![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() |
#902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Praline- odważne zestawienia kolorystyczne, bardzo w stylu lat 60-tych (zwłaszcza sukienka taka w stylu op-art). Modnie, z wyprzedzeniem już na nowy sezon. Nie mój styl ale wyglądasz bardzo fajnie i najważniejsze, że się dobrze w tym czujesz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie robi szefie:P http://img179.imageshack.us/img179/7...3mediumfk9.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?i...1mediumcg4.jpg http://img442.imageshack.us/img442/4...4mediumzv3.jpg ![]() ![]() kijowe sa i w ogole ale to przez moj aparat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz racje tylko ja z jedna kolezanka mialysmy krotsze spodnicze i to w innym stylu niz pozostałe. Ale swietnie sie czulam w tej kiecce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ysz.GIF Na studniówce mojej siostry (30-letniej) takie strój to był hit... Mi się to kojarzy ze "starymi babami" na weselu - bez urazy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
Na mojej studniówce (7 lat temu) spódnice i gorsety już były passé. Dziewczyny zakładały taki zestaw w ostateczności. Nie sądziłam, że jeszcze cieszą się taką popularnością.
#908 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Atoska, bardzo ładnie wygladałaś, przynajmniej wyróżniałas się z tłumu, pozytywnie oczywiście.
Ewka.mnk ja również miałam studniówkę 7 lat temu (jak ten czas ucieka) ale u mnie było na odwrót, bo wtedy to dopiero spódnice+gorsety zaczeły się pojawiać na studniówkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo, a wszystko przez pisanie pracy mgr :P widze, ze watek caly czas sie rozrasta
![]() ![]() ziolkobella bardzo podobaja mi sie twoje zestawy, ale tak definitywnie jestem zachwycona nr 3 i 5 ![]() ![]() babessa również świetne zestawy, a szczegolnie numery 3 i 4 ![]() dorkaaa rozwalilas mnie strojem ![]() ![]() ![]() ![]() praline jak dla mnie to za odważne zestawy, bo nie lubie mini, ale wygladasz w nich swietnie...szczegolnie pasek jest piekny ![]() czarownicagosia muchy muchy muchy ![]() ![]() ![]() ![]() Atoska, bardzo oryginalna sukienka, swietna! szczegolnie ze dalej dziewczyny nosza gorsety. Niedlugo postaram sie wkleic zdjecie/-a w mojej sukience na bal magistralny (hmm....jakos staro to brzmi). Mam nadzieje na szczere opinie ![]()
#911 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie
![]() Zamieszcza 3 zdjęcia ze studniówek znajomych. Zamazałam twarze, jakby sobie nie życzyli upubliczniania na forum ![]() 1 i 2 - rok 2003 3 - rok 2005 Niestety zdjęć na forum nie da się dołączyć ![]() http://img67.imageshack.us/my.php?image=dsc00252jw9.jpg http://img71.imageshack.us/my.php?im...niowka7nt6.jpg http://img156.imageshack.us/my.php?i...sc06978me0.jpg Karo - modne nie są, ale niestety społeczeństwo tego nie rozumie.
#912 |
Raczkowanie
|
anies przeraza mnie to...wszystko na jedno kopyto. Nigdy mi sie to nie podobalo; na swojej studniowce nawet nie mialam gorsetu, mimo ze minelo juz od tamtej pory 5 lat
![]()
#913 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i wlasnie to mnie martwi, ze z roku na rok na studniowkach bedzie coraz wiecej gorsetow, a sama ich nienawidze ![]() Anies pamietam Twoja kreakcje studniowkowa slicznie wygladalas ![]() ![]() Sama juz mam kilka upatrzonych w koncu to za rok ale na pewno bede Cie prosila o pomoc ![]() Agus jak tam dylemat co do butow EMu,zdecydowalas sie czy bierzesz ![]() Ja poprzez nwatek powaznie sie zaczelam zastanawiac nad nimi. Wiem ze nie sa ladne, ale cieple wiec nie wiem juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
ojej gorsety! rzeczywiscie ani to modne ani ladne jak dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Atoska musze powiedziec, wlasciwie powtorzyc po dziewczynach ze wygladalas slicznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moim zdaniem to nie żadna tragedia, że dziewczyny noszą gorsety. O gustach się nie dyskutuje ![]() Niektóre gorsety są bardzo ładne. Wg mnie białe gorsety to także tandeta, ale jeśli jest skromny, ładnie dobrany, to czemu nie? Ja widzę inny problem studniówkowy. "sru" z gorsetami, przerażają mnie kolory!!! Czerwień, biel, zieleń, błękit, wyglądają moim zdaniem niestosownie. Studniówka to studniówka, ja miałam w 2005 roku i na 20 dziewczyn tylko jedna miała białą górę, reszta była ubrana na czarno bądź w innych ciemnych kolorach. Wyglądało to bardzo stosownie i elegancko. W naszej szkole tego wymagano, czemu się wcale nie dziwię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
Zestawik w zieleni, nie koniecznie wszystko naraz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak mam ciemne rajstopy(kryte) to dlugosc taka jak na 1 foto jakos mi nieprzeszkadza. Jeszcze raz dziekuje za mile slowa. Cytat:
Nie ma sprawy Atosko ![]() Elegancko i z klasa wygladalas na studniowce! Podoba mi sie taki styl, sama na swojej mialam prosta czarna sukienke bez ramiaczek za kolano z delikatna wstazeczka pod biustem. Nie znosze tych gorsetow podobnie jak Anies...brrr Jeszcze raz gratuluje dobrego wyboru ubranka! Tak na marginesie coż to za pan z 1 fotki? ![]() Cytat:
![]() Co do Twoich fotek- popros kogos aby w dzien(przy jak najlepszym oswietleniu) popstrykal Ci kilka-wcale nie wychodza takie zle! ja np mam motorole, ktora nie robi oszalamiajacych zdjatek, ale przy dobrych warunkach da sie zrobic calkiem niezle! Eire oj nie przesadzaj ze swietnie hyhy ![]() ![]() Tak sobie wlasnie mysle a propos tych dlugosci...jestem dosc niska 166cm i jak one maja taka dlugosc u mnie to ciekawe jakby ta np jasna spodniczka wygladala na pani o wzroscie 170-175 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kolorow chyvba musze sie z Toba nie zgodzic -bo wg mnie dobrze ze dziewczyny maja inne koloroy niz czarne.Wiadomo ze czarny jest elegancki i klasyczny ale nie wszystkim pasuje- np.sama wiem ze nie wybiore czarnej sukienki(studniowke mam za rok ) bo jestem szczupla i mnie jeszcze bardziej wyszczupliloby a tego nie chce. jeli kolor jest stonowany i dobrany do okazji to czemu nie ![]() mi osobiscie podoba sie czarna ladna sukienka,ale niestety nie dla mnie. ewentualnie ladna sliwka,zlota, braz,czerwona..? zobaczymy za rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
masz rację, w czerni można się nie czuć. Jednak odpowiednio dobrana czarna sukienka nie powinna wyszczuplać - ja na przykład jestem chudzina i miałam czarną - wyglądałam dobrze ![]() A te kolory to raczej tradycja niż moje zdanie ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, dla mnie wszystko co jest przed kolano to mini ![]() Milky_quartz zgadzam sie z Toba w kwestii kolorow. Owszem czarny to klasyka i kazdy ciemniejszy też ładnie sie prezentuje, ale dla mnie to takze tandeta, kiedy laska ubiera srebrna, zlota, zielona lub niebieska....ale podobno o gustach sie nie dyskutuje ![]() ![]()
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie:
#923 |
Zakorzenienie
|
#924 |
Raczkowanie
|
anies
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aczkolwiek ten pierwszy zdecydowanie bardziej podoba mi sie z kozaczkami. Bardzo podoba mi sie czarny zakiet...cudo! Mam podobny z H&M, ale ciut sie rozni ![]() ![]() ![]() P.S. Moja sukienka na bal magistralny tez jest plisowana ![]() ![]() Tak szybko zaczelam odpisywac, ze nie zauwazylam drugiego postu :P a w nim najbardziej podoba mi sie zestaw ostatni (wcale nie taki zwykly) bo fajnie mi sie komponuje ten musztardowy z zakietem...miodzio ![]()
#925 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak bedziesz chciala pozbyc sie tej czerwonej spodniczki, daj znac ![]() Najbardziej podobaja mi sie te zestawy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011698 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011478 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1170011698 Z kopertowka dobry pomysl, ale ta wydaje mi sie jakas wielgachna ![]() EDIT: Kozaczki beżowe są swietne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje dziewczyny na wszelkie ciepłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() Co do sprawy kolorów to gdybym szła na jeszcze jakaś studniówkę to napewno ubrałabym sukienkę w kolorze czerwonym ![]() ![]() Co prawda jedna dziewczyna byla ubrana w czerwoną, obcisłą, tandetną, dyskotekową sukienke, do tego mocne czarne oczy, czerwona opaska w brokatowe gwiazdki i czerwone buty co wygladalo okropnie.Ale tak dziewczyna to akurat taka szkolna barbie :lol2: szok ![]() Praline ![]() ![]() anies ah ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762 miodzio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() powiedz mi skad zakiety i skad te swietne kozaki na obcasie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Eire, dziękuję pięknie.
![]() Również nie przepadam za kozakami na obcasie, w ogóle za obcasami, ale te mają w środku futerko, więc są ciepłe. Niezbyt często w nich chodzę ![]() Spódnica też mi się podoba, ale ten kolor...nie umiem się przekonać, żeby wyjść w niej na ulicę. Pokaż koniecznie tą sukienkę, strasznie jestem ciekawa, bo bardzo poodbają mi się plisy ![]() Musztardowy long jest z Bershki, kosztował 19 zł, przecena ![]() Stellios, jest wielgachna, ale u mnie mniejsza nie wchodzi w grę. Nic bym do niej nie zmieściła. ![]() ![]() Cieszę sie, że podobaja się zestawy ![]() Atoska, kolor faktycznie miodzio ![]() Karo, też merci. Żakiet brązowy kupiony w Vero Modzie, jest z Only, cena 69,99 zł. Czarny jest z H&M, kosztował 99 zł, przecena ze 199 zł. Kozaki nie mam pojęcia skąd, bo mam je z wymiany.
#929 |
Zakorzenienie
|
Anies-wieki Cie nie bylo
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1170011698 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1170011984 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1170012047 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
ANies skad ta torba? Chyba wczesniej ja juz gdzies widzialam u ciebie i mozliwe, ze o nia pytałam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.