![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lampy UV - wątek zbiorczy
dzieki za odpowiedz jak cos znajde dam znac jeszcze hehe
a o opiniach slyszalam ale ogolnie patrze na oferty w necie a i tak pojde osobiscie kupic jak cos znajde blisko mnie, no oprocz dobrej rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
Ja 2lata temu kupiłam taką:
http://allegro.pl/item1157493062_uv1...4_zarowki.html Wtedy kosztowała 99zł łącznie z żarówkami-wytrzymały 2lata żarówki-dopiero teraz zmieniałam-a pazurków robiłam przez te 2latka sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaaam
![]() Mam wielki problem i 3 klientki na dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.: jeśli juz był taki watek, wybaczcie... Zaryczana jestem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Dot.: świetlówki uv --- :(:(:(:(:( help!!
myszunia no skoro nie świecą to jednak nie pasują do twojej lampy, mimo że mogą wyglądać tak samo.
Jaką masz lampę? gdzie kupiłaś? na prąd stały czy zmienny? ile żarówek?
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
blond bunny - nie wiem co to za lampa;/ bo jak starą wyrzuciłam koleżanka dała mi swoją bo przestała robić tipsy;/ dostałam ją bez pudełka;| i nie ma żadnych naklejek na niej;/ więc nie wiem...
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- a żarówek mam 4. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
docisnij je porzadnie, wyjmij wloz, wlacz wylacz itp
moje ostatnio tez nie odpalaly, dwie co prawda, ale cierpliwie wyciagalam i dociskalam i poszly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Wtajemniczenie
|
Też mi ostatnio nowe nie świeciły, i robiłam jak poprzedniczka-wkładałam 2razy, i mocno dociskałam i dopiero zaczęły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
No nic, spróbuję tak własnie zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za pomoc;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
![]()
No niestety
![]() ![]() Te, które zamówiłam to są te świetlówki : http://a.imageshack.us/img6/227/uv9w.jpg Jest ktoś chętny?? Mi i tak się nie przydadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Raczkowanie
|
Mam dylemat. Lepiej zakupić gotowy zestaw taki jak ten
http://allegro.pl/item1168680572_zes..._promocja.html czy skompletować sama u TEJ sprzedawczyni ( ze względu na to ze posiada z tego co czytalam dobre żele SILCARE ) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie. Czy może być ta lampa? Wiem, że ta firma solidna jest, bo już wiele osób z niej korzystało, a nie wiem jak ze sprzętem.
http://www.activeshop.com.pl/lampa-t...ly-p-1533.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Sztynko ja powiem tylko w kwestii firmy, nie wiem czy można ją nazwać porządną, bo jak przychodzi do reklamacji to firma robi straszne problemy, na którymś forum pazurowym czytałam co wyprawiali jak siadła frezarka.
W tej cenie możesz kupić i Eurotecha i Omegę jak się fukśnie ![]()
![]() |
#883 |
Rozeznanie
|
Byliczko , a powiedz Ty mi gdzie mogłabym kupić za takie pieniądze? Wiem, ze Dobra Rada ma, ale jak na razie 120-150 zł mnie nie stać, bo faktem jest, że to byłaby już 3 lampa w tym roku plus jeszcze żarówki, które dokupywałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/lampa-uv-eurotech-...202055072.html a tak apropos lampy uv ...cale ponad 2 lata pracowałam na cyfrowej z ruchomą tacką ...ale wkurzała mnie ta tacka ruchoma nie każda klientka jarzyła o co chodzi ...i zakupilam od Dr omege i musze powiedziec ze na poczatku glosno chodzila ale pozniej ustatkowala sie ciszej chodzi od poprzedniej ...i stara uzywam do stopek... a i jeszcze jedno w tej cyfrowej nie piekło podczas utwardzania a w omedze kwiczą wszytskie klientki...ale myślę że omega ma nizej lampy i to dlatego .??.. czy ktoś też tak ma jak ja??
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=motylek17222 ![]() http://nailsbysyja.blogspot.com/ Edytowane przez motylek17222 Czas edycji: 2010-09-03 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w swojej kilukletniej karierze mam 3. Wszystkie działają, Na dwóch nadal pracuję, trzecia- tunelówka sobie lezy jako zapasowa... Pomysl, czy nie warto zaiwestowac raz- w dobry sprzęt, niż kupować kolejne badziewiaki, de facto- za te sama kwote ![]() Mój Tata (i mój Partner też, ech sa do siebie podobni ![]() ![]() Tanie, to ja mam bluzeczki z bazaru, które po jednym sezonie ląduja w koszu. ![]()
![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
ja mam te z eurotech za 59 zl i jest super, polecam!
mam wazne pytanie. Mam lampe 2,5 miesiaca. Mam ok. 2 klientki na tydzien kiedy musze dokupic nowe zarowki do lampy? Boje sie, ze ktoregos dnia w trakcie robienia paznokci zarowki sie juz spalą ;( wiec wole miec juz wczesniej zapas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Rozeznanie
|
ja wymieniam żarówki około co pół roku a mam średnio około 2 klientki dziennie, nie zauważyłam żeby się po prostu spaliły co najwyżej gorzej utwardzają no i wokół końcówek pojawiają się ciemne obwódki
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Albi bo nie przesadne jest powiedzenie że oszczędny 2 razy płaci, przejechałam się już na tym tyle razy, że w życiu nie kupię taniego sprzętu.
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli nie będziesz do końca pewna, czy dobrze utwardzaja- wyjmij zarówke i zobacz,czy przy gwincie nie ma szarych obwódek- jezeli sa- żarówki trzeba szybko wymienić.
![]() |
![]() |
#890 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje wam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Przyczajenie
|
Witam
Wiele osób pisało, że posiada lampy z eurotech ale jaki konkretnie model posiadacie? na internecie znalazłam eurotech xr-70 w cenie 59 zł (czyli chyba jakoś dziwnie tanio) czy ma któraś z Was ten model? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
Albertynko ja miałam pierwszą lampę w badziewnym zestawie, to się nie dziwię, kupiona na allegro i zwinął mi się sprzedawca, dlatego nie zareklamowałam. Drga była ok, wymieniałam żarówki 1 raz, ale od transportu w samochodzie i skuterze jest poturbowana i wiem, że to trochę moja wina , nie mniej jednak jest cała i nie popękana . Właśnie żarówki 2 mi mrugają, mąż mówi, że to jakies tam styki i tego się reklamowac nie da, bo to moja wina , zła eksploatacja. Teraz bym chciała jakąś dobrą, więc chyba jednak odłożę kasę na tą od Dobrej Rady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczny
Co myślicie o takim zestawie http://allegro.pl/zestaw-do-tipsow-z...09729156.html? Nadaje się to do czegoś czy to badziewie? Ja się na tym nie znam a chcę kupić siostrze na prezent żeby miała się na czym uczyć? Doradzcie proszę Edytowane przez olayya Czas edycji: 2010-09-05 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
No więc zamówiłam w końcu lampę i wybrałam tę http://www.dobrarada.com.pl/p13799,l...odem-euro.html
jeszcze nie przyszła, ale jestem dobrej myśli. Wybrałam model z wysuwanym spodem, bo miałam już z taką styczność i wiem, że o wiele łatwiej się czyści. Podoba mi się kształt, nie jest opływowy, będzie mi się ładnie układała w torbie na lampę, a i te włączniki u góry są super, bo aktualnie mam z tyłu i ciężko jest czasem włączyć. i lustrzana powłoka mnie skusiła, ta obecna mam matową i nie odbija promieni, też jest ciężko czyścić zaschnięty żel, bo odłazi razem ze sreberkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Witam.
Kupiłam ostatnio lampę tunelową do własnego użytku. Lampa jest firmy Sunny Nails. (36 watt Nail Gel UV Lamp) Mam taki problem iż wszystkie 4 żarówki działają, sprawdzałam w lampie znajomej. W lampie w gniazdach żarówki jest prąd i powinno wszystko działać... Problem polega na tym, że po włożeniu żarówek i uruchomieniu lampy, ona nie świeci i nie wiem w czym tkwi problem?? ![]() Pisałam do gościa co jest nie tak i otrzymałam odp: "zarowki byly naprzemiennie przekladane i instalowane w lampie" i kolejne pytanie co to znaczy?? przekładane na przemiennie i instalowane?? czyli co?? Proszę o jakieś rady ![]() Nie wiem czy wysłać lampę na gwarancję czy ja coś źle robię... hehh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Jak sie domyślam gościu chciał napisac coś "naukowo" i mu kiepsko wyszło... a tak na serio, to po propstu kapnął sie, ze wyjmowałaś żarówki i pewnie dlatego nie chce Ci udzielic naleznej Ci gwarancji...
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
No to całkiem możliwe... Choć sama nie wiem czy to jest to.
Tylko dziwi mnie, że w wejściach na żarówki jest normalnie prąd i żarówki są dobre, a mimo to nie świeci hehh... ![]() Dzięki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Rozeznanie
|
Gościu najprawdopodobniej chce Cie spławić i tyle. Masz prawo wyjmowac żarówki i w czasie trwania gwarancji maja one działać! Sa wymienne i dlategomożesz napisać, że nie działały i chciałaś sprawdzić czyja to wina zanim oddasz do reklamacji. Jeżeli towar nie działa jak należy po prostu napisz reklamację i odeślij towar do firmy z prośbą o naprawę jeśli nie to musi Ci sprzedawca oddać kasę. Ja kupiłam ostatnio żarówki, które okazały się być złe do mojej lampy, to sprzedawca z allegro bez problemu oddał mi kasę, po czym ja i tak u niego ponownie zakupiłam, więc obie strony zadowolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
Dzięki. Tak zrobię napiszę do gościa i odeślę lampę na gwarancję
![]() A już się cieszyłam z nowego zakupu hehh Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.