![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() My też zaraz będziemy się zbierać na Andrzejki ![]() ![]()
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Co do poprane i poprasowane, to dzisiaj kolorowe prasowalam. Torbe sobie spakowalam do szpitala, jeszcze jakies drobne rzeczy mi zostaly jak talerz, kubek, sztucce, woda.
Spakowalam Wojtusia do szpitala. Oprocz tego spakowalam mu walizke, ze jak bede rodzic u mamy, to zebym miala go w co ubrac, a jak sie trafi, ze bede rodzic u siebie, to mam wszystko posegregowane. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() Wszystko sobie ustalily miedzy soba, mnie i tz tylko poinformowaly, ale w sumie to sie ciesze, ze uzgodnily to miedzy soba, bo juz mialam dosyc bycia posrednikiem.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedynie co, to mój dziadek z moim teściem się bardzo skumał (polityka i te sprawy ![]() I co ustaliły? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahnessy chyba nikt się nie lubi z kasą rozstawać, ale jaka przyjemność sprawiają zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Już sierpniówki są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę wam tych imprez andrzejkowych. My siedzimy w domu i czekamy bo teściowie mają wpaść na kawę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A największa przyjemność do dostarczona paczka i wtedy zapominasz ile to kosztowało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Już? ![]()
![]() |
#879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanej zabawy ![]() Jak to JUŻ są sierpniówki??? ![]() Kiedy to zleciało... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
stwierdziłam że różnica w cenie nie jest duża a położna mi go polecała więc zaryzykowałam myślę że najlepszym wynagrodzeniem będzie to że będzie działał, najbardziej się boję utopionej bezsensu kasy ![]() Malwi co babcie ustaliły? rozumiem że pośredniczenie jest denerwujące, dobrze że się poznały może nie będą Xię wciągać więcej w taką rolę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Ustalily tyle, ze ja 19.12 (o ile sie wczesnie nie rozwiaze) jade do mojej mamy, tesciowa zgarnia psa. Moj tz na wigilie jedzie do tesciowej (zrobi troche wczesniej), pozniej przyjezdza na swieta do mnie (czyli do mojej mamy). Jesli bede rodzic planowo w styczniu, to ja zostaje u mamy do ok. 10, pozniej wracamy do mojego domu, przyjezdza tesciowa i sie wymieniaja rolami.
Jesli urodze w grudniu, to wracam do siebie i przyjezdza tesciowa do nas. Mnie tam pasi co ustalily, przynajmniej ja sie nie musze martwic, ze zostane bez pomocy, albo ze jakos sie nie zazebia. Ciesze sie, ze sie dogadaly. Nie sadze, zeby do siebie dzwonily na ploty, ale beda poprawne stosunki. ![]() Tak mnie to wszystko zmeczylo dzisiaj, ze poszlam sie drzemnac :-D ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() Jak to sierpniowki? Juuuz?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny udanych zabaw andrzejkowych. My też zostajemy w domu, zresztą mąż jeszcze z pracy nawet nie wrócił.
Malwi proszę jak ładnie wszystko ustaliły, zaplanowany wszystko. Fajnie cały czas będziesz pod opieką. |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale extra ![]() dobrze, że piszesz to sobie wszystkie zakupy zostawię na 1 grudnia ![]() widziałam ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z zakupów.. ![]() Mały w końcu będzie miał się w czym kąpać ![]() ![]() Kupiłam sobie też koszulę do karmienia, w innym esotiqu była eMka ![]() ![]() ![]() ![]() kupiłam też sobie świateczne skarpety w pingwiny ![]() ![]() ogarnę dziś co chcę zamówić z jakiego sklepu i skorzystam z tej darmowej dostawy 1 grudnia ![]() I pampersiaki kupiliśmy, czyli mamy rozmiar 1 i 2 i zobaczymy, które podpasują bardziej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Malwi, fajnie ze sie dogadaly
![]() ![]() Wlasnie zobaczylam, ze juz sierpniowki sa ![]() ![]() Udanych zabaw andrzejkowych ![]() ![]() Bylam teraz w drugiej galerii ale tez nic ciekawego nie bylo :-/ albo ja zbyt wybredna sie zrobilam... Edit: Przepraszam, sklamalam, :P kupilam 2 reczniki z kapturkiem dla mlodego w ikei :P i Pan kasjer mnie opierdzielil, ze nie podeszlam bez kolejki tylko stalam w kolejce przy kasie pierwszenstwa... A mi sie nie spieszylo to po co mialam gonic ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-28 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy mi sie wydaje czy któras brała ten stanik?
http://allegro.pl/bawelniany-biuston...533737295.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa..i obczaiłam Triumpha jak obiecałam.
Powiem Wam, że staniki są okropne na żywo, a tamten co wkleiłam to ponoć stara kolekcje, dostępna tylko w outlecie ![]() Za cenę prawie 100 zł za stanik to nic ciekawego ten triumph ![]() Ale za to H&M, w którym byłam miał ogromny dział HM MAMA i mogłam poprzymierzać staniki, które również okazały się okropne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zadomowienie
|
Wiszę na laktatorze i w ramach rozrywki was podczytuje
![]() Martwicie sie pomocą w domu, a ja pamietam ze przy pierworodnym to jak teściówka wpadła jak nas ze szpitala przywieźli jak zaczęła biegać co mi pomoc co mi umyć, wyprasować, furczec na tz... To ja powiedziałam ze nie wiem bo mnie tydz w domu nie było a teraz idę leżeć do sypialni. Tz jeszcze chwile ścierpiał, a potem jej pokazał drzwi... ![]() Jutra sie doczekać nie moge - tz z dziecmi przyjeżdża do mnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Padam ![]() Zrobiłam dziś pierwszego bałwana tej jesieni ![]() ![]() Gratuluję skończonych tygodni ![]() ![]() Ahnessy - miałam go zamawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym kupila troszke wieksze rekawiczki Cytat:
No niestety na dużo jej pozwalaja bo moja siostra jest szantazystka emocjonalna Juhuu czyli nie jestem sama :-D Ja zaczelam przedwczoraj. Pieluchy juz uprane,biale ciuszki też i przed chwila wrzucilam do suszarki na pol godziny zeby dosuszyc z jakiejs pozostalej wilgoci,rozowe sie susza i jutro czeka je pol Godziny w suszarce :-P zostaja kolorowe dwa prania,bo kocyki itd też juz wyprane. Teraz piore na 40-60 stopniach,dlugi cykl z podwojnym plukaniem. Jak juz bedzie po remoncie to wyciagne wszystko z workow prozniowych i albo najmniejsze ciuszki jeszcze raz upiore,albo-jesli nie bedzie to Konieczne -to tylko wyprasuje.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj też bym wolała położyć się do ciepłego łóżka i obejrzeć jakiś film. Niestety moje plany się pokrzyżowały. Koleżanka do mnie dzwoni i mówi: "Wpadam dzisiaj do Was na andrzejki, zrobiłam sałatkę i koreczki" no kuuuuuuuuurde. Wpadłam do domu, szybkie sprzątanie no i trzeba coś do jedzenie zrobić. I zapomniałam dodać, że jeszcze dwie osoby przyjdą z nią ![]() ![]()
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
Tylko sprawdz na tej stronie czy ten sklep jest na liscie dostaw
![]() www.dziendarmowejdostawy.pl ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Magda gratki nowego tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Uaoo no widzisz jak ładnie Ci koleżanka wieczór zaplanowala ![]() Kamilka super. Nacieszysz się dziećmi. A powiedz gdzie Ty się teraz zatrzymalas? W jakimś hotelu śpisz u znajomych?
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-28 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
allegro nie bierze udziału w darmowej dostawie?
![]()
#893 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
No to byłoby idealnie
![]() Ogląda ktoras Rolnik szuka zony? ![]()
#895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Łeee, szkoda
![]() Kiedyś widziałam jakiś odcinek, a coś się dzieje ciekawego tam? ![]()
#897 |
Wtajemniczenie
|
Czy ja wiem. Takie pitu pitu
![]() Pracuje w tym hotelu w którym była Ania z Grzegorzem w ostatnim odcinku ![]()
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
MAGDUSIA w hotelu dla matek jestem
Ja oglądam- Yhm znaczy leci to w tv ja ja patrzę w tel ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Rozeznanie
|
oj popłynełabym......
Kamilka super na pewno się za nimi stęskniłaś no i rodzinka za Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.