|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulnych Wizażanek :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. a może to spisek - szczupłe chca nam watek zdominować hahha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
spisek, spisek!
a ja jestem puchatkiem i będę i wcale się nie zmienię. o ! ![]() a tak poza tym.. moje Kochanie będzie miało w końcu tydzień wolnego we wrześniu i właśnie zastanawiam się gdzie tu wyskoczyć. ograniczeni trochę jesteśmy, bo Moje nie ma paszportu. ale na razie jakoś brakuje mi pomysłów. echech ![]()
#904 |
Wtajemniczenie
|
zdjecie zdjecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
oj poki co to ja na pewno do chudzielcow nie naleze i zadnym szpiegiem tez nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przeciez my nawt tu chudzielców przyjmiemy. puchaty mają to do siebie, że przeważnie mają serca tak samo duże jak pozostałe częsci ciała
![]() a jeśli ktoś ma pomysł na tygodniowy wyjazd to proszę mi tujużnatychmiast go zgłaszać ![]()
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wrr... dziewczyny... znacie jakis sposob na urosniecie w gore? ![]() et-ka co do tych serduszek, to sie zgadzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
na tydzien to ja bym skoczyla nad jakies spokojne jeziorko... ladny domek(na namiot juz sie nie pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Tż chce jechać nad morze, bo nie był tam już ze 4 lata. ja w sumie w tym roku byłam na praktykach, ale tydzień z Ukochanym to coś innego
![]() choć mi się marzy też Praga Czeska. tylko też nie wiem, co tam przez tydzien robić ![]()
#910 |
Zadomowienie
|
Oj ja tu nie pozwole na Puchatkowym wątku szpiegować!!!!!! Będę gryzła. Mam aparat na zebach i nei zawachamsie go uzyć
![]() ![]() ![]() Kulbit no kto jak kto ale ja na pewno puchatkiem nie przestane być, a juz na pewno nei opuszcze tego wątku ![]() Et-ka moim zdaniem tydzień na Prage to za mało...... ![]() ![]() Clementine ja w nadziei , ze urosne od 10 lat przeciągam sie wieczorem i rano na łóżku jak długa i ksiazki na wysokich półkach stawiam z nadzieja ze urosnę w góre ![]() ![]() ![]() "nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei, może to ostatnie co mu pozostało" i zgodnie z ta myśla dlaej sie będe przeciągać ![]() Haallka wszystkie czelkamy na cała Hanie ![]() A Puchatki wogóle sa najkochańsze na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki dla Wszystkich Puchatków ![]() ![]() p.s. Pkawecka a co sie z Tobą dzieje? Tak długo urpoujesz się? no i Kociaczku? Oj chyba pracusiem stałaś sie kompletnym ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Alithia, e Łebie to ja byłam tydzień na praktykach. znudziła mi się
![]() myślałam raczej o Władysławowie, bo tam i do Helu można wyskoczyc, Jastarnii itp ![]() a w Pradze niestety nie mogę znaleźć żadnych sensownych noclegów. chyba nie umiem szukać w tym necie.
#912 |
Zadomowienie
|
Et-ka, Kuki9,Swiat Pasji proponuję spotkanie w Warszawie na kawce, my z Kulbit już się umawiamy-dołączcie do nas.Będę w stolicy 26sierpnia i zostanę chyba do wtorku. Proponuję wam dołączenie do kompanii puchatkowej.Nie pamiętam czy jeszcze któras jest z Wa-wy, jeśli tak to zapraszamy na małe spotkanko np w sobotę po południu,czy w poniedziałek, podajcie godz i gdzie. Może gdzieś w centrum np koło rotundy, lub na holu kina trójwymiarowego na Sadybie.Proponuję miejsca, które po prostu znam.Co Wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
a moze mierzeja wislana... to podobno piekne miejsce, niestety ja tam nigdy nie bylam
![]() ![]() http://www.mierzeja.com/ moze Cie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Robotko chetnie o ile znajde kogos do pilnowania latorosli
![]() ![]() ![]()
#915 |
Zakorzenienie
|
Robótko ja bym chętnie ale niestety właśnie pod koniec sierpnia wyjeżdzam na upragnione wakacje.
Musze odpocząć troche od stolicy bo organizm odmawia posłuszeństwa |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
ja się postaram
![]() kino na Sadybie też mi odpowiada, bo przy nim praktycznie mieszkam, więc... ![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
Robótko ja nadal jestem chetna na kawkę tylko ze sobota (26.08) mi nie pasuje nie ma mnie w Wawie, ale poniedziałek jak najberdziej i wszystko mi jedno w jakim miejscu
![]() Et-ka mam nadzieje ze ty tez dasz rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
fajnie macie, zescie wszystkie ze stplicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Rozeznanie
|
witam witam i o zdrowie pytam wszystkie moje kochane puchatki
![]() alithia skarbie moj drogi dobrze ze pytasz co u mnie bo ja juz naprawde pracusiem zostalam na nic nie mam czasu wlasciwie calymi dniami tylko praca i praca juz chwilami wymiekam jeszcze moj kolega z pracy mial teraz wolne i cale 5 dni z rzedu pracowalam po 16 godz ufff nie wiem czy to jest dobre na dluzsza mete caluje Cie slodziutko za to ze walczysz dzielnie o puchatki bo ja tego watku nigdy nie opuszcze ![]() poza tym witam wszystkie nowe puchatkowe duszyczki ![]() haallka nie przejmuj sie ja ze swojego miasteczka tez nie mam nikogo ![]() kuki masz racje wypoczywaj ile sie tylko da bo od miasta trzeba odpoczac jeszcze od stolicy tym bardziej .... robotko milej kawki z innymi puchatkami szkoda ze nie mam wolnego bo bym przyjechala na dwa trzy dni do wawy.... kulbit ![]() et-ka skarbie ja to bym najchetniej na mazury.... mikolajki....ufff...rozma rzylam sie a wolnego u mnie nie ma .... dobrze kobietki caluje was wszystkie pokolei i jestem ciekawa kiedy znowu zagladne tu do was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I prosze nie przesadzaj z pracą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
Moja córa była w Mikołajkach, ale tam są drogie noclegi 40zł od osoby, chyba, że ktos ma zakładowe wczasy, to wówczas jest cena ustalana przez załad pracy.Ona płaciła mało, ale syn chciał dołączyć, więc zorientowali się w cenach i pojechał gdzie indziej.Wynajmowali pokój za 56 zł,na mazurach, parę km dalej od Mikołajek.To takie krótkie info o cenach , nie wiem Et-ka, czy się tobie przydadzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
O nie proszę bez fotek! Ja sie na fotki nie pisze chyba ze do archiwum domowego waszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
oczywiście centrum mi odpowiada. ale nadal nie wiem czy będe, bo cały czas nie jestem pewna czy nie szykuje nam się 3dniowy wypad z TŻtem..
#927 |
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam że zasmiecam wasze forum bo pulchna nie jestem, ale nie mogłam się powstrzymać
Nie wiedziałam ze dziewczyny takie jak wy maja takie problemy ![]() ![]() ![]() ![]()
#928 |
Zakorzenienie
|
ale to jest tak jak dziewczyny mówiły.. każdy bardziej widzi naciskanie na swoją stronę. i tyle ile ja przeżyłam wyzywania w zyciu, to moje. ale nie skarże się. tylko jakoś całkiem brak mi akcpetacji do siebie samej.
#929 |
Zakorzenienie
|
Aguś powiem za siebie. Wiem co znaczą przykre docinki związne z wyglądem, usłyszałam kilka takich z cyklu np. martwiacych sie "ciotek" co to wcale nie chca byc niemiłe no ale wyszło im tak jakoś
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.