![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Dziewczyny wbijam sie w piżamke i chop do łózeczka. Facet nafaszerownay lekami ile sie dało i mam dość niech radzi sobie sam. Przy okazji obejrzę odcinek drugiej serii "Skazanego na śmierć" o ile nie zasnę.
Miłego spotkania i wklejce jakies fajne fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Camila, dziękuję pięknie za cienie, dzisiaj odebrałam i są śliczne
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, miłego wieczoru życzę ![]()
#903 |
Przyczajenie
|
A ja taka nowiutka
![]() Pewnie wszystkie na spotkaniu jestescie, co? Dlatego tu tak pusto, jak trafie do tej Atmosfery to chetnie bym poznała jakies bratnie dusze z Poznania. |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Atmosfera jest na Mokrej, lokal ma trzy piętra, a my zazwyczaj siedzimy właśnie na trzecim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wieczorku Ci zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
No i już po spotkanku. Choć była nas tylko czwórka, było bardzo sympatycznie. Mam nadzieję, że nowa wizażanka - Pyreczka - nie przeraziła się moją i Ewki gadatliwością
![]() Buziaki ![]() P.S. Ptaszynka- nie dotarłaś, czy nas nie znalazłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
[quote=babessa;3934161]No i już po spotkanku. Choć była nas tylko czwórka, było bardzo sympatycznie. Mam nadzieję, że nowa wizażanka - Pyreczka - nie przeraziła się moją i Ewki gadatliwością
![]() Buziaki ![]() Babessa, nie przeraziłam się gatatliwością Twoją i Evki ![]() ![]() ![]() Było bardzo sympatycznie i cieszę sie ,że Was poznałam , mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy ![]() A teraz migam pod prysznic , "bo zapach moich włosów mnie powalanie miłym tytoniowym "aromatem" miłych snów |
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
|
Cytat:
Witaj Ptaszynko ![]() Gdzie podziałaś się na Starówce ?? Czy też nie trafiłaś do Atmosfery ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Evcia- pamiętaj o pokazaniu fotek tej sukienki, o której wczoraj mówiłaś.
I jeszcze fotce VB w nowej fryzurce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za sympatycznie spędzony
wieczór ![]() Camilla podziwiam Cię że jestes taka cierpliwa do swojego TŻ-ta ![]() ![]() Ptaszynko80 szkoda że nie dotarłaś ![]() Kasiag-01 ,a ty gdzie sie podziałaś że też Cię nie było ![]() Pyreczko miło było Cię poznać ![]() ![]() Roxi ja już chyba prędzej uwierzę że mi kaktus na dłoni wyrośnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
ciesze sie, ze odbylo sie spotkanko i ze sie dobrze bawilyscie
![]() Mam nadzieje, ze Ewa odczytala mojego smska skierowanego do Was ![]() Igus a czy pstrykalas fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, fajnie że spotkanie było udane. Co jadłyście
![]() Dawac fotki jeśli robiłyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam taką nadzieję ![]() Cytat:
A sukienka w załączniku. Będzie mi takie cuś pasować? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Ewcia a na jaka okazje ta kiecka?
ale pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
|
![]()
[quote=IIGGAA;3934961]
Pyreczko miło było Cię poznać ![]() ![]() Mi również było miło poznać Was ![]() coś mi sie zdaje, że rozmawiałyśmy o dwóch różnych fryzjerkach ( choć one mają we krwii metamorfozę swoich fryzur) moja w obecnej chwili ma krótką postrzępioną fryzurkę i jest szatynką ![]() Evka Bardzo się starałam, żeby nie zagadać Justyny w tramwaju na śmierc W końcu ktoś jeździ w moją stronę nie zagadałaś mnie ![]() w moją strone zreguły też nikt nie jeździł , nie wiem ten Górczyn jakiś taki hehe a teraz z pracy jeżdzi moja koleżanka, z uczelni aż dwie ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj wróciłam wskoczyłam pod prysznic, na chwilkę forum i do łóżeczka. Dzisiaj rano pobutka o 6:30 , starsza latorośl na wycieczkę po Wielkopolsce wyjechała. Odprawiłam go na tą wyprawę i w skok do łózka i efekt taki że obudziłam się przed 11. pogoda beznadziejna i z mojego opalana nici , moge prysznic na ogrodzie sobie zrobić ![]() Evka mam nadzieję, że pogoda poprawi się na mecz, inaczej nie widże cie na tych trybunach , ewentulanie pod częścią zadaszoną. Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-17 o 10:14 Powód: uzupełnienie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Wtajemniczenie
|
Na wesele brata, no i jeszcze jakąś na poprawiny muszę mieć. Albo taka na poprawiny a inna na wesele, sama nie wiem
![]() Pogoda fatalna, w nocy mnie ulewa obudziła. ![]() ![]() Ale dziwnie, moj post napisany przed Pyreczką wskoczył po :| Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-03-17 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
|
Cytat:
właśnie tak patrzę, żę posty dziwnie układają się , a już wogule nie rozumiem dlaczego jak kogos cytuję to wychodzi raz dobrze a raz tak dziwnie. hmmm..... Odważna dziewczyna !!! jato dzisiaj nie wystawie się po za dom ![]() cały czas zapowiadają deszcze, i znów ciepło zrobi się jak pójdę do pracy ![]() jaka natura potrafi być brutalna hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
u mnie na Piatkowie nie pada, a nawet nie jest pochmurno
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak poloze mojego 4-latka spac po obiadku to tez mykam do wyrka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
|
![]() Cytat:
Ewka słoneczko wychodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
No niestety pogoda okropna
![]() ![]() Pyreczko chyba rzeczywiście mówiłysmy o dwóch różnych fryzjerkach o tym samym imieniu ![]() Evcia oj zmokniesz nam dziewczyno ![]() Co do sukienki to nie podoba mi się bo strasznie skraca, a szerokie rękawy sprawiają że cała góra staje się masywna. Nie widze Cię w tej sukience raczej do Ciebie pasowałaby delikatna sukienka na ramiączkach do tego ładny sweterek zapinany z przodu, butki na obcasach torebka w ręce i gotowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
no to ja sie tez wypowiem. sukienka tez mi sie nie pdooba
![]() No i co IIGGAA - usunelas swoja wypowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, tylko ja nieco skróciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
A mi ta sukienka bardzo się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
Iguś nie wyrośnie
![]() źle się czuję fizycznie, jestem przemęczona i fizycznie i psychicznie dziś spałam do 14 ![]() ![]() dziewyczyny ostatnio zmeiniałm drastycznie tryb życia, w piątku generalnie wybywam z chaty, bo mam niefajną atmosferę w chacie nic nie pisałam bo nie wiedziałam jak mi sie to poukłada, już pod konec zeszłego roku miałam kryzys w związku ![]() mieliśmy poważną rozmowe własnie 14go lutego podczas kolacji ![]() daliśmy sobie trochę czasu na zobaczenie jak to bedzie a ja z dnia na dzień jestem pewniejsza, ze to nie facet z ktgórym chcę spędzić resztę życia, a on zachowuje się jakby nic się nie stało, jeszcze ma do mnie pretensje,że stałam się niemił,a nie przytulam się itp ale ja tak nie potrafię najgorsze jest to, że on teraz ma nieciekawą sytuację w pracy, ja nie chcę mu jeszcze dokładac, ale czuję ze dużej nie wytrzymam ![]() chcę być sama sobie sterem, nie interesuje mnie tkwienie dłużej w tej chorej sytaucji i muszę wreszcie z nim pogadać, nie wiem może napiszę list najpierwdo niego, bo jak go znam to jakakolwiek próba rozmwoy o tym wywoła aferę i nie da mi skońćzyć ........ a chće z siebie wyrzucic wszystko co czuję i myślę więc jak widzicie nie jest mi łatwo, ale wiem czego chcę będzie problem techniczny - kupiliśmy na spółkę mieszkanie ![]() na szczęście mam grupę zanjomych, z którymi mogę się spotkać, pogadać, dobrze bawić, liczyć na nich mam również wsparcie w rodzicach, rozmawiałam już z nimi na ten temat i aż mi kamień spadłz serca po tej rozmwoie inaczej chyba by mi psycha siadła pozdrowionka
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zadomowienie
|
Evuś również mi się ta kiecka nie podoba- dodaje min. 2 rozmiary, już ktoś pisał, że Tobie chyba lepiej pasowałoby coś delikatnego, ezoterycznego
![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba ale musiałabym Cię Ewa zobaczyć w niej na żywo
![]() Roxanko, bardzo mi przykro ![]() Jeśli podjęłaś już na 100% tą trudną decyzję to trzymam mocno kciuki abyś pomyślnie przetrwała ten okres. Nie wiem co jest przyczyną waszego rozpadu ale trochę mogę się wczuć w Twoją sytuację, gdyż kiedyś również po kilku latach bycia razem rozstałam się z moim obecnym mężem. Jednak to już inna historia... ![]() A co z Waszym wspólnym mieszkaniem? To dość spory kłopot ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
Roxana najwazniejsze, ze nie wahasz sie i wiesz czego chcesz. zatem zycze duzo wytrwalosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
|
Ewka sukienka ok, taka inna niż wszystkie
![]() ![]() Roxi życze Ci powodzenia i ważne że wiesz co chesz Ważne aby twardo stać na zimi i wiedzieć co się chce pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.