|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
a pod welurowy pajac moze zamiast nich przylegające bawełaniane cienkie półśpiochy? Kurka a zapowiadają mroźną zimę ![]() Tak, jak zamawiałam kilka razy online i odbierałam w empiku, płaci się przy odbiorze. Można też do domu ale wtedy opłata za przesyłkę; no i tak jak pisałaś w empiku raczej mniejsze gabaryty, ale z ubrankami to raczej nie powinno być problemu, no bo to zawsze mozna podzielić i zamówić wiecej paczek. Ja kiedys chciałam pampersy bo była super okazja, ale do empiku właśnie nie da rady niestety, no a z przesyłką do domu to już nie była zadna promocja ![]() Cloud w 6 tyg mówisz, a ja nie wiem czemu myślałam ze jeszcze przed szczepieniem ![]() Ja nie mam ani jednej pary rajtuzek, no i tak myślę i myśle... promocje działaja za bardzo na mój mózg...... a jeszcze jak widzę takie maleńkie ciuszki to już w ogóle
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-12-02 o 19:18 |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cloud no dzis jest chyba lekka poprawa z oczkiem
a mamy stosowac do niedzieli, wiec jestem dobrej mysli ![]() Ola gratuluje synka chlopcy sa przeuroczy ![]() Aga przykro mi z powodu zabiegu... Jagacia zamowilismy jakis baby ono za 52 zl. Nie chcialam duzo kasy wydawac. Pasuje podobno do aventowych butelek. Na jakiejs str byly podane wymiary komory to wychodziloby ze bedzie ok a wizyte pierwsza mamy w dniu Twojego terminu a szczepienia w styczniu. ja wlasnie nie mam rajstopek :/ ale mysle ze da rade bez ostatnio przy wyjsciu ze szpitala tak sie spocil, a grubo go nie ubralam.Kamel smyk internetowy dziala osobno od stacjonarnego i raczej nie bedziesz miala w stacjonarnym tych promocji. Ja w koncu nie zamowilam reniferkow bo nie wiem jaki rozmiar...mam w domu smykowe 62 i 68 i mam dylemat...cos pomiedzy by sie przydalo. 62 teraz jest dobre. Moj maly dzis jakis nerwowy jest. Malo spi cos. Teraz ledwo do kapielo go przeciagnelam.
|
#873 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w ktorym szpitalu ten zabieg?Trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze ![]() Cytat:
super kolejny chlopczyk na wątku Gratulacje ![]() Cytat:
ja mojemu zaczelam zakladac dopiero jak sie zimno zrobilo ,na dwor zakladamy Kamel - Zdrowka dla synka Co do Smyka to sa znizki także w sklepie, dzisiaj siostra kupila synkowi kurtke zimowa za 50 zl
|
|
|
#874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam upatrzone spodnie i bluzkę w komplecie bo jutro miałam kupować w stacjonarnym Smyku, a tu się trafi promocja. Szkoda, że nie poczekałam z tym ostatnimi zakupami bo np dresik z 69 jest za ok 40zł ![]() Reszta też tańsza. Cytat:
![]() Ale tak szczerze to zapisałam się do Smyka około 1 miesiąc temu i co chwilę przysyłają jakieś info o promocjach, już były z 4 albo 5 promocji, jak tak dalej pójdzie to już nie będę kupowała w normalnych cenach tylko jak wyślą smsa ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Załamana dzięki ![]() Ola gratuluję synka
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście naskrobały
![]() Spędziłam właśnie jakąś godzinę na nadrabianiu postów. Pewnie i tak zapomnę coś zacytować ![]() Załamana - dla Alusia z okazji 6 miesiąca, duży chłopczyk Jagodzia - Lili jest przeurocza, patrzeć tylko jak ruszy do przodu i będzie jej pełno gdy zacznie raczkować. Cudowna Aguś - bardzo mi przykro, że Helcię to spotkało, biedactwo kochane Mam nadzieję, że nie będzie jej boleć i cały zabieg szybko i sprawnie pójdzie. Współczuję świadomości, że będzie usypiana... chyba by mi serducho pękło gdyby tak Bertusia mieli usypiać Czy to się jakoś objawiało wcześniej? Na jakiej podstawie lekarz to wyłapuje? Piękna waga Cloud - dużo zdrówka Wik - poszalałaś God - za przespaną noc Oby tak było już zawsze ![]() Mania - co u Was? Jak się czujesz? Edit :doczytałam, że ciężki dzień za wami. Dobrze, że z oczkiem lepiej Ma.ko - kołyska mega Zubi - już się nie mogę doczekać, aż Majcię w to ubierzesz Ja też muszę coś kupić mojemu Synkowi, bo nie mam nic na święta dla niego do ubrania ![]() Ola - gratuluję synusia ![]() Iza - oby już było tylko lepiej , zaglądaj do nas częściej Kamel - do nas przesyłka przyszła do domu (darmowa), ale dlatego, że gabarytowo wychodziło 10,5 kg. Chyba gdy jest paczuszka mniejsza to wysyłają do Empiku. Jagatka - my rajtki założyliśmy dopiero w ok. 3 miesiącu bo Młody miał tak cienkie nóżki, że śmiesznie w nich wyglądał a poza tym my lato mieliśmy więc nie było potrzeby. Teraz mamy zawsze na spacerze obowiązkowo rajtki/ body z dł. rękawem, na to bluzeczka, skarpetki i kombinezon ( z rękawiczkami i butkami w zestawie) + czapa i szalik. Dziś było w sam raz (-2/-3 st.) Gdy usnął na spacerze przykryłam go jeszcze kocem. Gdzie jest Nuno? U nas ok. Dziś przyszło zamówienie ze Smyka. Kupiłam kombinezon i kojec bo sobie pomyślałam, że jak zacznie raczkować i chodzić przy meblach to nie będę miała go gdzie zostawić, żeby pójść chociażby siku Jest super.http://www.smyk.com/cool-club-kombin...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/baby-design-koje...t-niemowlaka-p Kombinezon zamówiłam rozm. 80. Na długość jest okej, ale ma trochę za długie rękawy i nie da się rączek wyciągnąć Ale przynajmniej mu ciepło w łapki i nie trzeba rękawiczek Kupiłam na Allegro jeszcze pościel dodatkową i prześcieradło, bo nie mam nawet jak uprać tamtej i muszę zawsze się spinać. Dałam za nią coś około 24 zł i powiem Wam, że rewelacja jeśli chodzi o jakość. Jestem wykończona dziś
|
|
|
|
#876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale generalnie Hela była raczej drobna.Cytat:
oby efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania! To są farby jakieś specjalnej firmy? Bo może sama spróbowałabym odświeżyć łóżeczko Heli, trochę mnie zainspirowałaś ![]() Szkoda Synka, że znów antybiotyk ech najgorzej z uszami, podobno strasznie lubią się ciągnąć takie zapalenia... Oby Małemu przeszło!Cytat:
od samego początku był problem, podobno miała krótką pępowinę i ciągnęła w brzuchu i pępuszek miała bardzo wypukły. Po klejeniu wklęsł, ale od momentu aktywności na macie znów wyskoczyła kulka kleiłam 3 dni, robił się stan zapalny, robił się czerwony pępek 7 dni goiłam i znów 3 dni klejenia i to samo i tak w kółko, ech...Cytat:
u nas na szczęście cały przebieg dużo łagodniejszy, mam wrażenie, że Heli w niczym nie przeszkadza... Kiedy macie wizytę? Możliwe, że nie trzeba będzie operować?Chyba na parkitce, nie ma innego oddziału chirurgii dziecięcej w częstochowie...
|
|
#877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziergać na drutach
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam będziesz dziergała? Chciałabym umieć robić na drutach
|
|
#880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa robie sweter
wyjdzie mi koslawy ale co tam... to moj pierwszy raz Wlasnie moj syn obudzil sie z placzem. Biedactwo. Mam nadzieje, ze to nie jest zapowiedz niespokojnej nocy Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#882 | |||
|
Zakorzenienie
|
No i dalej nie wiem czy je kupić czy nie
Pewnie nie kupie teraz, jak cos to jak juz Mały będzie na świecie ![]() Cytat:
![]() Mania to moze rzeczywiście lepiej w pepco, taniej niż w smyku to nie będzie szkoda jakby były za duże na te kilka światecznych dni ![]() Cytat:
chciałam kiedys kocyk pomacać przed zamówieniem i ani jednego z babyOno nie mieli, a na necie taaaki wybór ![]() Cytat:
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakupy smykowe super ![]() Poka pościel
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Jako dziecko byłam częstym gościem chirurgii na parkitce i rodzice mieli dobrą opinię, ponoć ordynator i lekarze się nie zmienili, więc może zaryzykuję
![]() Cytat:
nieważne, że koślawy, to będzie pierwszy - pamiątkowy i pełen sentymentu![]() Pocieszyć Cię? Hela wczoraj też miała taką pobudkę, dobry kwadrans nie mogłam jej uspokoić, po czym w końcu padła i... przespała do 6:20
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Jutro cyknę fotę. Teraz nie chce mi się szukać linku z all. Ok? Pościel już wyprana i założona, ah, pięknie wygląda
Cytat:
Na bank za jakąś godzinę - dwie obudzi się na cyca, a potem kolejny raz za 2 h, i potem kolejny itd. aż w końcu pobudka o 5:00 chciałabym się wyspać ![]() Dzięki Robię z youtubem :d Babka super tłumaczy krok po kroku. Śmiejesz się ze mnie?
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam też na all i nie wiem jak to będzie z tą jakością po kilku praniach, a tak mi się podoba jak ubiorę łóżeczko to Wam pokażę a w ogóle korci mnie zeby już ubrać, ale to za szybko nie? ![]() A gdzież śmiałabym się śmiać podziwiam ![]() Wyobraziłam sobie jakby to wygladało jakbym ja się za takie robótki wzięła......
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka my pierwszy raz u pediatry byliśmy po tygodniu bo tak nam kazano. Później byłam jak o karmienie się pytałam a później to już szczepienie po 6 tygodniu.
W szpitalu szczepia. Po porodzie dawali mi do podpisu papiery czy wyrażam zgodę.
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka nam wizyte i termin szczepienia umowila polozna, ktora przychodzi do malego
Jul zdolna bestia z Ciebie ja na technice w podstawowce dziergalam, ale nic nie pamietam.Ok zrobilam oklad i zmykam. Maly jakis niespokojny dzis. Budzi sie co chwile. Teraz maz z nim tv oglada
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia ulala ale wystroisz Mała
![]() Kamel można ją zawsze płace w empiku przy odbiorze ![]() Ją też już widzę teksu tesciowej, że za ciepło/cienki ubrany że po co to albo tamto Ehh. Could wierzę że masz stresa ale na pewno wszystko będzie dobrze nie ma innej opcji.Jagatka mam tak samo. Mąż grał a ją obok siedxialam na lapku i co chwilę mówiłam " o jakie ładne. O jakie śliczne. O ale promo" a lama w pewnym momencie "to za ile ty już tych zakupów narobilas" haha. I tak nie wie o spiochach ![]() Koniecznie pokaz lozeczko ![]() Mania mój brat ma z babyOno i wszystkie butelki im pasują tam. I z aventu i z nuka i takie szpitalne też Ją póki co nie zamawiam, jak sie okaże że nie moge karmić to wtedy tak samo sterylizator do butelek. Póki co wrzatek i już ![]() Zalamana zauważyłam wlasbie że w jednym czasie sa promo w internetowym i stacjonarnym ale inne i na inne rzeczy ![]() Jul ![]() Pokaz pościel ![]() Na chwilę was zostawić i już zaległości heh. Mój syn ma ciche dni chyba jak co miesiąc przed wizyta. Zawsze na 2-3 dni przed mniej sie rusza, a ją sie denerwuje Ehh.
|
#891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktore zawsze musialo sobie cos zrobic, jak nie reka to kolano itp tez nie jednokrotnie zwiedzalam izbe przyjec na chirurgii dzieciecej ![]() Ale jesli sie lekarze nie zmienili to faktycznie, bo z tego co pamietam w porządku byli.
Edytowane przez Zalamana_girl Czas edycji: 2014-12-02 o 22:49 |
|
|
|
|
#892 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajne zakupy pokaż jeszcze pościel![]() Cytat:
No a mój synek faktycznie 2 antybiotyk, ale lepiej niech to wyleczy, też słyszałam, że ucho lubi się ciągnąć ![]() Byłam w castoramie i szukałam tej farby i szukałam, i nie mogłam znaleźć i żadnego ludzika do pomocy jak na złośc nie było to wkurzyłam sie i już wychodząc chciałam kupić wałek i pędzel i papier ścierny a frbę na necie ale akurat koło wałków była Kupiłam firmy Altax taką malutką 250ml-około 16zł, 750ml kosztowało ponad 40zł to dużo, to chyba lepiej kupić 2 małą ( nie wiem chyba mi braknie, zobaczę.http://www.altax.pl/produkty/altax-s...prettyPhoto/1/ Ta farba ma atesty, można malować zabawki, malować w przedszkolach, szkołach itd. Ja kupiłam białą półmat bo matu nie znalazłam. Nie ma zapachu, nic nie czuć. Powierzchnia jest sucha w dotyku po 20min, a 2 warstwę można nakładać po godzinie. Zobaczę jak to wydziej jak pomaluję 2 raz, ewentualnie 3, oby nie ![]() Był też Dekoral większa i tańsza, ale białej nie mieli. Cytat:
Lepiej bawełniane getry i skarpetki lub półśpiochy, albo sam gruby pajac![]() Od tej pory też postaram się kupować tylko na promocji No chyba, że coś koniecznego![]() Ale jak wczoraj byłam w tesco na F&F (oj ostatnio byłam chyba z ponad rok temu na dziecięcym) to też ceny mają wysokie, praktycznie jak w smyku, zaskoczona byłam, myślałam, że w FF jest taniej, ale ładne są ubranka i kupiłam getry i buciki. Fajne mają getry takie cieniutkie ale dzins na dziewczynki W promocji tez były ale po 17zł.---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Mako no właśnie czytałam, że w Empiku można i gotówką i przy zamawianiu on line, a w Smyku tylko edit: on-line... Tak przeczytałam na stronie Smyka, dziwne. Wolałabym odebrać w Smyku, chociaż mam smyka i empik w 2 galeriach to nie problem, ale w razie jakiejś wymiany czy coś to lepiej smyk, i wolałabym gotówką, bo na karcie mam odłożone na inne zakupy ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Zamówiłam 3 rzeczy Więcej kasy nie mam![]() http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-koszul...a-dla-dzieci-p To było oddzielnie ale oglądałam w moim Smyku i to jest kpl ![]() i skarpetki ![]() http://www.smyk.com/cool-club-skarpe...a-dla-dzieci-p Podobało mi się jeszcze kilka rzeczy, no ale ostatnio dużo kupiłam, więc koniec na razie ![]() Dużo rzeczy mam z tych promocji, aż żal, że nie poczekałam ![]() Ale dzięki temu będę kupowała już na promocjach nie po stałych cenach Mam nauczkę
1cs-II kreski 27 maj 2014 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 Córeczka- 2015 Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-12-03 o 09:07 |
|||
|
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam chwilę czasu to pokażę Wam jeszcze zakupy z SH, z poprzedniego i wcześniejszych miesięcy, mam tego sporo nie jestem w stanie wszystkiego pokazać
![]() Kombinezony różowe są jak nowe, może kiepskie zdjęcie, taki jak ten w ciapki mam jeszcze biało brązowy , niebieski i ten biały z kubusiem to z synka, buciki lee coopera za 6zł, i 2 z króliczkiem za 1zł , pajac bez stópek 4zł , płaszczyk nowy 4zł
1cs-II kreski 27 maj 2014 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 Córeczka- 2015 Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2014-12-03 o 00:42 |
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
ola_la_7676 gratuluję synka
![]() Jagatka_Nboję się cesarki ale to moje ciśnienie zawsze w takich stresujących chwilach rośnie, także pewnie nie będzie chciał ryzykować ... CO do pediatry i pierwszej wizyty to u mnie podobno w ciągu tygodnia lekarz przychodzi do domu i nie trzeba iść do przychodni ... ja mam parę sztuk rajstop, kupiłam oczywiście w promce ( w biedro i w kaufie po 1 zł i 2 zł ) ale to nie są te najmniejsze rozmiary ... też się trochę obawiam jak będę je zakładać![]() Kamel fajnie, że chociaż Ty popierasz mój pomysł z ubrankami a ubranka z SH śliczniutkie, to u mnie aż takich śliczności nie ma ..także zazdroszczę ma.ko oo widzę, że zdecydowałaś się na skarpetki z grzechotkami.. śliczne wzorki Dzień dobry, wstałam i popijam kawusię zbożową, zima mnie dobija, kiedyś dyskutowałyśmy na temat porodów w różnych porach roku i poród zimą - niby taki fajny, bo na wiosnę dzieć już taki starszy jest i nie trzeba chodzić w upale z brzuchem, ma też sporo wad... jest tak zimno ( a przecież będzie jeszcze gorzej) , że ze spacerków nici, z kurtek wszystkich wyrastam i ciągle tylko w tym domu i domu także chyba nie ma idealnej pory na ciążę i poród, zawsze są jakieś minusy ..
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle, ze nie ma idealnej pory na ciaze i po prostu trzeba sie cieszyc, ze udalo sie w ta ciaze zajsc i modlic, zeby tylko z dzieciaczkami wszystko bylo dobrze
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My już po 8 byliśmy po badaniu uszka i tak jak myślałam prawe jeszcze kiepskie, pani taki wykres dała i z tym mamy iść w poniedziałek do laryngologa, bierze antybiotyk. Ja jem śniadanko, wstawiłam pranie i zabieram się zaraz za 2 warstwę szczebelków w łóżeczku ![]() Niestety będę go malowała na raty, fronty i skrzynię pewnie po niedzieli, bo na razie biegamy od mieszkania do mieszkania rodziców i karmię kota bo rodziców nie ma. Raz nocujemy u nas raz u nich po kilka dni i tak już 3 tydzień leci I dlatego nie mogę się skupić na niczym![]() Cytat:
![]() Ja jak dopadnę wyprzedaże to kupuję synkowi nawet na 2 rok spodnie, sweterki, koszulki,szczególnie piżamki lubię bo w stałych cenach są drogie a tak w smyku czy reserved po 15-25zł buty, dodatki typu skarpetki, rajstopy, szaliki cienkie.ALEEEE uprzedzam, że na takiego 2-3 latka chyba łatwiej kupić na zaś Bo np jeden rozmiar mam na jeden sezon, więc kupuję rozmiar większy.Z noworodkiem też można jakoś obliczyć, fajnie mają w h&m bo pisze na metce na ile miesięcy-lat i rozmiar, a np w smyku tylko rozmiar (dobrze, że mają te tabelki w sklepach to można sprawdzić) Ja dużo kupowałam synkowi np w Zarze, np buty po Św. Bożego Narodzenia były np z 169 na 59 więc teraz nosi je ![]() Ale nie ukrywam, że parę razy zaliczyłam pomyłkę, chyba najgorzej jest z butami Na następny sezon to lepiej wziąć 2 rozmiary większe Ale to już na większe dziecko![]() A sh u nas jest masa, głównie chodzę do 1 sieciówki i jest chyba z 6 punktów w mieście także codziennie bym mogła chodzić na nowy t. , Ale czasem nakupię za dużo i jak tak potem pomyślę, to płacę 30, 50, 80, 100zł i jakby tak podliczyć to byłoby dużo nowych w Smyku na wyprzedażach czy w Zarze![]() Dlatego teraz mam czas na nowe, do sh staram się nie chodzić ![]() Mam jeszcze kilka zakupów to zdjęcia zrobię i pokażę ![]() Kiedyś był lepszy towar, teraz jest słabo, i jest straszny tłok, handlary złapią co lepsze ![]() Hmmm ja wolę jednak w zimie rodzić i być w końcówce ciąży bo te moje nogi i butów żadnych nie mogę ubrać, a tak mam te saszki to nie widać, w lecie się wstydziłam, ale za to teraz ciężko się w to wszystko ubierać ![]() A jeżeli chodzi o sam termin urodzenia dziecka to ja jestem przeszczęśliwa bo jednak cała wiosne i lato mamy przed sobą i te wszystkie wizyty u lakarzy, szczepienia, pamiętam ja z synkiem (sierpniowym) chodziliśmy to większość było już w tych kombinezonach, czapach, kocach i tak po godzinie się czekało w poczekalni w kolejce---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Mania a jak piersi, lepiej?
|
|
#897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że dziś ma służbę, cały weekend zjazd więc zapowiada się, że pośpimyA podałabyś linka do filmików tej pani? ![]() Cytat:
wszystko jest dobrze, po prostu łapie Twoje reakcje przed wizytą, mówię Ci![]() Cytat:
mam nadzieję, że nasze dzieciaczki za to nie będą miały "szczęścia" po mamusiach Cytat:
Malowałaś rozłożone elementy czy złożone łóżeczko? wałkiem nie miałam problemów z dojechaniem w kąty czy pomagałaś sobie pędzelkiem?---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I zapomniałam: Kamel śliczne te ubranka z sh, normalnie perełki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super kombinezon skróciłam twoją wypowiedź bo było za dużo grafikiCytat:
oby mała szybciutko doszła do siebie ![]() Cytat:
ależ się obłowiłaś
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dokupiłam pędzelek mały żeby tam przy listwie gdzie wchodzą szczebelki najpierw pomalować a potem wałkiem najmniejszym. Ja miałam na szczęście już w piwnicy łóżeczko porozkręcane Osobno: 2 fronty, 2 boki ze szczebelkami i skrzynia z szufladą. A jaki masz kolor łóżeczka? Bo ja miałam z drewna sosnowego (nie z płyty) pokryte chyba bejcą w kolorze jasnego brązu/orzecha laskowego i maluch jak mu żeby rosły obgryzł mi dookoła Gdyby było białe lub nie malowane było by mi łatwiej pokryć na biało, ale jakoś będzie ![]() A u nas w sh można coś wyszukać ale trzeba się namęczyć i umieć szukać Bywać często U nas w tych sieciówkach przed otwarciem stoi ok 30 osób![]() Raz schowałam sobie 2 sukienki po 16 zł i 20 zł i getry za 8 zł przed zamknięciem a na nastepny dzień poszłam rano by miało być po 1zł I pierwsze poszłam na buty,bo chciałam kalosze kupić i kupiłam, a te schowane ubranka dopadła jakaś handlara i darła mi z rąk mimo, że jej powiedziałam, że sobie dzień wcześniej odłożyłam Powiedziała, że a co mnie to obchodzi, to jej powiedziałam no co za wredna baba , wydarła mi 1 sukienkę Także takie są czasem walki o coś fajnego haha mam jeszcze więcej, ale jeszcze nie zrobiłam zdjęć
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Kamel bardzo ładne te ciuszki
pierś dalej czerwona, ale mniej boli pohwal się później efektem końcowym pomalowanego łóżeczka ![]() Aga to mąż nadgodziny niech trzepie skoro dzieci takie grzeczne
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Tylko zastanawiam się właśnie jak ubierać, co np ubrać pod welurowy pajac i kombinezon zimowy?
a pod welurowy pajac moze zamiast nich przylegające bawełaniane cienkie półśpiochy?
Kurka a zapowiadają mroźną zimę 
promocje działaja za bardzo na mój mózg......

23.06.2011
01.06.2013

a w ktorym szpitalu ten zabieg?

Mam nadzieję, że nie będzie jej boleć i cały zabieg szybko i sprawnie pójdzie. Współczuję świadomości, że będzie usypiana...

chciałam kiedys kocyk pomacać przed zamówieniem i ani jednego z babyOno nie mieli, a na necie taaaki wybór
ja kupiłam też na all i nie wiem jak to będzie z tą jakością po kilku praniach, a tak mi się podoba