|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- [QUOTE= Ooooo....to powiem Ci, że sobie nagrabił Nie chcę straszyć, ale podobno teraz nie tak łatwo zdać egzamin...ja się cieszę, że dobrych kilka lat temu zrobiłam prawko, choć od prawie 3 lat już za kółkiem nie siedziałam A musi zdać tylko praktyczny czy teoretyczny też![]() Na obiad będzie polędwiczka z młodymi ziemniakami w woreczku bez tłuszczu w piekarniku robiona. Idę ją zamarynować trochę [/QUOTE]Praktyczniego chyba nie trzeba tylko teorie. Przynajmniej tak mój tata zdawał przy takiej sytuacji.
|
|
#872 | |||||
|
Zadomowienie
|
Byłam u lekarza rodzinnego po skierowanie, przy okazji załatwiłam sobie wpis w karcie ciąży pt. "konsultacja internistyczna".
![]() Potem w tej poradni diabetologicznej tylko rozmawiałam z lekarką, wizyta jest możliwa dopiero 2.06, ale dostałam glukometr i mam mierzyć sobie do tego czasu, pielęgniarka mi wszystko wytłumaczyła, więc chyba spoko. ![]() Cytat:
Jakby zatrzymali prawko to jakby co ja postawiłabym na taksówkę przy wyprawie na porodówkę, obecnie jazda jak się ma zatrzymane prawko jest przestępstwem i nie ma co liczyć, że policjanci przymknęliby oko. Cytat:
Ja się obudziłam w nocy na sikanie i tak mnie pachwina rozbolała w toalecie, że już myślałam że trzeba jakiejś interwencji medycznej, na szczęście przeszło. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Mam krążek!
|
#874 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witam
kupiłam polskie truskawki ![]() proszę się częstować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
5 lat temu urodził się mój siostrzeniec a potem 6 miesięcy później urodziłam mojego Mikołaj, czyli dziś ma 4,5 roku - dobry dzień mamy co świętować ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- jak Ci z krążkiem ?
Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2016-05-19 o 13:07 |
||||||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Polskie truskawki
Na razie krążek jest ładnie zapakowany w pudełku Około 17 idziemy do doktora
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domu
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież kurier tego krążka Ci nie założył hehehe
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie się zastanawiałam jak jest z tymi wpisami w karcie ciąży , bo mój lekarz nic nie mówił, ja nie dopytuje i tak świeci pustkami te parę rubryk... jest krążek , jest impreza ![]() też mam.. znaczy już połowę z tego co kupiłam, bo wszamałam z cukrem i śmietaną Cytat:
|
||
|
|
|
#883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że tata wychodzi Czyli jednak doatrł zgodnie z obietnicami ![]() Bardzo dobre wieści Helenka próbuje się chyba przekopac na drugą stronę brzucha, aż mnie boli
|
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No jaram się tym krążkiem, bo bałam się, że nie przyjdzie na czas ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- florencee powodzenia w diecie i oby cukry były Ci łaskawe
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Ziuta, super, że tato wychodzi. A jak się czuje, tak ogólnie?
Niech tz już nie prowadzi. Moja koleżanka tak zrobiła i została potraktowana jak recydywistka-skonczylo się w sądzie. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie brzuch pobolewa ale akurat mam kursy w hospicjum,polecieli mi po nospe
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam... ja w ogóle rzadko korzystam z mojego prawka super!! bardzo fajnie to teraz wizaż, ewentualnie książka, herbatka i odpoczynek ![]() Cytat:
![]() W sobotę ma być ładna pogoda i tż wybiera się połazić po górach. Stwierdziłam, że bez sensu, żebym siedziała sama w domu i wybiorę się z nim Oczywiście nie pójdę z nim na szczyty pospaceruję w tym czasie po centrum, wypocznę w Słoneczku na jakiejś ławeczce albo kocyku (jeszcze nie wiem gdzie pojedziemy), pójdę na kawkę i lody... relaks wezmę ze sobą książkę i będę czekać aż mąż zejdzie z gór
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam ze juz założony pózniej doczytałam ze kurier nie był pomocny w tej materii ![]() Fajnie odpoczywaj ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- U mnie w brzuchu jakaś cisza nastała, dzieć słucha nowej muzyki to sie ruszyć boi zeby jej nie zagłuszyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
|
|
|
|
#893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brzmi mega ten Twój plan na wyjazd sama chętnie bym tak spędziła dzień..uwielbiam góry..a jeszcze móc się tak samemu trochę poobijać z książką na ławeczce Cytat:
na moją w takich sytuacjach nie działa nic-ani jedzenie, ani mój lewy bok, ani prawy.. ale byłam dziś u tej położnej przy okazji na pierwszym spotkaniu (taka edukacja,że ja was proszę), ale przynajmniej wiem,że w takich chwilach mogę podjechać i posłuchamy co tam w brzuchu piszczy.. z resztą dziś też słuchałyśmy...u Ciebie detektor jest na stanie, ale ćwiczyć zaufanie no właśnie taką mam hipotezę,że bez glukozy tez bym się czuła tak jak się czuję |
|||
|
|
|
#894 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się po krzywej
Wkropiłam sobie nieudolnie parę kropelek soku z cytryny (resztę rozpryskałam po gabinecie ) i wypiłam jednym duszkiem Najgorsza w smaku była tuż przy dnie kubka ale dałam radę.. Dobrze zniosłam 'efekt' po wypciu Nie mdliło wcale, jakoś specjalnie ziewać nie ziewałam Najbardziej ucierpial moj tyłek po 2 godzinach siedzenia![]() Mąż wziął wolne i mi towarzyszył ![]() Glukoza na czczo 86 ![]() Cytat:
![]() Mój Tż też rozgląda się na zapas za bronią ![]() Dzisiaj gotuję rosół i na drugie pieczone skrzydełka, ziemniaki i mizeria Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobietki gratulację z okazji 3 trymestru! ![]() ![]() Zamówiliśmy dzisiaj wózek Riko Nano grey fox 2w 1 i łóżeczko dla Zuźki
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-05-19 o 14:20 |
|||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
wykorzystałam już ten patent
a tak przy okazji jak się kłułaś w nocy to w sam raz mój kot postanowił opróżnić zawartość swojego żołądka otworem gębowym , co postawiło mnie na nogi..więc nie myliłam się pisząc,że nie będę spała ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
fajnie,że wózek zamówiliście..szalejesz dziś w kuchni.. ja po tej glukozie to głodna jestem cały czas |
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Detektor jest ale nie chce używać na razie spokojna jestem to nie bede dziecka drażnić. Pewnie jak zasnę to bedzie ćwiczył ![]() Cos tak widziałam ze glukoza na Tobie wrażenia nie zrobiła jak ja jeszcze zagryzła truskawkami ze śmietana ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() A moze kot wyrażał swoją opinie co do nowej fryzury? |
||
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to dobrze czy źle,że nie zrobiła wrażenia..czyżby mój organizm przywykł do takich dawek cukru? chyba tak się właśnie stało..próbował poprawić niedociągnięcia po strzyżeniu, bo zawartość jego żołądka stanowiła sierść zbita w zgrabny rulonik |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |
|
Raczkowanie
|
poproszę o famfary ![]() Nadrobiłam!! Wszystko już wiem, Tija pije żel z rossmanna i kurier zakładał jej krążek.. No nieźle ![]() Super! Będziesz się ubiegała o pieniądze za pobyt w szpitalu? Wiesz może jakie warunki trzeba spełnić? Ja leżałam 3 dni w styczniu, ale zastanawiam się czy to warte zachodu... Florencee przykro mi z powodu cukrzycy.. Jak miałam podejrzenie cukrzycy to czytałam na jednym blogu, że "dzieki temu" autorka wyrobiła sobie zdrowe nawyki, je o stałych porach i w zasadzie po czasie zauważała same korzyści z takiej diety. Będzie dobrze! Sło_nk_o Fajnie że to nie cukrzyca. Brawo za wyniki Cytat:
Jak zamierzasz prać w tych płatkach dzidziuś? Planujesz ręczne pranie czy w pralce? Czytałam gdzieś, że pralki nie lubią płatków mydlanych i że zaleca się rozpuszczenie ich najpierw w ciepłej wodzie... ![]() Pierniku pytałaś o wit. C? Ja zapomniałam Dziś stuknął nam III trymestr
Nasze maleństwo Edytowane przez Babygirl1990 Czas edycji: 2016-05-19 o 14:47 |
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za III trymestr
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytałam, przeszło mi to przez myśl,ale jak położna spytała mnie czy ryby to mięso to stwierdziłam,że nie będę jej zawracać głowy ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Nie chcę straszyć, ale podobno teraz nie tak łatwo zdać egzamin...ja się cieszę, że dobrych kilka lat temu zrobiłam prawko, choć od prawie 3 lat już za kółkiem nie siedziałam
A musi zdać tylko praktyczny czy teoretyczny też
[/QUOTE]
<3

ja tez dziś na glukozie byłam ale na szczęście już po!

A jakie zalecenia? Wracasz do pracy?

?
czerwiec 2015
poproszę o famfary