Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-28, 15:27   #871
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Czarnula doskonale Cie rozumiem.
Ufff juz po spotkaniu. Chyba dobrze, ale mama tz jest bardziej bezposrednia i odrazu do mojej mamy po imieniu, moja mama troche sie pogubila, bo juz nie wiedzia jak sie ma zachowac.
dobrze, że już po mamuśki się zapoznaly, a przecież zaprzyjaźniac się nie muszą. Moi rodzice z rodzicami TŻ tez widzieli się raptem 3 razy i wielkie przyjaźni z tego nie będzie, ale to akurat nie ma większego znaczenia bo i tak mieszkają 300 km od siebie

My też zaraz będziemy się zbierać na Andrzejki aaaaale nas zasypało

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 15:31   #872
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Co do poprane i poprasowane, to dzisiaj kolorowe prasowalam. Torbe sobie spakowalam do szpitala, jeszcze jakies drobne rzeczy mi zostaly jak talerz, kubek, sztucce, woda.
Spakowalam Wojtusia do szpitala. Oprocz tego spakowalam mu walizke, ze jak bede rodzic u mamy, to zebym miala go w co ubrac, a jak sie trafi, ze bede rodzic u siebie, to mam wszystko posegregowane.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dobrze, że już po mamuśki się zapoznaly, a przecież zaprzyjaźniac się nie muszą. Moi rodzice z rodzicami TŻ tez widzieli się raptem 3 razy i wielkie przyjaźni z tego nie będzie, ale to akurat nie ma większego znaczenia bo i tak mieszkają 300 km od siebie

Juz sobie ustalaly jak sie podziela opieka nad Mlodym jak wrocimy ze szpitala
Wszystko sobie ustalily miedzy soba, mnie i tz tylko poinformowaly, ale w sumie to sie ciesze, ze uzgodnily to miedzy soba, bo juz mialam dosyc bycia posrednikiem.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 15:41   #873
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Ale nie wszystko mam jeszcze poprane, bo czekają jeszcze pieluchy i kocyki.
Ja identycznie

Cytat:
U nas tak samo, widzieli się pare razy, ale generalnie nie widuja się, nie dzwonią do siebie (poza świętami). Zresztą rodzice TŻta i moja mama to dwie zupełnie różne bajki, więc ciężko o jakieś wielkie przyjaźnie
Jedynie co, to mój dziadek z moim teściem się bardzo skumał (polityka i te sprawy ).

Cytat:
I co ustaliły?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 15:48   #874
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U nas tak samo, widzieli się pare razy, ale generalnie nie widuja się, nie dzwonią do siebie (poza świętami). Zresztą rodzice TŻta i moja mama to dwie zupełnie różne bajki, więc ciężko o jakieś wielkie przyjaźnie
Jedynie co, to mój dziadek z moim teściem się bardzo skumał (polityka i te sprawy ).
U nas podobnie tzn poza tym dziadkiem

Ahnessy chyba nikt się nie lubi z kasą rozstawać, ale jaka przyjemność sprawiają zakupy jaki kupiłaś?
Stary 2015-11-28, 15:54   #875
Dotka90
Zakorzenienie

Już sierpniówki są
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 15:56   #876
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
Niestety w dniu darmowej dostawy nie bierze udział apteka gemini :/ mailowalam do nich i tak mi napisali...
Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
super że dobrze wypadło spotkanie

ale też liczę na to że podczas używanie lepiej się z nimi zapoznam

gratuluję i trochę zazdroszcze
udanej zabawy

Kupiłam laktator uff nie lubie rozstawać się z kasą chyba jestem jakaś dziwna
jaki kupiłaś?

Zazdroszczę wam tych imprez andrzejkowych. My siedzimy w domu i czekamy bo teściowie mają wpaść na kawę
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 15:57   #877
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość

Kupiłam laktator uff nie lubie rozstawać się z kasą chyba jestem jakaś dziwna
Nie jesteś jedyna, na jaki się zdecydowałaś?

Cytat:
Wszystko sobie ustalily miedzy soba, mnie i tz tylko poinformowaly, ale w sumie to sie ciesze, ze uzgodnily to miedzy soba, bo juz mialam dosyc bycia posrednikiem.
Czyli się bacie dogadały, tylko czy to z waszymi planami nie koliduje?

Cytat:
Ahnessy chyba nikt się nie lubi z kasą rozstawać, ale jaka przyjemność sprawiają zakupy jaki kupiłaś?
A największa przyjemność do dostarczona paczka i wtedy zapominasz ile to kosztowało.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 16:03   #878
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Kurczę, że też chce się wam prasować ją sobie odpuszczę, jak przyjechały z nami pluskwy z hotelu to trzeba było tak szaleć, tu nie mam zamiaru.
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Mi sie nie chce prasowac wrecz nienawidze tego robic ale obiecalam sobie, ze ten jeden raz nie bede wyrodna matka i pierwsze ciuszki wyprasuje wiecej nie mam zamiaru. No chyba, ze mnie pognie calkiem po porodzie i w glowie sie cos przestawi....
No ja tam ogólnie tez tam zamierza, że teraz poprasuje a czy potem będę to "się zobaczy" więc pewnie jeśli już to nie za często podobnie jak Dotka, nie lubię prasować w dodatku średnio mi to wychodzi - w sensie zawsze mi się coś pozagina itp. i tylko się wkurzam

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Już sierpniówki są
Już?
Stary 2015-11-28, 16:16   #879
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff juz po spotkaniu. Chyba dobrze, ale mama tz jest bardziej bezposrednia i odrazu do mojej mamy po imieniu, moja mama troche sie pogubila, bo juz nie wiedzia jak sie ma zachowac.
No i super Fajnie, że tak dobrze poszło

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki u mnie jutro skończy się malowanie

Ciuszki , kocyki, pościele, ochraniacze....wszystko na szczęście poprane.
Łóżeczko wietrzeje, pomalowane już też^^ w przyszłym tygodniu męzulek zamierza okna myć, ja kanapę wyczyszczę bo jednak po psiurku trochę ją czuć, w sobotę zawieszą bramę i bramkę więc ogrodzenie też będzie skończone i moge odetchnąć z ulgą bo wszystko już będzie ogarnięte, tylko czekać na Dorianka

A tymczasem idę się ogarniać bo śmigamy na Andrzejki^^ miłego wieczorku dziewczynki:r oza:
Gratki I udanej zabawy

Cytat:
Udanej zabawy

Jak to JUŻ są sierpniówki???
Kiedy to zleciało...

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 16:26   #880
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
jaki kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Nie jesteś jedyna, na jaki się zdecydowałaś?
A największa przyjemność do dostarczona paczka i wtedy zapominasz ile to kosztowało.
ten kupiłam: http://allegro.pl/promocja-medela-ha...756870335.html
stwierdziłam że różnica w cenie nie jest duża a położna mi go polecała więc zaryzykowałam
myślę że najlepszym wynagrodzeniem będzie to że będzie działał, najbardziej się boję utopionej bezsensu kasy

Malwi co babcie ustaliły? rozumiem że pośredniczenie jest denerwujące, dobrze że się poznały może nie będą Xię wciągać więcej w taką rolę
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 16:36   #881
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Ustalily tyle, ze ja 19.12 (o ile sie wczesnie nie rozwiaze) jade do mojej mamy, tesciowa zgarnia psa. Moj tz na wigilie jedzie do tesciowej (zrobi troche wczesniej), pozniej przyjezdza na swieta do mnie (czyli do mojej mamy). Jesli bede rodzic planowo w styczniu, to ja zostaje u mamy do ok. 10, pozniej wracamy do mojego domu, przyjezdza tesciowa i sie wymieniaja rolami.
Jesli urodze w grudniu, to wracam do siebie i przyjezdza tesciowa do nas.
Mnie tam pasi co ustalily, przynajmniej ja sie nie musze martwic, ze zostane bez pomocy, albo ze jakos sie nie zazebia. Ciesze sie, ze sie dogadaly. Nie sadze, zeby do siebie dzwonily na ploty, ale beda poprawne stosunki.

Tak mnie to wszystko zmeczylo dzisiaj, ze poszlam sie drzemnac :-D

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
jaki kupiłaś?

Zazdroszczę wam tych imprez andrzejkowych. My siedzimy w domu i czekamy bo teściowie mają wpaść na kawę
My tez nigdzie nie idziemy :-P nie jestes sama ja Ci moge powrozyc jak chcesz :-P

Jak to sierpniowki? Juuuz?

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 16:44   #882
kinga1701
Zakorzenienie

Dziewczyny udanych zabaw andrzejkowych. My też zostajemy w domu, zresztą mąż jeszcze z pracy nawet nie wrócił.

Malwi proszę jak ładnie wszystko ustaliły, zaplanowany wszystko. Fajnie cały czas będziesz pod opieką.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:05   #883
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Wogóle wczoraj w Panoramie słyszałam że we wtorek (jeżeli dobrze pamietam) jest dzień darmowej dostawy i niby wszystkie przesyłki kupowane w tym dniu są liczone bez dostawy. Ciekawe ile w tym prawdy i czy rzeczywiście u wszystkich sprzedawców

ale extra
dobrze, że piszesz to sobie wszystkie zakupy zostawię na 1 grudnia
Cytat:
Już sierpniówki są
widziałam
Cytat:
Dziewczyny udanych zabaw andrzejkowych. My też zostajemy w domu, zresztą mąż jeszcze z pracy nawet nie wrócił.

Malwi proszę jak ładnie wszystko ustaliły, zaplanowany wszystko. Fajnie cały czas będziesz pod opieką.
my też w domku dziś

Właśnie wróciłam z zakupów..
Mały w końcu będzie miał się w czym kąpać jest wanienka
Kupiłam sobie też koszulę do karmienia, w innym esotiqu była eMka wezmę ją do szpitala i nie będę wyglądała dziwnie w koszuli w misie, które dostałam od szwagierki mąż w sumie ją we mnie wmusił, bo mi trochę szkoda kasiorki było, ale nie żałuję myślę, że ładna koszula też doda trochę pewności w szpitalu
kupiłam też sobie świateczne skarpety w pingwiny i jeden prezent, dla 5latka też mamy z głowy
ogarnę dziś co chcę zamówić z jakiego sklepu i skorzystam z tej darmowej dostawy 1 grudnia
I pampersiaki kupiliśmy, czyli mamy rozmiar 1 i 2 i zobaczymy, które podpasują bardziej kupiliśmy te Pampers Premium Care
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:07   #884
Casaa
Zakorzenienie

Malwi, fajnie ze sie dogadaly moich rodzicow i tesciow dzieli tak jak u Karen 300 km, obie rodziny sa z roznych bajek, nie lacza ich zadne pasje ale czas od czasu dzwonia do siebie widzieli sie kilka razy z racji odleglosci i stosunki miedzy nimi sa poprawne.

Wlasnie zobaczylam, ze juz sierpniowki sa leci czas

Udanych zabaw andrzejkowych my wczoraj balowalismy i o dziwo tylko sasiad przyszedl zeby uspokoic towarzystwo, a nie policja :P wiec jest dobrze

Bylam teraz w drugiej galerii ale tez nic ciekawego nie bylo :-/ albo ja zbyt wybredna sie zrobilam...

Edit: Przepraszam, sklamalam, :P kupilam 2 reczniki z kapturkiem dla mlodego w ikei :P i Pan kasjer mnie opierdzielil, ze nie podeszlam bez kolejki tylko stalam w kolejce przy kasie pierwszenstwa... A mi sie nie spieszylo to po co mialam gonic
Wyslane z Lumia920.

Edytowane przez Casaa
Czas edycji: 2015-11-28 o 17:15
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:25   #885
ahnessy
Rozeznanie

dziewczyny czy mi sie wydaje czy któras brała ten stanik?
http://allegro.pl/bawelniany-biuston...533737295.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 17:27   #886
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Aaaa..i obczaiłam Triumpha jak obiecałam.
Powiem Wam, że staniki są okropne na żywo, a tamten co wkleiłam to ponoć stara kolekcje, dostępna tylko w outlecie
Za cenę prawie 100 zł za stanik to nic ciekawego ten triumph

Ale za to H&M, w którym byłam miał ogromny dział HM MAMA i mogłam poprzymierzać staniki, które również okazały się okropne moje cycki strasznie w nich wyglądały, więc cieszę się, że wtedy na promce w tesco kupiłam z canpolu za 20 zł
Stary 2015-11-28, 17:28   #887
kamilka
Zadomowienie

Wiszę na laktatorze i w ramach rozrywki was podczytuje
Martwicie sie pomocą w domu, a ja pamietam ze przy pierworodnym to jak teściówka wpadła jak nas ze szpitala przywieźli jak zaczęła biegać co mi pomoc co mi umyć, wyprasować, furczec na tz... To ja powiedziałam ze nie wiem bo mnie tydz w domu nie było a teraz idę leżeć do sypialni. Tz jeszcze chwile ścierpiał, a potem jej pokazał drzwi... twardo siostra jego miała zostawać żeby mi pomoc w nocy... No ale szczerze? Byliśmy z tz razem- ona w pokoju obok... Młody sie budził i wstawaliśmy my i ona- rano jej powiedziałam ze ona to mi potrzebna nie jest- bo dziecku cycka za mnie nie da...
Jutra sie doczekać nie moge - tz z dziecmi przyjeżdża do mnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:31   #888
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej
Padam Idę leżeć...
Zrobiłam dziś pierwszego bałwana tej jesieni także zima pełną parą
Gratuluję skończonych tygodni Ja dziś 33 tc

Ahnessy - miałam go zamawiać ale wzięłam zwykły sportowy za 9 zł, bo się bałam że w tym bedą mi cycki wisieć strasznie
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:35   #889
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Baby trochę chore podejście rodziny. Rozumiem pomoc mamy siostrze, no ale chyba nic by jej się nie stało jakby na miesiąc została sama ze swoim dzieckiem... Ty też jesteś córką swojej mamy, a Olivia jej wnuczką więc miło byłoby, gdybyś w tym samym stopniu mogła liczyć na pomoc.
Ja tak samo mysle,nie wymagam tyle uwagi co moja siostra no ald kurcze-11 dni w ciagu calej ciazy to nie dramat...

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Hmmmmm, moge przyjechac? :P

A tak serio.... To bardzo srednio widze pobyt dziecka 1,5 rocznego :-/ Ty sama tez rewelacyjnie sie nie czujesz i jeszcze biegaj za takim maluchem :| ehhhh nie pozostaje mi nic innego jak wspolczuc

Nie znalazlam rekawiczek. Musze je kupic bo kombinezon na 56 mam wlasnie bez.... A gdzie wejde do sklepu to mowia, ze tylko z kombinezonami. Chyba allegro przegrzebie i cos tam kupie...

W sumie w galerii tylko zakupy w rossmannie zrobilam, wzielam dla mlodego plyn do kapieli i krem na wiatr, wszystko z baby dream. W deichmannie chcialam torebke kupic bo moja ulubiona obecna jest juz troche mala, zwlaszcza jak teraz jeszcze glukometr nosze ale nic ciekawego nie bylo...

Ahnessy, gratki kolejnego tygodnia

Co do czytsnia opisow, czy ogladania porodow na yt, to ja jestem hard corem :P zawsze chcialam isc na medycyne na "zimnego chirurga" ale niestety nie bylo mi dane, a teraz za stara juz jestem.... Ale czesto ogladam takie rzeczy z checia swoja cc bym nagrala :P

Tak w ogole to jeszcze musze dla TZta kupic jednorazowe wdzianko bo na sali operacyjnej bedzie ze mna
Spoko,przyjezdzaj,ale koniecznie ze Trzy osoby ze soba wez :-D
Ja bym kupila troszke wieksze rekawiczki

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
BABY, siostra siostrą, bo pozwala sobie tyle, na ile oni jej pozwalają. Ale podejście mamy jest krzywdzące. Rozumiem, że pierwszy wnuk to ten najukochańszy, ale bez przesady. ..

No niestety na dużo jej pozwalaja bo moja siostra jest szantazystka emocjonalna

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Uwaga, naczelny leń tego wątku włączył pranie z rzeczami dzieciowymi jednak uznałam ze część wypiore na 60 stopni (jasne, mniej kolorowe) a resztę na 40 (bardziej kolorowe) plus do tego pieluchy na 95
Juhuu czyli nie jestem sama :-D Ja zaczelam przedwczoraj. Pieluchy juz uprane,biale ciuszki też i przed chwila wrzucilam do suszarki na pol godziny zeby dosuszyc z jakiejs pozostalej wilgoci,rozowe sie susza i jutro czeka je pol Godziny w suszarce :-P zostaja kolorowe dwa prania,bo kocyki itd też juz wyprane. Teraz piore na 40-60 stopniach,dlugi cykl z podwojnym plukaniem. Jak juz bedzie po remoncie to wyciagne wszystko z workow prozniowych i albo najmniejsze ciuszki jeszcze raz upiore,albo-jesli nie bedzie to Konieczne -to tylko wyprasuje.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 17:43   #890
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dwa rozmiary w szufladzie, inaczej miałabym pustą Przegródki pewnie będą tylko na początku zanim zapamiętam które to było z długim, a które z krótkim bo powiem szczerze , że nie do końca to pamiętam gdy lezą złożone i wyglądają podobnie. Wy pamiętacie dokładnie co jest co?

Ja dzisiaj też bym wolała położyć się do ciepłego łóżka i obejrzeć jakiś film. Niestety moje plany się pokrzyżowały. Koleżanka do mnie dzwoni i mówi: "Wpadam dzisiaj do Was na andrzejki, zrobiłam sałatkę i koreczki" no kuuuuuuuuurde. Wpadłam do domu, szybkie sprzątanie no i trzeba coś do jedzenie zrobić. I zapomniałam dodać, że jeszcze dwie osoby przyjdą z nią Tak sobie odpoczęłam

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:55   #891
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
dobrze, że piszesz to sobie wszystkie zakupy zostawię na 1 grudnia
Tylko sprawdz na tej stronie czy ten sklep jest na liscie dostaw

www.dziendarmowejdostawy.pl

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Magda gratki nowego tygodnia

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Uaoo no widzisz jak ładnie Ci koleżanka wieczór zaplanowala

Kamilka super. Nacieszysz się dziećmi. A powiedz gdzie Ty się teraz zatrzymalas? W jakimś hotelu śpisz u znajomych?

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-11-28 o 17:57
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 17:57   #892
uaoo
Zakorzenienie

allegro nie bierze udziału w darmowej dostawie?

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-28, 17:59   #893
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Mogloby :p

Aaa i jeszcze z racji tego, ze noj maly to Kubuś kupilam piekny kalendarz na 2016 rok w empiku w Kubusia Puchatka to bedzie kalendarz Kuby, w ktorym mam zamiar pisac kiedy szczepienie, lekarz ile wazy itd
Stary 2015-11-28, 18:01   #894
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to byłoby idealnie

Ogląda ktoras Rolnik szuka zony?

Serduszko malutkie

Stary 2015-11-28, 18:02   #895
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj też bym wolała położyć się do ciepłego łóżka i obejrzeć jakiś film. Niestety moje plany się pokrzyżowały. Koleżanka do mnie dzwoni i mówi: "Wpadam dzisiaj do Was na andrzejki, zrobiłam sałatkę i koreczki" no kuuuuuuuuurde. Wpadłam do domu, szybkie sprzątanie no i trzeba coś do jedzenie zrobić. I zapomniałam dodać, że jeszcze dwie osoby przyjdą z nią Tak sobie odpoczęłam
Zawsze to jakaś rozrywka ja sie umówiłam ze znajomymi nieopatrznie zanim podali godzinę... no więc sie okazało ze na 20.30 się umawiamy dobrze że się kopsnę tam autem to chociaż z powrotem do domu nie będzie problemu
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Mogloby :p

Aaa i jeszcze z racji tego, ze noj maly to Kubuś kupilam piekny kalendarz na 2016 rok w empiku w Kubusia Puchatka to bedzie kalendarz Kuby, w ktorym mam zamiar pisac kiedy szczepienie, lekarz ile wazy itd
Super pomysł
Stary 2015-11-28, 18:02   #896
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
No to byłoby idealnie

Ogląda ktoras Rolnik szuka zony?
Łeee, szkoda
Kiedyś widziałam jakiś odcinek, a coś się dzieje ciekawego tam?

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-28, 18:04   #897
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedyś widziałam jakiś odcinek, a coś się dzieje ciekawego tam?
Czy ja wiem. Takie pitu pitu
Pracuje w tym hotelu w którym była Ania z Grzegorzem w ostatnim odcinku

Serduszko malutkie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 18:07   #898
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem. Takie pitu pitu
Pracuje w tym hotelu w którym była Ania z Grzegorzem w ostatnim odcinku
Aa to nie widziałam

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-28, 18:09   #899
kamilka
Zadomowienie

MAGDUSIA w hotelu dla matek jestem
Ja oglądam- Yhm znaczy leci to w tv ja ja patrzę w tel

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 18:10   #900
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
oj popłynełabym......
Kamilka super na pewno się za nimi stęskniłaś no i rodzinka za Tobą
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej
Ahnessy - miałam go zamawiać ale wzięłam zwykły sportowy za 9 zł, bo się bałam że w tym bedą mi cycki wisieć strasznie
a to mi to nie grozi dzięki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości