|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
witam ;* powiem wam tyle, ze jak w operze wchodze na strone avon i nie wpisze www to strona mi nie wchodzi. a to ciekawe :/
a to własnie zobaczyłam w aktualnosciach na avonie...:P Tydzień kobiecości w COK Zobacz, jak dobrze być kobietą 16-20 kwietnia 2007 w Centrach Obsługi Konsultantek organizujemy Tydzień Kobiecości pod hasłem "Rozpal swoje zmysły nowym zapachem True Glow". Przedstawimy nowości i hity z katalogu 6/2007. Będzie okazja do spotkania z kosmetyczkami i szansa, aby przetestować produkty. Zapraszamy! |
![]() ![]() |
![]() |
#9212 |
Zadomowienie
|
Ja dzis do coku się wybrałam na zakupy, po 10tej jakos i pytam czy jest mgiełka kokos i papaja a pani do mnie "Nie ma, może dziś przyszła, ale nie wiem" ....fajnie. Kupilam parę innych rzeczy i sobie poszłam. Jutro znowu pójde po tę mgiełkę i jak znam życie to już zabraknie dla mnie.
#9213 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja właśnie dzisiaj wybieram się do COKu, więc zobaczę o co chodzi z tym Tygodniem Kobiecości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9215 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja się przenoszę na Śląsk już niedługo. Czy w Zabrzu lub Katowicach jest COK?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9217 |
Raczkowanie
|
w katowicach jest na warszawskiej ale totalna beznadzieja... ciasno jak jest odbior paczek to sie wszyscy gniota... katastrofa... wczesniej bylo kolo reala na sowinskiego
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#9218 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() W jakim dokładnie miejscu na Warszawskiej w Katowicach jest Cok?? |
![]() ![]() |
![]() |
#9219 |
Zakorzenienie
|
o widze, ze też jesteś z Kielc
![]() no niestety w Kielcach nie ma COKu, a mogliby zrobić ![]() ja mam o tyle dobrze,że studiuję w Krakowie i zawsze wszystkie braki (albo też pojedycnze zakupy jak coś nagle potrzebowałam) dokupywałam w COKu w Krakowie, bez tego nie wiem co bym zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9220 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam.
![]() Tak sobie pomyślałm,żeby każda z nas napisała czego używa z Avonu. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale ja napiszę. ![]() Obecnie używam: tonik pomarańczowy witaminowy solutions na zmianę z pure pore fection seria zielona Krem na dzień przeciw oznakom starzenia, a teraz Ochronny krem do twarzy bronze z faktorem 30 ( bo mam uczulenie na słońce) Cień do uczu podwójny Pink blush, oraz złociście połyskujący cień -Pinky peach, również kredka do oczu - metaliczna - Creamy Ice. Tusz "Pełnia rzęs" ![]() Promienny błyszczyk do ust - Honeysuckle, oraz migoczący błyszczyk do ust - Pink a Glow. ![]() Krem intensywnie korygujący okolice oczu ( fajny i widać efekty) Zapachy In Bloom (świetny, kwiatowy- uwielbiam go),Incandessence - też kwiatowy, ale mniej mi się podoba, Passion dance ( teraz jakoś przestał mi się podobać, bo raczej to zapach na zimę) Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką - uwielbiam, bo nawilża, a nie natłuszcza i ten zapaszek trawy ![]() ![]() Krem do rąk z Minerałami z MM, krem do rąk kokos i papaja, Krem do stóp z MM (super miękkie stopki) Płatki peelingujące do stóp Foot Works (też spoko, zmiękcza stwardniały naskórek) Modelujący krem do biustu- Solutions ( tak się do niego przyzwyczaiłam,że muszę go mieć zawsze) Serum na zniszczne końcówki AT Płyn do demakijażu -PW Pelling z ekstraktem z granatu - Solutions, peeling kokos i papaja z naturals Wyszczyplający krem antycellulitowy- Solutions Maseczki Planet spa: dotleniająca, odżywcza z białą herbatą, błotna z MM. Kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące piaski Arizony Planet spa( zapach trochę nie teges, ale skuteczna jest i owszem ![]() Żel pod prysznic senses pomarańczowy Żel do golenia SSS Żel myjący do twarzy z białą herbatą - planet spa Kremowy peeling z białą herbatą - planet spa Korektor antybakteryjny - Clearskin ( mam go zawsze) Perełki brązujące ( fajne, ale nie zawsze używam) Tylko nie używam szamponówi i odżywek z Avonu, bo nie mogę dopasować do moich włosów, puder do twarzy i antyperspirant też mam nie Avonowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9221 |
Zakorzenienie
|
Sunik1 Ty masz laboratorium Avon-owe w domu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O jej dzie ci się mieszczą te wszystkie rzeczy? ![]() ![]()
![]() |
#9223 |
Zakorzenienie
|
hej
Mam male pytanko. Zamierzam kupic sobie troche wynalazkow z avonu ![]() Z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9224 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - odżywcza szminka nabłyszczająca (Watermelon i Cotton Candy) - najlepsza, najładniej pachnąca i smakująca jaką kiedykolwiek miałam - mydło do rąk Senses Re Charge - dotleniająca maseczka do twarzy Oddech Amazonii Planet Spa - nawilżająca maseczka do twarzy z masłem shea Planet Spa - krem do biustu Solutions - krem do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe Naturals (sporadycznie) - wygładzający cień Beyond Colour (Iced Mocha, Quartz, Crystal Waters) - lśniąca szminka Shine Supreme (Mauvelous Shine) - metaliczny błyszczyk (Amethyst Chrome - rzadko; Rose Beam) - promienny błyszczyk do ust (Honeysuckle i Pink Pleasures - non stop) ![]() - wzmacniająca odżywka do paznokci - płatki peelingujące do stóp - żelowe poduszeczki do butów - galaretka czereśnia i gałka muszkatołowa Naturals (sporadycznie) - peeling do ciała cukier i orzech włoski Naturals Niedawno skończyły mi się: krem do stóp MM (idealny), krem do ciała śródziemnomorski i peeling z granatem - wszystkie trzy są genialne i godne polecenia, niedługo się w nie zaopatrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#9225 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9226 |
Zadomowienie
|
W szafce mi się mieszczą, na trzech półkach.To trochę jak choroba na kosmetyki. W każdej paczce coś musi być dla mnie, wtedy się bardziej na nią czeka.
A ja nadal nie umiem cytować post pod postem, ale muszę się w końcu nauczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#9227 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sama chciałabym kupić jakis dobry peeling do ciała. Skusiłam sie narazie na ten scrub nowy Senses tropikalny. Ale zalezy mi na czyms co dobrze sciera. Co polecacie? Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-04-16 o 12:09 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9229 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Pink Pleasures nie jest zbyt różowy? ![]() No właśnie. Kuszą oferty, nowości... ![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-04-16 o 12:11 Powód: Jakie to jest dziecinnie proste to wielocytowanie :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9230 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja polecam peeling z granatem Solutions - najlepszy. A promienny błyszczyk Pink Pleasures jest na żywo taki jak katalogowy Honeysuckle. Delikatny, z połyskiem, lekko widoczny. Bardzo lekki kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9231 |
Zakorzenienie
|
ja przy sunik1 oraz Fenris to mogę się schować bo ja bardzo mało używam kosmetyków z Avonu:
- tusz Pełnia Rzęs - tusz ekstremalnie podkręcający - kredka do oczu CT czarna i fioletowa - szampon do włosów farbowanych - odżywkę do włosów farbowanych - serum na zniszczone końcówki (ale narazie go nie używam, bo muszę włoski ściąć a to dopiero po maturze ![]() - zmiękczający krem do pięt FW - mocno zmiękczający krem do stóp FW - krem z kofeiną FW - błyszczyk z CT kolor WINK - wykręcana kredka do ust CT - balsam Senses Celebrate Me - żel przeciw wypryskom drzewo herbaciane i grejfrut i to na tyle ![]()
#9232 |
Raczkowanie
|
cok w katosach jest za kosciolem bodajze 2 albo 3 przystanki tramwajem.. i miesci sie po lewej stronie
|
![]() ![]() |
![]() |
#9233 |
Zakorzenienie
|
Moje kosmetyki pielęgnacyjne z avonu (niektóre mam po kilka sztuk np. krem do rąk z minerałami):
sól do kąpieli z minerałami planet spa peeling do ciała ryż i sake planet spa śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką planet spa wygładzający peeling do ciała z ekstraktem z granatu śródziemnomorski krem do ciała z oliwką planet rozświetlający balsam do ciała ryż i sake planet spa detoksykująco- ujędrniająca maska do ciała z minerałami planet spa krem do stóp z minerałami planet spa krem do rąk z minerałami planet spa tropikalny scrub do rąk z brązowym cukrem planet spa peeling do twarzy planet spa odżywka wygładzajaco-peelingująca exfoliating manicure wzmacniająca odżywka do paznokci strong results glicerynowy krem do rąk intensywnie regenerujący krem do rąk krem na rozstępy i cellulite modelujący krem do biustu odżywczy krem do stóp z kofeiną scrub z kofeiną scrub do stóp z morską solą balsam brzoskwiniowy naturals balsam naturals waniliowy peeling naturals waniliowy Kolorówki nie wypisuję, bo za dużo byłoby z ty roboty, a i tak ma dwa razy więcej kosmetyków Oriflame. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9234 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z Avonu i używam:
-płyn do kąpieli Jeżynowy -płyn do kąpieli Senses zielony -żel pod prysznic Senses(rózne zapachy,aktualnie mandarynkowy ![]() -mydło w płynie Senses -lekki krem antybakteryjny Clearskin -bezbarwny sztyft przeciw wypryskom Clearskin -korektor antybakteryjny Clearskin -szybko działający żel na wypryski Clearskin -krem do rąk z gliceryną -balsam SSS ujędrniający -krem antycelulitowy -pomadka ochronna z filtrem 10(na lato) -bezbarwny błyszczyk do ust -krem do pielęgnacji skórek -odżywka wygładzająco-peelingująca -bezbarwny lakier do paznokci łamliwych itd -tropikalny scrub z brązowym cukrem planet spa -zmywacz do paznokci -wygladzajaca baza pod lakier -pianka do twarzy Solution -krem-żel normalizujaco-matujacy Solution -matujacy puder Solution - woda toaletowa Summer White -serum na zniszczone końcówki AT -kuracja do skóry głowy AT -szampon-wieksza puszystosc AT -krem intensywnie zmiekczajacy stopy -dezodorant do stóp -tropikalny krem do stóp i łokci Planet Spa -regulujacy pocenie i odswiezajacy krem do stop -nawilzajacy olejek do ciala SSS -odżywka do paznokci-Strong Results Pewnie jakbym zajrzała do szafki to jeszcze by się coś znalazło :P Oprócz tego biżuteria, torebka itp No i moja mama ma bardzo dużo kosmetyków z Avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9235 |
Rozeznanie
|
Witam
Używam nastepujących rzeczy: Mleczko niebieskie Solution do twarzy Emulsja do mycia twarzy pomarańczowa Szampon do włosów z łupieżem żel senses maseczka spa biała herbata peeling spa biała herbata maseczka spa mm maska do siała mm peeling do ciała śródziemnomorki balsam spa śródziemnomorski maska do włosów spa śródziemnomorska serum spa sake&ryż płatki peelingujące Anew jednostopniowe balsam ujędnrniający SSS tonik SSS serum nabłyszczajace do włosów peeling kokosowy do stóp maseczka lawendowa do stóp spray do stóp kokos krem solution na noc krem solution na dzień krem koloryzujacy solution perełki brazujące tusz pełnia rzęs kredka CT czarna i biała podkład CT I to chyba wszystko ;-)))) |
![]() ![]() |
![]() |
#9236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9237 |
Zakorzenienie
|
OJ! Mi się nie chce wymieniać tego wszystkiego
![]() Za duzo tego jest. Uwielbiam Avon i z każdego katalogu zamawiam kilka(nascie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9238 |
Raczkowanie
|
widzę że ja przy was to mogę sie schować :P Używam mało
![]() *krem do rąk z minerałami morza martwego *podkład matujący o konsystencji musu *tusz ekstremalnie podkrecajacy *eyeliner w płynie *woda perceive *kulka pur blanca *jakiś zegarek *maseczka błotna ;D uwilbiam ją... *rozświetlający balsam do ciała "satynowy połysk" *nawilżający krem do rąk SSS *Rozgrzewający scrab do stóp z kofeiną i krem do stóp FW *Głęboko nawilżający krem do stóp FW *szampon i odżywkę do włosów wygładzanie i połysk (normalnie KWC) *maseczke naturals aloes i awokado *maseczke naturals drzewo herbaciane i grejpfrut *peeling do ciała wanilia i mleczko sojowe *żel pod prysznic senses Celebrate me ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9239 |
Zadomowienie
|
Mi tez sie nie chce wymieniac i za duzo miejsca to zajmuje
![]() ![]() Ciekawa jestem konsystencji balsamu do stop letniej wersji Foot Works, fajnie gdyby byla w postaci lekkiego zelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9240 |
Zakorzenienie
|
Ja obecnie używam:
- kremu do stóp FW intensywnie zmiękczającego stopy - kremu do ciała i peelingu śródziemnomorskiego z Planet SPA - błyszczków metalicznych(sztuk 2 ![]() - kremu glicerynowego do rąk - kremu z algami(znalazłam go ostatnio w szafce ![]() - odżywki w sprayu bez spłukiwania do suchych włosów - szamponu AT nabłyszczającego - perfum Always.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.