|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]()
![]() |
#9062 |
Wtajemniczenie
|
Oby tylko klientkom się tak bardzo spodobał jak nam
![]()
![]() |
#9064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak a mi właśnie bardziej się podoba ten O7 ![]()
![]() |
#9065 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie o platki do stop. Wiem, ze bardzo je chwalicie, ale ja mam problem z gruba skórą narastającą na małych palcach stóp, co boli mnie przy chodzeniu. Czy poradzą one sobie z tym? I czy faktycznie nie ma ich w katalogu 5 czy ja nie widze?
#9066 |
Raczkowanie
|
Wczoraj dostałam swoją paczkę, chociaż miała być w poniedziałek. Dla siebie zamawiałam:
-wodę True Glow- bardzo mi się podoba. Na początku zapach jest trochę duszący ale potem pięknie się rozwija na skórze. Tylko, że to dość ciężki zapach -serum Sake z demo- świetne. Bardzo szybko się wchłania, jest wydajne i buzia jest po nim ładnie rozświetlona i ma taki zdrowy kolorek ![]() -Cień PW- chyba zmienili troszkę te cienie wraz z opakowaniem. Poprzednio dostałam (w starym opakowaniu) taki dość twardy i ciężki w aplikacji. Ten w nowym opakowaniu jest bardzo mięciutki i dobrze się rozprowadza i jest trwały. Ogólnie polecam. -brałam też kolejne opakowanie maseczki SPA do włosów |
![]() ![]() |
![]() |
#9067 |
Zadomowienie
|
![]()
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4138907]Dziewczyny
![]() http://www.allegro.pl/search.php?string=treselle+silver Tu możesz kupić treselle silver. W ogóle to Hello ![]() Pytałam wcześniej o suszarkę Remingtona. Koleżanka suszarki już nie che, ponieważ myślała,że zimny nawiew powietrza będzie bardziej zimny niż jest. Noi mam mały problem, bo ja mam dwie suszarki w domu. Wystawiłam ją na Allegro, ale z tego co widzę nie ma zbytniego zainteresowania. ![]() Przypomniało mi się,że ja też zamówiłam wodę True Glow. Jak dla mnie to połączenie Surrender i Tomorrow. Słodki zapaszek, ale cięzki jak wiele Was zauważyło. Raczej nadaje się na wieczorne wyjścia. Promienny błyszczyk Honeysuckle - rewelacyjny. Szkoda tylko,że nie pachnie. Ja niestety nie dam się namówić na maseczkę do włosów śródziemnomorską, bo za bardzo przetłuszczają mi się włosy. Kurację dotleniającą skórę głowy miałam i mi nie przetłuszczała włosów- świetna, też mam takie wrażenie,że mniej mi wychodziły po niej włosy- właśnie mi się skończyła ![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-04-14 o 21:43 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9068 |
Rozeznanie
|
Mam jeszcze połowę tego zelu pod prysznic...wygrałam kiedyś w jakims konkursie
![]() Już wcześniej zachwalałam peeling z granatem i zrobie to jeszcze raz ![]() ![]() ![]() no nic..trzeba do sklepu po folię.. ![]()
#9069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9070 |
Zakorzenienie
|
z Avonu mam
![]() ![]() z 6/2007 zainteresował mnie jak narzazie tropikalny peeling do ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9071 |
Zakorzenienie
|
ten szampon nabłyszczający to mam ten duży z AT 400 ml nabłyszczający 2 w 1 z tych takich co 4 rodzaje są;]
#9072 |
Zakorzenienie
|
czy jest już scan 07 ? bo chyba jakaś niedoinformowana jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9073 |
Zakorzenienie
|
no pewnie, że jest
![]() spróbuj tu: http://www.speedyshare.com/638792879.html jakby coś - reeva ma zawsze linki w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
#9074 |
Raczkowanie
|
tez mam juz zamowienia na tusz pelnia rzęs, nowy żel pod prysznic senses i na black suede touch.tusz i żele mogąbyć w brakach, ale obym się myliła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak a propos to nic ciekawego w tej 07 nie ma, w 06 natomiast zainteresowało mnie serum rozświetlające do twarzy Avonu Planet Spa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9076 |
Czekam na Ragnarok
|
Ech, czemu czas tak wolno leci? Jeszcze 2 tygodnie do odbioru zamówienia z 06, a mi już się wszystko pokończyło i zbędnie wydaję kasę na Allegro
![]() Ciekawe co zrobię 2 tygodnie bez kremu do stópek MM... Na szczęście mam płatki peelingujące, ale one chyba nic nie dają. Jutro idę po płyn Bubble Bath brzoskwiniowy dla siebie, bo mam takie "widzimisię" na niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9077 |
Rozeznanie
|
mam pytanie, czy któryś z Waszych meskich klientow używa balsamu po goleniu tego z tej srebrnej serii dla meżczyzn?? bo mój Tż uzywa i uważa że jest za bardzo wodnisty(no fakt wylałam trochę na ręke i rzeczywiście jak woda, a nie jak balsam). jak to jest u Was????
|
![]() ![]() |
![]() |
#9078 |
Zakorzenienie
|
Ehh oby nie było braków w 06 na tusz Pełnię Rzęs, bo planuje go wziąć
![]() nie wiem jaki dzień wysyłkowy ma moja konsultantka, ale z tego co zauważyłam to raczej z tych bliższych ma ![]() ![]() Kurcze no mam dylemat nadal: jak balsam i jaką mgiełkę wziąć z naturalsów.. chyba zdecyduję się na czereśniową ![]()
#9079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka klientek często zamawiających ten balsam dla swoich mężów i żadna go do tej pory nie zwróciła. Ulaczek a próbowałaś dokładnie wymieszać zawartość buteleczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9081 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9082 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
agusiia69 Ja doradzam balsam kokosowy i mgiełkę kokos tudzież czereśnię ![]() chociaż balsam czereśniowy, tez niczego sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9083 |
Raczkowanie
|
mój tata go używa i jest zadowolony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oto odpowiedz ![]() Próbki serii podkładu Anew są dopiero w przygotowaniu. Seryjna produkcja ruszy dopiero na poczatku 2008 roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9085 |
Zakorzenienie
|
wiecie co?
paskudne kusicielki ![]() własnie zrobiłam orientacyjne zestawienie NAJPOTRZEBNIEJSZYCH mi rzeczy z 06 i 07, pokombinowałam tak, żeby było JAK NAJTANIEJ (porównując oferty tych samych produktów) i do jasnej anielki moje zamówienie z 06 opiewa na kwotę 126,30 a z 07 na 142,10, czyli w sumie z dwóch katalogów 268,40!!! ![]() ![]() ![]() to wszystko przez Was, kusicielki, bo przez kogo? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9087 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4141147]
agusiia69 Ja doradzam balsam kokosowy i mgiełkę kokos tudzież czereśnię ![]() chociaż balsam czereśniowy, tez niczego sobie ![]() miałam już kokos i papaje dlatego teraz coś innego chcę ![]() najlepiej, aby mgiełka nie była "ciężka" tylko "lekka" (wiadomo o co chodzi:P) dlatego prawdopodobnie na czereśnie się skuszę ![]()
#9088 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() No właśnie, właśnie. Mój Tż kupił 1 raz ten balsam po goleniu i też mu się nie podobał, bo był zbyt wodnisty, nie używa go, stoi prawie cały w półce. Za to cały czas używa Preparatu kojącego podrażnienia po goleniu i jest bardzo bardzo z niego zadowolony. Jest bardzo wydajny w postaci żelu, noi ładnie pachnie zresztą jak cała ta seria. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9089 |
Konto usunięte
|
silesianna biedaczko
![]() ![]() ![]() agusiia69 no czeresienka powinna być dobra ![]() Petitka4 co osoba to inne odczucia, ja kupiłam lawende, zapomniałam dopisać, ale pachnie szafą starszej pani ;P zapach w ogole jak dla mnie nietrafiony.lepiej pachnie w katalogu. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#9090 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() otóż: 1) czy mgiełka Wanilia i mleczko sojowe naprawdę bardziej śmierdzi alkoholem niż tym cudnym "budyniem"? (bo Czereśnię i gałke ... na początku czuć nim) 2) czy perfumy Exotic Beach warto kupić? (na lato mi się coś takiego marzy... ) dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.