|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
tez poznalamm takiego typka, roczne dziecko a on sie z innymi umawial. ponoc mial z zona umowe, ze moga sie spotykac z innymi,ale cos mi sie w to wierzyc nie chce
![]() w ogole szkoda gadac ![]() hisoka wspolczuje moje sie narazie zatrzymaly w rozwoju. oby na jak najdluzej!czy cale zycie czlowieka musi byc ciaglym cierpieniem??? zimno mi a ogrzewanie wlaczone |
|
|
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
sweet wyglądzasz rewelacyjnie, poprostu bosko
![]() Ja już jestm po godzince jazdy, przezyłam ![]() Odebrałam dziś kolczyki które zamówiłam sobie w ramach prezętu imieninowego od męża Są prześliczne i pięknie sie mienią
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno najlepszym środkiem przeciwbólowym od zębów jest KETONAL, ale to tylko na receptę.
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
kama i jak wrazenia?? oprocz tego, ze przezylas?
![]() ketonal?? a to nie ta masc na bol w stawach ![]() "nie Basia, ketonal" |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę o tej zdradzie to nie wiem co ja bym zrobiła na jej miejscu. Chyba nigdy nie byłam zdradzona, przynajmniej o tym nie wiem, ja za to zdradziłam ale szybko o tym powiedziałam by sprawa nie wyszła na jaw od drugiej osoby. To było wtedy co Wam ostatnio pisałam, że po 2 miesiącach znajomości z moim TŻ wróciłam do byłego. I będąc z byłym powiedziałam TŻ dlaczego z nim zerwałam i że go zdradziłam. Nie myślałam, że do mnie wróci ale po jakimś czasie wrócił. Czasem się zastanawiam czy mi w 100 % wybaczył tamto zajście choć myślę, że tak skoro jesteśmy 5 lat już razem i 5 lat po tamtej sprawie. Czasem mi mówi, że wraca myślami do tego ale jest OK.
Ale ja nie wiem co bym zrobiła, Boże nie wyobrażam sobie by mój facet z kimś sypiał a potem bezkarnie wracał do mnie. W dodatku w takim momencie gdy kobieta najbardziej potrzebuje mężczyzny przy swoim boku, przecież to tak piękna chwila dla obojga, nierozumiem tego faceta. Mam znajomego co zawsze powtarza, że gdy jego żona była w ciąży to był to dla niego piękny moment i że ona bardzo mu się wtedy podobała. Cały czas powtarza, że dla tego momentu mógłby mieć jeszcze setki dzieci. Bardzo to miłe co?
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
miłe
mi sie ostatnio milo zrobilo jak ogladalismy film, babka byla w ciazy, a podrzutek zaczal miec przemyslenia typu, o rety,ale wy macie ciezko, przeciez to okropne nosic cos takiego tyle czasu, nie jedz tego nie jedz tamtego, nie pal, nie pij, nie stresuj sie, potem musisz to rodzic i w ogole...i tak milo mi sie zrobilo jak o tym mowil a poza tym powiedzial mi kiedys, ze jest pewien ze bede bardzo seksowna w ciazy ![]() mam nadzieje ze podolam temu zadaniu ![]() a swoja droga a propos seksu w czasie ciazy to w tym filmie mnie ubawilo jak para probowala sie kochac babka miala juz dosc duzy brzuszek, a ten facet powtarzal, ze nie no nie moge, mam wrazenie, ze to dziecko caly czas dostaje (wiadomo czym) po glowie ![]() a odnosnie mojej (w jakims sensie) zdrady, kiedy wrocilam do TZ od tego kolegi z pracy, to mialam wrazenie ze mi wybaczyl,ale czesto sie zastanawialam czy faktycznie tak jest. w sumie ciesze sie, ze nie jestesmy razem, bo nawet gdyby mi nie wybaczyl, to by o tym nie powiedzial. taki typ czlowieka, co zrobic. teraz przynajmniej oboje jestesmy szczesliwi
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, a cóz to za film takie przemyślenia u mężczyzn wywołuje
?
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
knocked up
http://www.imdb.com/title/tt0478311/ "wpadka" mowiac po polskiemu nawet smieszny jest
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
navi dzieki
![]() ehhh rozsadzi mi dziś te głowę... ![]() Coś nietak z moim jadłospisem czy cóś? ![]() Ja tam sobie raczej nie odmawiam mimo to źle nie wyglądam![]() boliiii p.s. maść to ketopron (??) chyba
|
#911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() straszny byl ten koles!! przypominal mi mojego dawnego instruktora Cytat:
zazdroszcze ze mozesz sobie na to pozwolic ![]() ja od razu tyje jak jem wegle z tluszczem ![]() biedactwo edit: Beatko masz racje, nazwy mi sie pomylily
|
||
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wpadka-film.pl/?gclid=CIa...FQxbXgodN0uUzA tu fragment
![]() taaa dobre to było w ogole sporo fajnych tekstow ale tez troche romantyzmem wieje, dlatego TZ nie byl do konca usatysfakcjonowany
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale mniejsza o to...co do nazwy- kazdemu sie moze zdarzyc ![]() wypale do konca plytki na targi (razem 50 a zostalo jeszcze 15) i musze isc do sklepu po okladki na nie... dobrze, ze juz nie leje, moze mi spacerek pomoze w tym bolu glowy...
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie masz...
![]() no, pewnie ze kazdemu sie moze zdarzyc. ale oni bardzo sobie w tym pomogli ![]() tez bym sie przespacerowala...
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] i na tą ósemkę, jak było najgorzej, to wzięłam...genialnie pomogło,ale :-boję się,że jak będę za często brać, to potem nie pomoże ![]() -ketonal mnie usypia XD a mój TŻ dostawał zastrzyki z ketonalu jakbył w szpitalu ^_^ |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tak mi sie skojarzylo-dobra jest tez maść dla dzieci na ząbkowanie!
zobacze w domu jak sie nazywa, chyba nie jest na recepte TZ sie ze mnie nabijał ze zabkuje ![]() a pare lat temu, jak zaczynaly wyrastac mialam taki szczekoscisk przez pol roku,ze geby nie moglam otworzyc
|
|
|
|
#918 |
|
sophisticated
|
cześć dziewczynki
![]() sweetpinky wyglądasz przecudnie w tej sukni |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeesc
![]() gdzies polazly wszystkie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
współczuję tych boleści ![]() Cytat:
ja dostałam KETONAL FORTE po operacji podobno dobry środek przeciwbólowy
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jestem byłam u naszej firmowej prawniczki i sobie tak pojeździłam po mieście
![]() Brewko dziękuję
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
no, wrocily
![]() wlasnie kama, pokazuj!
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem spowrotem, nagrywam plyty dalej... ehhh glowa nadal nie ustepuje
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
a brałaś wogóle jakiś lek przeciwbólowy?
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, już zapomnialam jak sie pracuje
. A teraz nazbierało sie tyle spraw do obgadania że... Ja chce juz do domu
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
No i co nic nie spamujecie? obijacie się co?
![]() No i miałyście mi pomóc przy piosence na pierwszy taniec,
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz z nudow umre
![]() ale niedlugo uciekam mamy dzis ploteczki z Ecstasy
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
bralam juz silny srodek(teraz nazwa z glowy mi wyleciala) ktory mozna raz dziennie brac, poza tym to zatoki...musialo by mi je cos przetkac by ustapilo....
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że szef będzie tak dobry i ze względu na Twój stan Cię puści do domu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moje sie narazie zatrzymaly w rozwoju. oby na jak najdluzej!

Są prześliczne i pięknie sie mienią

moje wypocinki

totalna guma- na pół pokoju mogłam go ciągnąć... Dziś zrobie sobie makaron z masłem i cukrem, albo spagetti z jakimś sosem