|
Notka |
|
Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#901 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 606
|
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w這s闚
a ja ponawiam moje pytanie.. niech kto si udzieli
jak uzyska taki kolor - za陰cznik. jest jaka farba czy trzeba miesza? jak tak to co i jak ?? truskawkowy blond Revlon'a da co takiego na jasnych blond w這sach ?
#902 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 318
|
moim zdaniem ten revelon da w這sy bardziej wpadaj帷e w normalny rudy a nie w jasny, taki jak na zdj璚iu
![]() ![]() i te ponawiam swoje pytanie - czy kto wie jakie farby mo積a a jakich nie powinno si miesza? ![]() ![]() a co do truskawkowego blondu - eh, id po jogurcik... ![]() ![]()
![]() |
#903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
farbowlam revlonem strawberry blond przez okolo rok , poki go zabraklo w sklepach Kolorek jest bardzo podobny , nie jest wcale za rudy , powiedzialabym ze jest taki bardzo podobny jak na zdjeciu , moze bardziej sie blyszczy na miedziano ale bez przesady , sprobuj go warto . Farba jest swietna ,nie niszczy wlosow , kolor trwaly ,polecam
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
A wiecie mo瞠 jak pomiesza farby L'oreal Richesse, 瞠by wyszed jasny rudy? Bo niestety nie ma takiego odcienia w palecie, a ja farbuj tylko bezamoniakowymi farbami
![]() Ten pierwszy miedziany jest na poziomie 6 a ja zawsze mam farby z poziomu 8/9 wi璚 nie b璠 ryzykowa ^^ Jak dodam jaki ciep造 blond to b璠zie dzia豉這 i zrobi si ja郾iejszy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 606
|
dzi瘯i
![]() ![]() baby_luv_gold masz mo瞠 zdj璚ia w這s闚 jak farbowa豉 tym truskawkowym? ![]()
#906 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
![]()
Cze嗆, Czy kt鏎a z Was mo瞠 poleci mi jak捷 farb w odcieniu rudo軼i? mied, pomara鎍z... byle nie czerwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ruda farba!!!!!!!!!!
loreal mango
![]()
#909 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 938
|
Tak trudno przejrze forum?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193383
#910 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Polecam L'oeral Feria Preference odcie Mango ! Farbowa豉m t farb w這sy ciemno br您owe i chwyci豉
![]() ![]()
#911 |
Zakorzenienie
|
to to ca造 w徠ek wlasciwie jest o Mango lub Jesiennym Lisciu :P
wystarczy przejrze....
#912 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 398
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 125
|
powiedzcie mi , lepiej klasc loreala na tluste wlosy czy np rano myte ?
ma to jakikolwiek wplyw na dlugosc trzymania sie farby? |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 150
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 125
|
czy ktos moze mi odp na pytanie zadane wyzej ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze na nieumyte wlosy , przed farbowaniem nie myje sie wlosow , poniewaz traca one naturalny ochronny film jest jeszcze kilka powodow dla ktorych nei naklada sie farby na umyte wlsy ale jest juz pozno i ide lulu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do d逝gosci..hmm ja tam 瘸dnej r騜nicy nie widze.... czasem zdarza mi sie na umyte k豉sc i taki sam efekt raczej jest, jak na nieumyte. zreszta, wydaje mi sie, ze w instrukcji chyba jest napisane, ze powinno sie klasc na nieumyte wlosy, hm?? wiec jesli tak napisali, to czas trzymania farby na w這sach, kt鏎y podaj odnosi si wlasnie do w這s闚 nieumytych :P
![]() |
#918 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
bardzo dzi瘯uj
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Bardzo dzi瘯uje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
cze嗆 dziewczyny. wiem,瞠 nie koniecznie m鎩 post b璠zie stricte dotyczy tematu,ale spr鏏uj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 398
|
Lepiej na堯 dzisiaj. Mieszanki (zgodnie z instrukcj) nie powinno si zostawia rozrobionej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie na堯 dzisiaj
![]() a ja dodam od siebie, 瞠 chyba przerzucam si zupe軟ie na szamponetki - nie ma odrost闚, kolor jest 篡wy i same w sobie s tanie ![]() ![]()
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 356
|
Cytat:
wlosow nie myje sie przy rozjasnianiu . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 927
|
Witam wszystkie piekne Rudzielce
![]() Pozwolicie, 瞠 podepne sie pod t lisi imprezk i doksztalc si przy Was nieco? No wi璚 tak: aktualnie jestem prawie ruda... tzn. jestem ruda, ale niestety m鎩 rudy zanim sie wyp逝cze jak nale篡 to wpada w czerwie, ku mojej rozpaczy. Zdj璚ie pod spodem-zaraz po na這瞠niu farby, po 3 myciach jest jasny bardzo. Marzy mi si ja郾iutki, 篡wy, rudy pomara鎍z. Upatrzy豉m juz sobie farb MAJIREL 7.4 - cudny kolor (Mango u mnie wyszed te czerwony=niedopuszczalne; ). Czy macie inny pomys na piekny rudy (jasny) bez czerwonych odcieni? No i jeszcze jedno pytanie. Czy fabry rude tez przy ka盥ym myciu koloruj Wam wod?? Do tej pory jecha豉m na farbach bez amoniakowych (szampony) i one obrzydliwie barwi mi wode przy KA浴YM myciu, nawet po 1 mc. Nie moge sobie na to pozwoli na urlopie w tropikach. Wejde do wody w basenie i wszystko wok馧 mnie zrobi sie rude?? Masakra. Wizja gorsza ni miesi帷zka w trakcie urlopu ![]() Jak sobie z tym radzicie?
#924 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
mi na rozja郾ionych w這sach wyszed br您owo-rudy ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
Mystica to ty u篡wasz Mariona ? tak? U篡wa豉 samej miedzi? pami皻am 瞠 ostatnio zmiesza豉 mied z tycjanem. Ja chyba jutro u篡j szamponetki mied |
||
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
farby fryzjerskie kladzie sie na umyte wlosy ,myje sie glowe szamponem przygotowujacym wlosy do koloryzacji , zmywa sie szamponem utrwalajacym itd. Konsumenckie sa mocniejsze w dzialaniu wiec na nieumyte.
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I przy陰czam si do pytania agusiaki - jak to jest z wyj軼iem na basen po szamponetkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam swoje w這sy ciemny blond i szamponetka kolor rudy nie pokrywa ich. Dzi nak豉dam Mied Mariona ale w豉郾ie szamponetk. Za tydzie nak豉dam farb, dzi kolor na wypr鏏owanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Nawet fajnie wysz豉 mi ta Mied do ko鎍a nie z豉pa豉 mi odrost闚, ale s mniej widoczne.
Du膨 zaleta jest to, 瞠 szamponetka Marion si bardzo pieni豉, u篡豉m 1 opakowanie ![]() Minus- troch wysuszy豉 moje w這sy, ale skusz si i wypr鏏uj farb. Zdj璚ie 1 przy oknie Zdj璚ie 2 w pokoju |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 48
|
mam podobne zdanie, te sobie od鈍ie瘸lam kolor Deli, we wtorek si skusilam na Marion Mied i kolor mnie tak zachwycil, 瞠 leb po raz pierwszy umylam dopiero wczoraj- byle sie tylko szybk nie spral!
![]() Jest naprawd pi瘯ny, intensywny i soczysty, a co wa積e - wlosy wygl康aj naturalnie. Po pierwszym myciu - OK. W trakcie farbowania trzymalam 40 minut, na opakowaniu bylo napisane, 瞠 dla wydlu瞠nia efektu tak warto wi璚 licz na to, 瞠 tak szybko mi ta mied nie zniknie. W ka盥ym razie - je郵i farba jest taka jak szampon, nigdy w 篡ciu ju jej nie zmieni ![]() Edytowane przez katminka Czas edycji: 2010-06-05 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 13 006
|
A czy ktoras z Was malowala Alfaparfem lub Majirelem? Rudosci maja wiele a ja w piatek farbuje i ciagle mysle o kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.