|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Julita widze, że nie trwonisz czasu po prożności. Ja tak z doskoku zerkalam czasem na wizaz i ogolnie widzialam co nie co, ale nie bylo keidy napisac. Teraz częśc Stonek wrocila do Dolnego Stonkowa, a Górne Stonkowo juz śpi. Mam więc troche czasu i napiszę, że ostatnie Twoje dzieła są arcy-. Bardzo sie mi podoba motyw ptaszkowy. Jak zawsze, czysto, dokładnie i ładnie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje nowe pomysły śliczne - no i oczywiście znak rozpoznawczy musi być - uroczy ptaszek
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Nir mMałego moge popilnowac nie ma problemu
mi sie ten czerwony składaczek bardzo podoba
|
|
#904 |
|
Rozeznanie
|
yyyyyyyy... eeeeee... yyyyyyy... pomimo ptaszków zatkało mnie
ja chcę tak umieeeeeć!!! a tapeta cudo a skoro koniec składaków, to ciekawa jestem co mnie w następnej kolejności powali![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle ślilipiczniaste
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Superancka
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Nie próżnujesz... I bardzo dobrze!!! Bo możemy obejrzeć kolejny piękny ptaszynowy składaczek!!! Bardzo mi się podoba!!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
Jest taki gobelinowy, grubiutki i ma piękne dodatki w starym stylu. I bardzo podobuje mi się czcionka A z wcześniejszych prac (bo widzę że mojego posta wywiało gdzieś w wirtualną przestrzeń) to ta kontrowersyjna niebiesko-żółta czy też żółto-niebieska karteczka bardzo mi się podoba. Z zasady nie znoszę tego skojarzenia kolorów ale w Twoim wykonaniu kartelucha wyszła odlotowa Karteczki z ptaszkami bardzo bardzo mi się podobują |
|
|
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
I co ja mam Ci powiedzieć? Wszystko idealnie i starannie dopracowane. Nic tylko podziwiać
Bardzo ładne składaczki i karteczki
|
|
|
|
|
#910 |
|
CraftMod
|
honka- dzięki
Pupil - co do tamtego składaka, to chodzi mi jedynei o papier bazowy, do reszty nie mam zastrzeżeń. A w kontrowersyjnej kartce jeden motylek tylko słabiej sie odbił, drugi jest jak trzeba, dzięki za odwiedziny Małgosiu - dzięki Asia & Asia - dzięki kachasek - dzięki Ludka - nie ma sprawy, mały by sie pewnie ucieszył ![]() nisi - dziękuję Helu - dziękuję ślicznie ADALIRA - dziekuję Hania - dzięki klaudens - brokat jest również częścią tapety misia - dzięki ![]() Marika - dzięki A teraz dla odświeżenia wątku mała zajawka, tym razem kawałek, ale czegoś wiekszego, chyba nie skończe w tym tyg (musze książki obrobić) więc żeby nie było że nie cnie robie to pokazuje takie coś: zap1.jpgzap2.jpgzap3.jpg |
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Cię nie lubię
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#912 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
A co to znaczy "książki obrobić"?
Przepraszam, że pytam, ale na nic takiego jeszcze nie trafiłam ![]() Edycja: Sierota jestem, księgi robisz, właśnie mnie oświeciło |
|
|
|
|
#913 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za odpowiedź
swoją drogą - lubisz się chyba znęcać nad innymi oj, aż mnie już ciekawość zżera, jaki będzie efekt końcowy
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" <-- zapraszam
|
|
|
|
|
#914 |
|
CraftMod
|
Helu - nie możliwe, jesli dam redę to jutro całość,a le nie wiem czy dam radę
![]() Pupil - ksiażki z życzeniami muszę odświeżyć, cos pozmieniać, dorobić stojaczki, przepakować i kilka dorobić o ile starczy czasu, ale tż obiecał mi pomagać, więc moze damy radę ![]() kachasek - e tam znęcać, pokazałam całą stronkę, nei kawałek czegoś o nieokreslonym wyglądzie i przeznaczeniu, co do sklepów to nie wiem u mnie takich nie ma |
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę przyznać, że to Twoje "takie coś" zapowiada się bardzo intrygująco
![]() Czekam na efekt końcowy
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę proszę...
Ja to ciekam z niecierpliwością |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
zajawkowa moda an wizazu zapanowala
![]() A malym moge sie zajac z mila checia
|
|
#919 |
|
CraftMod
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
CraftMod
|
|
|
|
|
|
#921 |
|
CraftMod
|
|
|
|
|
|
#922 |
|
CraftMod
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Profesjonalizm w każdym calu! ![]() Uciekam,bo padnę raz trzeci...
|
|
|
|
|
#925 |
|
Rozeznanie
|
no no no... super
|
|
|
|
|
#926 |
|
CraftMod
|
Asia - dzięki
![]() kachasek - dzięki to malutkie coś to niby aparat, czyli przekaz informacji - tu wklejamy zdjęcie
|
|
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
hehe, domyśliłam się ale za późno
no i edytowałam, bo pomyślałam, że może nie zdążysz przeczytać
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
ktos tu poszalalam scrapowo
|
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Łał...
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

ja chcę tak umieeeeeć!!! a tapeta cudo
a skoro koniec składaków, to ciekawa jestem co mnie w następnej kolejności powali

Bardzo ładne składaczki i karteczki
niewędrujący albumik
hop do mnie

oj, aż mnie już ciekawość zżera, jaki będzie efekt końcowy 
Profesjonalizm w każdym calu! 
no i edytowałam, bo pomyślałam, że może nie zdążysz przeczytać