![]() |
#901 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Praca jako au-pair
Cytat:
jesli ci pasuje to sie zgodz ![]() ![]() Emi87 ja znow slyszalam zeby w weekendy nie chodzic bo ludzi full ale mnie to nie odstrasza ![]() najgorsze czekanie do kasy ponoc nawet do 2h sie czeka ![]() to ty juz niedlugo wylatujuesz. ja sie bede kuc wtedy do matury ![]() mam nadzieje ze net bedziesz miec i bedziesz pisac jak ci tam jest ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() jestem w trakcie ze tak powiem zmieniania stylu - dzinsy i bluza na rzecz powazniejszych wiec mi sie bardzo tam ciuch podobaja ![]() Cytat:
![]() jesli mialabym na przyslowowy ryj upadac by tu i tak marne grosze przywiezc to se dam spokoj ![]() sie okaze na miejscu ![]() dopoki nie wsiade na Ławicy w samoot (jezuuu boje sie leciec) to nie uwierze ze jade, teraz mi sie wydaje ze Hostka sie jakos nagle odmysli i zrezygnuje ze mnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
Laski, dziękuję za pomoc.
![]() ![]() ![]() Kasia, jesteś niesamowita z tym Primarkiem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
O tak do Primarka to najlepiej w tygodniu. W weekandy radze sie nie pchac, szczegolnie do tego na Oxford street...
#904 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa, no i Kasia, nie martw się maturą! Wiem, to brzmi beznadziejnie już niemalże pod koniec kwietnia, ale naprawdę trzeba się postarać, żeby nie zdać tego egzaminu!
Będzie ok. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi sie podobaja ![]() Cytat:
a na Oxford street to pietrowy jest czy jak? Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki zeby wypaliło !!!
#907 |
Zakorzenienie
|
tak, pietrowy tam jest
#908 |
Konto usunięte
|
ja tez
![]() to bede buszowac ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Kinia po opisie na gg widze ze zdecydowana ![]() ide sie pouczyc i ok 1 spac ![]() dobranoc i buziakosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
No, jeśli niczego nie odwalą, to jadę, jadę, jadęęęę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz juz...niedlugooo!!!
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
Hostka napisała mi, że jakoś 7-8 maja, ale gdybym nie mogła, to mogę parę dni później.
![]() Słuchajcie, teraz odczuwam strach. I to niesamowity. Że sobie nie poradzę ... |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pisz tu czego konkretnie sie boisz- my CI pomozemy. no i pamietaj ze jak bedziesz juz na miejscu to my tu tez bedziemy i bedziemy Cie wspierac! ze wszystkim dasz rade! btw, to chyba musisz juz bilet kupowac ![]()
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
Tak, jutro dzwonię do ortodontki o przełożenie terminu, dogaduję się z hostką do kiedy mnie chcą i kupuję bilet.
![]() Boję się, że przyjadę i powiem sobie: Ale tu beznadziejnie. I że będę musiała 3 miesiące spędzić w takiej świadomości. Tego chyba najbardziej. Pokazuję Wam moją rodzinkę, oceńcie, czy wyglądają na godnych zaufania. ![]() http://aupair-world.net/index.php/my...37604639&box=r Tu profil A tutaj fotki: http://img397.imageshack.us/my.php?image=dsc01969.jpg http://img509.imageshack.us/my.php?image=dsc03533.jpg http://img509.imageshack.us/my.php?i...enmagic035.jpg http://img15.imageshack.us/my.php?image=img4146u.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tez tak mam ![]() albo sie martwie ze mala mnie nie polubi ![]() ale spytaj sie czy na 100% to jest bo kupisz bilet i co mi poprzednia tez mowila ze na 100% a wybrali inna laske;/ wiec jestem ostrozna dobrze ze Tanya tylko ze mna pisala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Konto usunięte
|
watek sie rozrasta im blizej wakacji jest widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa jesli chodzi o LOT- calkiem tanio...dziwne, moze taka promocja. heh chyba wychodzi na to , ze taniej niz Lufthansa...!no to szybciutko kupuj bilet nim sie cena zmieni... ![]() pozdrawiaam
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
ta malutka slodka jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
to ja sie pochwale swoimi dziecmi, a co!
Sarah, ona sie urodziła juz po moim wyjeździe, wiec..jeszcze nie mialam przyjemnosci sie z nią bawic...;> http://img254.imageshack.us/my.php?image=dcfc0102.jpg no a to jest Sophie. mój słodziak. ![]() http://img254.imageshack.us/my.php?image=cimg2676.jpg http://img254.imageshack.us/my.php?image=cimg3211.jpg
#919 |
Konto usunięte
|
jaka slodka malutka
![]() a Sophie tez sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Rozeznanie
|
Hej!! Dopiero teraz obczaiłam wątek. Bardzo bym chciała wyjechać za granicę ale bałabym się, że jakieś rozwydrzone dzieci mi się trafią i rady sobie nie dam.
Znalazł ktoś pracę na jakieś 2-3 miesiące co najwyżej a nie na stałe? Teraz kończę liceum i będę miała 4 miechy wolnego więc za pracą się rozglądam. Aaa i jak odpilnujecie swoje to można wychodzić z domu takiej rodziny gdzie się chce? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Konto usunięte
|
Behemoth666 ja lece do Londynu na ok 1 sierpnia do 36 wrzesnia, potem wracam na studia
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- co do pytan to zalezy od rodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozwydrzonych dzieciaków mozna uniknąc poprzez kontakt z poprzednią au pair i mozna sie dowiedziec jak ona je wspomina. i taaak, po wykonaniu pracy robisz co Ci sie zywnie podoba, gdzie chcesz, z kim chcesz i ile chcesz. Wazne abys nastepnego dnia byla w domu i zajeła sie dziecmi o tej porze ktora masz wyznaczoną. nic skomplikowanego.....a tyle radosci:P taa Kachaa...Ty to sie tam straasznie zasiedzisz, dziewczyno! nie daj sie wykorzystaywac 36 godzin na dobe 36 dni w miesiącu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
Roux, te maluszki mają super oczy.:O
Dziś hostka napisała do mnie esa, że zadzwoni jutro lub pojutrze i dogadamy się. A dzwoniłam do ortodontki i sekretarka powiedziała mi, że nie wie, czy z moim aparatem można na tyle wyjechać ( mam zwykły, taki metalowy ), ale żebym dała znać do końca miesiąca, czy chcę wizytę 6. maja. Ale wydaje mi się niemożliwe, żeby nie można było wyjechać na wakacje przez ortodontkę. :| |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Konto usunięte
|
do 26 nie to wcisnelam sie czepiacie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
No, teraz jest taka technika, że naprawdę się zdziwię, jeśli nie pozwoli mi wylecieć, ale na gronie jakaś dziewczyna napisała, że ona wyjechała na 2 miesiące bez problemu, więc mam nadzieję, że u mnie też tak będzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Wtajemniczenie
|
Co miesiąc, ale już dzwoniłam o oznajmiłam, sekretarce, że muszę wyjechać ( tak, muszę
![]() ![]() No, ale choćbyśmy się miał pozabijać, to klamka zapadła i jadę. Zwłaszcza, że inni wyjeżdżali na całe wakacje z aparatami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny ja jestem chyba przewrażliwiona bo ciągle myślę, że rodzinka mi w ostatniej chwili napisze, że jednak nie jadę, chociaż podpisaliśmy umowę (ale nic w niej nie ma o tym ze jesli zrezygnują, że np. zwracają pieniążki za podróż)
do tego dobija mnie to że od 4 dni w ogóle hostka nic do mnie nie pisze... na razie sama nie odzywam się... poczekam może pierwsza odezwie się. Taka cisza jeszcze bardziej wzburza u mnie niepokój. Aj chciałabym być już u nich! Macie jakieś pomysły na prezenty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.