|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Ta błękitna jest best.Mam 2 kolory.Czarną i błękit .Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Ramię jest gołe,dekold sexowny, kuszący(bez kokardki i ściągania),wcięcie w talii
Trzeba ja założyć,wtedy widać TEN efektKama przeszukałam i nic Tż nie robi?Potrzebuję wycisk.Ratuj Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-04-16 o 16:35 |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zgadzam się - opisy i testy są różne, wyniki także mogą nieco się różnić, bo można przecież odpowiadać z różnego poziomu. Tak sobie poczytałam i rzeczywiście - INTP jestem w pracy (thinking), INFP (feeling) - prywatnie ![]() Taki Dr Jekyll i Mr Hide ![]() Co Ci się sprawdza w twoim typie a co nie? Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-04-15 o 19:03 |
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, wycisk się ROBI na miejscu, a nie wysyła
Trzeba miec masę alginatowa, miske, łyzke odpowiednia. Osoba która sie na tym zna i wszystko ma pobiera Ci wycisk, na jego podstawie jest odlewany w pracowni gipsowy model, na podstawie modelu jest pod cisnieniem formowana łyzka. Lekarz najczesciej ją jeszcze dopasowuje delikatnie do konturu dziąseł. Inaczej sie nie da i juz. Najprosciej do stomatologa, który robi wybielanie. Mozesz tez spróbowac od razu poszukac techników, robiacych te szyny - pewnie tez byliby w stanie pobrac wycisk, bo robia to, choc nie wiem czy zgodnie z prawem ![]() Zatem ja Ci pomóc nie moge, bo ani tego nie przyspiesze ani Ty nic nie zaoszczedzisz. Bez technika i pracowni sie nie obejdzie i tak. Musiałabys do mnie przyjechać, ja bym wzięła wycisk, w tutejszej pracowni by robili przez pare dni, a zaoszczedziłabys tylko na mojej części, która pewnie byłaby w cenie biletu tam i z powrotem. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-15 o 19:11 |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Tu nawet nie chodzi o koszta.Nie wiem gdzie mam iść,do kogo..Jeszcze nie poznałam tutejszych lekarzy..Musze popytać,kto taką nakładkę zrobi ,a chciałoby się już
Wybielacze tak pieknie sie do mnie usmiechają<3
|
|
|
|
#875 |
|
სამართალი
|
Dobry wieczór! Deszcz właśnie się rozpadał.
Anyż, fajne szpilki Caffe, zdrowia życzę! Miszka, ciekawa sukienka, seksowna, choć krój zupełnie nie dla mnie. Wonder, dzięki za info o promocjach, krem pod oczy mi się skończył i za nic nie chce przetrwać do wypłaty. Miałam jakiś upatrzony ale zapomniałam jaki. Zaciekawiłyście mnie tymi testami osobowości. Zrobiłam i jestem dziwolągiem - ISTP. |
|
|
|
#876 |
|
Gang Iren
|
Teraz mi wyszło ESFJ. I też zgadza się częściowo.
To już sama nie wiem kim jestem
|
#877 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Samartali, tylko te przeceny dotyczą kolorówki, kremów niestety nie A tak w ogóle jaki krem planujesz kupić ?Ostatnio kupiłam zel do mycia twarzy Biodermy do cery mieszanej, miłość od pierwszego wejrzenia Miszka, ładna sukienaska, ale podobnie jak Samartali nie chadzam w takim kroju. Tak właściwie to w ogóle mało chodzę w sukienkach ![]() Miłego dnia
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Sobota
posprzątałam już w kuchni i nawet całe 2 kuchenne okna umyłam..siatki założyłam. Wiosna ![]() Kamlisa- widziałam wczoraj makaroniki w lidlu jakos nie pomyślałam żeby wziąć...ale za to wzięłam ślimaczki nadziewane ![]() koniec przerwy...odkurzanie czeka |
|
|
|
#879 |
|
Zadomowienie
|
Miszka - izotek najpierw 20 mg codziennie, a na końcówce 20 mg co drugi dzień, czyli średnio 10 mg.
Ale wiem, że co lekarz to inny pomysł. Niektórzy walą "z grubej rury", nawet do 60 mg dziennie. |
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Kawusia!
Też nie chadzam w takich krojach.Zawsze tylko ołówkowe.Tą sukienkę trzeba przymierzyć.Dopiero po założeniu widać efekt wow..Kamie np nie podpasowała,ja jestem zachwyconaTestowałam Kevina.Body mass zostaje ze mną na wieki ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Aussie jakie slimaczki? Kobieta pracująca. Okna umyła skoro świt ,a Miszka dopiero lewe oko otwarła![]() Dircik ważne ,że pomógł Sebum wróci -niestety.Mnie właśnie nawiedził prychol na policzku.Wstrętny |
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-04-16 o 16:37 |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, uwaga
mam dziś gołe nogi do spódnicy Wy tu o sprzątaniu a ja w pracy siedzę. Jeszcze tylko chwila w sumie. Potem planuję zakupy a późnym popołudniem spotkanie ze znajomymi mam. Ciekawe czy znów aż tak nie będę lubić wina jak ostatnio ![]() Zaraz zrobię sobie ten ten osobowości. |
|
|
|
#884 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
A ja schowałam kurtki zimowe ![]() I zastanawiam się czy dobrze zrobiłam
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Abnyżkowa - wow
tez chcę gołe nogi i spódnicę, ale jeszcze dla mnie za zimno
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, powiem Wam
u mnie w pracy jest bardzo ciepło. Duże nasłonecznienie i w sumie od kilku tygodni marzę już o gołych nogach. W krótkim rękawie chadzam już od m-ca. Na to tylko kurtka. Stąd te gołe nogi. Tak czy siak czuję się super ![]() I do tego pogoda jest naprawdę dziś rewelacyjna. Gosia bardzo dobrze zrobiłaś. Zimy JUŻ nie będzie ![]() Jestem typem INFP. W pełni się z tym zgadzam: Ty jeszcze nie wiesz co czujesz a ja mogę już powiedzieć o tym głośno
|
|
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
hello Ladies
![]() testów jest wiele to fakt, aż głowa boli od ilości jakimi nafaszerowany jest net...mnie określił trener ds.komunikacji, testów z neta nie robiłam, ludzie dobrze czują się w moim towarzystwie, jak mają zły humor przychodzą do mnie po trochę energii chcą jeść ze mną lunch ale już niekoniecznie współpracować![]() za bardzo jestem nastawiona na cele, zadania, za mało na relacje międzyludzkie...cóż, to fakt jestem trochę inna w kontaktach prywatnie, inna w kontaktach biznesowych, bardzo rozgraniczam te dwie strefy życia, irański typ urody, bałkański temperamentjaka szkoda, że nie mam w pobliżu lidla... lubię kuchnię grecką, ostatnio była w bardzo fajnej greckiej knajpie w waw, super jedzenie, owoce morza, szaszłyk z giczy jagnięcej pysznyAnyż, bardzo ładne szpilki - klasyka bardzo podoba mi się stylizacja przesłana przez Evę - ta w odcieniach piasku / szarości z torebkami Stelli M.niestety szpilki noszę rzadko, kiedyś nieustannie - nie miałam problemu ze stopami, teraz głównie botki i sneakersy Miszka, ja wycisk zrobiłam jednego dnia wieczorem, a już po 3 dniach były gotowe.. |
|
|
|
#888 |
|
Gang Iren
|
Anyzek, u mnie jest 7 stopni teraz. W styczniu też było 7. I może nawet 7 będzie w sierpniu
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wyprowadzaj się stamtąd
to jest niedopuszczalne !Fuertavertura gicz jagnięca a w lidlu jest jeszcze ser halloumi bardzo lubię |
|
|
|
#890 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
|
|
#891 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#892 |
|
Gang Iren
|
O nie!! Zapomniałam. A taki plan miałam na przed południem.
A 4.05 będą otwarte?
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Samartali, skoro ja podobnie ISTJ - to pewnie byśmy się dogadały
![]() Ilana, to drugie, greckie bym zjadla To pierwsze zdjecie mi wygląda na paele marinare z małżami i innym czyms...? to z tego talerza mogłabym zjeść pomarańczę z ozdoby ![]() Miszka, dobre dowcipy Teraz w kawiarniach faktycznie ludzie mało gadaja i pija kawe, za to sporo osób ma nos w telefonie/laptopie. A powiem Wam, ze w pracy mnie to wnerwia. Nie robie komentarzy, bo nie moja sprawa, ale dla mnie babki, pomoce sa uzależnione od telefonów I to nie sa smarkule, tylko kobiety koło 40...Non stop telefony od- do i sms...Ja rozumiem, ze maja rodziny, ale kiedys tez się miało a nikomu by nie przyszło do głowy być w stałym kontakcie z podrastającymi dzieciakami - czy już wstały, czy zjadły, a co zjadły, a co było na pierwszej lekcji...I tak cały dzien...Albo załatwianie przez telefon wszystkich prywatnych spraw, typu bank, zakupy w markecie budowlanym, ZUS...Może jestem zołza, ale ja w pracy pracuje. a nie wydzwaniam do przyjaciół i krewnych krolika...
|
|
|
|
#894 |
|
Gang Iren
|
Kama, też uważam, że w pracy się pracuje. No chyba, że nie ma się co robić, np. siedzi się na portierni, to dlaczego np. nie poczytać książki.
Z moich krótkich przygód pracy w pewnym urzędzie najgorzej wspominam kobiety które non stop się przeglądały w lusterku, poprawiały włosy, makijaż, cycki, malowały paznokcie i obgadywały koleżanki pracujące w innych pokojach
|
#895 |
|
სამართალი
|
Wonder, chciałam Mincer Botuline Gold Laser-Lift pod oczy ale w drogeriach internetowych nieosiągalny (wygląda jakby nie był produkowany), więc będę zmuszona zdecydować się na coś innego. Na razie dalej szukam.
Kolorówki mi nie trzeba, mam zapasy, które trzeba zużyć. Fuerta, smakowicie wyglądają te greckie dania, oj zjadłabym Gosia, też pochowałam kurtki, a na najbliższy tydzień nadają u mnie 10-11 stopni, rano nawet przymrozki, więc nie wiem czy to był dobry pomysł. Czwartego maja wszystko powinno być normalnie otwarte. Kama, rzeczywiście, różni nas jedna literka ![]() Mam w pracy dwie takie osoby, uzależnienie od telefonu to mało powiedziane. Nie jestem na szczęście ich przełożoną, więc też się nie odzywam ale to już przesada. Jedna odbiera dziennie niekiedy 30 telefonów w sprawach związanych z drugim, nieformalnym zatrudnieniem. Druga ucina sobie co kilka minut średnio półgodzinne rozmowy z koleżankami plus sms-y i internet w telefonie. Ja rozumiem, że są sprawy nagłe, pilne, wpadkowe. Załatwiam to na osobności, w ciągu kilku minut, średnio raz na kilka miesięcy. |
|
|
|
#896 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#897 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzien dobry
nadrobie jutro, caluje weekendowo z Ritz-Carlton Grand Canal Zdjecie dla Was zrobilam panoramiczne ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie Eva !
|
|
|
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
U mnie ladnie, slonce, 10 stopni. Bylam dzis w sukience i golych nogach bez problemu. Gole stopy do spodni mam przez wieksza czesc roku (zalety tego klimatu)
![]() Eva,pieknie Jak bylismy na wyjezdzie na wielkanoc, jednego wieczoru poszlismy do hotelowego baru. Obok nas przy stoliku ojciec z 3 dzieci w wieku okolo 3-6 lat. Kazde mialo tablet, ojciec telefon. Nie rozmawiali ze soba w ogole. Kupilam dzis tobebke Tula. Polecam, jakosc fajna, a cena nie przeraza. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2016-04-16 o 17:03 |
|
|
|
#900 |
|
Gang Iren
|
O, nie. 10 st. to dla mnie chłodno (tzn. wiadomo, zależy czy słońce, czy wiatr itp). Przy 10 st, to ja mogę mieć gołe nogi... pod spodniami
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

Trzeba ja założyć,wtedy widać TEN efekt

Trzeba miec masę alginatowa, miske, łyzke odpowiednia. Osoba która sie na tym zna i wszystko ma pobiera Ci wycisk, na jego podstawie jest odlewany w pracowni gipsowy model, na podstawie modelu jest pod cisnieniem formowana łyzka. Lekarz najczesciej ją jeszcze dopasowuje delikatnie do konturu dziąseł. Inaczej sie nie da i juz. Najprosciej do stomatologa, który robi wybielanie. Mozesz tez spróbowac od razu poszukac techników, robiacych te szyny - pewnie tez byliby w stanie pobrac wycisk, bo robia to, choc nie wiem czy zgodnie z prawem 
A tak w ogóle jaki krem planujesz kupić ?

tez chcę gołe nogi i spódnicę, ale jeszcze dla mnie za zimno
z torebkami Stelli M.

nadrobie jutro, caluje weekendowo z Ritz-Carlton Grand Canal