to pewnie bym zapomnia³a nie raz ) starcza na ok 5 lat spokój ducha i komfort
Stary 2014-05-31, 09:45   #900
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
niby nie powoduj± ale w 90%b powoduj± tycie ;( ja zamierzam siê do spirali koszt niewielki a i ³ykac nic nie trza (Ja to pewnie bym zapomnia³a nie raz ) starcza na ok 5 lat spokój ducha i komfort
Szczerze mówi±æ nigdy nie zastanawialam siê nad spiral±, nie wiem w sumie czemu bo to faktycznie jest bezproblemowe.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.