|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
agiii kuferek za 150 zł był ładny, aczkolwiek jak dla mnie też za drogi i w efekcie nie kupiłam żadnego. Widziałam prawie identyczny na allegro za 50-60 zł (tylko nie wiem jaka wlk ale wydaje mi się, że mniej więcej taka sama co w Naturze. Nie pamiętam już
). Nadal szukam jakiegoś "sejfu" na moje rzeczy. Nie interesują mnie małe pudełka do którego wejdzie jedynie antyprespirant i podkład Pzdr
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ptaszysko: wypróbowałam krem na dzień - nie jest tłusty - jest gęsty ale nie tłusty jak np. kremy Ziaji. Szybko się wchłoną, buzia nie świeciła się
|
|
#903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poczekam jeszcze az dluzej pouzywasz ![]() No i mi w tym czasie cos sie zuzyje
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie tego kuferka zazdroszcze hosence
![]() ![]() oddaj mi go! ![]() ![]()
|
|
|
|
#905 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam dzisiaj do Rossmana i namówiłam brata na te gąbeczki do podkładu za 3,99
Mam już serdecznie dosyć umazanych palców... ![]() I jeszcze zapomniałabym...Wąchałam ten nowy zapach Pumy "I'm going" czy jakoś tak Bardzo mi się spodobał...taki deliktny ale mocny i intrygujący
Moja książkowa wymiana. Zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http:// Edytowane przez paulinka3110 Czas edycji: 2007-10-26 o 13:09 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obejrzałam podkłam Max Factora, ten nowy, w promocji.
Jejku on jest boski, i kolor dla siebie znalazłam I rzeczywiście topi się pod palcami jak mało, dosłownie rozpuszcza się ![]() Uwielbiam MF i napewno kupię ten podkład.
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pił ktoś te herbatkę king's crown karmel z bitą śmietaną??
a co lepsze,to czy wiśnia-banan? bo nie wiem którą kupić następnym razem
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa jasne... a gdzie ja bede moje zapasy kosmetyczne trzymać
|
#909 | ||
|
Raczkowanie
|
[quote=Hosenka*;5618662]Ja mam taki kuferek: kupiony w lumpeksie za 5 zł
![]() Sliczny kuferek , a ja znalazłam taki fajny duzy srebrny o dziwo w sklepie komputerowym , wewnątrz jest cały wyscielony takim ciemno granatowym zamszem. Musze pomyśleć czy przypadkiem go nie wziąć![]() A ja dziś nie poszłam se na wykłady i wybrałam sie do Rossmana Kupiłam se farbe i pianke do wlosów, chciałam se kupic te gabeczki do podkladu te pakowane po 6 szt ale wszystkie byly wykupione, pedzelkow tez nie bylo. Chcialam sobie kupic cos z seri AA Oceanic Face OLIGOvital tu patrze nie ma nic z tej seri ![]()
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis tez buszowałam w rossmanie ale na zakupy ide jutro
Wachałam te nowe pumy oj kurcze taki słodziutki zapaszek Musze go miec.....
|
#911 |
|
BAN stały
|
A powiedz jeszcze prosze, czy sa rowniez dostepne bardzo jasne odcienie tego podkladu ? Chodzi mi o kolor taki jak 100 Lasting Performance.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje oko to odcienie raczej ciemne są. Nawet ten natural jak dla mnie był ciemnawy. Oczywiście nie należy sugerować się kolorem po otwarciu pudełka, po rozsmarowaniu na łapce kolor ładnie rozlał sie i stopił ze skórą. Wydaje mi się też że większość to była odcienie w tonacji żółtej, beżowej. No i chyba tylko 4 czy 5 odcieni, w każdym razie, mało
|
|
#913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie byl czas przywyknac, ze dla bladolicych w Polsce trudno dobrac dobry odcien pudru A tak mi sie spodobal...Dzieki za informacje
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
sine.ira ale pomacaj jeszcze
![]() Bo być może ja nie zauważyłam, bo nigdy za takimi super jasnymi odcieniami się nie rozglądam ![]() A może jakaś wizażanka sprawdziła i napisze
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja używam aktualnie LP 101 ale już sie ciut za ciemny robi, też jestem blada i dla takich karnacji niestety nie przewidzieli tego podkładu odcienie są 4 i wszystkie dość ciemne, dla bladolicych odpadają; chyba że mają jakieś wybitne właściwości dopasowania sie do koloru skóry ale za bardzo w to nie wierzę; oglądałam je ale nawet nie macałam bo i tak widzę, ze za ciemne
|
|
#916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa ta herbatka to sypaniec z TeaClubu
w takiej brązowej torebusi, bardzo smaczna i pięknie pachnie truskawkami polecam jak i inne herbatki z tego clubu, kosztują teraz 4.99. Ktoś pytał o herbatkę King C. karmelową - b. dobra, ale czuć że to rooibos. Wiśni - banan nie próbowałam bo nie przepadam za wiśnią.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
W Superpharmie jest Superstay Silky za 26,99 zl!
|
|
|
|
#921 |
|
Zadomowienie
|
Hosenka* wow
On jest chyba baprawdę pakowny. Rozumiem, że kluczyk masz? Bo w lumpkach zazwyczaj sprzedają takie rzeczy, do których zawsze drobnej części brakuje Z pewnością wejdzie do niego na stojąco balsam 400 ml W moim stosunkowo niewielkim mieście nie ma takich rzeczy :/ Ostatnio gdziekolwiek jestem to rozglądam się właśnie za czymś takim, ale z marnym skutkiem. A na pewno nie dam 70-150 zł na kuferek w dowolnym sklepie. Chyba, że znajdę jakiś za 70 zł naprawdę duży ... (wątpię) Wtedy może skusiłabym się (z ręką na sercu oczywiście, bo szkoda kasy....)
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie mam kluczyka - nawet go nie potrzebuje. Niby pakowny ale zależy ile ktoś ma kosmetyków
|
#923 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ciekawe czy dlugo będziemy czekaly na kolejną gazetkę
![]() Ależ jestem ciekawa co będzie w promocji
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
oo widze ze są w promo maseczki efektima! http://www.rossmann.isens.biz/promo23/promo_07-pl.jpg chyba się obkupię w tą cynamonową, dzisisj otworzyłam lupioną dawno temu zaszetke i jest.. cudna po prostu!!!
Cytat:
Joasia 65- to pewnie był kuferek na płyty CD ![]() Sama miałam w wakacje fazę na kuferek, polowąłam po sklepach ale strasznie drogie :/. Na all tez nie zawsze były... Więc zrobiłam sobie subskrypcję na allegro- kuferek, kufer, kuferki, kufry, do 20 zł, województwo mazowieckie aż przyszedł pewnego pięknego dnia mail- kuferek w Wawie za 15 zł, więc umówiłam się z babką na odbiór osobisty. Jak dla mnie jest idealny, bo ma w środku wiele przegródek, a ja mam dużo małych kosmetyków właśnie ![]() W podobny sposób wyszukuję innych okazji na All, kiedy mam zachciankę ale nie super- pilną. Np. Effaclar za 17 zł albo Dermacol za 5 (oba nieprzeterminowane, wszystko w porządeczku, po prostu komuś nie odpowiada/nudzi się
|
|
#925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
też sie nie moge doczekac nowej gazetki
nie ma moze ktos jakis namiarów na to co bedzie w nastepnych gazetkach ? dziewczyny serio sie wam podoba ta nowa puma? mi ten zapach przypomina kartki do pamietników. Dawniej były dokładnie na taki sam zapach perfumowane. Jak dla mnie to fajny zapach na odswiezacz do powietrza, papeterie perfumowana czy cos w tym stylu - ale nie na zapach, który mam na siebie wylewac.. Bardzo lubie wiekszosc zapachów pumy, ale ten jest po prostu do kitu |
|
|
|
#927 |
|
Konto usunięte
|
to co jest ta opuncja ziaji wreszcie w rosmmanie?
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5633125]to co jest ta opuncja ziaji wreszcie w rosmmanie?[/QUOTE]
nie ma (przynajmniej u mnie) W rossmannie bardzo kipeski wybór ziaji - nawet maseł do ciała nie mają
|
#929 |
|
Konto usunięte
|
u mnie mieli ale tylko waniliowe i to w sumie rzadko. denerwuje mnie to bo tam nawet nie ma zelow pod oczy. jestem zaskoczona bo czasem mi oczy lzawia i szczypia od zelu szalowiowego
|
|
|
|
#930 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękować bardzo za pomysł ![]() Wczoraj po zajęciach poszłam do Rossmana na dworcu i znalazłam wszystko to czego nie było w tym na mieście (gąbeczki, farbę, piankę i przede wszystkim pędzelki). A niestety mojej serii AA Oceanic ani widu ani słychu
Edytowane przez joasia65 Czas edycji: 2007-10-28 o 13:59 Powód: dopisek |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

). Nadal szukam jakiegoś "sejfu" na moje rzeczy. Nie interesują mnie małe pudełka do którego wejdzie jedynie antyprespirant i podkład
Pzdr

a co lepsze,to czy wiśnia-banan? bo nie wiem którą kupić następnym razem

, a ja znalazłam taki fajny duzy srebrny o dziwo w sklepie komputerowym