Chcę być mamą - ploteczek część II :) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-06-08, 07:57   #901
malutka89
Zakorzenienie

Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)

Cytat:
Napisane przez Annia26 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam smutna wiadomosc, po 2 miesiącach przegraliśmy walkę o życie naszego zwierzaczka, musiałam dzisiaj podpisać zgodę na eutanazję, czuję się jak jakiś morderca, siedzę i ryczę, nie umiem sobie z tym poradzić. Zastanawiam się co jeszcze mogliśmy zrobić...
Współczuję Kochana

Dzień dobry w sobotę, miłego dnia

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 09:05   #902
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Dziewczyny ja mam smutna wiadomosc, po 2 miesiącach przegraliśmy walkę o życie naszego zwierzaczka, musiałam dzisiaj podpisać zgodę na eutanazję, czuję się jak jakiś morderca, siedzę i ryczę, nie umiem sobie z tym poradzić. Zastanawiam się co jeszcze mogliśmy zrobić...
Strasznie mi przykro przytyłam
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 11:55   #903
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcja7777 Pokaż wiadomość
Przykro mi. Na pewno Aniu zrobiliście wszytko co można było zrobić. Takie życie...

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ----------

Ja też nie śpię bo wyszykowałam tż do pracy- normalnie jak wystawianie dziecka do szkoły

---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ----------

A poza tym padlam wczoraj przed 21 więc jestem super wyspana. Dobrze bo mam kupe roboty, jak to w sobotę. Zaraz jadę na targ po owoce, pomidorki i mięso a i swojskie jajka. Szkoda, że tz w pracy bo tragarz mile widziany

---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

Dance a może to tak jest, że on chce tylko przytłaczająca go starania, zmęczony jest, bo może myślał, że szybko pójdzie a tu problemy... może to o to chodzi? Daj mu chwilę niech przemysli temat
Ogólnie on się nie interesował jakoś super tym jak to idzie i był bardzo zdziwiony jak mówiłam że to już ponad rok. Także to nie to.
Ogólnie to zapytałam go czy dajemy sobie spokój i przestaje brać leki i latać po lekarzach i czekamy na cud lub aż będziemy mogli adoptować, czy obydwoje jesteśmy zaangażowani tak samo i dalej się lecze mając jego wsparcie. To powiedział że mam brać leki.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Byliśmy dzisiaj na tych truskawkach pierwszy raz i nawet spoko robota. Za 4 godziny razem zrobiliśmy 120zl, także jestem zadowolona. Jutro też idziemy na rano. W przyszłym tygodniu tylko powiedziałek i wtorek odpuszczamy, bo jedziemy do moich rodziców. Ale może nie będziemy musieli biedować w tym miesiącu.

Dance Macabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 12:13   #904
Beellina
Zakorzenienie

Cytat:
Beellina, wygląda to tak, że 8.06.2018 wyjęłam wkładkę mirene, potem był wywoływany okres i jeśli dobrze pamiętam po przyjściu @ to będzie 10 cykl. Jakoś tak.
Wy tu tyle starań i silne. Działacie. A ja zaledwie pare cykli starań i taki gniot ze mnie ze od razu załamanie.. aż się boję dalszych starań

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Ojejjj Aniu przykro mi bardzo. Zwierzę to jak członek rodziny.. wierzę w twój ból. Dużo sił życzę. Ale może lepiej,bo psina sie męczy..

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Ojejjj Aniu przykro mi bardzo. Zwierzę to jak członek rodziny.. wierzę w twój ból. Dużo sił życzę. Ale może lepiej,bo psina sie męczy..

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Dzień dobry i ja sie witam w sobotę pogoda dzis u mnie dziwna, ciemno co chwilę i jakby miało padać. Ale też poszlam rano na targ po jaja i młode ziemcziaczki. Zaszlam do Lidla i kupilam sobie sukienkę. Fajne mają rzeczy Jak i dla dorosłych i dla dzieci.
Miłego dnia wam życzę.
Karola A czemu sie będzie dzis działo u Ciebie? Cóż tam na dzis masz zaplanowane ? 🦋

Biorę się za obiad, dziś rybka
A na deser truskawki z jogurtem mmm

Beellina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 12:43   #905
Dzasta11
Wtajemniczenie

Aniu przytulam mocno 🤗 Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł 😪

Karolka to udanego pikniku, bawcie się dobrze 😊

Dance podjadłaś trochę tych truskawek? To praca na akord czy płacone na godzinę? 🙂

Beellina też ostatnio kupiłam sukienkę w Lidlu. Taką długą zwiewną. Jest czarna i mam ją dziś na sobie to się nie rzucam w oczy 😜

Moja buzia nadal bordowa, ale ją przypudrowałam. Oby mi ta opalenizna zbrązowiała do poniedziałku 🤣
Stary 2019-06-08, 15:22   #906
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dzasta11 Pokaż wiadomość
Aniu przytulam mocno Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł

Karolka to udanego pikniku, bawcie się dobrze

Dance podjadłaś trochę tych truskawek? To praca na akord czy płacone na godzinę?

Beellina też ostatnio kupiłam sukienkę w Lidlu. Taką długą zwiewną. Jest czarna i mam ją dziś na sobie to się nie rzucam w oczy

Moja buzia nadal bordowa, ale ją przypudrowałam. Oby mi ta opalenizna zbrązowiała do poniedziałku 🤣
Nie, jak jem nieumyte truskawki, to dostaje biegunki więc wolałam nie ryzykować . Płacą 2zl za koszyk 2kg. Na początku myślałam sobie, że może 20zl w takim razie zarobie, bo jak to taka stawka mała, a tu taka niespodzianka. Byli jeszcze ludzie z Ukrainy i ci to mieli dryg do tego. Latali po tym polu jak wariaty.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

W poniedziałek wreszcie pierwszy raz od kilku lat wyjdę sobie na ploteczki ze starą przyjaciółka z rodzinnego miasta. Znając życie, to ploteczki skończą się na szukaniu gdzie taniej nam alkohol sprzedadzą i gdzie tańsze jedzenie jest, ale cieszę się że wreszcie z kimś gdzieś wyjdę . Wyprowadzka do innego miasta ma w sobie tyle złego, że po 4 latach dalej nikogo praktycznie nie znam i nie mam z kim sobie tak wyjść. Jakoś nie potrafię zawierać nowych znajomości.

Stary 2019-06-08, 15:35   #907
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dance Macabra Pokaż wiadomość
Ogólnie on się nie interesował jakoś super tym jak to idzie i był bardzo zdziwiony jak mówiłam że to już ponad rok. Także to nie to.
Ogólnie to zapytałam go czy dajemy sobie spokój i przestaje brać leki i latać po lekarzach i czekamy na cud lub aż będziemy mogli adoptować, czy obydwoje jesteśmy zaangażowani tak samo i dalej się lecze mając jego wsparcie. To powiedział że mam brać leki.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Byliśmy dzisiaj na tych truskawkach pierwszy raz i nawet spoko robota. Za 4 godziny razem zrobiliśmy 120zl, także jestem zadowolona. Jutro też idziemy na rano. W przyszłym tygodniu tylko powiedziałek i wtorek odpuszczamy, bo jedziemy do moich rodziców. Ale może nie będziemy musieli biedować w tym miesiącu.

To ładna kwota jak za 4 h super że wkońcu wypaliło
Cytat:
Napisane przez Beellina Pokaż wiadomość
Wy tu tyle starań i silne. Działacie. A ja zaledwie pare cykli starań i taki gniot ze mnie ze od razu załamanie.. aż się boję dalszych starań

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Dzień dobry i ja sie witam w sobotę pogoda dzis u mnie dziwna, ciemno co chwilę i jakby miało padać. Ale też poszlam rano na targ po jaja i młode ziemcziaczki. Zaszlam do Lidla i kupilam sobie sukienkę. Fajne mają rzeczy Jak i dla dorosłych i dla dzieci.
Miłego dnia wam życzę.
Karola A czemu sie będzie dzis działo u Ciebie? Cóż tam na dzis masz zaplanowane ? 🦋

Biorę się za obiad, dziś rybka
A na deser truskawki z jogurtem mmm

U mnie dziś ryż z truskawkami i jogurtem 🤤 uwielbiam sezonowe truskawki miałam jeszcze smaka na czereśnie ale 20 zl za kg mnie skutecznie zniechęciło

malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 15:38   #908
Annia26
Zadomowienie

Dzień dobry 😊

Dziękuję za słowa wsparcia. Nie mieliśmy pieska tylko żółwika. Znam ją odkąd mieszkam z tz i bardzo się przywiązałam bo to była bardzo przyjacielska oswojona żółwica. Mąż miał ją 22 lata czyli większą część życia i też jest załamany.

Bellina witam ponownie nie załamuj się, my się staramy 2 lata i dajemy jakoś radę 😊

Zmotywowana witaj, mam nadzieję że szybko się uda, fajnie, że do nas dołączyłaś 😉

Dance super ze wreszcie udało się iść na te truskawki 😊
Annia26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 16:42   #909
Beellina
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu przytulam mocno Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł

Karolka to udanego pikniku, bawcie się dobrze

Dance podjadłaś trochę tych truskawek? To praca na akord czy płacone na godzinę?

Beellina też ostatnio kupiłam sukienkę w Lidlu. Taką długą zwiewną. Jest czarna i mam ją dziś na sobie to się nie rzucam w oczy

Takkk, tez długą sobie kupilam. Tylko w paski. Świetna jest. A przed chwilą zamówiłam on-line czarną ale krótką bo nie bylo juz w sklepie. Ale udogodnienia zrobili więc skorzystałam lubie lidl bo są zawyżone rozmiary...jak noszę roz 40. To w Lidlu pokazuje mi M. od razu mi lepiej.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Nie, jak jem nieumyte truskawki, to dostaje biegunki więc wolałam nie ryzykować . Płacą 2zl za koszyk 2kg. Na początku myślałam sobie, że może 20zl w takim razie zarobie, bo jak to taka stawka mała, a tu taka niespodzianka. Byli jeszcze ludzie z Ukrainy i ci to mieli dryg do tego. Latali po tym polu jak wariaty.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

W poniedziałek wreszcie pierwszy raz od kilku lat wyjdę sobie na ploteczki ze starą przyjaciółka z rodzinnego miasta. Znając życie, to ploteczki skończą się na szukaniu gdzie taniej nam alkohol sprzedadzą i gdzie tańsze jedzenie jest, ale cieszę się że wreszcie z kimś gdzieś wyjdę . Wyprowadzka do innego miasta ma w sobie tyle złego, że po 4 latach dalej nikogo praktycznie nie znam i nie mam z kim sobie tak wyjść. Jakoś nie potrafię zawierać nowych znajomości.

Poczekaj kochana jak wyjdziesz z wózkiem na spacer to szybko się znajomości zawiera. Ile ja mam koleżanek które właśnie tak poznałam.

Stary 2019-06-08, 17:59   #910
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Takkk, tez długą sobie kupilam. Tylko w paski. Świetna jest. A przed chwilą zamówiłam on-line czarną ale krótką bo nie bylo juz w sklepie. Ale udogodnienia zrobili więc skorzystałam lubie lidl bo są zawyżone rozmiary...jak noszę roz 40. To w Lidlu pokazuje mi M. od razu mi lepiej.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Poczekaj kochana jak wyjdziesz z wózkiem na spacer to szybko się znajomości zawiera. Ile ja mam koleżanek które właśnie tak poznałam.

Mam nadzieję, bo ileż można tylko przez telefon gadać. Chociaż na wiosce może być ciężko o takie znajomości, chyba że z turystami. Tych to tutaj aż za dużo jest.

Stary 2019-06-08, 19:03   #911
KarolaKG
Zakorzenienie

Hej, ja już po, wszystko sie udało także jestem zadowolona a teraz u mnie siostrzenica jest i się bawimy;D
I wklejamy zdjęcia do albumu

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 21:49   #912
moulin_rouge
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość

Moulin pokaż co kupiłaś ja też dlugo szukałam narożnika, mialam upatrzony, ale niestety był za duży do naszego mieszkania i później był problem. Co do sukienki to za bardzo nie pomoge, bo temat mody zbytnio mnie nie interesuje i nie wiem co jest na topie teraz.
Kupilśmy akurat sofę w Ikei SÖDERHAMN - jets też narożnik. Jest mega miękki i na takim nam zależało Można się w nim zatopić
też chciałam narożnik - tyle pięknych widziałam (co prawda drogie, ale byłam w stanie zapłacić) - jednak albo za duże, albo twarde, choć wyglądał na miękki. Dlatego pozostaliśmy przy sofie.
moulin_rouge jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-08, 23:36   #913
tinulinka
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry 😊

Dziękuję za słowa wsparcia. Nie mieliśmy pieska tylko żółwika. Znam ją odkąd mieszkam z tz i bardzo się przywiązałam bo to była bardzo przyjacielska oswojona żółwica. Mąż miał ją 22 lata czyli większą część życia i też jest załamany.
Szkoda żółwika... tym bardziej że generalnie żółwie bardzo długo żyją. I rozumiem wasz smutek bo też jak mój piesek zdechł to przez dobrych kilka dni się nie mogłam pozbierać Nie wiem czy to pomoże, ale może przygarnijcie jakieś kolejne zwierzątko, to choć trochę załagodzi ból?

Cytat:

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]
Też lubię kupować w lidlu ciuchy Własnie mam już internetowy koszyk zapełniony bo brakuje mi letnich ciążowych ciuchów... Myślałam, że w sukienki to większość się zmieszcze ale niestety raptem w dwie moje stare sukienki wchodzę i nie wyglądam głupio, bo w innych się strasznie z przodu podciągają, że prawie mi majtki widać albo po prostu są za ciasne
tinulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-09, 08:22   #914
Dance Macabra
Zadomowienie

Hej dziewczyny . Jakie ja mam dzisiaj zakwasy w nogach . Kucanie i siadanie boli mocno. Ogólnie mieliśmy dzisiaj też iść zbierać, ale w środku nocy taki kaszel mnie złapał i przez kilka minut puścić nie chciał, aż tż się wystraszył, budziki powyłączał i powiedział że dzisiaj jeszcze w domu siedzę i nadrobimy w tygodniu. Ale zasnęłam wczoraj wieczorem jak dziecko, no normalnie padłam taka zmęczona byłam, a do tego dzień wcześniej bardzo mało spałam.

Stary 2019-06-09, 10:34   #915
Beellina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Hej, ja już po, wszystko sie udało także jestem zadowolona a teraz u mnie siostrzenica jest i się bawimy;D
I wklejamy zdjęcia do albumu
Jak ja lubię takie rzeczy robić i bardzo często sięgamy do takich albumów i za każdym razem miłe dla oka.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez moulin_rouge Pokaż wiadomość
Kupilśmy akurat sofę w Ikei SÖDERHAMN - jets też narożnik. Jest mega miękki i na takim nam zależało Można się w nim zatopić
też chciałam narożnik - tyle pięknych widziałam (co prawda drogie, ale byłam w stanie zapłacić) - jednak albo za duże, albo twarde, choć wyglądał na miękki. Dlatego pozostaliśmy przy sofie.
Wygooglowalam tą sofe i bardzo ładna. Napewno wygodna juz przetestowana?

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny . Jakie ja mam dzisiaj zakwasy w nogach . Kucanie i siadanie boli mocno. Ogólnie mieliśmy dzisiaj też iść zbierać, ale w środku nocy taki kaszel mnie złapał i przez kilka minut puścić nie chciał, aż tż się wystraszył, budziki powyłączał i powiedział że dzisiaj jeszcze w domu siedzę i nadrobimy w tygodniu. Ale zasnęłam wczoraj wieczorem jak dziecko, no normalnie padłam taka zmęczona byłam, a do tego dzień wcześniej bardzo mało spałam.

Najlepiej wykurować się do końca bo można z tych niedoleczonych gryp sie nabawić..takze zdrówka życzę. Polopirynka, syrop z cebuli i do wyrka.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Dzień dobry. Witam sie w mega słoneczny dzień. 🦋 lenistwo z kawą w łóżku trwaj

Stary 2019-06-09, 11:13   #916
Dance Macabra
Zadomowienie

Dzisiaj muszę dać kota do teściów na dwa dni i stresuje się, że coś u nich narobi lub im ucieknie . A za tydzień znowu do nich jedzie, ale razem z psem i na trzy dni. Nigdy nigdzie ich tak nie zostawiałam jeszcze, za bardzo jestem do nich przywiązania.

Stary 2019-06-09, 11:17   #917
marcja7777
Zadomowienie

Dzień dobry. A ja leżę w łóżeczko i czytam książeczkę- trochę wlecze się, ale daje jej szanse bo nie lubię zostawiać nieprzeczytanych książek.
Dance wykuruj się do końca.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Dzisiaj muszę dać kota do teściów na dwa dni i stresuje się, że coś u nich narobi lub im ucieknie . A za tydzień znowu do nich jedzie, ale razem z psem i na trzy dni. Nigdy nigdzie ich tak nie zostawiałam jeszcze, za bardzo jestem do nich przywiązania.

Mój psiak bardzo za nami tęskni jak jedziemy na urlop, ja zresztą też. Ale zostaje z moją matką
marcja7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-09, 11:22   #918
Dzasta11
Wtajemniczenie

Witam się i ja 🌻

Wybieramy się po obiadku na żużel. Byłam wczoraj u lekarza, złapał się za głowę jak zobaczył wynik i mam zakaz korzystania z term. Dostaliśmy razem z Tżtem po dwa antybiotyki. Do tego mam jeszcze globulki dopochwowe i za dwa tygodnie mam powtórzyć wymaz. Prawdopodobnie stymulację zaczniemy końcem czerwca, ale nie mówię hop bo jeszcze się wszystko może zmienić 😜

Dance musisz się wykurować raz, a porządnie 🧐

Miłej niedzieli wszystkim 😊☀️
Stary 2019-06-09, 12:12   #919
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
Witam się i ja 🌻

Wybieramy się po obiadku na żużel. Byłam wczoraj u lekarza, złapał się za głowę jak zobaczył wynik i mam zakaz korzystania z term. Dostaliśmy razem z Tżtem po dwa antybiotyki. Do tego mam jeszcze globulki dopochwowe i za dwa tygodnie mam powtórzyć wymaz. Prawdopodobnie stymulację zaczniemy końcem czerwca, ale nie mówię hop bo jeszcze się wszystko może zmienić 😜

Dance musisz się wykurować raz, a porządnie 🧐

Miłej niedzieli wszystkim 😊☀️
Czyli wszystko na dobrej drodze 😁 wykurujecie się i będzie ok 😀
Stary 2019-06-09, 12:22   #920
Dzasta11
Wtajemniczenie

Marcja, a co to za książkę czytasz?

Moulin też sobie wygooglowałam tą sofę. Podobuje mi się 👍

Karola siostrzenica została na noc? Miałaś wczoraj intensywny dzień. 😊 Ja osobiście podziwiam osoby pracujące w żłobkach czy przedszkolach. Nie wytrzymałabym chyba tego hałasu. No i trzeba mieć anielską cierpliwość do takiej gromadki dzueciaczków 😉
Stary 2019-06-09, 13:15   #921
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
Marcja, a co to za książkę czytasz?

Karola siostrzenica została na noc? Miałaś wczoraj intensywny dzień. 😊 Ja osobiście podziwiam osoby pracujące w żłobkach czy przedszkolach. Nie wytrzymałabym chyba tego hałasu. No i trzeba mieć anielską cierpliwość do takiej gromadki dzueciaczków 😉
Czytam Harlana Cobena 'Najczarniejszy strach'
Stary 2019-06-09, 13:54   #922
moulin_rouge
Raczkowanie

Cytat:

Wygooglowalam tą sofe i bardzo ładna. Napewno wygodna juz przetestowana?
Cytat:

Dzięki. Jeszcze ie przetestowana. Pod koniec czerwca zaczynamy przeprowadzkę, więc wtedy zaczniemy z niej intensywniej korzystać
---

co za weekend - tyle słodyczy zjadłam, ze ważę 2kg więcej niż tydzień temu
Stary 2019-06-09, 16:31   #923
Beellina
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam Harlana Cobena 'Najczarniejszy strach'
Uwielbiam książki Cobena. Ale tej jeszcze nie miałam okazji przeczytać. Aż taka nudna?
Ja teraz czytam "zimne ognie" Simona Becketta. Polecam. Thrillery psychologiczne uwielbiam.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez moulin_rouge Pokaż wiadomość
Dzięki. Jeszcze ie przetestowana. Pod koniec czerwca zaczynamy przeprowadzkę, więc wtedy zaczniemy z niej intensywniej korzystać
---

co za weekend - tyle słodyczy zjadłam, ze ważę 2kg więcej niż tydzień temu
Ja właśnie zjadłam duuuuuużą porcje lodów
Ale aktywnie przyjechaliśmy na ryby, mialam sobie pospacerować ale tak się fajnie łowi że nie ruszę dupki

Stary 2019-06-09, 17:21   #924
marcja7777
Zadomowienie

Cytat:
Uwielbiam książki Cobena. Ale tej jeszcze nie miałam okazji przeczytać. Aż taka nudna?
Ja teraz czytam "zimne ognie" Simona Becketta. Polecam. Thrillery psychologiczne uwielbiam.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Ja właśnie zjadłam duuuuuużą porcje lodów
Ale aktywnie przyjechaliśmy na ryby, mialam sobie pospacerować ale tak się fajnie łowi że nie ruszę dupki

No nudno na razie. Może dlatego, że czytam tak z doskoku, bo na tyle czasu mam. Może gdybym usiadła raz a porządnie, to może było by inaczej.
Beckerta nie znam, ale kupię. Tą książkę nam z biblioteki więc męczę bo czas oddania będzie. Ja lubię jeszcze kryminały J. Deaver'a- 'Kolekcjoner kości" 100 razy lepszy od filmu, mimo, że obsada dobra.
A na półeczce zerka już Bonda- mój ostatni zakup.
Stary 2019-06-09, 17:42   #925
moulin_rouge
Raczkowanie

Ja muszę mieć fazę na czytanie książek. I najczęściej ja mam w okresie jesienno-zimowym.

Mam też specyficzny gust i nie lubię książek z fabułą. Wolę biografie, książki popularnonaukowe, poradniki, itp. teraz czytam z doskoku książkę Agnieszki Maciąg.

Stary 2019-06-09, 18:13   #926
Dzasta11
Wtajemniczenie

Mój Tż uwielbia kryminały psychologiczne. Ja póki co z tego gatunku przeczytałam kilka kryminałów Camilli Lackberg

Dance lepiej się czujesz? Jak rozstanie z kotem?

Też wsunęłam porcję lodów i rozpalamy grilla. Policzyłam z ciekawości ile aktualnie jem tabletek dziennie. Dziewczyny doznałam szoku 14
Stary 2019-06-09, 18:28   #927
KarolaKG
Zakorzenienie

Hejo, tak dzisiaj spała u mnie.

Też lubię książki psychologiczne, ale tez najwięcej książek czytam jesieniąi zimą.

Dzasta bardzo duzo tych tabletek ale jak mają pomóc to trzeba łykać. I trzymam kciuki, żeby plan ze stymulacja sie powiódł. A lekarz mówił skąd mogła wziąć sie ta infekcja?

Bellina a komarów nie ma? My chcieliśmy isc na spacer do lasu, ale ledwo weszliśmy w las a cała chmara nas zaatakowała wiec zrezygnowaliśmy.

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-09, 18:41   #928
Dzasta11
Wtajemniczenie

Apropo komarów, u nas jest z nimi masakra. Po tych deszczach chyba. W tamtym roku ich nie było. Wczoraj wieszałam pranie koło 18 i szybko uciekałam bo bym była cała zgryziona

Karolka mój lekarz ma specyficzne poczucie humoru i pierwsze co to zapytał ze śmiechem "które z nas się bzyka na boku". Jak mu powiedziałam, że żadne to stwierdził, że termy. Byliśmy ostatni raz w lutym i pewnie tyle czasu mam to cholerstwo Rok temu też byliśmy na termach w marcu na moje urodziny. Wymazy robiłam końcem kwietnia i byłam "czyściutka". Po prostu peszek

Edytowane przez Dzasta11
Czas edycji: 2019-06-09 o 18:45
Dzasta11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-09, 19:15   #929
Beellina
Zakorzenienie

Ojejjj Dzasta jaki masz apetyt na jabłka. Dużo pochłaniasz, ale To owoc na zdrowo A mi aż się wstyd przyznać, mało jem ostatnio owoców, ale nadrabiam z warzywami. Lubie do pracy do pudełka nakroić sobie marchewkę czy kalarepke i sobie chrupie.
Co do komarów to u mnie nie ma (jeszcze-ufff) więc możemy sobie siedzieć. Ja za to strasznie ale to strasznie boje się kleszczy dziadów. Mam wstręt do nich i jak o nich pomyślę to już się czorcham..

Stary 2019-06-09, 22:05   #930
Dance Macabra
Zadomowienie

Cytat:
Mój Tż uwielbia kryminały psychologiczne. Ja póki co z tego gatunku przeczytałam kilka kryminałów Camilli Lackberg

Dance lepiej się czujesz? Jak rozstanie z kotem?

Też wsunęłam porcję lodów i rozpalamy grilla. Policzyłam z ciekawości ile aktualnie jem tabletek dziennie. Dziewczyny doznałam szoku 14
Tak, jeszcze tylko trochę kaszle. Nie wiem kto bardziej przeżywa, kot bo się stresuje czy ja, bo mi teraz smutno i pusto.
W ogóle teściowa dołożyła nam pieniędzy żebyśmy mogli sobie wynająć domek na dzień dłużej. To takie miłe. W ogóle z poprzedniej części możecie kojarzyć jak na nią marudziłam ciągle, bo się nie dogadywałyśmy, a od jakiegoś czasu jest zupełnie inaczej. Piszemy że sobą na messengerze, fajnie się dogadujemy, ruszam tematy których wcześniej bym nie ruszyła i jest ze wszystkim na bieżąco. Teraz na prawdę czuje się jak członek rodziny.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości