|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
witam. zamierzam oddać torbę Elana
![]()
#9242 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tyle, bo raz "odchodzę" od Avonu, a raz do niego wracam
![]() *mgiełka do ciała: Brzoskwinia i żeńszeń *mgiełka do ciała: Czeresnia i gałka muszkatołowa *mgiełka do ciała: Cytryna i miód *mgiełka do ciała: Wanilia i mleczko sojowe (dzisiaj nabyte ![]() *perfumy Summer White *krem koloryzujący Visual Perfection *krem do rąk z gliceryną Rich Moisture *odżywczy krem do rąk Vita Nourish *peeling do twarzy Invigorating Cleansing Scrub *dezodorant do ciała Far Away *zmiękczający krem do pięt Heel Softening Cream *odzwyczy krem do stóp z kofeiną (dzisiaj nabyte ![]() *kuracja parafinowa do rąk i stóp Gorące Piaski Arizony *serum na zniszczone końcówki Advance Techniques *szampon do włosów blond Naturals *tusz Pełnia Rzęs *trwały tusz do kresek brązowy *pomadka Sumer Sheer Lip Balm i muszę Wam powiedzieć, że mgiełka Wanilia & ... wcale nie cuchnie tym alkoholem. :P może mam jakąś z lepszej serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9243 |
Raczkowanie
|
Ja mam z avonu niewiele kosmetyków. Zamawiam sporadycznie...
- odżywczy krem do twarzy, avon care - odżywczy balsam do ust, avon care - żel pod prysznic Skin so soft - balsam do ciała Skin so soft Zamówiony mam dezodorant w kulce, Avon celebre Zamówiłam sobie z piątego katalogu antyprespirant Skin so soft, ale zabrakło i go wycofali;( |
![]() ![]() |
![]() |
#9244 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja mam dzisiaj dzień problemów + jeszcze jestem chora
![]() Druga sprawa, byłam dzisiaj w COKu. Miałam zamiar zakupić 3 rzeczy dla znajomej, bo domówiła, a ja cieszyłam się, bo brakowało mi 30zł do 25%. Dwóch z trzech rzeczy nie ma ("Podstawa makijażu" - tusz z błyszczykiem i płynu do higieny intymnej)!!! Przesada! Będę musiała dokupić coś z własnej kieszeni, bo wciąż mam 20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9245 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plusy: dużo drobinek, usta nie wyglądają żle mimo że błyszczyk jest biały... ![]() minusy: oprócz drobinek błyszczyk ma brokat a tego nie lubię... co do zapachu to taki zwykły chemiczny nic ładnego ale nie zniechęca ![]() opakowanie fajne ![]() ogólnie wolałąbym inny kolorek teraz no ale ten nie jest taki zły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2007-04-16 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#9246 |
Czekam na Ragnarok
|
Anka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9248 |
Wtajemniczenie
|
wiem...no ale mówi się trudno i żyje się dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A masz mozliwosc zrobic zdjecia tej torebki? Bardzo mi sie spodoba, jednak nigdzie do tej pory nie udalo mi sie znalezc jej zdjecia, a do coku nie pojde, bo nie jestem konsultantka ;( Bylabym baaaaaaaaaardzo wdzieczna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9250 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Użyłam dzisiaj zmywacza do paznokci - ok, oraz odżywki wygładzająco-peelingującej - pachnie mi wanilią i nawet zdziera skórki, po dłuższym stosowaniu efekty na pewno będą powalające skoro po jednym użyciu widzę różnicę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9252 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja posiadam mase rzeczy z avonu a doliczyć do tego moją mame siostre i tate to byście się załamały ile tego mam..nie chce mi się wypisywać ![]() ![]()
![]() |
#9253 |
Zadomowienie
|
czemu wszyscy chwala ten peeleng? ja normalnie klnelam na niego i na sile uzywalam by sie skonczyl bo byl tak beznadziejny. nigdy wiecej go nie zamowie. wole ten z oliwkami, fajnie sie pieni i splukuje bo tego z granaten nie idzie splukac cholertwa. sio mi z nim
#9254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam podobną sytuacje nawet gorzej bo zbliża mi sie termin zapłaty a koleżanka zamawiała dla swojego brata za ponad 100zł a teraz brat nie ma pieniedzy i nie ma skąd zapłacić. super. chyba zrobie to jako zwrot . nie wiem. co mam zrobić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9255 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No co za ludzie !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9257 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4150717]A czy jak człowiek idzie do sklepu to mówi "nie zapłacę, bo teraz nie mam pieniędzy"?
No co za ludzie !!!![/quote] ale nadal nie wiem co mam zrobić, czy zrobić zwrot czy co... w sumie to fajne rzeczy zamowila ale nie stac mnie na nie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#9259 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9260 |
Zakorzenienie
|
Oparłąm sie jednak masce do ciała Planet Spa
![]() ![]() dzisiaj wąchałam True Glow i jednak rezygnuję - pachnie inaczej niż w katalogu. Widziałam nowe podwójne cienie CT - nic ciekawego (przynajmniej dla mnie) Zel Senses tropikalny - taki sobie, w katalogu rzeczywiście ładniej pachnie Hmmm cała lista którą robiłam z K6 się zmniejszyła do ... 0 ![]() ![]() ![]()
#9261 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9262 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4151216]Jak pisze Maricken musisz zapłacić tę fakturę a dopiero potem będzie korekta. Jak to są lekkie rzeczy to przesyłka wyniesie Cię 8zł - priorytetowa paczka. Polecam to, bo szybko dochodzi i mają trochę czasu na korektę[/QUOTE]
można też wysłać listem poleconym - wychodzi taniej niż paczka ![]()
#9263 |
Rozeznanie
|
Sorki jesli juz taki temat był ale u mnie wyszukiwarka nie działa, w sumie nie wiem dlaczego:/ Chodzi mi o to ze do jutra mam złozyc zamowienie z II terminu a jeszcze im kaska za I nie wpłyneła. Płaciłam 13.04 a miałam wpłacic do 20.04. Moga mi nie przyjac zamowienia II?Wybaczcie jeszcze raz za to pytako
![]() Gdybym miała wymieniać kosmetyki z Avonu jakie posiadam to nie byłaby to długa lista. Od niedawna bawie sie w Avon a wczesniej nie miałam u kogo zamawiac. Ale jak tak patrze to coraz wiecej mam tych rzeczy. A napewno ich przybedzie. Na tym forum strasznie kusicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9264 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9265 |
Raczkowanie
|
Ale dziśbyłam zła,mam troche dziwną sąsiatke i ona zamawiała 3 samoopalacze,dziś moja babcia chciała jej zanieśc ale powiedziała ze NIC nie zamawiała!!!;((ludzie są dziwni i jeszcze dobiła mnie klijenyka zamówła po trójne cienie a po obejrzeniu powiedziała ze są małe i drogie a w 05 kosztowały 25,9 a w następnym katalogu 18,9 więc nici ze sprzedarzy
![]()
#9266 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam Kochane jesteście niezastąpione ![]() Ale zastanawiam sie czy czasem na allegro nie wystawić. A może któraś z Was by coś chciała? Mam do pozbycia się: *łańcuszek Jalila 29,90 *cała seria z 5/07 z Pro Wild 54,60 a na szczęści wzięła już kulkę za 6,90 i pielęgnacyjny body spray kokos i papaja 10,90 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9267 |
BAN stały
|
hmm.. a to moje
![]() 1. perełki brązujące 2. tusz extremalnie podkręcający 3. nawilżający krem koloryzujący 2 w 1. 4. PW cień moonstore 5. PW tusz do rzęs czarny 6. błyszczyk Extreme gloss nectar shine 7. uniwersalna kredka do makijażu shimmering bronze 8. TTA in Bloom 9. Little black dress 10.Tresselle 11.Be sensual 12. intensywny peeling do twarzy anew 13.Rozświetlający krem koloryzujący 14. krem żel normalizująco matujący 15. oczyszczająca pianka do twarzy 16. oczyszczający tonik do twarzy 17. krem głęboko nawilżający na noc 18.bezbarwny sztyftt przeciw wypryskom 19.serum rozświetlające planet spa 20.nawilżający balsam SSS 21.płyyn do kąpieli brzoskwiniowy 22.sszampon AT do włosów suchych 23. odżywka AT do włosów suchych 24.serum wygładzające do włosów 25. kuracja odbudowująco-wzmacniająca 26.lakier do włosów 27.grzebień ;d 28.balsam kokos i papaja 29.złocisty balsam podkreślający opaleniznę 30. żele senses celebrate me, re charge 31. moja siostra drugie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9270 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może to pod to podciągną :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.