|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Passion: maaaaaa, baaaa, ma ma, ba ba, i inne piski
![]() ![]() Kurcze, czekam na kuriera i uziemiona jestem, a pogoda fajna, mogłabym z nim polaźić.... ![]()
![]() |
#872 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Tlumaczylam tesciowej na temat kaftanikow ze sis mowila ze to niewygodne to mi powiedziala ze przy kaftanikach sie tak raczek nie wygina jak przy bodach ![]() Powiedzialam tz ze moze kupic ale ja nie zamierzam tego ubierac ![]() Na szczescie sama na zakupy sie nie wybierze aby kupic bo potrzebuje kierowcy a ja nie zamierzam nigdzie jechac I w sumie wczoraj z tz ja troche uswiadomilismy ze od kiedy jej synowie byli mali to sie troche zmienilo:d Monita to rosnie gadula ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-01 o 13:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, to Twpja teściowa jak moja Mama....ile ona razy mio tych kaftanikach wspominała, i że dlaczego ja nie nia mam i po co te body....
![]() A co do rączek, to na początek są też bodziaki zapinane na krzyż, bardzo wygodne, w CA takie kupowałam. http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-128721-1.html
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Takaya tak dostałam tą sokowirówkę co pisałam, ale to i tak obydwoje korzystamy. Jaka ja jestem dobra no myślę też o mężu zamiast tylko o sobie hehe
Passion nie tak publicznie :P ![]() Weźcie z tymi kaftanikami bo jak ja słyszę kaftaniki to :ble: To tak jak moja T do dzwoniła do matki żony szwagra że przecież kaftaników nie ma mały ![]() Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim ![]() Wybawić się wybawiłam, tylko mnie wkurzył kolega jeden bo nie przyszedł
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2014-12-01 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Tak Ewka 30 parę lat temu
![]()
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko, foty będą?
![]() kaftaniki miałam, były na strychu to wyprałam, ale nie przypadły mi do gustu nawet mój mąż mówił kategoryczne nie ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- aaaa, w szpitalu też miała chyba raz na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Passion nie nie ma fot tzn. jest jedna fota ale masakra wyszłam bo był jakiś fotograf tam na miejscu co zawsze robi zdjęcia
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuleczko a no 30lat temu ![]()
![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Taaaa body kopertowe na początek są super!!!
![]() ![]() ![]() Ja pajacyki zakładałam tylko przez pierwszy miesiąc, później służyły jako piżamki. W ciągu dnia body i leginsy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
Takayka, to Ty jak ja
![]()
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Dobryyyy
![]() ![]() Wczoraj moja córa nie chciała usnąć! Buszowała do 22!!! Co ją odkładałam do łóżeczka, już prawie usnęła ale nagle trach na plecki i od razu oczy jak 5zł i pytanie 'tataio?" Później obiegała cały tom szukając swojego tatusia (TŻ w pracy do 22) usnęła chwilę przed jego przyjściem. W ogóle strasznie przytulaśna się zrobiła przybiega wyciąga rączki i jak się ją weźmie to oplata szyję rękoma i tak mocno mocno przytula do siebie ![]() ![]() Przychodzi do mnie z butelką od wody i mówi 'mama mama da ' Jak złapie coś czego jej nie wolno to oddaje jak się poprosi (wcześniej tylko rozwiązanie siłowe skutkowało) jak nie odda mi to mówię "Ić daj tacie/babci/dziadkowi " to idzie i oddaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
![]()
Helloł.
Ja wczoraj miałam napisać alem się zezłościła! Przeglądaliśmy ciuszki co mamy-w sumie tylko jedną turę. I znalazłam kombinezonik. Ale obawiam się, że za duży będzie... Zawołałam Siostrę zapytałam czy mogę w takim przewieźć malucha no i wywiązała się dyskusja, że po co w kombinezonie jak wystarczy rożek czy ze dwa koce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jutro kardiolog ![]() Ewcia jak dziecie po miesiącu nabierze trochę ciałka to najwygodniej body i spodenki czy leginsy ![]() ![]() ale do miesiąca pajace ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Asia ręce opadają :/ dziecko na twoich rękach ginie pierwsze :/ takie małe dzieciaki są jeszcze skulone i fotelik wcale im nie przeszkadza... jeszcze kiedyś było coś o rożkach... u nas w szpitalu od razu wywalali te sztywne wkładki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Asiu nie dziwię się, że wkurzona chodziłaś! Kiedyś owszem woziło się dzieci na rękach, ale samochody miały inną prędkość i nie było tyle ruchu na ulicach! Fotelik koniecznie trzeba mieć!!! One raczej mało leżące są ale mają te wkładki niemowlęce i dziecko spokojnie może przejechać w nim
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
![]()
A ile się ogadałam... Już potem nie miałam sił, bo tak oboje się uparli, że to niedaleko... Kurde nawet w gondoli dziecko nieprzypięte będzie jeździć!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Pokaż im filmiki co dzieje się z dzieckiem podczas wypadku. Na Youtubie pełno takich jest dlatego też ważne aby brac jakiś z dobrymi nnotami np z ADAC a nie noname.
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Dziś dzień darmowej dostawy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya ja i tak się uprę przy swoim. Nie ma szans na jazdę bez pasów! Ma być fotelik i tyle. Ciekawe po co P go kupował skoro teraz chce Antka przewozić po swojemu
![]() Idę smażyć cebulkę na cebulaczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
cześć,
Joasiunia, koniecznie nosidełko, tudzież fotelik. i w nosidełku też koniecznie przypięte dziecko. Moja lekarka zawsze nam powtarzała - ileż to ona widziała przypadków, że nawet dziecko nieprzypięte z nosidełka wypadło ![]() jejku, obojetnie jaka odległość... czy to 80m czy 40km do przejechania..dziecko musi być bezpieczne ! mam nadzieję, że uda Ci się to wytłumaczyć rodzinie..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Takaya M bardziej rezolutna się robi ![]() ![]() Joasia powiedz sis że dawniej było inaczej a teraz ze szpitala bez nosidełka nie wypuszczą, a 40 km to jednak sporo bo nie jedzie się z nie wiadomo jaką prędkością z takim małym szkrabem ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Takaya czekam na zdj totura czy jak się on tam zwie
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Joasia, przecież nawet policja może zatrzymać i mandat wlepić.... Może taki argument zadziała?
![]()
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Ik tp mocne kciuki! O której wizyta?
Asia brak słów. Ludzie kiedyś myślę że nieświadomi byli skutków, nie było fotelików. Dla mnie dziecko zawsze musi być przypiete choćbym misla na przejechania 100m. Gada niem innych się nie przejmuj, rób swoje ale z mężem musisz pogadać. U mnie kwestia tego typu ze foteliki które wybieram za drogie. Ten drugi przecież mogliśmy kupić w markecie za 150 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
Dell jak samopoczucie?
![]() ![]() ![]() Kuleczka echh jakoś nie mam czasu przerzucić foty ;/ Muszę usiąść koniecznie dokończyć drugi ochraniacz, bo jak wyciągamy szczebelki to pół boku jest luzem i M cały czas wsadza tam raczki i nóżki raz mało sobie nie wykręciła nogi tak się szarpała. Teraz zastawiam kocem, ale ona go ściąga. Wcześniej był jeden ochraniacz na tą dłuższą ściankę, teraz zamocowałam go w takie L do dziury i musze mieć drugi by był na drugą stronę a sprytna w niedzielę szyjąc pocięłam kawałek materiały w groszki na tasiemki do wiązania a już nie mam takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Takaya, nie, jeszcze nie mam. Czekam .
I_K , daj znać jak po wizycie u kardiologa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Asiu
![]() Takaya M co dzien to madrzejsza ![]() Ik trzymam kciuki ![]() Wczoraj byla mnie odwiedzic bratanica (2, 5roku) i przez 40min ogladala traktory z tz na tel ![]() Takie dziecko ma zainteresowania ![]()
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
A jak samopoczucie? Dokucza Ci trochę, czy masz spokój? Ja to na tym etapie byłam straaaaaaaaaasznie senna
![]() Ewka a jak tam pozostałe zakupy? Jak coś to polecam szafka.pl dziewczyny sprzedają piękne ciuszki i często taniej niż na allegro ![]() No a takie przytulanie Magdalenki jest taaaakie przyjemne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj mnie brzuchol pobolewał, ale to moja wina, bo nosiłam Małego ![]() mąż jak wraca o 20ej, to ja Małego muszę wykąpać itd. Więc cóż... a dzisiaj mam nadzieję, że skończymy pokoik Małego... no i musimy znowu jechac do ikei, bo wczoraj przy skręcaniu szafy okazało się, że jedno skrzydło dzrwi wzięliśmy nie ten kolor ![]() więc szafa na razie stoi z jednym skrzydłem drzwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam,że nie masz kiedy pospać dlatego się pytam jak sobie radzisz
![]() Kurcze z drzwiami lipa. My jak kupowaliśmy naszą szafę musieliśmy zamówić transport bo nigdzie by nam nie wlazły takie na 246cm ![]() ![]() Kurcze M od ciotki na urodziny dostała kurtkę z Pepco taka fioletową. Nie podoba nam sie jak cholera ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ewka zobacz jaka śliczniutka ![]() ![]() http://szafka.pl/c1523722-80-baby-gr...uszki.html?i=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szafa do pokoju M ma 236 cm, i wlazła nam w auto. Nie powiem..jechalismy jak w reklamie Ikeai ![]() ja prowadziłam, a TŻ siedział w kuckach na kartonach w tyle..... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() może jej sie podobała.... ![]() ![]() edit: może odsprzedaj ją na "szafce.pl" Edytowane przez DELL Czas edycji: 2014-12-02 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wasze auto duże. Kropek malutki to jeszcze by nam się to połamalo jakbyśmy do dachu przymocowali ![]() Ale mi się jakoś nie chce pracować dziś. Posiedzialabym porobiła te baletnice na choinkę, kartki świąteczne albo uszyła coś zamiast pracować ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.