|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 36
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
Hej a orientujesz si mo瞠 ile Pan Przemek Czajkowski bierze za strzy瞠nie? I czy jest ok? Bo chcia豉bym dobrze 軼i望 w這sy, bo mam w tej chwili d逝gie za 這patki i proste bez grzywki. B璠 wdzi璚zna jak mi polecicie kogo dobrego
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
A nie orientujecie si jaki jest cennik u Agnieszki z Bell Capelli. za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 i ewentualnie malowanie ? ;D
|
|
|
|
|
#904 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
Czasy PRL fajne by造, naprawd...
|
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#906 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
Nie znasz moich oczekiwa Akurat w這s闚 nie farbuj ju od paru lat.Tak naprawd ci篹ko jest trafi na fryzjera idealnego, ale pr鏏owa zawsze mo積a, prawda? Najcz窷ciej szuka si dobrych fachowc闚 metod szeptan, pog鏚 si z zawarto軼i tego w徠ku ![]() |
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 827
|
Czy kto m鏬豚y mi wyt逝maczy gdzie teraz mie軼i si Salon Oz?
mo積a doj嗆 od strony Lipowej czy Krakowskiej? |
|
|
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 138
|
Dobre pytanie.. sama sie tam niedlugo wybieram; z tego, co wiem, to trzeba wejsc uliczka miedzy lasami panstwowymi a spozywczym.
|
|
|
|
|
#909 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 304
|
a gdzie teraz w ko鎍u jest pan Wojtek nadal w Ambasadzie Urody czy jednak si gdzie przeni鏀?
|
|
|
|
|
#910 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
a co dobrego o Ellafryz ?
|
|
|
|
|
#911 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
|
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 304
|
a w kt鏎ym salonie mo積a go znale潭 bo na stronie widz trzy (瞠lazna, legionowa, waszyngtona) a nie ma nigdzie wymienionego jego nazwiska
|
|
|
|
|
#913 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Dziewczyny ratunku!! Nie mam ju si造 przegl康a wszystkie strony, jestem zrozpaczona, gdzie ma teraz salon s豉wna pani Emilka? Mia豉m bardzo d逝gie i g瘰te w這sy, nie wierz, 瞠 nie mo積a z nimi by這by zrobi co ciekawego ;( A teraz po dzisiejszej wizycie u fryzjerki mam jakie przepi鏎cze ko鎍闚ki ;( No po這wy w這s闚 z ich obj皻o軼i nie ma :/
|
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam super fryzjerk, kolega mi poleci. 圭inam,maluj u niej. Jest po prostu rewelacyjna. Za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 p豉c 35z , za malowanie+ kompres 100z. Je郵i chcecie jakie namiary na ni prosz wiadomo嗆 na prv.
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- A gdzie ta fryzjerka przyjmuje? Coz to za salon? |
|
|
|
|
|
#917 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
0000ja dzi瘯uj serdecznie za odpowied
.Nie wiem ju co robi, nie chc znowu i嗆 w ciemno do fryzjera. Kurcz, 瞠 te w tym zawodzie pracuj osoby, kt鏎e kompletnie si do niego nie nadaj :/. Chyba w akcie desperacji zaczn zaczepia nieznajome osoby na ulicy z 豉dnymi fryzurami .
|
|
|
|
|
#918 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiscie chodze do pana Wojtka, jestem zadowola, raz tylko zle wyszedl kolor, probowal z nowa farba, i wyszlo fatalnie, w ramach reklamacji poprawil mi kolor i jest ok, zastanawia mnie Maciej Zduniak z salonu Viva-Studio, czy ktoras z was korzystala z jego us逝g?
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uderzajcie do Agnieszki z Bell Capelli
Jak u niej by豉m to mia豉m wra瞠nie,瞠 to wiza瘸nka prawid這w piel璕nacj w這s闚 ma w ma造m palcu,zna r騜ne metody 軼inania dobrane do struktury w這sa,ceny spoko(軼i璚ie 40z.), a podczas wizyty po鈍i璚a klientce 100% uwagi. Do tej pory z moimi falowanymi w這sami radzi豉 sobie tylko Emilka,ale zrazi造 mnie ceny i jej podej軼ie. A teraz widz,瞠 mo積a mie profesjonaln obs逝g taniej i w milszej atmosferze.
|
|
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 638
|
hejka,
postanowi豉m i ja zabra g這s - c騜 mam w這sy problematyczne dla zdecydowanej wi瘯szo軼i fryzjer闚 przez kt鏎ych przesz豉m bo s cieniutkie, 瞠 niemal przezroczyste, delikatne jak u dziecka, 豉two oklapuj i na dodatek wyst瘼uj "wicherki". Przez to s bardzo wymagaj帷e. Wida ka盥e ci璚ie. Trzeba im po鈍i璚i naprawd sporo czasu i mie wyczucie. Ot騜 przez jakie 10 lat wci捫 s造sza豉m na rozpoznaniu na fotelu "ale ma Pani cieniutkie w這ski" i szlag mnie trafia, bo czy to moja wina? TAK MAM. W zwi您ku z tym wypr鏏owa豉m kilku fryzjer闚 /uwagi ni瞠j/ z kt鏎ych nie by豉m zadowolona ale my郵a豉m, 瞠 to chyba ju tak musi by. No i potem trafi豉m na Pani Agnieszk M. kt鏎a pracowa豉 w salonie Gabriel /jeszcze wtedy na Krakowskiej/ i to by strza w 10. Jest to mi豉 i skromna osoba, kt鏎a skupia si przede wszystkim na w這sach a nie wypytywaniu o moje osobiste sprawy /czego nie znosz/ i nie twierdzi豉, 瞠 z moimi w這sami jest co nie tak. Ci璚ie moich w這s闚 zajmuje jej 鈔ednio oko這 godziny a efekt jest taki, 瞠 fryzura si uk豉da bez mojej specjalnej ingerencji co jest nie lada sukcesem. Jest bardzo dok豉dna i naprawd umie u篡wa no篡czek. W這sy zachodz na siebie, s jednorodne i zadbane. Nie jest natomiast stylistk, nie dobiera sama odwa積ych fryzur, raczej jest zachowawcza, cho dobrze realizuje moje "zam闚ienia" co najwy瞠j sprowadzaj帷 je na ziemi. ζdnie dobiera kolor i bardzo dok豉dnie robi balejage. Ma kilka swoich manier - np modeluje na szczotk pod sp鏚 /nie cierpi/ u篡wa rozja郾iaczy, upi璚ia robi raczej "tradycyjne", jest zachowawcza /mo瞠 to i zaleta?/. Obecnie Pani Agnieszka ma sw鎩 salonik na ulicy Starobojarskiej za Lnem Polskim IMAGE si nazywa bodaj瞠. Ceny przyst瘼ne, ci璚ie z myciem i suszeniem 35 z, balejage 2 kolory na w這sy do ucha 140. Kolor trzyma si 豉dnie. Ja chodz przede wszystkim na strzy瞠nie, bo warto - bez 瘸dnego "" "" jak w wielu salonach. Mi這, sympatycznie, kawusia, pani sama myje, czesze itp. wypr鏏owa豉m: - Piotr "Gabriel" - ci璚ie trwa 100 lat, dok豉dny do b鏊u, zachowawczy, efekt nawet, upi璚ia z b鏊em, - Pawe "Gabriel" - fajne ci璚ie, ale czasem niedok豉dnie, upi璚ia tradycyjne, niekoniecznie, - Ella Fryz - p. Ewa, zaproponowali mi zabieg chemiczny unosz帷y w這sy od nasady - da豉m si wyp逝ka z kasy, zabieg nic nie da, w這sy by造 suche, laska ci窸a mi w這sy brzytwa na sucho - efekt ... - Deja Vu na S這necznym, niska blondynka, szybko i niedok豉dnie - ergo nie uk豉da造 si, - Ego Art, p Mariusz os豉wiony sk康 in康, fryzura fajna ale u "mojej" Agnieszki w豉軼iwie taka sama/ cena x3/ natomiast nie podoba這 mi si podej軼ie do koloryzacji - no masz teraz fatalny kolorek/ po czym z b. m康r min wymiesza wymiesza i wysz這 gorzej ni by這 / wpada這 w 穎速o/pomara鎍zowy/ co nie by這 efektem zamierzonym /mina w lustrze/ a mi wm闚iono, 瞠 TAK w豉snie mia這 by i 瞠 za to p豉c...s這no... do tego jakie gadki z laskami w salonie - czu豉m si przedmiotowo - Heban - w sumie Ania fajnie 軼ina ale mnie ci窸a 15 minut ...nie mog這 mnie to satysfakcjonowa, koloru tam nie robi豉m, atmosfera typowo "familijna" "ameryka雟ka wr璚z" kobity 鄉igajace po salonie w wa趾ach od trwa貫j,oj - Helios - cz瘰to zmieniaj帷a si kadra, mo積a trafi na kogo zdolnego (moja kole瘸nka trafi豉 fryz jak z wybiegu) albo niekoniecznie - jak mi si zdarzy這 - kiedy pani zrobi豉 mi przez pomy趾 balejage kremem tonuj帷ym a nie farb i po 3 myciach mia豉m na g這wie szare cu a po reklamacji /uwzgl璠nionej/ na這穎no mi na to jednolit farb (!) - Helena /kiedy/ na Zachodniej, dwie siostry, ja chodzi豉m przez jakis czas do Eweliny - super dziewczyny, nowoczesne fryzjerstwo 瞠 tak powiem /KADUS/, ale niedostosowane do praktycznego u篡tku. Proponowa豉 mi fajne, czasem szalone fryzurki kt鏎e 鈍ietnie wygl康a造 bezpo鈔ednio PO /efekt wow/ ale po umyciu nijak nie mog陰m tego sama wyczarowa, w這sy by造 mocno wycieniowane i ca這嗆 zamienia豉 si w siano. Kiedy nam闚i豉 mnie na grzywk, a okaza這 si 瞠 mam na przedzia趾u wichra Nie wspominaj帷 o tym, 瞠 u這篡豉 mi t grzywk na prostownic nie m闚i帷 o tym wichrze, a ja prostownicy nie mog u篡wa z uwagi na strukture w這s闚 - krusz si momentalnie. Ceny nie najni窺ze. By這 jeszcze kilku innych ale nie pomn ... Natomiast je郵i chodzi o upi璚ia to dos這wnym mistrzostwem 鈍iata wykazuje si pewna "niszowa" fryzjerka o imieniu Marta - obecnie ma salon na s這necznym stoku w pawilonach za dawnym stokiem, wcze郾iej w centrum parku i tam na hetma雟kiej przy ca這dobowym gdzie jest teraz kleopatra. Dziewucha ma w r瘯ach dar od samego pana boga - robi "wypa郾e" upi璚ia w try miga. za 100 z. Ma這 瞠 fryz trzyma si na mur beton /kilo lakieru, prostownica na gor帷o fakt!/to upi璚ie za ka盥ym razem wychodzi jej inne co przy moich w這sach jest niewyobra瘸lne. Fryzura przy tym jest elegancka, taka jakiej oczekiwa豉m cho przy pierwszej wizycie panicznie BAxM si wyj嗆 z "pudlem". Mojej kole瘸nce umia豉 np zrobi "gejsze"... Ma kobitka wyobra幡ie, ma這 tego fryz dopasowuje do stroju, okazji itp. Niestety dla mnie osobi軼ie wizyta u niej jest osobliwym doznaniem i dlatego napisa豉m "niszowa" - pani ma s這wotok, cz瘰to przesiaduje u niej jaka kole瘸nka, vel kolega z kt鏎ym rozmawia o swoich sprawach w trakcie. Jest typem "plastik/fantastik/, pomys造 stylistyczne s najogl璠niej m闚i帷 dyskotekowe /BROKAT?/. Przy czym osoba obdarzona niezwyk造m poczuciem humoru i regularnie rzucaj帷a tzw. "mi瘰em". Ale upi璚ie....rekompensuje wszystko. 100 os鏏 mnie wtedy pyta這 gdzie si czesa豉m... Edytowane przez lumiaa Czas edycji: 2011-03-22 o 00:44 |
|
|
|
|
#921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w rzemie郵niku na ul. Rocha jest niezast徙iona ). Spr鏏ujcie a na pewno si nie zawiedziecie nr tel na prv
|
|
|
|
|
|
#922 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 15
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#924 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Z r瘯 na sercu polecam salon 'Alicja' kt鏎y mie軼i sie na TBSach. Trafi豉m tam po traumatycznych przej軼iach po salonie 'Pastelle' gdzie spalono mi w這sy. W豉軼icielka salonu - Alicja - jest profesjonalistk, kt鏎ej pasj s w這sy; ma bardzo obszern wiedz w tym zakresie i potrafi 豉two i klarownie odpowiedzie na wszystkie pytania dotycz帷e tej dziedziny. Dok豉dnie przygl康a si w這som, ich strukturze i dobiera najbardziej odpowiednie 鈔odki do ich koloryzacji, poza tym bardzo mi豉 i sympatyczna kobietka
Przez koszmar, kt鏎y przesz豉m po 'Pastelle', przez niewykwalifikowan je郵i mo積a j tak nazwa 'fryzjerk', my郵a豉m, 瞠 ju nigdy nie znajd godnego zaufania fryzjera; ca貫 szcz窷cie trafi豉m do pani Alicji i nie mam ju 瘸dnych powod闚 do obaw
|
|
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
Najgorszy salon jaki mia豉m nieszcz窷cie ostatnio odwiedzi to TREND na 疾laznej. Dwa razy pod rz康 czeka豉m p馧 godziny , chocia by豉m um闚iona na konkretn godzin. Ostatni raz do szefowej przysz豉 ciocia bez zapowiedzi i oczywi軼ie trzeba by豉 ni si zaj望.Op騜nienie jeszcze z b鏊em mo積a wytrzyma. Ale wczoraj odnios豉m wra瞠nie , 瞠 pani Iza szefowa chyba nie za bardzo rozumie po polsku.Kompletnie inna fryzura , ni chcia豉m. Wysz豉m za豉mana. To by豉 moja ostatnia wizyta w tym salonie.
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 900
|
Cytat:
Jak kto jeszcze chodzi do "Ambasady Urody" na ul. Antoniukowskiej w Galerii Antoniuk to z g鏎y dzi瘯uj za ka盥 opini. ![]() EDIT: Ju doczyta豉m,瞠 ten Pan Wojtek przeni鏀 si do "Ellarfyz" na ul. 疾laznej, tak瞠 bardzo prosz o opinie na temat innych fryzjer闚 z "Ambasady Urody". Czy s tam jacy styli軼i fryzur,kt鏎zy sami potrafi zaproponowa jakie 軼i璚ie by mi pasowa這??
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2011-04-12 o 15:04 |
|
|
|
|
|
#927 |
|
Przyczajenie
|
S逝chajcie Dziewczyny, bylam dzisiaj u Agnieszki z Bell Capelli.....rewelacja. W koncu doprowadzila moje wlosy do porzadku po strzyzeniach innych fryzjerow. 圭ina super- robi to z glowa a nie na 豉pu capu aby tylko sci望. A do tego jest przesympatyczna. Naprawde polecam
![]() Moooniaaa dzieki. To przez Twoj wpis poszlam do Agnieszki jestem mega zadowolona
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 900
|
Cytat:
![]() Gdzie si znajduje ten salon?? A orientujesz si mo瞠,czy ta Pani Agnieszka jest te stylistk fryzur?? Bo chc dosy radykalnie zmieni fryzur,ale si boj i potrzebuj dobrej rady,jaka fryzura b璠zie mi pasowa.
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 53
|
hej dziewczyny, zach璚acie tym salonem Bell Cappeli, pisa造軼ie ze salon zndajduje si na rocha w rzemieslniku,jednak w internecie znalazlam adres iz salon jest na ulicy sobieskiego. Dodam, 瞠 mam dlugie proste i geste wlosy i potrzebuje fachowego i fajnego strzy瞠nia.
|
|
|
#930 |
|
Przyczajenie
|
Bell Capelli jest na ul Sobieskiego 11
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

dzieki. To przez Twoj wpis poszlam do Agnieszki jestem mega zadowolona