MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-28, 15:25   #901
anies5
Zakorzenienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
nie da sie

" Kopia Obraz 003 (Medium).jpg:
Upload of file failed.
Obraz 061 (Medium).jpg:
Upload of file failed.
Obraz 074 (Medium).jpg:
Upload of file failed. "

((((((
To wrzuć na : http://img186.imageshack.us/
Stary 2007-01-28, 15:28   #902
ungia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez babessa Pokaż wiadomość
Nawet nie wiem , co napisać.Bardzo dziękuję
Ja również czekam na Twoje zestawy, bo pamiętam, że bardzo mi się podobały.
Chętnie bym zaprezentowała kilka moich pomysłów ale niestety zaopatrzona jestem tylko w komórkę dlatego boję się, że zdjęcia będą niewyraźne.
Cytat:
Napisane przez czarownicagosia Pokaż wiadomość
Pomimo tego, ze wyszlam hmmm ... jak wyszlam (a raczej wygladam jak wygladam ) wklejam moj dzisiejszy (wczorajszy) zestaw: ciemnobrazowe kozaki i krotki plaszczyk, muchy czarne rurki, dlugi sweter i torba. No i dodalam apaszke w panterke. Zdjecie troche ciemne, mam nadzieje, ze dopatrzycie sie roznicy miedzy brazem i czernia
Świetnie wyglądasz. Super płaszczyk i muchy. Pełna klasa .

Praline- odważne zestawienia kolorystyczne, bardzo w stylu lat 60-tych (zwłaszcza sukienka taka w stylu op-art). Modnie, z wyprzedzeniem już na nowy sezon. Nie mój styl ale wyglądasz bardzo fajnie i najważniejsze, że się dobrze w tym czujesz.
ungia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 15:34   #903
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

juz sie robi szefie:P

http://img179.imageshack.us/img179/7...3mediumfk9.jpg
http://img112.imageshack.us/my.php?i...1mediumcg4.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/4...4mediumzv3.jpg

kijowe sa i w ogole ale to przez moj aparat

Wymianka
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 15:45   #904
anies5
Zakorzenienie

Super wyglądałaś . Widzę, że jak zawsze królowały spódnice z gorsetami (kiedy to wreszcie przestanie być takie modne wśród dziewczyn, ani to oryginalne, ani ładne ).
Stary 2007-01-28, 15:54   #905
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

Cytat:
Super wyglądałaś . Widzę, że jak zawsze królowały spódnice z gorsetami (kiedy to wreszcie przestanie być takie modne wśród dziewczyn, ani to oryginalne, ani ładne ).

masz racje tylko ja z jedna kolezanka mialysmy krotsze spodnicze i to w innym stylu niz pozostałe.

Ale swietnie sie czulam w tej kiecce dzieki dziewczyny za wszelkie rady Anies a tobie szczegolnie za polecenie kiecki

Wymianka
Stary 2007-01-28, 16:16   #906
201804200952
Konto usunięte

Cytat:
Widzę, że jak zawsze królowały spódnice z gorsetami (kiedy to wreszcie przestanie być takie modne wśród dziewczyn, ani to oryginalne, ani ładne ).
SZOK.
ysz.GIF

Na studniówce mojej siostry (30-letniej) takie strój to był hit...
Mi się to kojarzy ze "starymi babami" na weselu - bez urazy .
201804200952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:29   #907
ewka.mnk
Wtajemniczenie

Na mojej studniówce (7 lat temu) spódnice i gorsety już były passé. Dziewczyny zakładały taki zestaw w ostateczności. Nie sądziłam, że jeszcze cieszą się taką popularnością.

ewka.mnk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 16:38   #908
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:

masz racje tylko ja z jedna kolezanka mialysmy krotsze spodnicze i to w innym stylu niz pozostałe.

Ale swietnie sie czulam w tej kiecce dzieki dziewczyny za wszelkie rady Anies a tobie szczegolnie za polecenie kiecki
Atoska slicznie wygladalas Wszystko do siebie pasowalo. Tez sobie nie wyobrazalam ze gorsety+spodnice sa jeszcze modne. Wyroznialas sie i to pozytywnie
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:42   #909
Camilla
Zakorzenienie

Atoska, bardzo ładnie wygladałaś, przynajmniej wyróżniałas się z tłumu, pozytywnie oczywiście.
Ewka.mnk ja również miałam studniówkę 7 lat temu (jak ten czas ucieka) ale u mnie było na odwrót, bo wtedy to dopiero spódnice+gorsety zaczeły się pojawiać na studniówkach

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:43   #910
Eire
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo, a wszystko przez pisanie pracy mgr :P widze, ze watek caly czas sie rozrasta Bardzo mi sie to podoba

ziolkobella bardzo podobaja mi sie twoje zestawy, ale tak definitywnie jestem zachwycona nr 3 i 5 cudne

babessa również świetne zestawy, a szczegolnie numery 3 i 4

dorkaaa rozwalilas mnie strojem chyba w tak rewelacyjnym stroju lepiej sie gotuje? Az mnie naszla ochota na pizze

praline jak dla mnie to za odważne zestawy, bo nie lubie mini, ale wygladasz w nich swietnie...szczegolnie pasek jest piekny

czarownicagosia muchy muchy muchy caly zestaw bardzo mi sie podoba

Atoska, bardzo oryginalna sukienka, swietna! szczegolnie ze dalej dziewczyny nosza gorsety.

Niedlugo postaram sie wkleic zdjecie/-a w mojej sukience na bal magistralny (hmm....jakos staro to brzmi). Mam nadzieje na szczere opinie

avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl
Eire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 16:50   #911
anies5
Zakorzenienie

Niestety nie . Dziewczyny namiętnie ubierają się w spódnice i gorsety. Najczęściej gorset jest kremowy lub biały. Wg mnie tandeta, ale co zrobić...

Zamieszcza 3 zdjęcia ze studniówek znajomych. Zamazałam twarze, jakby sobie nie życzyli upubliczniania na forum .
1 i 2 - rok 2003
3 - rok 2005

Niestety zdjęć na forum nie da się dołączyć . Coś to nasze forum sypie się ostatnio.

http://img67.imageshack.us/my.php?image=dsc00252jw9.jpg
http://img71.imageshack.us/my.php?im...niowka7nt6.jpg
http://img156.imageshack.us/my.php?i...sc06978me0.jpg

Karo - modne nie są, ale niestety społeczeństwo tego nie rozumie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 17:07   #912
Eire
Raczkowanie

anies przeraza mnie to...wszystko na jedno kopyto. Nigdy mi sie to nie podobalo; na swojej studniowce nawet nie mialam gorsetu, mimo ze minelo juz od tamtej pory 5 lat

Stary 2007-01-28, 17:11   #913
super_karo

Cytat:
Niestety nie . Dziewczyny namiętnie ubierają się w spódnice i gorsety. Najczęściej gorset jest kremowy lub biały. Wg mnie tandeta, ale co zrobić...

Zamieszcza 3 zdjęcia ze studniówek znajomych. Zamazałam twarze, jakby sobie nie życzyli upubliczniania na forum .
1 i 2 - rok 2003
3 - rok 2005

Niestety zdjęć na forum nie da się dołączyć . Coś to nasze forum sypie się ostatnio.

znowu gorsety 20032004-2020 tez ??
no i wlasnie to mnie martwi, ze z roku na rok na studniowkach bedzie coraz wiecej gorsetow, a sama ich nienawidze kiedy wreszcie ludzie zobacza ze jest wiele ladnych sukienek.
Anies pamietam Twoja kreakcje studniowkowa slicznie wygladalas i przelamalas standart tej imprezy
Sama juz mam kilka upatrzonych w koncu to za rok ale na pewno bede Cie prosila o pomoc

Agus jak tam dylemat co do butow EMu,zdecydowalas sie czy bierzesz ??
Ja poprzez nwatek powaznie sie zaczelam zastanawiac nad nimi. Wiem ze nie sa ladne, ale cieple wiec nie wiem juz
Stary 2007-01-28, 17:59   #914
iwciunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka.mnk Pokaż wiadomość
Na mojej studniówce (7 lat temu) spódnice i gorsety już były passé. Dziewczyny zakładały taki zestaw w ostateczności. Nie sądziłam, że jeszcze cieszą się taką popularnością.
Na mojej (4 lata temu) gorset + spódnica to był hit Innych sukienek w sklepach w okolicy nie było! A i taki zestaw ładny i oryginalny nie był dostępny w B-B (więc swoją kupiłam w Krakowie ) A jeśli się jakaś trafiła to była supetandetna Jak dla starej pani na wesele 15 wnuka Teraz już na pewno bym nie ubrałą gorsetu i spódnicy, ale wtedy bardzo mi się to podobało
iwciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 18:26   #915
mmaggiee
Rozeznanie

ojej gorsety! rzeczywiscie ani to modne ani ladne jak dla mnie niestety na studniowkach, czy weselach pelno dziewczyn w takiej kombinacji gorset + spodnica. moja studniowka za rok i mam nadzieje, ze do tego czasu cos sie zmieni w tym kierunku i ze co druga panna nie bedzie w takiej kreacji a nawet jesli to sama nie poddam sie takiej ''fali'' oczywiscie tez poprosze was droge wizazanki o pomoc w doborze jakiejs wymarzonej ale do tego jeszcze mi troche czasu zostalo

Atoska musze powiedziec, wlasciwie powtorzyc po dziewczynach ze wygladalas slicznie tak kobieco, subtelnie, inaczej naprawde strzal w 10
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 18:30   #916
Milky_quartz
Zadomowienie

Cytat:

1 i 2 - rok 2003
3 - rok 2005

Cytat:
Napisane przez Eire Pokaż wiadomość
anies przeraza mnie to...wszystko na jedno kopyto. Nigdy mi sie to nie podobalo; na swojej studniowce nawet nie mialam gorsetu, mimo ze minelo juz od tamtej pory 5 lat
Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
znowu gorsety 20032004-2020 tez ??
no i wlasnie to mnie martwi, ze z roku na rok na studniowkach bedzie coraz wiecej gorsetow, a sama ich nienawidze kiedy wreszcie ludzie zobacza ze jest wiele ladnych sukienek.
Anies pamietam Twoja kreakcje studniowkowa slicznie wygladalas i przelamalas standart tej imprezy
Sama juz mam kilka upatrzonych w koncu to za rok ale na pewno bede Cie prosila o pomoc

Agus jak tam dylemat co do butow EMu,zdecydowalas sie czy bierzesz ??
Ja poprzez nwatek powaznie sie zaczelam zastanawiac nad nimi. Wiem ze nie sa ladne, ale cieple wiec nie wiem juz

a moim zdaniem to nie żadna tragedia, że dziewczyny noszą gorsety. O gustach się nie dyskutuje Bardziej by mnie przerażało, gdyby wszystkie były dobrze ubrane, to byłby dopiero kataklizm! Wtedy już nikt by się nie wyróżniał.

Niektóre gorsety są bardzo ładne. Wg mnie białe gorsety to także tandeta, ale jeśli jest skromny, ładnie dobrany, to czemu nie?

Ja widzę inny problem studniówkowy. "sru" z gorsetami, przerażają mnie kolory!!! Czerwień, biel, zieleń, błękit, wyglądają moim zdaniem niestosownie. Studniówka to studniówka, ja miałam w 2005 roku i na 20 dziewczyn tylko jedna miała białą górę, reszta była ubrana na czarno bądź w innych ciemnych kolorach. Wyglądało to bardzo stosownie i elegancko. W naszej szkole tego wymagano, czemu się wcale nie dziwię Nie wiem kiedy weszła moda na zielone, niebieskie lub białe sukienki studniówkowe.....
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 18:32   #917
Nicoletta
Zadomowienie

GG do Nicoletta

Zestawik w zieleni, nie koniecznie wszystko naraz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bronx.jpg (23,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled-2.jpg (54,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled-13.jpg (31,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg untitled-14.jpg (19,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa21.jpg (30,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg male_32_1.jpg (5,1 KB, 16 załadowań)
Nicoletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 18:37   #918
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycja1801 Pokaż wiadomość
zestawy rzecz jasna twarz zamazana bardzo profesjonalnie hehe ale przeczuwam ze pod spodem kryje sie ladna buzka
profesjonalizm rodem z painta Sympatyczna jestes i sama masz ladna buzke.o!

Cytat:
Praline, odważne te Twoje zestawy . Osobiście nie preferuję takiej długości spódnic, ale jak się dobrze czujesz, to ruszaj w świat.
Najbardziej podoba mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1169930170
Bardzo ładnie wyglądasz.
DZieki za szczera opinie! Ta z bufkami sukienka jest dluzsza, ale jest taka stretchowata i sie sama podciaga do gory Jasny spódnik z kolei jest baaardzo krotki i chyba az taka odwazna to nie jestem
Jak mam ciemne rajstopy(kryte) to dlugosc taka jak na 1 foto jakos mi nieprzeszkadza.
Jeszcze raz dziekuje za mile slowa.

Cytat:
praline pokazuj sie nam czesciej uwielbiam ogladac twoje zestawy

Własnie biore sie do zycia po studniowce chcialam wam wkleic pare fot ale jakos nie moge moze wieczorem mis ie uda

Nie ma sprawy Atosko
Elegancko i z klasa wygladalas na studniowce! Podoba mi sie taki styl, sama na swojej mialam prosta czarna sukienke bez ramiaczek za kolano z delikatna wstazeczka pod biustem. Nie znosze tych gorsetow podobnie jak Anies...brrr Jeszcze raz gratuluje dobrego wyboru ubranka!
Tak na marginesie coż to za pan z 1 fotki?

Cytat:
Napisane przez ungia Pokaż wiadomość
Praline- odważne zestawienia kolorystyczne, bardzo w stylu lat 60-tych (zwłaszcza sukienka taka w stylu op-art). Modnie, z wyprzedzeniem już na nowy sezon. Nie mój styl ale wyglądasz bardzo fajnie i najważniejsze, że się dobrze w tym czujesz.
ooo wlasnie...rozszyfrowalas mnie! kocham lata60 Fajnie ze sa ludzie, ktorzy potrafia obdarzyc komplementem styl, ktory nie nalezy do ich ulubionych...to sie ceni.
Co do Twoich fotek- popros kogos aby w dzien(przy jak najlepszym oswietleniu) popstrykal Ci kilka-wcale nie wychodza takie zle! ja np mam motorole, ktora nie robi oszalamiajacych zdjatek, ale przy dobrych warunkach da sie zrobic calkiem niezle!

Eire
oj nie przesadzaj ze swietnie hyhy Nie wiem czy to dlugosc mini w tych sukienkach( w 1moze i tak) ale tej z bufkami raczej nie..Spodnica na bank jest miniowka
Tak sobie wlasnie mysle a propos tych dlugosci...jestem dosc niska 166cm i jak one maja taka dlugosc u mnie to ciekawe jakby ta np jasna spodniczka wygladala na pani o wzroscie 170-175
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 18:40   #919
super_karo

Cytat:
Napisane przez Milky_quartz Pokaż wiadomość
a moim zdaniem to nie żadna tragedia, że dziewczyny noszą gorsety. O gustach się nie dyskutuje Bardziej by mnie przerażało, gdyby wszystkie były dobrze ubrane, to byłby dopiero kataklizm! Wtedy już nikt by się nie wyróżniał.

Niektóre gorsety są bardzo ładne. Wg mnie białe gorsety to także tandeta, ale jeśli jest skromny, ładnie dobrany, to czemu nie?

Ja widzę inny problem studniówkowy. "sru" z gorsetami, przerażają mnie kolory!!! Czerwień, biel, zieleń, błękit, wyglądają moim zdaniem niestosownie. Studniówka to studniówka, ja miałam w 2005 roku i na 20 dziewczyn tylko jedna miała białą górę, reszta była ubrana na czarno bądź w innych ciemnych kolorach. Wyglądało to bardzo stosownie i elegancko. W naszej szkole tego wymagano, czemu się wcale nie dziwię Nie wiem kiedy weszła moda na zielone, niebieskie lub białe sukienki studniówkowe.....
ojj oczywiscie ze tak , ze sa rozne gusta i dobrze, bo gdybym wszystkim podobalo sie to samo byloby nudno

a co do kolorow chyvba musze sie z Toba nie zgodzic -bo wg mnie dobrze ze dziewczyny maja inne koloroy niz czarne.Wiadomo ze czarny jest elegancki i klasyczny ale nie wszystkim pasuje- np.sama wiem ze nie wybiore czarnej sukienki(studniowke mam za rok ) bo jestem szczupla i mnie jeszcze bardziej wyszczupliloby a tego nie chce. jeli kolor jest stonowany i dobrany do okazji to czemu nie ?
mi osobiscie podoba sie czarna ladna sukienka,ale niestety nie dla mnie. ewentualnie ladna sliwka,zlota, braz,czerwona..? zobaczymy za rok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 18:48   #920
Milky_quartz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
ojj oczywiscie ze tak , ze sa rozne gusta i dobrze, bo gdybym wszystkim podobalo sie to samo byloby nudno

a co do kolorow chyvba musze sie z Toba nie zgodzic -bo wg mnie dobrze ze dziewczyny maja inne koloroy niz czarne.Wiadomo ze czarny jest elegancki i klasyczny ale nie wszystkim pasuje- np.sama wiem ze nie wybiore czarnej sukienki(studniowke mam za rok ) bo jestem szczupla i mnie jeszcze bardziej wyszczupliloby a tego nie chce. jeli kolor jest stonowany i dobrany do okazji to czemu nie ?
mi osobiscie podoba sie czarna ladna sukienka,ale niestety nie dla mnie. ewentualnie ladna sliwka,zlota, braz,czerwona..? zobaczymy za rok

masz rację, w czerni można się nie czuć. Jednak odpowiednio dobrana czarna sukienka nie powinna wyszczuplać - ja na przykład jestem chudzina i miałam czarną - wyglądałam dobrze

A te kolory to raczej tradycja niż moje zdanie choć tą tradycję popieram i staję za nią murem!!

pozdrawiam
Milky_quartz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 19:00   #921
Eire
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Eire
oj nie przesadzaj ze swietnie hyhy Nie wiem czy to dlugosc mini w tych sukienkach( w 1moze i tak) ale tej z bufkami raczej nie..Spodnica na bank jest miniowka
Tak sobie wlasnie mysle a propos tych dlugosci...jestem dosc niska 166cm i jak one maja taka dlugosc u mnie to ciekawe jakby ta np jasna spodniczka wygladala na pani o wzroscie 170-175

wiesz, dla mnie wszystko co jest przed kolano to mini

Milky_quartz zgadzam sie z Toba w kwestii kolorow. Owszem czarny to klasyka i kazdy ciemniejszy też ładnie sie prezentuje, ale dla mnie to takze tandeta, kiedy laska ubiera srebrna, zlota, zielona lub niebieska....ale podobno o gustach sie nie dyskutuje Ale chyba lepiej najpierw sprawe przedyskutowac czy narazac się na uczypliwe uwagi i ironiczne usmieszki

Stary 2007-01-28, 19:16   #922
anies5
Zakorzenienie

Coś ode mnie:
  • Kopertówka zainspirowana Carrie z "Sexu w wielkim mieście". Spodobała mi się u niej, więc postanowiłam swoją wcielić w życie. Nie mam innego paska odpowiadającego kolorowi kopertówki, więc póki co jest taki. Wersja z balerinkami i z kozakami.
  • Sweterek i spodnie te same + żakiet brązowy + torebka też w brązie + balerinki również brązowe.
  • Nie mam zamiaru wyjść w tej spódnicy na ulicę, ale zamierzam zakupić podobną w szarym kolorze. Mała próba , bo chyba niezbyt dobrze czuję się w czerwonej spódnicy ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e1.jpg (83,0 KB, 530 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e2.jpg (80,2 KB, 470 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e4.jpg (88,1 KB, 491 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e5.jpg (114,7 KB, 422 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e6.jpg (101,5 KB, 355 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e7.jpg (84,4 KB, 679 załadowań)
Stary 2007-01-28, 19:21   #923
anies5
Zakorzenienie

• Zestaw z piątkowego egzaminu.
  • Nic specjalnego, najzwyklejszy w świecie. Założyłabym czarny pasek na talię, ale został w Krakowie. Bluzka jest bardziej musztardowa, niż żółta . Wybaczcie, że znowu Balenciaga, ale wszystkie inne czarne torby mam w Krakowie.
Na dzisiaj tyle. Chętnie zamieściłabym jeszcze coś, ale wszystkie ubrania mam w Krk.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e8.jpg (74,4 KB, 456 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e10.jpg (67,8 KB, 481 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e11.jpg (96,1 KB, 478 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e12.jpg (88,4 KB, 568 załadowań)
Stary 2007-01-28, 19:25   #924
Eire
Raczkowanie

anies widze tu inspiracje kolorem czerwonym chyba nie musze uzywac slow, zeby pokazac jak bardzo podobaja mi sie te zestawy
Aczkolwiek ten pierwszy zdecydowanie bardziej podoba mi sie z kozaczkami. Bardzo podoba mi sie czarny zakiet...cudo! Mam podobny z H&M, ale ciut sie rozni Aha....i spodnica...jak dla mnie rewelacja! Nawet czerwona, poniewaz wnosi troche zycia w ciemne zestawy, ale sprobowalam wyobrazic sobie szara spodnice i wydaje mi sie sie, ze tez bedzie rewelacyjnie i.... zakochalam sie w tych kozaczkach! mimo iz nie przepadam za kozakami na obcasie te mnie powalily. Moge spytac skad i za ile sa? calosc na 5+

P.S. Moja sukienka na bal magistralny tez jest plisowana taki zbieg okolicznosci

Tak szybko zaczelam odpisywac, ze nie zauwazylam drugiego postu :P a w nim najbardziej podoba mi sie zestaw ostatni (wcale nie taki zwykly) bo fajnie mi sie komponuje ten musztardowy z zakietem...miodzio Gdzie i za ile ten musztardowy long z kokardka? Bo jest sliczny!

Stary 2007-01-28, 19:30   #925
stellios
BAN stały

GG do stellios

Cytat:
Coś ode mnie:
  • Kopertówka zainspirowana Carrie z "Sexu w wielkim mieście". Spodobała mi się u niej, więc postanowiłam swoją wcielić w życie. Nie mam innego paska odpowiadającego kolorowi kopertówki, więc póki co jest taki. Wersja z balerinkami i z kozakami.
  • Sweterek i spodnie te same + żakiet brązowy + torebka też w brązie + balerinki również brązowe.
  • Nie mam zamiaru wyjść w tej spódnicy na ulicę, ale zamierzam zakupić podobną w szarym kolorze. Mała próba , bo chyba niezbyt dobrze czuję się w czerwonej spódnicy ...

Jak bedziesz chciala pozbyc sie tej czerwonej spodniczki, daj znac

Najbardziej podobaja mi sie te zestawy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011698

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011478

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1170011698

Z kopertowka dobry pomysl, ale ta wydaje mi sie jakas wielgachna

EDIT: Kozaczki beżowe są swietne
stellios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 19:41   #926
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

Bardzo dziekuje dziewczyny na wszelkie ciepłe słowa Jest mi baardzo miło))

Co do sprawy kolorów to gdybym szła na jeszcze jakaś studniówkę to napewno ubrałabym sukienkę w kolorze czerwonym .. Moim zdaniem wszystko super wygladalo jak kazda miala inny kolor. Moja kolezanka byla ubrana w sliczna zieloną sukienkę z czarnymi delikatnymi kwiatuszkami.Przepiękna!: )
Co prawda jedna dziewczyna byla ubrana w czerwoną, obcisłą, tandetną, dyskotekową sukienke, do tego mocne czarne oczy, czerwona opaska w brokatowe gwiazdki i czerwone buty co wygladalo okropnie.Ale tak dziewczyna to akurat taka szkolna barbie :lol2: szok

Praline Pan na fotce to mój TŻ

anies ah http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1170012047
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762
miodzio**

Wymianka
Stary 2007-01-28, 19:51   #927
super_karo

Cytat:
Coś ode mnie:
Anies chyba nie musze juz mowic- Ty to masz styl swietne zestawy kazdy mi sie podoba

powiedz mi skad zakiety i skad te swietne kozaki na obcasie ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-28, 19:52   #928
anies5
Zakorzenienie

Eire, dziękuję pięknie. Mnie też bardziej podoba się z kozakami. Powiem szczerze, że nie widzą mi się te czerwone balerinki. Toporne są i nieciekawie wyglądają z rurkami.
Również nie przepadam za kozakami na obcasie, w ogóle za obcasami, ale te mają w środku futerko, więc są ciepłe. Niezbyt często w nich chodzę .
Spódnica też mi się podoba, ale ten kolor...nie umiem się przekonać, żeby wyjść w niej na ulicę.
Pokaż koniecznie tą sukienkę, strasznie jestem ciekawa, bo bardzo poodbają mi się plisy .
Musztardowy long jest z Bershki, kosztował 19 zł, przecena .

Stellios, jest wielgachna, ale u mnie mniejsza nie wchodzi w grę. Nic bym do niej nie zmieściła. Też nie noszę jej często, bo jest mało wygodna. Stanowi fajny dodatek, ale mało praktyczny. Jakbym poszła z nią na zakupy, to boję się, że mogłaby zostać na jakiejś półce
Cieszę sie, że podobaja się zestawy .

Atoska, kolor faktycznie miodzio . Dziękuję.

Karo, też merci. Żakiet brązowy kupiony w Vero Modzie, jest z Only, cena 69,99 zł. Czarny jest z H&M, kosztował 99 zł, przecena ze 199 zł.
Kozaki nie mam pojęcia skąd, bo mam je z wymiany.
Stary 2007-01-28, 20:07   #929
CzarnyElf
Zakorzenienie

Anies-wieki Cie nie bylonajbardziej do gustu przypadly mi te zestawy:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1170011698
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1170011984
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1170012047
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 20:14   #930
Pyra1990
Zakorzenienie

ANies skad ta torba? Chyba wczesniej ja juz gdzies widzialam u ciebie i mozliwe, ze o nia pytałam i cena

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości