![]() |
#871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
![]() A co do mnie - chyba jestem niecierpliwa, jak juz się zdecydowałam to chciałabym wcielić w życie ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
no to fakt, ja w ogóle sobie nie wyobrażam być na końcówce ciąży w takie upały jak są teraz, normalnie człowiek się strasznie męczy a co dopiero z takim dodatkowym "obciążeniem". a jak Ty jeszcze masz problemy z alergią to juz całkiem.
kiedys sie zastanawiałam jak jest lepiej, czy duży brzuch w lato czy w zimę, ale w sumie do żadnych konkretnych wniosków nie doszłam. a że sie ułozyło tak a nie inaczej, to będe chyba w kurtce męża chodziła ![]() a poza wszystkim to z tym planowaniem tez nie da się tak do końca, bo w końcu to od nas samych w tej kwesti, niewiele zalezy. ja byłam pewna, ze za pierwszym podejściem nam sie nie uda, a tu proszę ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w każdym razie powodzenia!! ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
Cześć Kwietniówki! Daaawno mnie tu nie było i już się tłumaczę. Najpierw odszedł z pracy mój szef, potem był ślub i wesele, potem bardzo starałam się o awans i w końcu udało się, potem zmarl mój dziadek, ale że w przyrodzie musi być równowaga za 7 miesięcy rodzina się powiększy
![]() Co do ślubu i wesela: właściwie wszystko było OK. Nawet pogoda na zdjęcia była słoneczna. Nadal odbijamy zdjęcia i kopiujemy filrmy jeśli ktoś poprosi ![]() No to jeszcze kilka zdjęć dla zobrazowania sytuacji: Edytowane przez ewaes Czas edycji: 2008-02-24 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
Oczywiście serdecznie gratuluję wszystkim parom, których rodziny niedługo się powiększą i życzę powodzenia tym, które niedługo rozpoczną starania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
Szukam Was i szukam na mausiowatym i nie mogę znaleźć, a chetnie pociagne naszą wirtulana znajomość dalje
![]() Ewaes pieknie wygladaliście w TYM dniu
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
Dzięki, One_shot, ja żeby nie zapeszyć jeszcze nie udzielam się na żadnym "mamusiowym" forum, ale obiecuję się poprawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
ewaes, one_shot - gratuluję
![]() ![]() ![]() ewaes, bardzo ładnie wyglądaliście, suknia tez bardzo ładna ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
ewaes -miło cię widzieć ( i dosłownie i w przenośni
![]() ciesze się że o nas nie zapomniałaś ![]() Gratuluje dzidziusia w drodze ![]() ![]() Ja póki co totalnie osiadłam na laurach (w każdej dziedzinie) ale powoli zaczynam się mobilizować do działania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Papryczko ja też cierpię na alergię i to strasznie. Tak naprawdę to nie wiem, czy nie lepiej przechodzić końcówkę ciąży w czasie "pylenia", bo ja przechodzę początek, nic nie mogę brać, nawet kropli do oczu i strasznie się męczę, a tu do października daleko. ewaes gratuluję dołączenia do naszego grona. W dniu ślubu wyglądałaś przepięknie. Pozdrawiam wszystkie "ciężarówki" i przyszłe mamusie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
chciałam tylko napisać, ze będziemy mieli syncia
![]() spora niespodzianka, bo jakoś wszyscy nastawiali sie na dziewuszkę ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje, sohf!
![]() imie juz wybrane? pozdrawiam wszytskie kwietniowki! dawno nas tu nie bylo.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() no właśnie z imieniem jest problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Raczkowanie
|
cześć sohf
![]() masz jeszcze troszke czasu z tym imieniem. Ja póki co mam wybrane dla dziewczynki - jakoś dziwnym sposobem chłopca nie biore pod uwage chociaż jak dotąd chciałam chłopaka ![]() ![]() Za nami 2 cykle starań - jeszcze niestety nic, ale swoje lata mam więc nie liczyłam że "zaskoczę" od razu ![]() Pozdrawiam i ściskam ( nie za mocno oczywiście ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja planuje rozpoczac starania pod koniec tego roku albo na poczatku przyszlego. przynajmniej na dzien dzisiejszy tak mysle. ![]() sasanko, pochwal sie jak tylko sie uda. pozdrawiam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
sasanko trzymam kciuki, co by się udało
![]() ![]() a z imieniem na razie nie panikuję ![]() ![]() Pozdrawaim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie wiem, czy któraś z was jeszcze tu zajrzy i przeczyta mój wpis, ale zgodnie z "tradycją", jaka nam się tutaj utworzyła chciałam podzielić się z wami radosną nowiną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie brzuszki - te zamieszkałe i te które dopiero będą zamieszkałe ![]() Dbajcie o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda 2006
sasanka, gratulacje!!! duzo zdrowka dla ciebie i malenstwa!
a my wlasnie w tym miesiacu zaczynamy starania... fajnie by bylo w nowy rok wkroczyc juz z fasolka... choc wiem, ze nie jest to kwestia "mowisz - masz!" ![]() pozdrawiam reszte kwietniowek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
...a jednak ktoś zajrzał
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
sasanko wielkie gratulację!!! mnie moje młode pierwszy raz kopneło właśnie w 16 tyg, więc moze nie będziesz musiała czekać do świąt
![]() ![]() ![]() papryczko, no to jak już decyzja zapadła, to zyczę powodzenia ![]() ![]() a ja już w sumie na finiszu. Coraz ciężej dzwigać ten basior, ale pocieszam sie, ze to już nie długo. oby do stycznia ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za 1 dzidziusia ![]() [/quote] |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Zadomowienie
|
Hej hej dziewczyny
![]() U mnie 28 tydzień i jak na razie w brzuszku siedzi Marcjanna ![]() Gratulacje dla przyszłych mam ![]() ![]() Ja poczułam ruchy koło 18-19 tyg ale moja maluda jest leniwa hehe ![]() Buziaki i trzymajcie się cieplutko Zdrowych pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie błyśnie
Niech Was aniołek ode mnie uściśnie I niech przekaże najlepsze życzenia Z okazji Świąt Bożego Narodzenia ![]() Wesołych świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
najlepsze życzenia dla wszystkich Kwietnióweczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Wtajemniczenie
|
Kubuś urodził się 29 grudnia
![]() ![]() Edytowane przez sohf Czas edycji: 2008-12-05 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Sohf - gratuluję ! Dzidziuś jest prześliczny..... Gdybym nie była w pracy chyba bym się popłakała
![]() ![]() Dochodź szybko do siebie ![]() ![]() ![]() Brak mi słów.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() sasanko, doczekasz się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.