|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
Dziewczyny melduje się po wizycie. Kamień z serca wszytsko ok mały człowiek ma prawie 4 cm
️serduszko pięknie bije. Idziemy w dobrym kierunku mam skierowanie i kontakt do nowego Hematologa. Ma ocenić te moje płytki ewentualnie zwiększyć dawkę Encortonu. Mam też wyznaczone prenatalne na 1 kwietnia chyba dzisaj pierwsza noc od dawna prześpię spokojnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje! Oby tak dalej )))Dziewczyny, badalyscie przed ciaza p/ciala antykardiolipinowe i glikoproteine? Naczytalam sie i teraz mysle czy robic czy nie :/ nie popelniajcie mojego bledu, im mniej wiesz tym lepiej ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja się żegnam. Na wizycie okazało się, że serduszko nie bije. Trzymam mocno kciuki za Wasze maluszki, niech rosną zdrowo!
|
|
|
#905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#907 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za otrzeźwiający głos Lata lecze sie u immunologa, na alergie i inne takie, pytalam jej i mowila ze nie musze, bo raczej nie mam, jak mnie uspokoi to ewentualnie moge robic. Tylko cena mnie odstraszyla + stres zwiazany z nimi potem, wskazan nie mam bo ani nie mam problemu z ukladem krazenia, ani niepowodzeniami ciazowymi ani zachodzeniem Grupka staraczkowa na ktorej bylam wniosla w moje zycie za duzo informacji wolalam swoja wiedze sprzed tej grupy, zwykly kwas foliowy i do przodu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Trzymaj sie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że lada chwila wrócisz na forum ciążowe sciskamWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymaj się i dużo sił dla Was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj się!
|
|
|
|
|
#914 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omg tak mi przykro! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#919 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja wczoraj narzekałam na brak objawów?
Dzisiaj cały dzień wymiotuję. Nawet jak jechałam z kolegami z pracy to musiałam prosić o postój bo mi niedobrze. Patrzyli się dziwnie, więc się przyznałam, że jestem w ciąży. To chyba przez to, że nie zjadłam nic po wstaniu z łóżka bo byłam na pobraniu krwi i musiałam być na czczo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88580552]Czy ja wczoraj narzekałam na brak objawów?
Dzisiaj cały dzień wymiotuję. Nawet jak jechałam z kolegami z pracy to musiałam prosić o postój bo mi niedobrze. Patrzyli się dziwnie, więc się przyznałam, że jestem w ciąży. To chyba przez to, że nie zjadłam nic po wstaniu z łóżka bo byłam na pobraniu krwi i musiałam być na czczo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja się ostatnio martwiłam, że jak nie mam mdłości i nie wymiotuje to coś jest nie tak.. No to mam od paru dni na życzenie i mdłości i wymioty rano na szczęście z kruszynką wszystko ok. Byłam dziś u lekarza, serduszko bije Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zdycham... Mój syn postanowił w nocy zrobić sobie przerwę w spaniu od 1 do 5. Jak. Zasnął o 5 to i tak obudził się o 6 więc ja dzisiaj nawet do końca własnego imienia nie jestem pewna. A dzisiaj tak wyjątkowo bym poleniuchowala...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiedziałam, że to się źle dla mnie skończy. I była zabawa między 2 a 7... Koszmar dla każdego rodzica a w ciąży to już umierasz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#923 |
|
Konto usunięte
|
Ja od jakichś 2tygodni wstaje w nocy siku i już później nie mogę usnąć.
![]() Masakra. Najgorsze jest to ze idę spać z kurami i stale jestem zmęczona bo raz się uda zasnąć a raz nie. Do tego stale mi niewygodnie jakoś, kupiłam poduszkę ciążowa już żeby była na później bo pewnie się przyda
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88580796]Ja od jakichś 2tygodni wstaje w nocy siku i już później nie mogę usnąć.
![]() Masakra. Najgorsze jest to ze idę spać z kurami i stale jestem zmęczona bo raz się uda zasnąć a raz nie. Do tego stale mi niewygodnie jakoś, kupiłam poduszkę ciążowa już żeby była na później bo pewnie się przyda [/QUOTE]A zapalasz światło idąc siku? W pierwszej ciąży zainstalowałam lampkę z czujnikiem ruchu i jest super, bo widzę co i gdzie robię a światło nie jest na tyle mocne żeby mnie obudzić. A tak ogólnie korzystaj ile możesz i śpij. To twoja ostatnia szansa. Później już tyle szczęścia mieć nie będziesz i to może nawet przez kilka lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do dzisiejszych narzekać co prawda objawy ciążowe zelżały. Za to noc miałam tragiczna zaczęło się od stanu podgorączkowego i dreszczy później zbudził się syn ale szybko usnął. Za to wszedł mi taki ból głowy, że nie mogłam spać dalej męczył mnie stan podgorączkowy więc wzięłam apap i po nim zasnęłam jak niemowlę i spałam do 6:30 bo dzieci stwierdziły, że są wyspane.
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88580796]Ja od jakichś 2tygodni wstaje w nocy siku i już później nie mogę usnąć.
![]() Masakra. Najgorsze jest to ze idę spać z kurami i stale jestem zmęczona bo raz się uda zasnąć a raz nie. Do tego stale mi niewygodnie jakoś, kupiłam poduszkę ciążowa już żeby była na później bo pewnie się przyda [/QUOTE]Z tymi problemami z ponownym zaśnięciem mam identycznie. Idę do łazienki z na pół zamkniętymi oczyma, nie zapalam światła, żeby się nie rozbudzać, a i tak później przewracam się przez co najmniej godzinę. A poduszka dopiero na później? Ja śpię na niej już ze 3 tygodnie. No ale leżała smutna jeszcze z czasów pierwszej ciąży, więc przygarnęłam. ![]() U mnie jutro 12 tyg i wreszcie czuję się znów jak człowiek. Rano zjadłam śniadanie dlatego, że po raz pierwszy od kilku tygodni byłam głodna, a nie dlatego, że było mi niedobrze. Wyczuwam więc drugi trymestr. |
|
|
|
#927 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, nawet jak po omacku idę nie mogę zasnąć zawsze tak miałam ale nie aż tak zle teraz się jakoś pogorszyło.Dlatego wkurza mnie gadanie by spać na zapas bo nie mogę no lepiej już nie będzie.Chyba czas się przyzwyczaić do niewyspania po prostu ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Przetestuje dziś jak przyjdzie, może pomoże hahaha ![]() Zawsze mi się zdawało ze ja się kupuje i używa jak już jest brzuszek a u mnie nie ma oprócz wzdęcia na razie raczej
|
||
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby nie to, że zajmuje tyle miejsca, a my mamy nie największe łóżko, to pewnie tez bym się z nim tak łatwo nie rozstała.
|
|
|
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Cuddly ja słyszałam, że to twój wlasny organizm stara się ciebie przygotować do tego co ciebie czeka 🤣 a na zapas nie da się wyspać... Ja przynajmniej nie budzę się w nocy na siusiu jedyny plus
ale śpię jakoś do 5.30 tylko i to bez powodu.Jeśli idzie o Rogala to muszę wyjąć mojego. A właściwie mąż musi, bo jest schowany w torbie próżniowej pod łóżkiem ale też myślę, że już czas. U mnie czuje różnice w pachwinach i biodrach. Jak śpię bez to czuje taki jakby ból. Ogólnie ja mini objawy nadal mam, ale czuje już ten drugi trymestr. Jest różnica w wielu sprawach. Np ochota na seks nie wiem czy mogę takie rzeczy tu pisać 🤭Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

️serduszko pięknie bije. Idziemy w dobrym kierunku mam skierowanie i kontakt do nowego Hematologa. Ma ocenić te moje płytki ewentualnie zwiększyć dawkę Encortonu. Mam też wyznaczone prenatalne na 1 kwietnia
chyba dzisaj pierwsza noc od dawna prześpię spokojnie. 

Oby tak dalej 

Lata lecze sie u immunologa, na alergie i inne takie, pytalam jej i mowila ze nie musze, bo raczej nie mam, jak mnie uspokoi to ewentualnie moge robic. Tylko cena mnie odstraszyla + stres zwiazany z nimi potem, wskazan nie mam bo ani nie mam problemu z ukladem krazenia, ani niepowodzeniami ciazowymi ani zachodzeniem 

wiedziałam, że to się źle dla mnie skończy. I była zabawa między 2 a 7... 
i to może nawet przez kilka lat.
A poduszka dopiero na później? Ja śpię na niej już ze 3 tygodnie.
zawsze tak miałam ale nie aż tak zle teraz się jakoś pogorszyło.
lepiej już nie będzie.
i to bez powodu.
ale też myślę, że już czas. U mnie czuje różnice w pachwinach i biodrach. Jak śpię bez to czuje taki jakby ból.
nie wiem czy mogę takie rzeczy tu pisać 🤭