|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gossip girl
Już jesieni się nie moge doczekać
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że ja oglądałam na youtube, bo jak ściągnę jakiś odc to mi nie działa ![]() ostatnio ściągnęłam 15 i 16, ale jak go włączę to jest tylko czarny obraz i nic się nie dzieje. Na dole pisze czas całego odc i rozmiar też jest dobry, więc nie wiem o co chodzi, a w różnych programach próbowałam odtworzyc i dziękuję Ci bardzo za wytłumaczenie
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam 18 odcinek drugi raz....
![]() )
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Holly, spróbuj w VLC media player.
Zawsze kiedy w innych programach nie udaje mi się odtworzyć - tam działa |
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: noo kochana działa !!
|
|
|
#906 |
|
Wtajemniczenie
|
zaskakaujacy odcinek ! kuurcze tez nie moge sie doczekac jesieni, ze tez musieli skonczyc w taki intrygujacy sposob
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no musieli, żeby w większym oczekiwaniu czekac na kolejne
|
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
|
ja juz tez jestem po ogladnieciu
mi sie odcinek podobal az sie wzruszylam ![]() i ta piekna piosenka podczas bankietu (nie wiem czy to tak mozna nazwac ) no to teraz wystarczy czytac ksiazki i czekac na jesien ostatnio weszlam na jakas stronke gg i zobaczylam ze ponoc Ed W. kreci z Vanessa nie w serialu a na zywo |
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej kupie sobie 3 ostatnie książki Plotkary i przeczytam wszystko przez wakacja i jeszcze raz sezon
Przynajmniej umile sobie czas oczekiwania
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też niedawno kupiłam sobie 2 cz. początku - skończę czytac inną książkę i zaraz zabieram się za Plotkarę od samego początku
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
no ja wlasnie czytam 2 czesc poczatku
tylko teraz mi sie wszystko pieprza te fakty z serialu i z ksiazki i nie wiem co i jak
|
|
#912 |
|
Zadomowienie
|
własnie przeczytałam jakie było oryginalne zakończenie pierwszej serii, zanim był strajk scenarzystów i musieli je zmienić... lol, byłoby jeszcze więcej drama, i jeszcze bardziej naciągane- już lepsze to co było teraz
![]() dla zainteresowanych (na biało, bo znowu będziecie krzyczeć :P ) : Serena & Dan Serena (Blake Lively) doesn’t catch Dan (Penn Badgley) with Georgina (Michelle Trachtenberg) the morning after the concert. Georgina had already left, and Dan’s moral compass persuades him to tell Serena the truth. Serena still tries to lie to herself about what really went down between Dan and Georgina. Actually, this change was a good decision. It brought out a much-needed confrontation between Georgina and Serena, and more drama is always better television! Chuck & Blair The major changes of the show include my favorite characters, and their drama would have made the finale really good: Instead of waiting at the helicopter pad for Chuck (Ed Westwick), Blair (Leighton Meester) is actually waiting at the airport. She runs into Carter Baizen (Sebastian Stan), our favorite bad boy who made a guest appearance earlier in the series. She tells Carter that she and Chuck are together, and that she’s waiting for him. Blair continues to look at her watch, nervously watching the time fly by. Carter suggests that this is exactly the type of game Chuck would play: Making her believe he was in love with her and then leaving her stranded alone at the airport. Blair doesn’t believe that… at first. As it gets later and later, Carter’s suggestion makes more and more sense. At the same time, Chuck is in his limo, impatiently waiting in traffic. He is complaining to the driver about the traffic when they come upon a car accident. Chuck sees Lily sitting on the curb. She’s crying, clutching a lily in her hand, and is hunched over what looks like a body. Someone is draping a cloth over the body’s head. Chuck tells the driver to stop and gets out of the car. Lily looks up, sees him, and shakes her head at his questioning glance. Chuck’s father is dead. Unaware of this, Blair is finally convinced that Chuck has stood her up and decides to go to Europe with Carter instead. End of episode. What high-stakes drama it would have been! The new season of Gossip Girl would have started with Chuck’s anger and sadness, as well as Blair’s guilt. The original finale would have amped up everything about the show, instead of the relationship cop-out they aired last Monday night. The ending that aired seemed like the show was trying to find any reason to keep Chuck and Blair apart. Happy couples may be boring couples, but the original ending would have given both characters so much more drama to work with. Who knows why the writers changed the script - maybe they didn’t want to start the new season on such a low note. But it would have been one helluva finale! co myślicie?
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
to ja przetłumaczę (ale bardzo mniej-więcej, bo jestem po winie
) na biało: Serena i Dan: serena nie łapie Dana z Georginą następnego dnia po koncercie. Geogrina wyjeżdża, Dan nękany wyrzutami sumienia przekonuje sie do powiedzenia S prawdy. S cały czas oszukuje siebie samą o tym co zaszło między danem a Georgi. (potem jest komentarz autora, że lepiej, że zmienili, bo Drama jest potrzebne i to zawsze lepszy show, i że dobrze, że skonfrontowali G i S) ![]() Chuck & Blair: zamiast czekać na helikopter B czeka na Chucka na lotnisku, gdzie spotyka Cartera Baizena. B mówi mu, że czeka na Chucka i że są razem, i patrzy nerwowo na zegarek, bo Chuck się spóźnia. Carter mówi jej, że to dokładnie taka gra, jakiej Chuck by chciał- żeby B uwierzyła, że on ją kocha po czym zostawiłby ją samą (na lotnisku). B najpierw nie wierzy, ale potem zaczyna to mieć coraz większy sens. W tym czasie chuck jest w limuzynie i narzeka na korki aż spostrzegają jakiś wypadek. chuck widzi Lilly na krawężniku, która ściska lilię i płacze nad jakimś ciałem, które zakrywają czarną folią. (Teraz to ma zabrzmieć dramatycznie ):Chuck pytająco patrzy się na nią a lilly trzęsie głową w szoku. Ojciec Chucka nie żyje. Blair nieświadoma tego w końcu wierzy, że Chuck ją wystawił i wylatuje z Carterem. koniec odcinka no i co? Ja już wolałam to zakończenie, które dali teraz, to ze śmiercią taty Chucka to już maksymalne przegięcie...
|
|
|
#915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że nie dali tego zakończenia, to już by było przegięcie.
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
yamiss dziękuję za wytłumaczenie haha powiem wam, że te zakończenie z Chuckiem i Blair nawet mi się podoba lubię takie drama ![]() haha nie no ale zgadzam się, że byłoby to już totalne naciąganie z poplątaniem
|
|
|
#917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze, że nie dali tego zakończenia, ja rozumiem, że drama jest potrzebne no ale bez przesady... a teraz byle do jesieni.......
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, że nie było tego w 18 odcinku nie znaczy, że nie będzie tego później
|
|
|
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
poza tym skoro to już zostało ujawnione to nie mogą tych dramatycznych scen wykorzystać bo nie byłoby zaskoczenia a przeciez caly sens Gossip Girl polega na zaskoczeniu
![]()
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
haha...przesadnie, to zakonczenie bylo lepsze, zaskakujace ale bez przesady;d i dowalili G. przynjamniej;d
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie obydwa zakończenia byłyby chyba w porządku
|
|
|
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zgodzęę się
moim zdaniem to ktoro w koncu bylo w serialu bylo duzo lepsze, smierc taty Chucka ?! Oo to by mi sie nie moglo zmiescic w glowie ![]()
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
No to moze umrze w 2 sezonie? Przecież Lil, musi być z Rufusem
|
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
albo ja zdradzi... w koncu to ojciec Chucka
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, no racja.
Jaki ojciec, taki syn
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
albo wystarczy jak sie Lily znowu gdzies spotka sie z Rufusem, ten jej powie 3 razy ze nie odejdzie i juz maja łózko gotowe;p
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#930 |
|
Raczkowanie
|
napiszmy do CW, powiedzmy, ze od dzisiaj to my piszemy scenariusz;p i pewnie B & C byliby ciagle w swoim mega łozu;d
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

).
)

Dobrze, że nie dali tego zakończenia, to już by było przegięcie.