Rossman.. cz. II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-26, 09:49   #901
Nektarynka
Zadomowienie

Dot.: Rossman.. cz. II

agiii kuferek za 150 zł był ładny, aczkolwiek jak dla mnie też za drogi i w efekcie nie kupiłam żadnego. Widziałam prawie identyczny na allegro za 50-60 zł (tylko nie wiem jaka wlk ale wydaje mi się, że mniej więcej taka sama co w Naturze. Nie pamiętam już ). Nadal szukam jakiegoś "sejfu" na moje rzeczy. Nie interesują mnie małe pudełka do którego wejdzie jedynie antyprespirant i podkład Pzdr

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 10:58   #902
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
agiii kuferek za 150 zł był ładny, aczkolwiek jak dla mnie też za drogi i w efekcie nie kupiłam żadnego. Widziałam prawie identyczny na allegro za 50-60 zł (tylko nie wiem jaka wlk ale wydaje mi się, że mniej więcej taka sama co w Naturze. Nie pamiętam już ). Nadal szukam jakiegoś "sejfu" na moje rzeczy. Nie interesują mnie małe pudełka do którego wejdzie jedynie antyprespirant i podkład Pzdr
Ja mam taki kuferek: kupiony w lumpeksie za 5 zł

Ptaszysko: wypróbowałam krem na dzień - nie jest tłusty - jest gęsty ale nie tłusty jak np. kremy Ziaji. Szybko się wchłoną, buzia nie świeciła się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kufer1.JPG (44,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kufer2.JPG (54,0 KB, 98 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 11:50   #903
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ptaszysko: wypróbowałam krem na dzień - nie jest tłusty - jest gęsty ale nie tłusty jak np. kremy Ziaji. Szybko się wchłoną, buzia nie świeciła się
Dzieki

Poczekam jeszcze az dluzej pouzywasz
No i mi w tym czasie cos sie zuzyje

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 12:20   #904
agiii
Zadomowienie

no wlasnie tego kuferka zazdroszcze hosence oddaj mi go!
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 12:41   #905
paulinka3110
Wtajemniczenie

Wpadłam dzisiaj do Rossmana i namówiłam brata na te gąbeczki do podkładu za 3,99, wzięłam te zapakowane po 6 sztuk, bo w etui nie widziałam...

Mam już serdecznie dosyć umazanych palców...

I jeszcze zapomniałabym...Wąchałam ten nowy zapach Pumy "I'm going" czy jakoś tak Bardzo mi się spodobał...taki deliktny ale mocny i intrygujący

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://

Edytowane przez paulinka3110
Czas edycji: 2007-10-26 o 13:09
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 14:54   #906
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja obejrzałam podkłam Max Factora, ten nowy, w promocji.
Jejku on jest boski, i kolor dla siebie znalazłam
I rzeczywiście topi się pod palcami jak mało, dosłownie rozpuszcza się
Uwielbiam MF i napewno kupię ten podkład.
Stary 2007-10-26, 15:46   #907
party_girl7
Zakorzenienie

Hej, pił ktoś te herbatkę king's crown karmel z bitą śmietaną?? a co lepsze,to czy wiśnia-banan? bo nie wiem którą kupić następnym razem
Stary 2007-10-26, 16:12   #908
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
no wlasnie tego kuferka zazdroszcze hosence oddaj mi go!
Taaa jasne... a gdzie ja bede moje zapasy kosmetyczne trzymać Jest tak zapchany że nie moge go podnieść

Instagram

Stary 2007-10-26, 19:44   #909
joasia65
Raczkowanie

[quote=Hosenka*;5618662]Ja mam taki kuferek: kupiony w lumpeksie za 5 zł

Sl
iczny kuferek, a ja znalazłam taki fajny duzy srebrny o dziwo w sklepie komputerowym, wewnątrz jest cały wyscielony takim ciemno granatowym zamszem. Musze pomyśleć czy przypadkiem go nie wziąć

A ja dziś nie poszłam se na wykłady i wybrałam sie do Rossmana Kupiłam se farbe i pianke do wlosów, chciałam se kupic te gabeczki do podkladu te pakowane po 6 szt ale wszystkie byly wykupione, pedzelkow tez nie bylo. Chcialam sobie kupic cos z seri
AA Oceanic Face OLIGOvital tu patrze nie ma nic z tej seri zostal tylko peeling do twarzy, a za to w jej miejsce dali jakaś serię AA Oceanic Face VITALlift
Stary 2007-10-26, 19:50   #910
sylweczka
Wtajemniczenie

GG do sylweczka

Ja dzis tez buszowałam w rossmanie ale na zakupy ide jutroWachałam te nowe pumy oj kurcze taki słodziutki zapaszekMusze go miec.....

sylweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 21:52   #911
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam podkłam Max Factora, ten nowy, w promocji.
Jejku on jest boski, i kolor dla siebie znalazłam
I rzeczywiście topi się pod palcami jak mało, dosłownie rozpuszcza się
Uwielbiam MF i napewno kupię ten podkład.
A powiedz jeszcze prosze, czy sa rowniez dostepne bardzo jasne odcienie tego podkladu ? Chodzi mi o kolor taki jak 100 Lasting Performance.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 22:04   #912
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
A powiedz jeszcze prosze, czy sa rowniez dostepne bardzo jasne odcienie tego podkladu ? Chodzi mi o kolor taki jak 100 Lasting Performance.
Jako posiadaczka raczej ciemniejszej karnacji, oglądałam te ciemniejsze kolory, ale szczerze mówiąc jeżeli jesteś bardzo bladolica to chyba ciężko będzie coś dopasować.
Na moje oko to odcienie raczej ciemne są.
Nawet ten natural jak dla mnie był ciemnawy. Oczywiście nie należy sugerować się kolorem po otwarciu pudełka, po rozsmarowaniu na łapce kolor ładnie rozlał sie i stopił ze skórą.
Wydaje mi się też że większość to była odcienie w tonacji żółtej, beżowej.
No i chyba tylko 4 czy 5 odcieni, w każdym razie, mało
Stary 2007-10-26, 22:16   #913
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Jako posiadaczka raczej ciemniejszej karnacji, oglądałam te ciemniejsze kolory, ale szczerze mówiąc jeżeli jesteś bardzo bladolica to chyba ciężko będzie coś dopasować.
Na moje oko to odcienie raczej ciemne są.
Nawet ten natural jak dla mnie był ciemnawy. Oczywiście nie należy sugerować się kolorem po otwarciu pudełka, po rozsmarowaniu na łapce kolor ładnie rozlał sie i stopił ze skórą.
Wydaje mi się też że większość to była odcienie w tonacji żółtej, beżowej.
No i chyba tylko 4 czy 5 odcieni, w każdym razie, mało
buuuu....to szkoda W sumie byl czas przywyknac, ze dla bladolicych w Polsce trudno dobrac dobry odcien pudru A tak mi sie spodobal...Dzieki za informacje
Stary 2007-10-26, 22:36   #914
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

sine.ira ale pomacaj jeszcze
Bo być może ja nie zauważyłam, bo nigdy za takimi super jasnymi odcieniami się nie rozglądam
A może jakaś wizażanka sprawdziła i napisze
Stary 2007-10-26, 22:52   #915
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Myślę, ze nic nie wybierzesz ja używam aktualnie LP 101 ale już sie ciut za ciemny robi, też jestem blada i dla takich karnacji niestety nie przewidzieli tego podkładu odcienie są 4 i wszystkie dość ciemne, dla bladolicych odpadają; chyba że mają jakieś wybitne właściwości dopasowania sie do koloru skóry ale za bardzo w to nie wierzę; oglądałam je ale nawet nie macałam bo i tak widzę, ze za ciemne
Stary 2007-10-26, 22:59   #916
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
Myślę, ze nic nie wybierzesz ja używam aktualnie LP 101 ale już sie ciut za ciemny robi, też jestem blada i dla takich karnacji niestety nie przewidzieli tego podkładu odcienie są 4 i wszystkie dość ciemne, dla bladolicych odpadają; chyba że mają jakieś wybitne właściwości dopasowania sie do koloru skóry ale za bardzo w to nie wierzę; oglądałam je ale nawet nie macałam bo i tak widzę, ze za ciemne
echhh...trudno. Najwyzej nie damy im zarobic
Stary 2007-10-26, 23:10   #917
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
echhh...trudno. Najwyzej nie damy im zarobic
pewnie, nie ma tego złego... chociaż trochę szkoda, ze o nas nie pomyśleli
Stary 2007-10-26, 23:13   #918
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
pewnie, nie ma tego złego... chociaż trochę szkoda, ze o nas nie pomyśleli
A na domiar zlego wycofuja najjasniejszy odcien Lasting Performace, czyli 100. Nigdzie w drogeriach nie widze ich juz chyba od roku albo dluzej. Kupuje go teraz przez internet. To co ? Idziemy na solarium !
Stary 2007-10-26, 23:57   #919
żurawinka
Zakorzenienie

MagJa ta herbatka to sypaniec z TeaClubu w takiej brązowej torebusi, bardzo smaczna i pięknie pachnie truskawkami polecam jak i inne herbatki z tego clubu, kosztują teraz 4.99. Ktoś pytał o herbatkę King C. karmelową - b. dobra, ale czuć że to rooibos. Wiśni - banan nie próbowałam bo nie przepadam za wiśnią.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 09:03   #920
stellla
Rozeznanie

W Superpharmie jest Superstay Silky za 26,99 zl!
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 12:06   #921
Nektarynka
Zadomowienie

Hosenka* wow On jest chyba baprawdę pakowny. Rozumiem, że kluczyk masz? Bo w lumpkach zazwyczaj sprzedają takie rzeczy, do których zawsze drobnej części brakuje Z pewnością wejdzie do niego na stojąco balsam 400 ml W moim stosunkowo niewielkim mieście nie ma takich rzeczy :/ Ostatnio gdziekolwiek jestem to rozglądam się właśnie za czymś takim, ale z marnym skutkiem. A na pewno nie dam 70-150 zł na kuferek w dowolnym sklepie. Chyba, że znajdę jakiś za 70 zł naprawdę duży ... (wątpię) Wtedy może skusiłabym się (z ręką na sercu oczywiście, bo szkoda kasy....)

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 17:30   #922
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie, nie mam kluczyka - nawet go nie potrzebuje. Niby pakowny ale zależy ile ktoś ma kosmetyków Zebym mogła pomieścić wszystko musiałabym kupić jeszcze 3-4 takie kufry

Instagram

Stary 2007-10-27, 20:08   #923
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

ciekawe czy dlugo będziemy czekaly na kolejną gazetkę
Ależ jestem ciekawa co będzie w promocji
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 20:16   #924
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

oo widze ze są w promo maseczki efektima! http://www.rossmann.isens.biz/promo23/promo_07-pl.jpg chyba się obkupię w tą cynamonową, dzisisj otworzyłam lupioną dawno temu zaszetke i jest.. cudna po prostu!!!

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
Nektarynka widzisz... dla mnie to za duzo jak na kuferek... szukam tanszych hosenka kupila boski w ciuchlandzie za.... 5zł(chyba?) !!! zabiore jej kiedys
O rany rzeczywiście Hosenka, gratuluję, trafić na coś takiego!

Joasia 65- to pewnie był kuferek na płyty CD
Sama miałam w wakacje fazę na kuferek, polowąłam po sklepach ale strasznie drogie :/. Na all tez nie zawsze były... Więc zrobiłam sobie subskrypcję na allegro- kuferek, kufer, kuferki, kufry, do 20 zł, województwo mazowieckie aż przyszedł pewnego pięknego dnia mail- kuferek w Wawie za 15 zł, więc umówiłam się z babką na odbiór osobisty. Jak dla mnie jest idealny, bo ma w środku wiele przegródek, a ja mam dużo małych kosmetyków właśnie
W podobny sposób wyszukuję innych okazji na All, kiedy mam zachciankę ale nie super- pilną. Np. Effaclar za 17 zł albo Dermacol za 5 (oba nieprzeterminowane, wszystko w porządeczku, po prostu komuś nie odpowiada/nudzi się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 068.jpg (45,7 KB, 39 załadowań)
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 20:30   #925
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
MagJa ta herbatka to sypaniec z TeaClubu w takiej brązowej torebusi, bardzo smaczna i pięknie pachnie truskawkami polecam jak i inne herbatki z tego clubu, kosztują teraz 4.99. Ktoś pytał o herbatkę King C. karmelową - b. dobra, ale czuć że to rooibos. Wiśni - banan nie próbowałam bo nie przepadam za wiśnią.
Dzięki W takim razie muszę jej poszukać, tylko najpierw trzeba się wybrać do Rossmanna, w którym są te herbatki. Wezmę pewnie tą truskawkowo-żurawinową na próbę i sprawdzoną już pu-erh ananas-karmel czy jakoś tak. Trzeba korzystać póki taniej

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Joasia 65- to pewnie był kuferek na płyty CD
Sama miałam w wakacje fazę na kuferek, polowąłam po sklepach ale strasznie drogie :/. Na all tez nie zawsze były... Więc zrobiłam sobie subskrypcję na allegro- kuferek, kufer, kuferki, kufry, do 20 zł, województwo mazowieckie aż przyszedł pewnego pięknego dnia mail- kuferek w Wawie za 15 zł, więc umówiłam się z babką na odbiór osobisty. Jak dla mnie jest idealny, bo ma w środku wiele przegródek, a ja mam dużo małych kosmetyków właśnie
W podobny sposób wyszukuję innych okazji na All, kiedy mam zachciankę ale nie super- pilną. Np. Effaclar za 17 zł albo Dermacol za 5 (oba nieprzeterminowane, wszystko w porządeczku, po prostu komuś nie odpowiada/nudzi się
Fajny kuferek i sprytna myśl z tą subskrypcją Musze i ja tak robić, a nuż coś się trafi w okazyjnej cenie.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 11:02   #926
dianapa
Raczkowanie

też sie nie moge doczekac nowej gazetki nie ma moze ktos jakis namiarów na to co bedzie w nastepnych gazetkach ?

dziewczyny serio sie wam podoba ta nowa puma? mi ten zapach przypomina kartki do pamietników. Dawniej były dokładnie na taki sam zapach perfumowane. Jak dla mnie to fajny zapach na odswiezacz do powietrza, papeterie perfumowana czy cos w tym stylu - ale nie na zapach, który mam na siebie wylewac.. Bardzo lubie wiekszosc zapachów pumy, ale ten jest po prostu do kitu
dianapa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 11:12   #927
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

to co jest ta opuncja ziaji wreszcie w rosmmanie?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 11:31   #928
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5633125]to co jest ta opuncja ziaji wreszcie w rosmmanie?[/QUOTE]
nie ma (przynajmniej u mnie) W rossmannie bardzo kipeski wybór ziaji - nawet maseł do ciała nie mają

Instagram

Stary 2007-10-28, 11:44   #929
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

u mnie mieli ale tylko waniliowe i to w sumie rzadko. denerwuje mnie to bo tam nawet nie ma zelow pod oczy. jestem zaskoczona bo czasem mi oczy lzawia i szczypia od zelu szalowiowego
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 12:51   #930
joasia65
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Joasia 65- to pewnie był kuferek na płyty CD Sama miałam w wakacje fazę na kuferek, polowąłam po sklepach ale strasznie drogie :/. Na all tez nie zawsze były... Więc zrobiłam sobie subskrypcję na allegro- kuferek, kufer, kuferki, kufry, do 20 zł, województwo mazowieckie aż przyszedł pewnego pięknego dnia mail- kuferek w Wawie za 15 zł, więc umówiłam się z babką na odbiór osobisty. Jak dla mnie jest idealny, bo ma w środku wiele przegródek, a ja mam dużo małych kosmetyków właśnie
Faktycznie dobry pomysł, już tez sobie robie coś takiego i obrazu kilka innych rzeczy se zasubskrybuje Dziękować bardzo za pomysł
Wczoraj po zajęciach poszłam do Rossmana na dworcu i znalazłam wszystko to czego nie było w tym na mieście (gąbeczki, farbę, piankę i przede wszystkim pędzelki). A niestety mojej serii AA Oceanic ani widu ani słychu

Edytowane przez joasia65
Czas edycji: 2007-10-28 o 13:59 Powód: dopisek
joasia65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości