|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry w sobotę, miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
przytyłam
|
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie to zapytałam go czy dajemy sobie spokój i przestaje brać leki i latać po lekarzach i czekamy na cud lub aż będziemy mogli adoptować, czy obydwoje jesteśmy zaangażowani tak samo i dalej się lecze mając jego wsparcie. To powiedział że mam brać leki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Byliśmy dzisiaj na tych truskawkach pierwszy raz i nawet spoko robota. Za 4 godziny razem zrobiliśmy 120zl, także jestem zadowolona. Jutro też idziemy na rano. W przyszłym tygodniu tylko powiedziałek i wtorek odpuszczamy, bo jedziemy do moich rodziców. Ale może nie będziemy musieli biedować w tym miesiącu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Dzień dobry i ja sie witam w sobotę pogoda dzis u mnie dziwna, ciemno co chwilę i jakby miało padać. Ale też poszlam rano na targ po jaja i młode ziemcziaczki. Zaszlam do Lidla i kupilam sobie sukienkę. Fajne mają rzeczy Jak i dla dorosłych i dla dzieci. Miłego dnia wam życzę. Karola A czemu sie będzie dzis działo u Ciebie? Cóż tam na dzis masz zaplanowane ? 🦋 Biorę się za obiad, dziś rybka A na deser truskawki z jogurtem mmm ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#905 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu przytulam mocno 🤗 Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł 😪
Karolka to udanego pikniku, bawcie się dobrze 😊 Dance podjadłaś trochę tych truskawek? To praca na akord czy płacone na godzinę? 🙂 Beellina też ostatnio kupiłam sukienkę w Lidlu. Taką długą zwiewną. Jest czarna i mam ją dziś na sobie to się nie rzucam w oczy 😜 Moja buzia nadal bordowa, ale ją przypudrowałam. Oby mi ta opalenizna zbrązowiała do poniedziałku 🤣
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Płacą 2zl za koszyk 2kg. Na początku myślałam sobie, że może 20zl w takim razie zarobie, bo jak to taka stawka mała, a tu taka niespodzianka. Byli jeszcze ludzie z Ukrainy i ci to mieli dryg do tego. Latali po tym polu jak wariaty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- W poniedziałek wreszcie pierwszy raz od kilku lat wyjdę sobie na ploteczki ze starą przyjaciółka z rodzinnego miasta. Znając życie, to ploteczki skończą się na szukaniu gdzie taniej nam alkohol sprzedadzą i gdzie tańsze jedzenie jest, ale cieszę się że wreszcie z kimś gdzieś wyjdę ️ . Wyprowadzka do innego miasta ma w sobie tyle złego, że po 4 latach dalej nikogo praktycznie nie znam i nie mam z kim sobie tak wyjść. Jakoś nie potrafię zawierać nowych znajomości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wkońcu wypaliło![]() Cytat:
miałam jeszcze smaka na czereśnie ale 20 zl za kg mnie skutecznie zniechęciło![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Dziękuję za słowa wsparcia. Nie mieliśmy pieska tylko żółwika. Znam ją odkąd mieszkam z tz i bardzo się przywiązałam bo to była bardzo przyjacielska oswojona żółwica. Mąż miał ją 22 lata czyli większą część życia i też jest załamany. Bellina witam ponownie nie załamuj się, my się staramy 2 lata i dajemy jakoś radę 😊 Zmotywowana witaj, mam nadzieję że szybko się uda, fajnie, że do nas dołączyłaś 😉 Dance super ze wreszcie udało się iść na te truskawki 😊 |
|
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie lidl bo są zawyżone rozmiary...jak noszę roz 40. To w Lidlu pokazuje mi M. od razu mi lepiej.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja już po, wszystko sie udało także jestem zadowolona
a teraz u mnie siostrzenica jest i się bawimy;DI wklejamy zdjęcia do albumu
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Można się w nim zatopić ![]() też chciałam narożnik - tyle pięknych widziałam (co prawda drogie, ale byłam w stanie zapłacić) - jednak albo za duże, albo twarde, choć wyglądał na miękki. Dlatego pozostaliśmy przy sofie. |
|
|
|
|
|
#913 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy to pomoże, ale może przygarnijcie jakieś kolejne zwierzątko, to choć trochę załagodzi ból?Cytat:
Własnie mam już internetowy koszyk zapełniony bo brakuje mi letnich ciążowych ciuchów... Myślałam, że w sukienki to większość się zmieszcze ale niestety raptem w dwie moje stare sukienki wchodzę i nie wyglądam głupio, bo w innych się strasznie z przodu podciągają, że prawie mi majtki widać albo po prostu są za ciasne
|
||
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
. Jakie ja mam dzisiaj zakwasy w nogach . Kucanie i siadanie boli mocno. Ogólnie mieliśmy dzisiaj też iść zbierać, ale w środku nocy taki kaszel mnie złapał i przez kilka minut puścić nie chciał, aż tż się wystraszył, budziki powyłączał i powiedział że dzisiaj jeszcze w domu siedzę i nadrobimy w tygodniu. Ale zasnęłam wczoraj wieczorem jak dziecko, no normalnie padłam taka zmęczona byłam, a do tego dzień wcześniej bardzo mało spałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
juz przetestowana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Dzień dobry. Witam sie w mega słoneczny dzień. 🦋 lenistwo z kawą w łóżku trwaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj muszę dać kota do teściów na dwa dni i stresuje się, że coś u nich narobi lub im ucieknie
. A za tydzień znowu do nich jedzie, ale razem z psem i na trzy dni. Nigdy nigdzie ich tak nie zostawiałam jeszcze, za bardzo jestem do nich przywiązania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. A ja leżę w łóżeczko i czytam książeczkę- trochę wlecze się, ale daje jej szanse bo nie lubię zostawiać nieprzeczytanych książek.
Dance wykuruj się do końca. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja 🌻
Wybieramy się po obiadku na żużel. Byłam wczoraj u lekarza, złapał się za głowę jak zobaczył wynik i mam zakaz korzystania z term. Dostaliśmy razem z Tżtem po dwa antybiotyki. Do tego mam jeszcze globulki dopochwowe i za dwa tygodnie mam powtórzyć wymaz. Prawdopodobnie stymulację zaczniemy końcem czerwca, ale nie mówię hop bo jeszcze się wszystko może zmienić 😜 Dance musisz się wykurować raz, a porządnie 🧐 Miłej niedzieli wszystkim 😊☀️
|
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#920 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcja, a co to za książkę czytasz?
Moulin też sobie wygooglowałam tą sofę. Podobuje mi się 👍 Karola siostrzenica została na noc? Miałaś wczoraj intensywny dzień. 😊 Ja osobiście podziwiam osoby pracujące w żłobkach czy przedszkolach. Nie wytrzymałabym chyba tego hałasu. No i trzeba mieć anielską cierpliwość do takiej gromadki dzueciaczków 😉
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki. Jeszcze ie przetestowana. Pod koniec czerwca zaczynamy przeprowadzkę, więc wtedy zaczniemy z niej intensywniej korzystać ![]() --- co za weekend - tyle słodyczy zjadłam, ze ważę 2kg więcej niż tydzień temu
|
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam książki Cobena. Ale tej jeszcze nie miałam okazji przeczytać. Aż taka nudna?
Ja teraz czytam "zimne ognie" Simona Becketta. Polecam. Thrillery psychologiczne uwielbiam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Ale aktywnie przyjechaliśmy na ryby, mialam sobie pospacerować ale tak się fajnie łowi że nie ruszę dupki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Beckerta nie znam, ale kupię. Tą książkę nam z biblioteki więc męczę bo czas oddania będzie. Ja lubię jeszcze kryminały J. Deaver'a- 'Kolekcjoner kości" 100 razy lepszy od filmu, mimo, że obsada dobra. A na półeczce zerka już Bonda- mój ostatni zakup. |
|
|
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Ja muszę mieć fazę na czytanie książek. I najczęściej ja mam w okresie jesienno-zimowym.
Mam też specyficzny gust i nie lubię książek z fabułą. Wolę biografie, książki popularnonaukowe, poradniki, itp. teraz czytam z doskoku książkę Agnieszki Maciąg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Tż uwielbia kryminały psychologiczne. Ja póki co z tego gatunku przeczytałam kilka kryminałów Camilli Lackberg
Dance lepiej się czujesz? Jak rozstanie z kotem? ![]() Też wsunęłam porcję lodów i rozpalamy grilla. Policzyłam z ciekawości ile aktualnie jem tabletek dziennie. Dziewczyny doznałam szoku 14
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo, tak dzisiaj spała u mnie.
Też lubię książki psychologiczne, ale tez najwięcej książek czytam jesieniąi zimą. Dzasta bardzo duzo tych tabletek ale jak mają pomóc to trzeba łykać. I trzymam kciuki, żeby plan ze stymulacja sie powiódł. A lekarz mówił skąd mogła wziąć sie ta infekcja?Bellina a komarów nie ma? My chcieliśmy isc na spacer do lasu, ale ledwo weszliśmy w las a cała chmara nas zaatakowała wiec zrezygnowaliśmy.
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
Apropo komarów, u nas jest z nimi masakra. Po tych deszczach chyba. W tamtym roku ich nie było. Wczoraj wieszałam pranie koło 18 i szybko uciekałam bo bym była cała zgryziona
![]() Karolka mój lekarz ma specyficzne poczucie humoru i pierwsze co to zapytał ze śmiechem "które z nas się bzyka na boku". Jak mu powiedziałam, że żadne to stwierdził, że termy. Byliśmy ostatni raz w lutym i pewnie tyle czasu mam to cholerstwo
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty bo masz do przejścia całe życie". Edytowane przez Dzasta11 Czas edycji: 2019-06-09 o 18:45 |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejjj Dzasta jaki masz apetyt na jabłka. Dużo pochłaniasz, ale To owoc na zdrowo
A mi aż się wstyd przyznać, mało jem ostatnio owoców, ale nadrabiam z warzywami. Lubie do pracy do pudełka nakroić sobie marchewkę czy kalarepke i sobie chrupie. Co do komarów to u mnie nie ma (jeszcze-ufff) więc możemy sobie siedzieć. Ja za to strasznie ale to strasznie boje się kleszczy dziadów. Mam wstręt do nich i jak o nich pomyślę to już się czorcham.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle teściowa dołożyła nam pieniędzy żebyśmy mogli sobie wynająć domek na dzień dłużej. To takie miłe. W ogóle z poprzedniej części możecie kojarzyć jak na nią marudziłam ciągle, bo się nie dogadywałyśmy, a od jakiegoś czasu jest zupełnie inaczej. Piszemy że sobą na messengerze, fajnie się dogadujemy, ruszam tematy których wcześniej bym nie ruszyła i jest ze wszystkim na bieżąco. Teraz na prawdę czuje się jak członek rodziny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

przytyłam

pogoda dzis u mnie dziwna, ciemno co chwilę i jakby miało padać. Ale też poszlam rano na targ po jaja i młode ziemcziaczki. Zaszlam do Lidla i kupilam sobie sukienkę. Fajne mają rzeczy Jak i dla dorosłych i dla dzieci. 
Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł 

. Płacą 2zl za koszyk 2kg. Na początku myślałam sobie, że może 20zl w takim razie zarobie, bo jak to taka stawka mała, a tu taka niespodzianka. Byli jeszcze ludzie z Ukrainy i ci to mieli dryg do tego. Latali po tym polu jak wariaty.
️
miałam jeszcze smaka na czereśnie ale 20 zl za kg mnie skutecznie zniechęciło
od razu mi lepiej.
a teraz u mnie siostrzenica jest i się bawimy;D

Można się w nim zatopić
. A za tydzień znowu do nich jedzie, ale razem z psem i na trzy dni. Nigdy nigdzie ich tak nie zostawiałam jeszcze, za bardzo jestem do nich przywiązania.
ale jak mają pomóc to trzeba łykać. I trzymam kciuki, żeby plan ze stymulacja sie powiódł. A lekarz mówił skąd mogła wziąć sie ta infekcja?