Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-17, 10:16   #901
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Boooożżżżżeeeeeeeeeeeeeee , godzinę to czytałam, oczywiście z przerwami

Monka
co to jest clenbuterol??? Pierwsze słyszę ale domyślam sie ze jakiś wspomagacz

Ja też zajełam sie ostatnio swoimi włosami - zafarbowałam i grzywke podciełam, tyle że ja wydałam tylko tyle co na farbe (20zł), grzywke zawsze sobie sama obcinam i mam wtedy dokładnie taka jaką chcę A lubie najbardzie króciutka, nawet Andrzej pochwalił że w takiej mi najładniej Od razu wygladam 5 lat młodziej - naprawdę O raju za niecałe 2 tyg. stuknie mi 30-tka

Wiecie co, tak wracajac do spania Ali to my uwielbiamy z nia spać Jak chcemy sie pomiziać to przekładamy ja do łóżeczka, wczoraj jak było już po to Andrzej mówi "no to serf moze do nas wracać", haha przyzwyczaił sie Słodko tak spać razem

Ala w końcu zakumała ze nie wolno bić, wczoraj odruchowo mnie walnęła w twarz i od razu sie zorientowała że źle zrobiła, zaczęła mnie całować, mówić kocham i przytulać, cieszę sie No i rozwaliła mnie tym całkowicie
Stary 2008-01-17, 10:29   #902
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Hej

no wkoncu SNIEZYNKA jestes z nami!!!feste zescie wczoraj nabazgraly!!wkoncu cos sie dzieje

Doridde widze ze my prawie w tym samym czasie farbujemy wlosyostatnio ja farbowalam 1 grudnia i dzis mam zamiar znowu bo mam ohydne odrosty,ja tym razem farbuje jasnym brazem bo ostatnio to farbowalam ciemnym popielatym blondem ale spiera mi sie na rudawy odcien!!!Apropo dermacolu to rzeczywiscie MASKA!!!ale jako korektor pierwszorzedny

Niewiem co sie wczoraj stalo ale od godz.21 mi nie pokazywalo zadnych nowych postow tylko te ktore ja napisalam a dzis widze ze bylo pelno potem i niewiem dlaczego juz tak drugi dzienwam tez tak robi??i o dziwo tylko na odchowalni na innych forach nie
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 13:27   #903
MONIKA1850
Zakorzenienie

No i albo nic nie pisalyscie od mojego poprzedniego postu albo mi cos nie dziala!!!!
Stary 2008-01-17, 17:03   #904
MONIKA1850
Zakorzenienie

Kurcze no nie ma zadnego postu????
Czy wam tez sie nie laduje nasz watek???????????????????: eek:

Ja sie wykoncze
Stary 2008-01-17, 17:49   #905
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika nic sie nie denerwuj, zadna nic wiecej nie pisala po Tobie Takze wszystko jest w porzadku

Tez sie ciesze, ze juz wrocilam tyle dobrze, ze czytania za wiele nie mialam

Dzisiaj bylam na tym fotoshooting, bylo nawet niezle, ale nie dostalam zadnych zdjec. Ta babka wysle mi mailem jutro albo pojutrze fotki i mam wybrac ktore chce jako zdjecie, a reszte na plycie dostane...

TZ teraz naprawia swojego lapka to mam teraz kupe czasu... dawac na Wizaz !!

Doridee- wcale nie wygladasz na 30-tke, naprawde. Jesli chodzi o spanie to ja znowu nie wyobrazam sobie,zebysmy spali z Olivia. Ona odkad sie tu przeprowadzilismy, spi w swoim pokoju Ostatnio zrobilam jej przemeblowanie, to w nocy musialam spowrotem meble dac na swoje miejsce, bo nie mogla spac
Klucze do mieszkanka juz masz ?????
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 18:53   #906
MONIKA1850
Zakorzenienie

Ja wlasnie sciagnelam sobie program do retuszu zdjec!!!Jest zarabisty chociaz jeszcze niewiem o co w tym wszystkim biega to juz mam jedna probe za soba!
Stary 2008-01-17, 18:59   #907
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka to czekamy na foteczki - pochwalisz sie chyba?

Monika a jaką farbą sobie robiłaś?? Ja kupiłam Casting ale wcześniej poczytałam na KWC opinie i wiedziałam że wychodzi ciemniejszy, kupiłam jasny brąz a wyszedł ciemny brąz Ale ogólnie efekt i włosy mi sie bardzo podobają, do tej pory kupowałam profesjonalna ale drogo wychodziło i już mi sie trochę znudziło. A jak tam zapuszczanie? Długie juz masz??
Dermacol możesz nakładać wilgotną gąbeczką - wypróbowałam ostatnio ten sposób i jest nieźle, tylko trzeba nabierać w mikroskopijnych ilościach
Stary 2008-01-17, 19:06   #908
edytcia
Zakorzenienie

monka Ty to wczoraj pogrzalas, bo czesci jakos nie moge zajarzyc. Ale jest spox

Doridee ja swietuje 5 dni po Tobie A tak swoja droga w Twoje udorziny bede miala troche stresujacy dzien Ale potem sie wprosze do Ciebie na

Sniezynka no widac ze wrocilas jest co czytac w koncu Pokazuj zdjecia jak juz bedziesz je miec gwiazdo

A ja dzis przebilam Zosi uszka. Tzn. kosmetyczka przebila Chcialam dodac zdjecie, ale cos mi sie zaciol aparat
Kolczyki wybralam srebrnego koloru z bezbarwnym szkielkiem w srodku.

Wasze dziewuszki maja juz kolczyki? Zamierzacie zakladac?
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 19:18   #909
Sniezynka21
Zakorzenienie

Pewnie, ze sie pochwale ( jak bedzie czym )

Monika- jak sie nazywa ten pogram, ktory sciagnelas ??? W jezyku polskim jest ??? Kiedy jakies nowe foty wrzucisz ???

Edytcia - Moja mala nie ma jeszcze przebitych uszek, choc przyznam, ze bardzo bym chciala, ale nie wiem czy to nie za wczesnie dla niej. Boje sie, ze bedzie sie ciagla za uszka.... A jak Twoja to znosi ??? Nie przeszkadzaja jej ????

Alabamo - widze Cie Pisz co u Ciebie
Stary 2008-01-17, 19:30   #910
monka23
Zakorzenienie

Ale dzien normalnie na wariackich papierach

Doridee no ten clenbuterol to stosowany jest dla ludzi z astma , rzszerza pluca a skutek uboczny utrata wagi podniesiona temperatura i skurcze miesni Ale skuteczny Mam miec w poniedzialek.Mojego kumpla mama ma wypytac o hormon wzrostu ale to potem jak bede w Polsce.

Edycia ja tez nie kumam tysiac mysli na minute a potem taki efekt Napraw ten aparacick czy co i dawaj fotki w kolczykach Zoski

Sniezynka ty tez wklej te fotki jak dostaniesz

Monika ja tak nie mialam wczoraj ale czasem tak mam ze jak daje odswierz to mi nie pokazuje ze sa nowe posty Ale wtedy wychodze z naszego forum na ogulny i wchodze i sa posty

Zrobilam udka pieczone ziemniki salatke turecka i idziemy jest Ja sie objem salatka Wlasnie tz z wujaszkiem wrocili i mi tylko garow znowu naniosa haha

do potem
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 19:32   #911
Alabama24
Raczkowanie

A no jestem Ach ostatnio Tymolek daje mi nieźle popalic i nie mam jak nawet na wizaż wejść. A do tego się jeszcze przeziębiłam Obiecuję, że jutro napiszę więcej, no ewentualnie w sobotę A teraz muszę wszytsko przeczytać, bo dużo napisałyście

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-17, 19:47   #912
Sniezynka21
Zakorzenienie

Alabamo wracaj do zdrowia Pogoda taka dziadowska, ze nie ciezko o przeziebienie. Duzo czytania chyba nie masz, bo dlugo prawie nic nie pisalysmy Pokaz nam Tymka, oj kiedy on tu ostatni raz byl

Monka no ja bede czekac na Ciebie ale dzisiaj wczesniej ide spac Bo rano bylam tak spiaca, ze szok a dla TZ-ta nie ma zmiluj sie, wstawaj z wyrka i tyle
Stary 2008-01-17, 19:58   #913
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka swoje zdanie mam na temat takiego sposobu utraty kilogramów ale nie będę truć, widocznie wiesz co robisz... A hormon wzrostu Ci do czego???

Alabamo wracaj do zdrowia, my też dopiero co sie wykurowałyśmy.

Edycia ja nie zamierzam przekłuwać uszek dopóki Ala sama nie będzie chciała czyli jeszcze kilka latek. Mojej siostry córeczki przebiły w zeszłe lato (jedna 7 druga 5 lat).

Dziewczyny szykujecie coś specjalnego na Dzień Dziadka i Babci czy tylko kartki??
Stary 2008-01-17, 20:03   #914
Sniezynka21
Zakorzenienie

Kurcze Doridee ja calkiem zapomnialam o Dniu Babci i Dziadka.... Musze wyslac kartki do Polski ( do moich rodzicow ) alr nie wiem, jak z rodzicami TZta, bo tutaj tego Swieta nie ma, wiec sama nie wiem... Ale tez nie moge jednym wyslac a drugim nie.... hm nie wiem co teraz zrobic. Co proponujecie ??? A Ty co robisz ???

Edit : Teraz to juz nie dojda na 100 % dopiero sie skaplam ktory dzisiaj jest...
Stary 2008-01-17, 20:19   #915
monka23
Zakorzenienie

Pekam i nie tylko ja moj tz i wojek tez

Doridee to nie jest steryd , to lek a ze tak dziala jak dziala wiec wezme .Duzo kulturystow to stosuje plus sterydy ale ja w sterydy nie wchodze bo po co. Mi mama tez przebila uszy jakmialam kilka lat i chyba chcialam nie pamietam.

Sniezynka ja tez ide wczesniej spac bo padne jutro Normalnie z lozka zwlec sie nie moglam .

Alabama duzo zdrowka .

A dzien babci kiedy jest zapomnialam o tym Sniezynka nie zdarzysz wyslac kartki? o to ja tez nie .Wysle smsa do mamuski od Dzidka a do swojej babci to poraszka juz nie wysle albo wysle i przyjdzie spozniona
Stary 2008-01-17, 20:25   #916
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka Dzien Babci chyba jest 21.01 a Dzien Dziadka 22.01 jak dobrze pamietam

Co jadlas??? Ja ide sobie cos naszykowac, bo zglodnialam
Stary 2008-01-17, 20:31   #917
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka dzieki wysle jutro kartki i dojda spoznione Zawsze moge zwalic na poczte polska w koncu liczy sie pamiec

Ja jadlam salatkena zimno z malych cukin plus papryki czerwone i jakies turecki zielone dlugasne mutanty paprykowe Smazylam to w oleju do miekkosci wymieszalam z jogurtem i czosnkiem wycisnietym Pycha A te studnie bez dna wcinaly udka ziemniaki pieczone chleb chosnkowy salate ale chyba to juz pisalam

Teraz tz namawiam zebysmy do tesco pojechali po tyskie , bo mam ochote na pifko z sokiem .
Stary 2008-01-17, 20:39   #918
Sniezynka21
Zakorzenienie

To w takim razie ja tez jutro wysle i zwale na nasza Pocztunie

Mam nadzieje, ze TZ sie nie zgodzi jechac z Toba po to piwo, bo znowu bede musiala sie domyslac co piszesz
Ja w zyciu wypilam tylko jedno piwo i wiecej nie wypije, fujjjj wole gorzale
Stary 2008-01-17, 20:44   #919
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka haha piwko to nie wisky hehe Drinki pijesz jak soczek wode a na piffko trzeba juz miejsca w bebechach hehe.Ja tam pifko lubie z sokiem samego nie wypije a feeeeee haha.

Najlepiej to bym poszla spac ale szkoda mi wieczoru wiec siedze

Ale jazda haha moj wojek obudzil malego i go wyslalam teraz na gore zeby go ululal ale sie wystraszyl , cholerka jedna niania to on nie bedzie a juz myslalam hihi
Stary 2008-01-17, 20:54   #920
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Monka wiem że to nie steryd, poczytałam troche na jego temat. Nie jest obojętny dla organizmu, czytałaś o skutkach ubocznych?? A poza tym szkoda wątroby.. Jak każdy lek bardzo ja obciąża. No ja jestem przeciwna ale oczywiście to Twoje ciało.

Kurcze, zebym wiedziała ze nie pamiętacie o świecie dziadków to bym napisała wcześniej.. Ja dzis zaniosłam zdjecia ze slubu do wywołania bo obiecałam babci i wyślę razem z kartkami. Nic specjalnego nie szykuję, w tamtym roku poodbijałam rączki i stopki Ali ale w tym roku nic nie wymysliłam i wyśle same kartki.

Monka Wy to często do Tesco śmigacie Nie ma tam innych sklepów?

Monika co to za program?? Pochwal sie efektami Ja osobiście wolę zdjęcia naturalne ale ładnie oświetlone choć retuszowanych tez mam kilka, bardzo mi sie podobają ale mam świadomość że są nieprawdziwe i to już mi sie mniej podoba
Stary 2008-01-17, 20:59   #921
monka23
Zakorzenienie

Doridee alez oczywiscie ze czytalam o skutkach ubocznych wiem ze jest to bardzo nie zdrowe na watrobe ale jednak podejmuje ryzyko Czytalam i jestem swiadoma i mam wielka nadzieje ze nic mi sie nie stanie . Sklepy sa tutaj sa samoobslugowe i male sklepiki ale zamykaja je o 17 chyba No nie wszystkie Do tesco bujamy codziennie Zrobic zakupki na dzien Wiem ze tracimy przez to wiecej pieniedzy bo zawsze jakies *******y dokupimy Aha i tylko w tesco jest tyskie Nie mam tutaj polskiego sklepu.

Sniezynka co znaczy to zdanie WAS UNTERRICHTET SIE? pilne hehe

Juz chyba wiemy co to znaczy .Moze byc czego ona was uczy? Bo pierwsze zdanie jest Jak sie nazywa wasza nauczycielka A drugie to to .
Stary 2008-01-17, 21:33   #922
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee pytalam czy dostalas juz kluczyki od mieszkanka???

Ja tez nie lubie zdjec wyretuszowanych, tzn ladnie wygladaja, ale wiadomo ze nie sa prawdziwe....

Monka zaloze sie, ze w Tesco jestes

Edit : No jasna cholera, caly czas odswiezalam watek i nie bylo zadnego nowego postu, teraz widze dopiero....
Stary 2008-01-17, 21:35   #923
Sniezynka21
Zakorzenienie

Sniezynka co znaczy to zdanie WAS UNTERRICHTET SIE

Czego ona uczy ale to juz wiesz Po co Ci to ??
Stary 2008-01-17, 21:41   #924
monka23
Zakorzenienie

Sniezynka to dla mojej kuzynki do szkoly miala na zadane przetlumaczyc zdanie

Ja spadam juz z kompa , do tesco nie pojechalam mam lenia i moj tz tez i wojek

Moze bede potem jak nie pojde zaraz spac
Stary 2008-01-17, 21:41   #925
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka niestety nie mamy jeszcze kluczy Jakoś to sie przeciąga.. niby jeszcze z dwa tygodnie, nie lubię takiego odwlekania
Stary 2008-01-17, 21:59   #926
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monka jak bedziesz jeszcze kiedys cos potrzebowala po niemiecku to wal smialo Wiem, ze nie zasniesz i wrocisz

Doridee dosyc dlugo sie to ciagnie Ale zleca te 2 tygodnie i wreszcie bedziesz na swoim bedziesz szczesliwa, jak nie wiadomo co

Mnie cos dziasla bola, nie wiem dlaczego, jak tak dalej bedzie to pojade jutro do dentysty

Dawno zadna zdjec nie wklejala, ja nie mam czym robic
Stary 2008-01-17, 22:10   #927
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Ja też zaraz spadam do łóżeczka, do mojego smerfika Uwielbiam patrzeć na jej buziaka jak śpi - wydaje się być wtedy taaaaka grzeczna

Andrzej ma jutro wolne, fajnie pozałatwiam sobie trochę spraw z rana, później Andrzej idzie robić kolejny tatuaż, mam nadzieję ze juz ostatni bo za co za duzo to niezdrowo

A ja dopiero co wklejam zdjecia!! Teraz Wy dawać tu fotki maluchów!!
Stary 2008-01-17, 22:19   #928
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee ja tez uwielbiam patrzec,jak Olivia spi, tyle, ze chce ja odrazu calowac i sie budzi
To ile Andrzej ma juz tatuazy ???? Ty tez masz???

Ja jeszcze posiedze chwilke i tez bede szla spac...
Stary 2008-01-17, 22:19   #929
edytcia
Zakorzenienie

Grrrr...!!! Ale mnie wkurza ten aparat! Nie chce stransferowac zdjec do kompa

Doridee czy ja juz dostalam oczoplasu? nNie widze zdjec.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 22:23   #930
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka kurcze sama nie wiem, chyba z 3 albo 4 Wszystkie na przedramionach, na prawej ręce ma tylko napis ale na lewej to już mazaje totalne Ja nie przepadam No i oczywiście ja nie mam chociaż już mnie namawiał nie raz ale nie podoba mi się, nie czuję tatuaży

Edycia no wklejałam zdjecia jakieś dwa tygodnie temu ale w porównaniu z niektórymi tu osobnikami to było niedawno Może jutro jakieś fotki porobię, zobaczy sie
A co Ci sie zepsuło w tym aparacie??
A to Ty też Wodnica?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości