Dobry fryzjer-Bia造stok - Strona 31 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego.

Poka wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2011-01-28, 12:44   #901
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 36
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Hej a orientujesz si mo瞠 ile Pan Przemek Czajkowski bierze za strzy瞠nie? I czy jest ok? Bo chcia豉bym dobrze 軼i望 w這sy, bo mam w tej chwili d逝gie za 這patki i proste bez grzywki. B璠 wdzi璚zna jak mi polecicie kogo dobrego
aagnieszkaa19 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-01-28, 15:51   #902
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 16 600

Cytat:
Napisane przez aagnieszkaa19 Poka wiadomo嗆
Hej a orientujesz si mo瞠 ile Pan Przemek Czajkowski bierze za strzy瞠nie? I czy jest ok? Bo chcia豉bym dobrze 軼i望 w這sy, bo mam w tej chwili d逝gie za 這patki i proste bez grzywki. B璠 wdzi璚zna jak mi polecicie kogo dobrego
Agnieszka z Bell Capelli, moje nowe odkrycie
moooniaaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-01-28, 17:27   #903
kasienkax3
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

A nie orientujecie si jaki jest cennik u Agnieszki z Bell Capelli. za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 i ewentualnie malowanie ? ;D
kasienkax3 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-01-31, 16:37   #904
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez NNzarzad Poka wiadomo嗆
Wasze przygody przypominaja mi program "usterka" z TVN....
Mnostwo przetestowanych rzemieslnikow a nadal robota nie wykonana...
Najlepszy fryzjer wedlug was powinien byc tani(110-130zl),pracowac sam(niech myje glowy ...) i zawsze oczarowac efektem koncowym(a co z chirurgiem plastycznym,psychiatra??? )
Zacznijcie zmiany od siebie bo nawet najwiekszy mistrz Cierplikowski by wam nie dogodzil.

Buzzziaki
Ale sk康. Czasem, tak zupe軟ie DLA JAJ chcia造by鄉y sobie skoczy do fryzjera drogiego (>300z za samo 軼i璚ie), pracuj帷ego w hangarze z 200 innymi fryzjerami (tylko niech nikt nie ma czasu i ch璚i umy nam g這wy!) i absolutnie nie b璠帷ego w stanie oczarowa nas efektem ko鎍owym.
Czasy PRL fajne by造, naprawd...

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-01-31, 18:37   #905
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasienkax3 Poka wiadomo嗆
A nie orientujecie si jaki jest cennik u Agnieszki z Bell Capelli. za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 i ewentualnie malowanie ? ;D
40z. 軼i璚ie. Od 90z. malowanie.
Stary 2011-02-01, 14:57   #906
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez NNzarzad Poka wiadomo嗆
Przykro mi ze nie moge ci nikogo polecic w bstoku znajac twoje oczekiwania...
Odpowiedzia pewnie bylby jakis instruktor techniki koloru z niemiec badz anglii,ale wizyta u takiego czlowieka to 70-90euro za sciecie i 200-230euro za koloryzacjie.

buzziaki

Nie znasz moich oczekiwa Akurat w這s闚 nie farbuj ju od paru lat.
Tak naprawd ci篹ko jest trafi na fryzjera idealnego, ale pr鏏owa zawsze mo積a, prawda? Najcz窷ciej szuka si dobrych fachowc闚 metod szeptan, pog鏚 si z zawarto軼i tego w徠ku

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-01, 19:07   #907
Deborah100
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 827

Czy kto m鏬豚y mi wyt逝maczy gdzie teraz mie軼i si Salon Oz?
mo積a doj嗆 od strony Lipowej czy Krakowskiej?
Deborah100 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-17, 13:42   #908
bamboszko
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 138

Dobre pytanie.. sama sie tam niedlugo wybieram; z tego, co wiem, to trzeba wejsc uliczka miedzy lasami panstwowymi a spozywczym.
bamboszko jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-17, 18:05   #909
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 304

a gdzie teraz w ko鎍u jest pan Wojtek nadal w Ambasadzie Urody czy jednak si gdzie przeni鏀?
hypnotized28 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-17, 19:22   #910
blueberryyyy
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

a co dobrego o Ellafryz ?
blueberryyyy jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-18, 08:44   #911
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 23

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Poka wiadomo嗆
a gdzie teraz w ko鎍u jest pan Wojtek nadal w Ambasadzie Urody czy jednak si gdzie przeni鏀?
przeni騥 sie do ella fryz
0000ja jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-18, 11:07   #912
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 304

a w kt鏎ym salonie mo積a go znale潭 bo na stronie widz trzy (瞠lazna, legionowa, waszyngtona) a nie ma nigdzie wymienionego jego nazwiska
hypnotized28 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-02-19, 08:55   #913
0000ja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Poka wiadomo嗆
a w kt鏎ym salonie mo積a go znale潭 bo na stronie widz trzy (瞠lazna, legionowa, waszyngtona) a nie ma nigdzie wymienionego jego nazwiska
na 瞠laznej
Stary 2011-03-18, 20:54   #914
Mango_18
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

Dziewczyny ratunku!! Nie mam ju si造 przegl康a wszystkie strony, jestem zrozpaczona, gdzie ma teraz salon s豉wna pani Emilka? Mia豉m bardzo d逝gie i g瘰te w這sy, nie wierz, 瞠 nie mo積a z nimi by這by zrobi co ciekawego ;( A teraz po dzisiejszej wizycie u fryzjerki mam jakie przepi鏎cze ko鎍闚ki ;( No po這wy w這s闚 z ich obj皻o軼i nie ma :/
Mango_18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-03-19, 10:37   #915
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Dziewczyny mam super fryzjerk, kolega mi poleci. 圭inam,maluj u niej. Jest po prostu rewelacyjna. Za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 p豉c 35z , za malowanie+ kompres 100z. Je郵i chcecie jakie namiary na ni prosz wiadomo嗆 na prv.
Stary 2011-03-20, 10:19   #916
0000ja
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mango_18 Poka wiadomo嗆
Dziewczyny ratunku!! Nie mam ju si造 przegl康a wszystkie strony, jestem zrozpaczona, gdzie ma teraz salon s豉wna pani Emilka? Mia豉m bardzo d逝gie i g瘰te w這sy, nie wierz, 瞠 nie mo積a z nimi by這by zrobi co ciekawego ;( A teraz po dzisiejszej wizycie u fryzjerki mam jakie przepi鏎cze ko鎍闚ki ;( No po這wy w這s闚 z ich obj皻o軼i nie ma :/
Emilka przyjmuje na dabrowskiego w atelier, hm nie wiem czy Emilka to dobry wybor

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny mam super fryzjerk, kolega mi poleci. 圭inam,maluj u niej. Jest po prostu rewelacyjna. Za 軼i璚ie d逝gich w這s闚 p豉c 35z , za malowanie+ kompres 100z. Je郵i chcecie jakie namiary na ni prosz wiadomo嗆 na prv.
A gdzie ta fryzjerka przyjmuje? Coz to za salon?
Stary 2011-03-20, 15:50   #917
Mango_18
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

0000ja dzi瘯uj serdecznie za odpowied .
Nie wiem ju co robi, nie chc znowu i嗆 w ciemno do fryzjera. Kurcz, 瞠 te w tym zawodzie pracuj osoby, kt鏎e kompletnie si do niego nie nadaj :/. Chyba w akcie desperacji zaczn zaczepia nieznajome osoby na ulicy z 豉dnymi fryzurami .
Mango_18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-03-21, 10:55   #918
0000ja
Przyczajenie

Ja osobiscie chodze do pana Wojtka, jestem zadowola, raz tylko zle wyszedl kolor, probowal z nowa farba, i wyszlo fatalnie, w ramach reklamacji poprawil mi kolor i jest ok, zastanawia mnie Maciej Zduniak z salonu Viva-Studio, czy ktoras z was korzystala z jego us逝g?
Stary 2011-03-21, 11:37   #919
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, uderzajcie do Agnieszki z Bell Capelli
Jak u niej by豉m to mia豉m wra瞠nie,瞠 to wiza瘸nka prawid這w piel璕nacj w這s闚 ma w ma造m palcu,zna r騜ne metody 軼inania dobrane do struktury w這sa,ceny spoko(軼i璚ie 40z.), a podczas wizyty po鈍i璚a klientce 100% uwagi. Do tej pory z moimi falowanymi w這sami radzi豉 sobie tylko Emilka,ale zrazi造 mnie ceny i jej podej軼ie. A teraz widz,瞠 mo積a mie profesjonaln obs逝g taniej i w milszej atmosferze.
Stary 2011-03-22, 00:25   #920
lumiaa
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 638

hejka,
postanowi豉m i ja zabra g這s - c騜 mam w這sy problematyczne dla zdecydowanej wi瘯szo軼i fryzjer闚 przez kt鏎ych przesz豉m bo s cieniutkie, 瞠 niemal przezroczyste, delikatne jak u dziecka, 豉two oklapuj i na dodatek wyst瘼uj "wicherki". Przez to s bardzo wymagaj帷e. Wida ka盥e ci璚ie. Trzeba im po鈍i璚i naprawd sporo czasu i mie wyczucie.
Ot騜 przez jakie 10 lat wci捫 s造sza豉m na rozpoznaniu na fotelu "ale ma Pani cieniutkie w這ski" i szlag mnie trafia, bo czy to moja wina? TAK MAM.

W zwi您ku z tym wypr鏏owa豉m kilku fryzjer闚 /uwagi ni瞠j/ z kt鏎ych nie by豉m zadowolona ale my郵a豉m, 瞠 to chyba ju tak musi by. No i potem trafi豉m na Pani Agnieszk M. kt鏎a pracowa豉 w salonie Gabriel /jeszcze wtedy na Krakowskiej/ i to by strza w 10. Jest to mi豉 i skromna osoba, kt鏎a skupia si przede wszystkim na w這sach a nie wypytywaniu o moje osobiste sprawy /czego nie znosz/ i nie twierdzi豉, 瞠 z moimi w這sami jest co nie tak. Ci璚ie moich w這s闚 zajmuje jej 鈔ednio oko這 godziny a efekt jest taki, 瞠 fryzura si uk豉da bez mojej specjalnej ingerencji co jest nie lada sukcesem. Jest bardzo dok豉dna i naprawd umie u篡wa no篡czek. W這sy zachodz na siebie, s jednorodne i zadbane. Nie jest natomiast stylistk, nie dobiera sama odwa積ych fryzur, raczej jest zachowawcza, cho dobrze realizuje moje "zam闚ienia" co najwy瞠j sprowadzaj帷 je na ziemi. ζdnie dobiera kolor i bardzo dok豉dnie robi balejage. Ma kilka swoich manier - np modeluje na szczotk pod sp鏚 /nie cierpi/ u篡wa rozja郾iaczy, upi璚ia robi raczej "tradycyjne", jest zachowawcza /mo瞠 to i zaleta?/. Obecnie Pani Agnieszka ma sw鎩 salonik na ulicy Starobojarskiej za Lnem Polskim IMAGE si nazywa bodaj瞠. Ceny przyst瘼ne, ci璚ie z myciem i suszeniem 35 z, balejage 2 kolory na w這sy do ucha 140. Kolor trzyma si 豉dnie. Ja chodz przede wszystkim na strzy瞠nie, bo warto - bez 瘸dnego "" "" jak w wielu salonach. Mi這, sympatycznie, kawusia, pani sama myje, czesze itp.

wypr鏏owa豉m:
- Piotr "Gabriel" - ci璚ie trwa 100 lat, dok豉dny do b鏊u, zachowawczy, efekt nawet, upi璚ia z b鏊em,
- Pawe "Gabriel" - fajne ci璚ie, ale czasem niedok豉dnie, upi璚ia tradycyjne, niekoniecznie,
- Ella Fryz - p. Ewa, zaproponowali mi zabieg chemiczny unosz帷y w這sy od nasady - da豉m si wyp逝ka z kasy, zabieg nic nie da, w這sy by造 suche, laska ci窸a mi w這sy brzytwa na sucho - efekt ...
- Deja Vu na S這necznym, niska blondynka, szybko i niedok豉dnie - ergo nie uk豉da造 si,
- Ego Art, p Mariusz os豉wiony sk康 in康, fryzura fajna ale u "mojej" Agnieszki w豉軼iwie taka sama/ cena x3/ natomiast nie podoba這 mi si podej軼ie do koloryzacji - no masz teraz fatalny kolorek/ po czym z b. m康r min wymiesza wymiesza i wysz這 gorzej ni by這 / wpada這 w 穎速o/pomara鎍zowy/ co nie by這 efektem zamierzonym /mina w lustrze/ a mi wm闚iono, 瞠 TAK w豉snie mia這 by i 瞠 za to p豉c...s這no... do tego jakie gadki z laskami w salonie - czu豉m si przedmiotowo
- Heban - w sumie Ania fajnie 軼ina ale mnie ci窸a 15 minut ...nie mog這 mnie to satysfakcjonowa, koloru tam nie robi豉m, atmosfera typowo "familijna" "ameryka雟ka wr璚z" kobity 鄉igajace po salonie w wa趾ach od trwa貫j,oj
- Helios - cz瘰to zmieniaj帷a si kadra, mo積a trafi na kogo zdolnego (moja kole瘸nka trafi豉 fryz jak z wybiegu) albo niekoniecznie - jak mi si zdarzy這 - kiedy pani zrobi豉 mi przez pomy趾 balejage kremem tonuj帷ym a nie farb i po 3 myciach mia豉m na g這wie szare cu a po reklamacji /uwzgl璠nionej/ na這穎no mi na to jednolit farb (!)
- Helena /kiedy/ na Zachodniej, dwie siostry, ja chodzi豉m przez jakis czas do Eweliny - super dziewczyny, nowoczesne fryzjerstwo 瞠 tak powiem /KADUS/, ale niedostosowane do praktycznego u篡tku. Proponowa豉 mi fajne, czasem szalone fryzurki kt鏎e 鈍ietnie wygl康a造 bezpo鈔ednio PO /efekt wow/ ale po umyciu nijak nie mog陰m tego sama wyczarowa, w這sy by造 mocno wycieniowane i ca這嗆 zamienia豉 si w siano. Kiedy nam闚i豉 mnie na grzywk, a okaza這 si 瞠 mam na przedzia趾u wichra Nie wspominaj帷 o tym, 瞠 u這篡豉 mi t grzywk na prostownic nie m闚i帷 o tym wichrze, a ja prostownicy nie mog u篡wa z uwagi na strukture w這s闚 - krusz si momentalnie. Ceny nie najni窺ze.

By這 jeszcze kilku innych ale nie pomn ...

Natomiast je郵i chodzi o upi璚ia to dos這wnym mistrzostwem 鈍iata wykazuje si pewna "niszowa" fryzjerka o imieniu Marta - obecnie ma salon na s這necznym stoku w pawilonach za dawnym stokiem, wcze郾iej w centrum parku i tam na hetma雟kiej przy ca這dobowym gdzie jest teraz kleopatra. Dziewucha ma w r瘯ach dar od samego pana boga - robi "wypa郾e" upi璚ia w try miga. za 100 z. Ma這 瞠 fryz trzyma si na mur beton /kilo lakieru, prostownica na gor帷o fakt!/to upi璚ie za ka盥ym razem wychodzi jej inne co przy moich w這sach jest niewyobra瘸lne. Fryzura przy tym jest elegancka, taka jakiej oczekiwa豉m cho przy pierwszej wizycie panicznie BAxM si wyj嗆 z "pudlem". Mojej kole瘸nce umia豉 np zrobi "gejsze"... Ma kobitka wyobra幡ie, ma這 tego fryz dopasowuje do stroju, okazji itp. Niestety dla mnie osobi軼ie wizyta u niej jest osobliwym doznaniem i dlatego napisa豉m "niszowa" - pani ma s這wotok, cz瘰to przesiaduje u niej jaka kole瘸nka, vel kolega z kt鏎ym rozmawia o swoich sprawach w trakcie. Jest typem "plastik/fantastik/, pomys造 stylistyczne s najogl璠niej m闚i帷 dyskotekowe /BROKAT?/. Przy czym osoba obdarzona niezwyk造m poczuciem humoru i regularnie rzucaj帷a tzw. "mi瘰em".
Ale upi璚ie....rekompensuje wszystko. 100 os鏏 mnie wtedy pyta這 gdzie si czesa豉m...

Edytowane przez lumiaa
Czas edycji: 2011-03-22 o 00:44
lumiaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-03-23, 20:46   #921
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 0000ja Poka wiadomo嗆
Emilka przyjmuje na dabrowskiego w atelier, hm nie wiem czy Emilka to dobry wybor

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

A gdzie ta fryzjerka przyjmuje? Coz to za salon?

w rzemie郵niku na ul. Rocha jest niezast徙iona ). Spr鏏ujcie a na pewno si nie zawiedziecie nr tel na prv
Stary 2011-03-24, 18:53   #922
Edek2011
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

Cytat:
w rzemie郵niku na ul. Rocha jest niezast徙iona ). Spr鏏ujcie a na pewno si nie zawiedziecie nr tel na prv
zgadzam si
Edek2011 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-03-29, 14:01   #923
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 15

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆
Jak u niej by豉m to mia豉m wra瞠nie,瞠 to wiza瘸nka prawid這w piel璕nacj w這s闚 ma w ma造m palcu,zna r騜ne metody 軼inania dobrane do struktury w這sa,ceny spoko(軼i璚ie 40z.), a podczas wizyty po鈍i璚a klientce 100% uwagi. Do tej pory z moimi falowanymi w這sami radzi豉 sobie tylko Emilka,ale zrazi造 mnie ceny i jej podej軼ie. A teraz widz,瞠 mo積a mie profesjonaln obs逝g taniej i w milszej atmosferze.
Dziewczyny, a czy moze ktos jeszcze byl u Agnieszki z Bell Capelili? TEz mam falowane wlosy a do Emilki i do Pana Wojtka nie chce isc i padlo na Agnieszke wlasnie ( przyznam ze moooniaaaa mnie zacheci豉).
nesalirfi jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-04-06, 17:52   #924
marvellouss
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 2

Z r瘯 na sercu polecam salon 'Alicja' kt鏎y mie軼i sie na TBSach. Trafi豉m tam po traumatycznych przej軼iach po salonie 'Pastelle' gdzie spalono mi w這sy. W豉軼icielka salonu - Alicja - jest profesjonalistk, kt鏎ej pasj s w這sy; ma bardzo obszern wiedz w tym zakresie i potrafi 豉two i klarownie odpowiedzie na wszystkie pytania dotycz帷e tej dziedziny. Dok豉dnie przygl康a si w這som, ich strukturze i dobiera najbardziej odpowiednie 鈔odki do ich koloryzacji, poza tym bardzo mi豉 i sympatyczna kobietka Przez koszmar, kt鏎y przesz豉m po 'Pastelle', przez niewykwalifikowan je郵i mo積a j tak nazwa 'fryzjerk', my郵a豉m, 瞠 ju nigdy nie znajd godnego zaufania fryzjera; ca貫 szcz窷cie trafi豉m do pani Alicji i nie mam ju 瘸dnych powod闚 do obaw
marvellouss jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-04-08, 16:45   #925
casablanka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 99

Najgorszy salon jaki mia豉m nieszcz窷cie ostatnio odwiedzi to TREND na 疾laznej. Dwa razy pod rz康 czeka豉m p馧 godziny , chocia by豉m um闚iona na konkretn godzin. Ostatni raz do szefowej przysz豉 ciocia bez zapowiedzi i oczywi軼ie trzeba by豉 ni si zaj望.Op騜nienie jeszcze z b鏊em mo積a wytrzyma. Ale wczoraj odnios豉m wra瞠nie , 瞠 pani Iza szefowa chyba nie za bardzo rozumie po polsku.Kompletnie inna fryzura , ni chcia豉m. Wysz豉m za豉mana. To by豉 moja ostatnia wizyta w tym salonie.
casablanka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-04-12, 14:46   #926
Melissa86
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 900

Cytat:
Napisane przez buchta Poka wiadomo嗆
Ok. teraz na mnie kolej
Czyta豉m opinie od dawna i przyznam 瞠 do cz窷ci fryzjer闚 trafi豉m przez opinie na wiza簑 .

Moje ostatnie odkrycie to Pan Wojtek - z wizazu (teraz si mie軼i w galerii na antoniukowskiej, Ambasada urody czy jako tak.

Jako jedyny (!) do tej pory (a chodz po bia這stockich i warszawskich salonach od lat) zrobi mi po raz drugi pi瘯ny kolor, tzw baleja wenecki (je郵i nie myl nazwy). To taki 瞠 w這sy wygl康aj jak rozja郾ione s這鎍em od po這wy g這wy w d馧. (bardzo du穎 aktorek i modelek ma w豉郾ie tak farbowane w這sy) Zawsze chcia豉m mie taki efekt a nie wiedzie czemu i w Kameleonie i u Damiana na warszawskiej i u p. Lukasza (od Emilki) i u samej Emilki (mocno przereklamowanej) dostawa豉m mocno kontrastowy baleja!! przeze mnie zwany zaciekami - ani to modne ani to 豉dne. Dlaczego?! Kiedy fryzjerka w Wawie powidzia豉 mi 瞠 fryzjerzy albo nie potrafi albo nie chc ryzykowa farbuj帷 nowymi technikami...
a to wcale nie jest nowo嗆!

Pan Wojtek jak na razie jako jedyny s逝cha uwa積ie i po鈍i璚a du穎 czasu na wybadanie moich potrzeb, w moim przypadku 軼ina ostro積ie (tak jak chcia豉m) mo瞠 dlatego nie by這 瘸dnej wtopy. Nie sadza mnie z mokrymi w這sami przed lustrem pytaj帷 si co ja chc, kiedy na mokrych w這sach (kr璚onych!) nic nie wida!
A niestety to jest charakterystyczne dla "renomowanych" bia這stockich salon闚 fryzjerskich. Gdzie strzy瞠 si ta鄉owo...
Ten Pan Wojtek nadal tam pracuje?? Bo dosta豉m bon na 50 z w豉郾ie do "Ambasady Urody" i chcia豉bym znacznie zmieni fryzur (chodzi mi o 軼i璚ie) i szukam dobrego fryzjera-stylisty,kt鏎y naprawd dobrze potrafi dobra fryzur do kszta速u twarzy.

Jak kto jeszcze chodzi do "Ambasady Urody" na ul. Antoniukowskiej w Galerii Antoniuk to z g鏎y dzi瘯uj za ka盥 opini.

EDIT: Ju doczyta豉m,瞠 ten Pan Wojtek przeni鏀 si do "Ellarfyz" na ul. 疾laznej, tak瞠 bardzo prosz o opinie na temat innych fryzjer闚 z "Ambasady Urody". Czy s tam jacy styli軼i fryzur,kt鏎zy sami potrafi zaproponowa jakie 軼i璚ie by mi pasowa這??

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2011-04-12 o 15:04
Melissa86 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-04-12, 14:53   #927
nesalirfi
Przyczajenie

S逝chajcie Dziewczyny, bylam dzisiaj u Agnieszki z Bell Capelli.....rewelacja. W koncu doprowadzila moje wlosy do porzadku po strzyzeniach innych fryzjerow. 圭ina super- robi to z glowa a nie na 豉pu capu aby tylko sci望. A do tego jest przesympatyczna. Naprawde polecam
Moooniaaa dzieki. To przez Twoj wpis poszlam do Agnieszki jestem mega zadowolona
Stary 2011-04-12, 15:09   #928
Melissa86
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 900

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆
Zainteresowa豉 mnie t opini.
Gdzie si znajduje ten salon??
A orientujesz si mo瞠,czy ta Pani Agnieszka jest te stylistk fryzur?? Bo chc dosy radykalnie zmieni fryzur,ale si boj i potrzebuj dobrej rady,jaka fryzura b璠zie mi pasowa.
Melissa86 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2011-04-12, 16:22   #929
silent_wishper
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 53

hej dziewczyny, zach璚acie tym salonem Bell Cappeli, pisa造軼ie ze salon zndajduje si na rocha w rzemieslniku,jednak w internecie znalazlam adres iz salon jest na ulicy sobieskiego. Dodam, 瞠 mam dlugie proste i geste wlosy i potrzebuje fachowego i fajnego strzy瞠nia.
Stary 2011-04-12, 17:02   #930
nesalirfi
Przyczajenie

Bell Capelli jest na ul Sobieskiego 11
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: Wy陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.