|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Milkuś, cieszę się, że wracasz do zdrówka
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Milka, ja też planuję się wybrać na małe zakupy
![]() a póki co leniuchuję. Nie poszłam dzis na uczelnię, bo kiepsko się czuję, chyba się przeziębilam... ale wieczorem i tak wyjdę, może teraz się wygrzeję i odpocznę wreszcie... |
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Gujanko
Cytat:
![]() ![]() No ładnie - widzę, ze nam się tu lenistwo szerzy Ja dziś mam planowo wolne, ale jutro przypuszczam, że jeszcze nie będę się zbyt dobrze czuła, więc zajęcia sobie daruje (niekoniecznie zakupy ). W końcu zwolnienie trzeba wykorzystać w 100%
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
apropos Milki to jak bylam w Polsce to przywiozlam 6 w tym 3 nowe wersje zimowe pyyyycha najlepsza czekolada. Oczywiscie TZ je a nie ja ja tam czasem skubne kosteczke ![]() kredyt juz prawie zalatwiony!! alez ja sie ciesze!!! ![]() milego popoludnia wszystkim!!
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubie Sylwestra.. jak dla mnie mogłoby go nie być.
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
... nie zdałam. Wymusiłam pierwszeństwo...
Awrrrr. Jestem na siebie wściekła. Że nie widziałam tego samochodu No nic.. za 2 tygodnie powtorka z rozrywki ;]
|
#908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw sie,wiesz jak to jest z egzaminami na prawko. Ja zdalam za 2 razem. Nigdy mi nie wychodzilo cofanie na luku. Zdasz nastepnym razem. Zapomnij o tym i spedz mile popoludnie, zasluzylas sobie po calym tym stresie a ja sie wlasnie dowiedzialam,ze TZ siostra juz poszla podpisac papiery!!!
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, kiedyś w końcu musze to zdać, co nie?
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczy!
dawno mnie tu nie bylo ale jest pewna wazna i bulwersujaca sprawa... Zalaczam linki zobaczcie to http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 http://barche.blog.onet.pl/2,ID265556059,index.html i prosze podpisz petycje http://www.petitiononline.com/130319...ion-sign.html? do wypelnienia trzecie od góry to miasto a czwarte to kraj petycja :http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html To jest przerazające ze ludzie nie widzieli w tym nic zlego!!!!!!!!!! sorki za offtop
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2007-11-14 o 14:58 |
|
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że kasa już prawie wasza Własne mieszkanko to super sprawa. Najprzyjemniejsze jest chyba jego urządzanie Mi najwięcej frajdy przynosiło wybieranie farby na ściany![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się Są takie wyjątki jak ja ale co z tego skoro od ponad 5 lat samochodem nie jeździłam Więc mi się to prawko bardzo przydaje
|
||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Milka - no podobno ;D
eee tam, co mi tam. Idę się uczyc i lece do TZ-ta ^^ (taaaak, TŻ, tak wyszło
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
przerobiłam czasy od mieszka pierwszego do rozdrobnienia dzielnicowego i od łokietka do kazimierza jagiellończyka.
zostało mi samo rozdrobnienie i rozrysować drzewo genealogiczne dynastii piastów nie ma to jak pożytecznie spędzone przedpołudnie i jeszcze ten pyszny obiad którym sparzyłam sobie podniebienie i język... ![]() uciekam do nauki
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam u dawno niewidzianej plotkary słychać ![]() ![]() Podpisałam. Jej Aż mi głos odebrało jak to zobaczyłam. Dlaczego nikt nic nie zrobił Już nigdy w życiu nie weszłabym do takiej galerii![]() Nefre super, że już TŻ ![]() Asiek miłej nauki
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak to i nikt nie zareagował?!Mi się w to w głowie nie miesci...moze Ci ludzie nie wiedzieli ze on jest głodzony?No ale jak mogli nie wiedziec przeciez to widac!
|
|
|
#918 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co innego jak byłam mała... wtedy to co innego, nawet jedzenie sprawiało przyjemność bo tylko wtedy rodzice kupowali takie pyszności... no i rodzina w komplecie była, a teraz już z dziadków jeden tylko zostałwkurzają mnie te wystawy, kolejki, kolędy które powinno się zacząć śpiewać w Święta a słychać je wszędzie od początku grudnia... marketing i tyle ![]() a w tym roku czeka mnie jeszcze przeprawa dotycząca mojego wegetarianizmu, bo coś czuję żę będę zmuszona nagiąć zasady na ten jeden dzień żeby nie zostać zlinczowana przez rodziców ![]() Cytat:
w tym jeszcze nie wiem dokładnie co, ale pewnie się skończy na bibie w moim mieszkaniu w towarzystwie najbliższych przyjaciół ![]() Cytat:
a kiedy są w krakowskiej nocne zakupy? bo u nas w SCC są w ten piątek, ale już mam inne plany na ten dzień (noc ) więc nie skorzystam niestetyCytat:
![]() Cytat:
żart ![]() Cytat:
gratuluję zakupu (pokrzywę następnym razem kupisz )u mnie dziś mżawka pada i jest strasznie szaro i ponuro ![]() no baaaaaa ![]() Cytat:
ja też nie zdałam za pierwszym razem i to na placu ale za drugim już sie jeździ dużo łatwiej Cytat:
zaglądaj czasem, opowiedz co u Ciebie Cytat:
Cytat:
ktoś musi ![]() chociaż ja zamierzam dziś posprzątać mieszkanie, ale to za chwilę, nie pali się jak na razie zjadłam obiadek i odpoczywam (no bo przecież aż seminarium i wykład jeden miałam, toż to można się zmęczyć |
||||||||||
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Noc zakupów u nas też w piątek wypada
![]() Odpoczywaj biedaczyno Powinni tego zabronić
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
No i finisz
![]() Milkuś będę dzisiaj eksperymentować z twoimi jabłkami w ciescie ![]()
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nastepnym razem NAPEWNO się uda ! Będe 3mała kciuki !
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam ^^
Ehh nie chce mi się coś z domu wychodzić
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Ba
![]() Alez oczywiście
|
|
#926 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Asiek
![]() Cytat:
![]() gratuluje również ![]() no nie .. ![]() Cytat:
niestety tabletki nie pomogły i musiała mieć zastrzyki .. no ale w końcu okres wrócił.Trzeba być dobrej myśli ![]() Cytat:
blackcoffee - Nie miałam chyba jeszcze okazji poznać ? Witam ![]() Cytat:
hyhy jak sobie pomyślę że niedługo też będę się poruszać Lką po mieście to śmiech mnie ogarnia ale TŻta to Ci się chce ![]() Dziś troszkę wolniejsze popołudnie .. a właściwie to tak sobie sama je robie bo tak naprawdę to mogłoby być tak samo zajęte jak cała reszta
|
||||
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre - ... ech
to mi przypomniało jak mój były podchodził do egzaminu 3 razy bo oblewał. Następnym razem na pewno będzie lepiej Djana - już jakiś czas temu czytałam o tej sprawie Aż słów brakuje aby to skomentować.Hm... jest nieciekawie. Ostatnio nie idzie mi w szkole, uczę się i nic. Nie wiem co się dzieje ze mną... może jakiś gorszy tydzień, ale jest naprawdę kiepsko. Zaczęłam brać te leki - #%^&( jakie to paskudne (tabsy do ssania). Heh, właśnie dostałam sms'a od matuli (wcześniej do niej pisałam, teraz pojechała wybierać kafle do mieszkania) - wie jak podnieść na duchu, ale ulga i tak nie przyszła, jestem wściekła na siebie że nie przyłożyłam się bardziej do nauki. Te piep**** ambicje. |
|
|
|
#928 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ładna tunika zawsze sie przyda. mniejsza z tym,ze letnia oo dobrze wiedziec - w takim razie nigdy nie bede pic herbatki z pokrzywy...-chyba bym zwariowala gdyby podwoiło mi sie owłosienie na głowie:P Nie wychodziłabym z domu tylko czesała włosy od rana do wieczora,a i tak byłby kołtun:P co do śniegu - ten teraz to podobno tylko lekka zapowiedź bardzo ostrej i mroźnej zimy ^^ a pewnie ![]() nie dziwię się własne mieszkanko to tona szczęścia na każdy metr kwadratowy ![]() Cytat:
Ale ważne, że w ogóle![]() btw. za 2tygodnie? to super, nie musisz długo czekać... U nas z tego co wiem czeka się miesiącaaaami na kolejny termin teraz... Cytat:
widzisz, masz prezent w postaci TŻ to dla wyrównania bilansu zysków i strat pewnie prawko nie poszło :P sprawiedliwość musi być, nie można mieć wszystkiego naraz![]() Cytat:
Twoja pracowitość mnie zdumiewa... żebym to ja kiedykolwiek była tak sumienna...a nie - to później, tamto kiedy indziej, a poźniej siedzę w nocy i sie wkurzam, ech... Cytat:
widziałam to juz w piatek...nigdy nie zrozumiem takich "artystów"![]() Cytat:
wszystko zależy od ludzi, z ktorymi go spedzasz Cytat:
ja dziś po 3( ) zajęciach pod rząd mało nie padłam z wyczerpania ![]() Ewusia, mam wrażenie, że Ty ciągle sprzątasz:P A może tylko ciągle zabierasz się do sprzątania...? błysk u Ciebie w mieszkanku pewnie nieziemski ![]() Wyczerpana psychicznie zajęciami/zakupami/pogodą i przygotowywaniem obiadu idę się dobić fizycznie, żeby zachować równowagę swojego "ja" poćwiczę trochę, znaczy się ![]() EDIT: Ather a może właśnie za bardzo się starasz? Daj sobie trochę luzu, a będzie Ci łatwiej. Wiem z własnego doświadczenia - kiedy podchodzisz do nauki z większym dystansem to lepiej Ci wchodzi do głowy Pewnie jesteś już zmęczona uczeniem się i mózg mówi: "zwolnij bo już nie przyswajam". Dziś zrób sobie ściągi i dzień luzu, albo idź jutro na wagary^^ Od razu będzie lepiej ![]() Buziaki"*
|
|
#929 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
6 lat mam prawko, a powinnam na kurs iść... aczkolwiek zdałam za drugim razem ![]() Cytat:
gratuluje i ciesze sie razem z Tobą ha! wlasnie napisalam list motywacyjny i poprawilam CV wkoncu. reszta zadan na dzis wykonana w jakichs 10% tak wiec szczegolnie sie nie przylozylam, no ale grunt ze CV i list napisane
|
|
#930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(nienawidze tego pomieszania por roku, latem deszcze i wichury, jesienią zima, zimą jesień, a wiosną wszystko naraz, bo i sniegi i upały i ulewy... wrrrrrrr... ).A wogole to najbardziej nie lubie zimy za to, ze jest u nas za ciepla (na polnocy kraju) i jak juz spadnie ten snieg to sie zaraz topi, robi sie jedna wielka chlapa, nikt tego nie sprzata, a czlowiek powinien wtedy miec na sobie chyba jakies kalosze z gumy, bo zwyklych butów to szkoda - cale brudne, nie mowiac o nogawkach spodni. jeszcze jak sypia sola i piachem to juz wogole piekne plamy sa... dlatego wczorajszym sniegiem bylam przerazona a jak szlam niektorymi uliczkami to poprostu parskalam ze smiechu (raczej z z rozpaczy ) jak pieknie wygladaja moje buty, nic tylko wejsc do ekskluzywnej restauracji z tym błockiem na butach ![]() ).
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Choć nie wiem jak długo będzie zawijać
Bo czekolada się pojawiła w nowych opakowaniach

Ja dziś mam planowo wolne, ale jutro przypuszczam, że jeszcze nie będę się zbyt dobrze czuła, więc zajęcia sobie daruje (niekoniecznie zakupy
ja tam czasem skubne kosteczke 
No nic.. za 2 tygodnie powtorka z rozrywki ;]

No nic, kiedyś w końcu musze to zdać, co nie?
wszak kula to kształt doskonały 

Aż mi głos odebrało jak to zobaczyłam. Dlaczego nikt nic nie zrobił