Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-25, 08:51   #871
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
dziekujemy

misia moj tez robi ciagle cos tzn broi, zrywa naklejki ze sciany wali w klawiature jak kompa zostawie nizej
noi jak stanie a boi sie puscic i nei ma sily to sie drze
ale rozumiem ze Ty mozesz byc bardziej zmeczona tym bieganiem z aKornem
druga sprawa, że ja od salonu do przedpokoju mam jednaście metrów korytarza, drzwi w salonie nie mam.
I czasem staje w kuchni, a po chwilii lece do przedpokoju, bo siedzi pod drzwiami w zprzedpokoju i wali, bo są zamknięte drzwi do przedpokoju.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 08:52   #872
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Ech wzruszyłam się dziś. Mam taka książkę pamiątkową dla Bartka (zobaczy ją na swoje osiemnaste urodziny) i tam jest miejsce gdzie wkleja się 4 zdjęcia jak ma 3,6,9 i 12 miesięcy i dziś wklejałam jak ma 9 miesięcy i zorientowałam się że następne będzie już na roczek

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 08:52   #873
misia332
Zakorzenienie

Lola sto latek dla Aleksandra

Stary 2014-06-25, 08:54   #874
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ja teznie gonie
a juz staje i przemieszcza sie po meblach
ale i tak patrze czesto by nie zrobil sobie krzywdy bo mam nie pozabezpieczane jezcesuzflady itd
Ja pilnuje, bo np wspina się po wszystkim, gdzie się da i probuje przy tym chodzic- szafki kuchenne, stolki, półki, szyby, lustra...nie da sie go nie gonić, jest non stop w ruchu i ma dziwne pomysły wiec za duzo czasu juz na forum nie mam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-25, 08:54   #875
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ech wzruszyłam się dziś. Mam taka książkę pamiątkową dla Bartka (zobaczy ją na swoje osiemnaste urodziny) i tam jest miejsce gdzie wkleja się 4 zdjęcia jak ma 3,6,9 i 12 miesięcy i dziś wklejałam jak ma 9 miesięcy i zorientowałam się że następne będzie już na roczek
Ja dostałam dwie takie "album twojego maluszka" i sczczerze to nie chce mi się tego uzupełniać. Nie bawi mnie to, tak samo jak pisanie pamiętnika itp.

Robie dla Korna album, z najwazniejszymi wydarzeniami z pierwszego roku życia ale w formie zdjęć.

Stary 2014-06-25, 08:55   #876
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gorgulek niamiiii tylko ja bym zamiast serka wiejskiego dała jogurt naturalny, bo na samą myśl o połączeniu serka wiejskiego z czymś słodkim mam odruch wymiotny
mimo, że jestem serkożercą
Zawsze dodaję kefir ale dziś nie miałam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:04   #877
papalinka83
Zakorzenienie

Hej Gdzie się podziała piękna pogoda? Dawno już jej nie było u nas. W niedzielę chrzciny, a ja nie mam się w co ubrać, przedwczoraj spędziłam cały dzień w CH i nic nie kupiłam i już sama nie wiem... Dzisiaj idę popołudniu do gina to może gdzieś wejdę po drodze i oby coś mi wpadło w oko. A choróbsko mnie dalej trzyma i w desperacji wczoraj zrobiłam syrop z cebuli, bo się boję drugiego antybiotyku

Cytat:
Gorgulek niamiiii tylko ja bym zamiast serka wiejskiego dała jogurt naturalny, bo na samą myśl o połączeniu serka wiejskiego z czymś słodkim mam odruch wymiotny
mimo, że jestem serkożercą
Ja uwielbiam nabiał i serki wiejskie też jem, ale nie połączyłabym ich z niczym

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:06   #878
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!

U nas czwarta koszmarna noc, ale nie z rzędu, bo przedwczoraj było ok Julek obudził się o 23, popierdywał strasznie, a wzięty na ręce wykręcał się na wszystkie strony, płacząc niemiłosiernie Nie wiem sama co mu jest wieczorami.... Chyba boli go brzuszek, tylko po czym? Po kleiku kukurydzianym? Czy to możliwe?
Dlatego chyba zacznę jednak tą kaszę podawać przed kąpielą, a po kąpieli mm do popicia Na ile czasu przed kąpielą dziecko może zjeść?? Tylko Julek je kaszkę z rana, więc wieczorem już wypadałoby nie dawać, ale w sumie niedługo skończy 10 miesięcy, a wtedy już można dwie porcje
Skończyło się, że dostał butlę i usnął ze mną w łóżku

Kasia, a Miki rano też je kaszkę, czy tylko wieczorem?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:07   #879
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej Gdzie się podziała piękna pogoda? Dawno już jej nie było u nas. W niedzielę chrzciny, a ja nie mam się w co ubrać, przedwczoraj spędziłam cały dzień w CH i nic nie kupiłam i już sama nie wiem... Dzisiaj idę popołudniu do gina to może gdzieś wejdę po drodze i oby coś mi wpadło w oko. A choróbsko mnie dalej trzyma i w desperacji wczoraj zrobiłam syrop z cebuli, bo się boję drugiego antybiotyku

Ja uwielbiam nabiał i serki wiejskie też jem, ale nie połączyłabym ich z niczym
zdrówka ! Aby do niedzieli Ci sie polepszyło i kciuki za znalezienie czegos na chrzciny !!

Stary 2014-06-25, 09:09   #880
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Kasia, a Miki rano też je kaszkę, czy tylko wieczorem?
tylko wieczorem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:09   #881
gorgulek
Zakorzenienie

Magda, to może na kolację jakieś kanapeczki?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 09:10   #882
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
angeliada - jak bedziesz w sarbinowie i bedziesz chciala to moze male spotkanko? ja spokojnie dojade nawet do sarbinowa, chyba ze bedziesz chciala jakies popoludnie na wsi spedzic (grill w ładna pogode...)

no i kto bedzie w okolicy też - dla przypomnienia mam podpis
No to szkoda ze nie pomyślałam
tym bardziej ze jeden dzień byla dupna pogoda.

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
My też jeździmy do Sarbinowa,może w tym roku też się wybierzemy

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

tak jak ja. Teraz tam zrobili deptak wzdłuż plaży przez cala miejscowość. Fajnie tam jest.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a moj maly jeszcze spi
dzis ostatni dzien slonca bo od jutra ma padac
mialam dzis plany towarzyskie ale zostaly odwolane i sama.nie wiem co tu robic

opcje sa dwie
zostaje w domu i sprzatam
albo
pakuje macka i jedziemy do lasku wolskiego, albo gdziekolwiek na fajowy spacer

jedź! Jutro bedziesz sprzątać skoro ma padać

Cytat:
Ja mam wyrzuty ze tego nie kupiłam. Chciałabym to prowadzić bo np ja nie mam kogo zapytac kiedy chodziłam lub o pierwszy ząb. A tak bym miala swoją księgę
Myślisz ze jakbym teraz kupiła to szło by jeszcze podgonic wszystko?

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:11   #883
teacherka
Zakorzenienie

Dziewczyny, jaką ilość jogurtu naturalnego dajecie dzieciom? Zuzka nie chce nic jeść, jogurt za to pochłania bez mrugnięcia okiem. I nie chcę przedobrzyć...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:17   #884
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
No to szkoda ze nie pomyślałam
tym bardziej ze jeden dzień byla dupna pogoda.

tak jak ja. Teraz tam zrobili deptak wzdłuż plaży przez cala miejscowość. Fajnie tam jest.

jedź! Jutro bedziesz sprzątać skoro ma padać

Ja mam wyrzuty ze tego nie kupiłam. Chciałabym to prowadzić bo np ja nie mam kogo zapytac kiedy chodziłam lub o pierwszy ząb. A tak bym miala swoją księgę
Myślisz ze jakbym teraz kupiła to szło by jeszcze podgonic wszystko?
Zawsze mozesz uzupelnic tyle ile pamietasz

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-06-25, 09:25   #885
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mozesz uzupelnic tyle ile pamietasz
Zniechęcilo mnie to ze jak jedną oglądałam to trzeba bylo dac gościom do wpisania jak im sie leo podoba po pierwszym spotkaniu
I podpisy z chrzcin. Bez sensu. Musiałabym poszukać jakas rozsądna wersję
I chyba tak zrobię.

Czekamy na dzidziusia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 09:32   #886
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Zniechęcilo mnie to ze jak jedną oglądałam to trzeba bylo dac gościom do wpisania jak im sie leo podoba po pierwszym spotkaniu
I podpisy z chrzcin. Bez sensu. Musiałabym poszukać jakas rozsądna wersję
I chyba tak zrobię.
Ja mam tak: pierwsze zdjecie z usg, jakie chcemy imie dla chlopaka a jakie dla dziewczynki, potem jak sie urodzil to dane jego te podstawowe + zdjecie. Pozniej chyba 4 strony do wklejenia zdjec z wyjatkowych chwil, potem te zdj z 3,6,9 i 12 miesiaca zycia, na pierwszej stronie jest taka kieszonka to tam schowalam nasze bransoletki ze szpitala, potem zdjecie z pierwszych wakacji, pierwszy spacer, pierwsze urodziny, rodzinne zdjecie, jest miejsce do wpisow zyczen urodzinowych i miejsce do wpisow dla osob ktore pierwszy raz spotkaly Bartka. Jeszcze bylo miejsce na odbicie dloni i stopy. Cos tam jeszcze jest ale nie pamietam ale fajna ta ksiazka moim zdaniem

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-06-25, 09:35   #887
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak: pierwsze zdjecie z usg, jakie chcemy imie dla chlopaka a jakie dla dziewczynki, potem jak sie urodzil to dane jego te podstawowe + zdjecie. Pozniej chyba 4 strony do wklejenia zdjec z wyjatkowych chwil, potem te zdj z 3,6,9 i 12 miesiaca zycia, na pierwszej stronie jest taka kieszonka to tam schowalam nasze bransoletki ze szpitala, potem zdjecie z pierwszych wakacji, pierwszy spacer, pierwsze urodziny, rodzinne zdjecie, jest miejsce do wpisow zyczen urodzinowych i miejsce do wpisow dla osob ktore pierwszy raz spotkaly Bartka. Jeszcze bylo miejsce na odbicie dloni i stopy. Cos tam jeszcze jest ale nie pamietam ale fajna ta ksiazka moim zdaniem
No to wszystko prócz pierwszego spaceru do nadrobienia. W większości widziałam do odrysowania stopy i dłonie to nie bardzo chyba ze teraz takie wielkie kupię to! Dzięki

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-06-25, 09:44   #888
teacherka
Zakorzenienie

Poziomkowa, ja mam taki album: http://aros.pl/ksiazka/to-dziewczynk...wsze-trzy-lata jest też wersja dla chłopca: http://aros.pl/ksiazka/to-chlopiec-pierwsze-trzy-lata urzekły mnie piękne ilustracje. Jest sporo miejsca na zdjęcia, rozsądne informacje do wpisania.. Jak chcesz to porobię później fotki.

Ja-ika, gratulacje dla Emilki!!!!

A teraz spadam, bo zaraz przyjadą babcia i prababcia do Zuzi
Szkoda, że pogoda denna, leje i leje, któryś dzień już pogoda nie zachęca do wychodzenia...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:47   #889
Poziomkowa89
Zakorzenienie

A moj leos ma w sobotę imieninki w zeszłym roku juz widziałam ze tak mu dam na imię wiec kupiłam mu prezencik. Śpiochy z napisem sweet little lion czy cos takiego w ogole leony to maja parę razy w każdym miesiącu imieniny. A wy juz wybrałyście kiedy dzieci maja je miec?

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-06-25, 10:02   #890
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Matal ja po 2,5h snu byłam trupem

Tasia jedź na dłuuugi spacer- my wczoraj zaliczyliśmy 2 bo dzisiaj pada

Miki dzisiaj jakiś nie w sosie niby śpiący,oczka trze ale nie śpi tylko stoi w łóżeczku i wyrzuca miśki
no wlasnie sprzatam i zaraz ide na spacer...zrobie 2 w jednym...tylko obie wersje skrocone

Cytat:
A moj leos ma w sobotę imieninki w zeszłym roku juz widziałam ze tak mu dam na imię wiec kupiłam mu prezencik. Śpiochy z napisem sweet little lion czy cos takiego w ogole leony to maja parę razy w każdym miesiącu imieniny. A wy juz wybrałyście kiedy dzieci maja je miec?

moj ma 11 listopada

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:12   #891
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Trochę racja, ale dziś akurat dopadło mnie zmęczenie materiału i jutro zostaję cały dzień w domu, żeby się zregenerować

A daj spokój... Tylko jednego w sumie
Dowiedziałam się od pani dr, że WSZYSTKO robię źle, Eda ma znów wysiękowe zapalenie ucha, przewlekłe i musimy sprawdzić, czy on w ogóle na to ucho słyszy Mieliśmy iść jutro, ale zwyczajnie NIE DAM RADY

Szkoda taką litanię pisać, generalnie wszystko pod górkę (tu serio nie ma co się rozpisywać, pewnie i tak by wyszło, że sama jestem sobie winna), ja wykończona brakiem snu (5 kaw nie dało rady), dzieci masakrycznie niegrzeczne, tż poirytowany, a ja sobie płaczę, a i tak nie pomaga do tego mam problem z mam już +3 kg i zero motywacji Od wczoraj na II fazie, a dziś nie miałam co jeść na mieście, więc zjadłam 2 kawałki pizzy i ruszyła lawina i mam wyrzuty sumienia. Najpierw jem jak głupia, a potem się dołuję, że przytyłam i już nie wiem, czy jem ze zmęczenia, doła, czy po prostu mam jakiś problem z kompulsywnym jedzeniem

Dobra, idę spać, bo prawie 20 h na nogach po 3 h snu to ZA MAŁO
kurcze tż zamiast się irytować to mógłby Ci pomóć :/ ..ehh no nie wiem co napisać tylko
Stary 2014-06-25, 10:14   #892
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wieczorem
a rano co dostaje na śniadanko?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Magda, to może na kolację jakieś kanapeczki?

Julek nie jest jeszcze na etapie chleba i wędliny Na masło uczulony

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
moj ma 11 listopada
mój 18 października, w sumie wcześniej są, bo 13 września, ale to takie rzadko obchodzone

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:14   #893
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
o fajny pomysł z tym prezentem, zrobię - ale sobie )

no i fajnie że jakiś plan już jest
niech będzie nowy, a co raz można hehe ja tak podeszłam do sprawy, że tako był używany, co prawda tylko gondola ale był a ten nowy będzie już prawdopodobnie do końca więc niech będzie nowy

wiesz tak to ponoć jest jak dziecko nauczy się czegoś nowego to odreagowuje to w nocy nawet teacherka ostatnio pisała że jak dzieci zaczną chodzić to wtedy b,ędą ciekawe nocki

ale blisko plaży!! rewelacja

oj biedna
odpocznij
aż Ci fotke zrobiłam
kurde nie załączyło się zrobie w osobnym poscie

Edytowane przez angelikada
Czas edycji: 2014-06-25 o 10:15
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 10:17   #894
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
a rano co dostaje na śniadanko?
7-8 mm
10-11 mm
13-14 obiadek
17 owoce
19-19:30 mm+kaszka

czasem między pierwszym a drugim śniadankiem ma kanapkę do pociamkania

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:19   #895
angelikada
Wtajemniczenie

larysko no niestety chciałam ci pokazac ale dupa cos nie mogę zaladowac nie wiem czemu :/
Stary 2014-06-25, 10:21   #896
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:

Nie, bo my obchodzimy tylko urodziny
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:30   #897
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
angeliada - jak bedziesz w sarbinowie i bedziesz chciala to moze male spotkanko? ja spokojnie dojade nawet do sarbinowa, chyba ze bedziesz chciala jakies popoludnie na wsi spedzic (grill w ładna pogode...)

no i kto bedzie w okolicy też - dla przypomnienia mam podpis
eee no pewnie tak wlasnie myslalam ze jak pojade nad morze to z kimś się może spotkam ? no oczywiście dam znac czy się udało bo jak nie Sarbinowo to tż będzie musial uruchomić swoje kontakty i mam nadzieje ze jednak cos się uda nam znaleźć także odezwe się

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

dziękujemy za brawa za ząbka i życzenia

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
padłam

Laryska śliczny wózio

Witam z rana

Standardowo życzenia dla jednego dziś solenizanta

z okazji 9 miesięcy wszystkiego dobrego dla Aleksandra

Emilka mi dziś usiadła w łóżeczku ależ było moje zdziwienie, jak weszłam do pokoju myśląc, że śpi oczywiście zrobiłam od razu fotkę rozbawionej Emi

Na 9 miesięcy A
podczepiam się pod życzenia dla Aleksandra

i dla Emi

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 10:36   #898
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Poziomkowa, ja mam taki album: http://aros.pl/ksiazka/to-dziewczynk...wsze-trzy-lata jest też wersja dla chłopca: http://aros.pl/ksiazka/to-chlopiec-pierwsze-trzy-lata urzekły mnie piękne ilustracje. Jest sporo miejsca na zdjęcia, rozsądne informacje do wpisania.. Jak chcesz to porobię później fotki.
Dzięki fajnie sie to prezentuje. Postaram sie poszukać moze na jakiejś aukcji pokazali tez środek. Widze ze ma duzo stron

Czekamy na dzidziusia
Stary 2014-06-25, 10:47   #899
rollercoaster_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
druga sprawa, że ja od salonu do przedpokoju mam jednaście metrów korytarza, drzwi w salonie nie mam.
I czasem staje w kuchni, a po chwilii lece do przedpokoju, bo siedzi pod drzwiami w zprzedpokoju i wali, bo są zamknięte drzwi do przedpokoju.

Znajomi byli ostatnio ośrodku "Wiktoria" w Rogowie koło Mrzeżyna. Zachwalali ze względu na dobrą infrastrukturę dla dzieci, przestrzeń, plac zabaw itd., spokój, cisza, dobre jedzenie i przepiękna, szeroka plaża.

Ja wolę miejscowości nieco większe, w których "cos" sie dzieje. My byliśmy ostatnio na długi weekend w Pobierowie: http://www.magnolie.pl/. Każdy pokój posiada aneks kuchenny, także można dzieciaczkowi spokojnie coś przygotować
rollercoaster_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:56   #900
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
zaczynam marzyć o tym, aby moje dziecko było mniej mobilne. Gonię za nim od rana.
Powinnam zakupić jakąś klatkę?

Cytat:
hej

Matal ja po 2,5h snu byłam trupem

Tasia jedź na dłuuugi spacer- my wczoraj zaliczyliśmy 2 bo dzisiaj pada

Miki dzisiaj jakiś nie w sosie niby śpiący,oczka trze ale nie śpi tylko stoi w łóżeczku i wyrzuca miśki
Dziś odespałam
Od północy do 7 i potem jeszcze jakoś od 9 do 10:30

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jaką ilość jogurtu naturalnego dajecie dzieciom? Zuzka nie chce nic jeść, jogurt za to pochłania bez mrugnięcia okiem. I nie chcę przedobrzyć...
Ja daję pół małego kubeczka na śniadanie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
kurcze tż zamiast się irytować to mógłby Ci pomóć :/ ..ehh no nie wiem co napisać tylko
No on w sumie podobnie jak ja sypia
Tylko odespał, jak byliśmy na wyjeździe

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości