|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Fak! Jak ja się źle czuje, żołądek mnie boli, zimno mi. Zawinelam się w koc i piję rumianek. Beznadzieja. Z pracy znowu późno wróciłam.
Kluska super, że wczoraj wieczór się udał Schudłaś, schudłaś Mysia, a to dupki w pracy Bierz urlop albo l4 ![]() Ruda potwierdzam melisa z pomarańczą jest bardzo dobra Zdrówka dla taty! A Wy bierzcie witaminy żebyście nic nie złapali. Lila tż nie ma co się złościć na mamę bo jej też należy się jakieś wyjście, ale mogła kogoś poprosić żeby się dziadkiem zajął przez ten czas. Dobrze, że Natuś dzielnie zniósł szczepienie ![]() Arletka teść znowu dał popis :/ Widzę, że wykorzystuje wszystkich tak jak moja teściowa. Piękny brzuszek
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Wywoływana grzecznie się zgłaszam!
mysia1986 no kurde bez nerwów! Mam nadzieję że meliska pomogła a łobuzy się uspokoiły! Dbaj tam o siebie dobrze że tż taki dobry! ❤RudaEwcia25 zestawik super i jakie pazury Ci wyszły. Super. Masz zajęcie jakbyś się nudziła u mnie też chorobsko panuje. Gianna M widzę masz dość każda praca z ludźmi jest ciężka. I to znaczy że mam w aptece więcej nie pytać co lepsze ? niech ten tż szybko wróci i spuści Ci ciśnienie Ziajka u nas też pogoda nienajlepsza ale przynajmniej nie padało dziś. Ja też GoT uwielbiam, zaraz nowy sezon. A jeśli mówisz o brutalności- to i tak walking dead jest dużo gorsze! Czasem oczy zaslaniam! Lila_27 Natek super dzielny chłopak! No i fajnie że grota tak pomaga. Mam nadzieję że z dziadkiem jednak będzie lepiej. Trzymam kciuki. arletka1313 no super masz brzuszek. A teściu to niech się uspokoi! Ty się denerwować nie możesz! A sushi z pieczonymi rybami polecam. Daruj sobie surowe ryby, sery, fety, itd. Uważaj na owocki i warzywa, porządnie myj! Musisz o Was dbać! Brawo dla Lenki za nockę. Kluska no i fajnie że wyjście się udało. Wstyd się przyznać ale ja w kinie to byłam w podstawówce. Tak strasznie chciałabym pójść! PannaMagda jeszcze troszkę i lecisz! Wspaniale! b a r b a r a a ja o takim sposobie na włosy nie słyszałam, warto spróbować. I zapomniałam co dalej. Ja wczoraj w biegu cały dzień bo komisja, internista, mama na zakupy chciała. Dziś znów - ikea, galeria, zakupy, obiad, chleb upiekłam, na jutro owocki zmiksowałam i dopiero usiadłam. No kurde aż mnie kręgosłup boli. Jutro znów bieg. Jadę na badania - znów żelazo i ferytynę muszę sprawdzić, potem psychiatra. A między czasie mamę na autobus odstawiam. Cieszę się że mama jest ale szczerze ja już tak przyzwyczaiłam się że jestem sama sobie sterem i robię po swojemu że czasem mam dość. Jedziemy na zakupy a mama mówi że nie mamy czasu bo się nie wyrobimy itd.ale z czym? Gdzie my się spieszymy się pytam ? Ona że tż będzie zły że nic w domu nie zrobione i nas cały dzień nie było! Nooo szok! Tłumaczę jej że nic takiego! Robimy co chcemy i wracamy kiedy chcemy. No i wyluzowała. Jest przekochana bo wie że teraz z kasą cienko i parę rzeczy mi kupiła co domu. Ale wiecie.... Buziaki! ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- 89migotka nic nie mów! Ja mam katar, od paru dni boli mnie głowa i dziś jeszcze trochę skrzypialam. Na szczęście gardło jeszcze nie boli . Leż i grzej się!
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Lila właśnie myślę nad grota solna dla Hani, po tym co napisałaś szukam intensywniej
Migotko ![]() zdrowiej kochana Gianka Mili ależ Ty aktywna jesteś! jutro od momentu jak otworzę oczy będę z Tobą myślami
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska dziękuję ale ja niestety wiem...czuję! Cyc do przodu i działamy dalej. 😘
|
#875 |
|
Wtajemniczenie
|
Mili aż zadyszkęmożna złapać czytając Twój post ,.szalona,.zwolnij
mnie walking dead nie rusza bo to zombiaki po prostu nie mogę patrzeć na tortury, albo jak biją kogoś kto się bronić nie może, a ten sezon , który skończyliśmy to cały był o torturowaniu jednego i dla mnie to pod psychopatę już podchodzi , nie cierpię! Nowy sezon już niedługo ale my mamy jeszcze do nadrobienia ze dwa chyba ,.to akurat się wyrobimy ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Gianka przepraszam kochana,.ale tak się uśmiałam np. moje maluchy chcą mnie zagazować pierdami ciągle Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2016-02-23 o 20:52 |
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
Ziajka to wiem o którym sezonie mówisz! Ja walking dead przestałam oglądać jak byłam w ciąży a teraz tż znów mnie katuje. Oglądam znów dla niego taka ze mnie kochana żona no. To mało czasu na nadrobienie macie! Szybciutko!
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Kur.wa co jest dzisiaj z tym forum? Posta mi zjadło!
Gianka padłam Kluska, a co Ty chcesz od swojej karnacji? Piękną masz! Mili zakupy udane? Kuruj się! A jutro trzymam mega mocno kciuki mimo, że coś tam przeczuwasz.
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka Kostek jak to Kostek, gada, śpiewa, krzyczy ,płacze, kocha, nie lubi, focha się,całuje, próbuje bić a za chwilę drze się :"mamuuuusiaaa przytul mnie "
Mili oczopląsu można dostać tyle piszesz Migotka piłam no ale już mam dość, uszami mi się wylewała
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda jak tak to rozumiem
Uciekam spać. Dobranoc
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Też spadam
Dobranoc
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
89migotka ja splukana tak że hoho więc mamie zakupy się udały
RudaEwcia25 teściora nie - tym razem nie ma jakiegoś parcia i ciśnienia. Ja czuję- cyce nie bolą, nie ma fasoli. Przeczucie- ostatnio mnie nie zawodzi. W ogóle to dzień dobry wszystkim
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Alescie poszalały wieczorem z pisaniem ![]() Mili, a no wkurzyli, potem mi przeszło a przed wyjscie znowu ale nie ważne, nie chce mi sie nawet o tym mysleć. Do Wawy jedziesz czy badnie robisz u siebie?? Mimo Twojego przeczucia i tak masz moje mocne kciuki Gianka no uśmiałam sie z Twojego posta ze hej. Chociaz zdaja sobie sprawę , ze Tobie pewnie do śmiechu nie jest Ziajka , z pierdów też sie podśmiechuje Yss, hop hop?
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mili tak samo jak i ja, tez się splukalam z kasy mimo, że tylu wizyt nie bylo i bez iui. W marcu to już w ogóle kasa szybko się rozejdzie. Jeszcze muszę kupic jakiś prezent imieninowy dla chrzestnej, tu już w ogóle nie mam pomysłów. Wiesz co my chyba musimy bardziej z wiarą podejść do tych starań, a nie ze złym przeczuciem ![]() Mysia oby dzisiaj w pracy nie wkur.wili ![]() Miłego!
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, aj od wczoraj z @ i juz dziś ja ledwo łaze 😢😢😢
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
mysia1986 to niech lepiej więcej nie wkurzają, no! Jadę do W-wy bo robię żelazo i ferytynę i betę przy okazji. Poza tym mam dziś tam psychiatrę no i mamę odstawiam na autobus.
89migotka ale ja wierzyłam! Tylko ja wiem co czułam z Jaśkiem. Jak się zachowywało moje ciało. Zresztą ja jakiś taki wewnętrzny spokój czuję. Najchętniej to bym w ogóle bety nie robiła. Ale chcemy spróbować z ivf więc muszę.... No i właśnie dlatego przyszły miesiąc będzie jeszcze gorszy z kasą! RudaEwcia25 współczuję! Ja w piątek albo w sobotę powitam @. Przytulam!
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Mili ooo ivf. rzutem na taśmę, bardzo dobrze Migotko bo Madzia tak piękny kolor skóry ma! jeszcze na wakacjach nie była a już jak opalona Ziajka Ewciu wczoraj późno wróciłam, gotowanie, ogarnianie jeszcze jak Hania się obudziła i zobaczyła, że jestem to musiałam z nią leżeć aż do snu kamiennego. godz 1 , kładziemy się a stary zdziwiony że idę spać a nie testować tego durexa a dziś i tak zaspałam. nie wiem co będzie jak się czas znów zmieni i godzinę wcześniej będzie trzeba wstawać
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska to już była trzecia iui więc na co mam czekać? Albo się poddam albo będę walczyć do końca. Jak ja czytam Twoje posty to o losiu. Ty na takich obrotach, późno wracasz, wszystki robisz sama i zaraz wstajesz....szok! Szacun kobieto!
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Mili, a ja ostatnio podchodzę tak bez żadnej nadziei. Muszę to zmienić! Uda się nam! Jakby co to już w przyszłym miesiącu ivf? Super, że tak szybko!
Ruda dobrze, że teraz @, a nie jak mąż był ![]() Kluska to prawda, że Madzia ma piękny kolor skóry, ale Ty też nie masz co narzekać A to stary niewyrozumialy Na Twoim miejscu też bym myślała tylko o spaniu.Ja wczoraj zasnąć nie mogłam, ziewalam, a od środka czułam jak mnie energia rozpiera.
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
89migotka ja nie wiem czy da się tak szybko bo samo przygotowanie to ok 6 tygodni. Ale po prostu to kolejny krok jak dla mnie. Musisz zacząć wierzyć. Oczywiście że nam się uda! Tylko musimy trochę powalczyć o nasze szczęście.
Wy mi nic nie mówcie. Kluska ma super cerę, no rewelacja. Magda świetną kadencję. A ja blady piegus z worami pod oczami
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Mili mam nadzieje ze obejdzie się bez ivf ☺ trzeba być dobrej myśli chociaż wiem ze czasem jest ciężko.
Kluska Twój Stary mistrz 😂 Migocia tez tak czasem mam ☺ Idę sobie umierać. Siostra ma zaraz na pazury przyjść a ja lewo żyje,
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Mili no no rozumiem, chodziło mi ogólnie o to, że już zaczniecie działać w tym temacie
Kochana nie narzekaj na piegi, piękna jesteś! No super Tobie w tej nowej fryzurce! Ruda termofor i pod koc
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za komplementy.
Ja wczoraj z psem u veta bylam I dzis go zostawilam maja Mu usuwac narosl I robic zeskrobiny ![]() My jeszcze Nie spakowani za godzine mam lekarza o to L4:/
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam zakichane deklaracje
Ruda, współczuje bólu. Ale jeszcze troche i bedzie po temacie. Migotka, ja Ci mówie otwieraj sklep z ciuszkami
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Magda trzymam kciuki za lekarza, aby bez problemu wystawił l4
A co psiakowi się stało? ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ZAZDROSZCZĘ! Myślę, że i ja się na jutro wyrobię mimo, że mam w tym miesiącu o kilka klientów więcej. Mam tylko problem z importem usług bo mi w złą pozycję wrzuca do VAT 7
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Gianka padłam Ziajka pierdy o losie Nie mogłabym spać po nocach![]() Arletko brak słów na teścia Kluska ja nie widziałam Cię na żywo,ale też jestem miłośniczką Twojej urody od zawsze Migotka Mysia ma rację z tym sklepem ![]() Mili jak tam? Ruda jak się czujesz?
14.08.2011 ![]() 1.08.2013, 5.08.2013 II kreseczki 12.08.2013 8,5 mm 28.08.2013 12 mm serduszko 07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN Edytowane przez Lila_27 Czas edycji: 2016-02-24 o 14:13 |
|
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
89migotka jak byśmy nie zaczęli to bym zwariowała chyba! Dziękuję Kochana choć ja nad swoją cerą ubolewam strasznie! A fryzura- fakt, mi w niej najlepiej
za tydzień idę do fryzjera ![]() PannaMagda daj znać koniecznie po lekarzu! mysia1986 to hop siup do domu i spać ![]() Lila_27 no to jak jesteś za delikatna to odpuść GoT choc jak dla mnie to tam jeden sezon był najgorszy. Resztę da się przeżyć. Może w takim razie z książką spróbuj? Ja na badaniach byłam, mamę odstawiłam i teraz jadę do psychiatry. Wyniki będą po 20 więc spokojnie. Zjadłam tuńczyka grillowanego z warzywkami. O Boziu jaki pyszny był! Byłyśmy z mamą też w wedlu , ale oni nie są przygotowani na takich ludzi jak ja czyt. bezgluten i bez laktozy ;( musiałam patrzeć jak mama wcina a ja tylko espresso , ehhhhhh ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Jaka cisza! Ja już po lekarzu.
|
#897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Przykro mi z tego powodu . Mam nadzieje ze dziadek z tego wyjdzie ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Mili to grzecznie czekamy. Ja dzisiaj 3km zrobiłam bo boje się o kolano. Ale fajnie było ☺ kupiłam bluzę żarówkę i teraz mnie każdy zauważy 😊
Lila spokojnie na razie, czuje się dobrze chociaż po biegu jak obiad szykowalam myślałam że padne 😡 Mysia w domu kimaj 😀 Migotka u mnie to tak nie przejdzie. Kostek zaraz 1000zabaw wymyśli 😁 My byliśmy u siostry, padał śnieg, wypiłam kawę, później spacer i tras pieczemy ciastka owsiane 😊
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska mój mąż mówi to samo
dziękuję
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Schudłaś, schudłaś
Bierz urlop albo l4 
Zdrówka dla taty! A Wy bierzcie witaminy żebyście nic nie złapali. 
każda praca z ludźmi jest ciężka. I to znaczy że mam w aptece więcej nie pytać co lepsze ?
niech ten tż szybko wróci i spuści Ci ciśnienie 

bo to zombiaki
Dobranoc
ale nie ważne, nie chce mi sie nawet o tym mysleć. Do Wawy jedziesz czy badnie robisz u siebie?? Mimo Twojego przeczucia i tak masz moje mocne kciuki 

A co psiakowi się stało? 

U nas pobudki co godzinę znów