![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Boooożżżżżeeeeeeeeeeeeeee , godzinę to czytałam, oczywiście z przerwami
![]() Monka co to jest clenbuterol??? Pierwsze słyszę ale domyślam sie ze jakiś wspomagacz ![]() Ja też zajełam sie ostatnio swoimi włosami - zafarbowałam i grzywke podciełam, tyle że ja wydałam tylko tyle co na farbe (20zł), grzywke zawsze sobie sama obcinam i mam wtedy dokładnie taka jaką chcę ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co, tak wracajac do spania Ali to my uwielbiamy z nia spać ![]() ![]() ![]() Ala w końcu zakumała ze nie wolno bić, wczoraj odruchowo mnie walnęła w twarz i od razu sie zorientowała że źle zrobiła, zaczęła mnie całować, mówić kocham i przytulać, cieszę sie ![]() ![]()
#902 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() no wkoncu SNIEZYNKA ![]() ![]() ![]() Doridde widze ze my prawie w tym samym czasie farbujemy wlosy ![]() ![]() ![]() Niewiem co sie wczoraj stalo ale od godz.21 mi nie pokazywalo zadnych nowych postow tylko te ktore ja napisalam a dzis widze ze bylo pelno potem i niewiem dlaczego juz tak drugi dzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
No i albo nic nie pisalyscie od mojego poprzedniego postu albo mi cos nie dziala!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Kurcze no nie ma zadnego postu????
![]() Czy wam tez sie nie laduje nasz watek???????????????????: eek: Ja sie wykoncze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Monika nic sie nie denerwuj, zadna nic wiecej nie pisala po Tobie
![]() ![]() Tez sie ciesze, ze juz wrocilam ![]() ![]() Dzisiaj bylam na tym fotoshooting, bylo nawet niezle, ale nie dostalam zadnych zdjec. Ta babka wysle mi mailem jutro albo pojutrze fotki i mam wybrac ktore chce jako zdjecie, a reszte na plycie dostane... TZ teraz naprawia swojego lapka to mam teraz kupe czasu... dawac na Wizaz !! ![]() Doridee- wcale nie wygladasz na 30-tke, naprawde. Jesli chodzi o spanie to ja znowu nie wyobrazam sobie,zebysmy spali z Olivia. Ona odkad sie tu przeprowadzilismy, spi w swoim pokoju ![]() ![]() ![]() Klucze do mieszkanka juz masz ????? |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie sciagnelam sobie program do retuszu zdjec!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka to czekamy na foteczki - pochwalisz sie chyba?
![]() Monika a jaką farbą sobie robiłaś?? Ja kupiłam Casting ale wcześniej poczytałam na KWC opinie i wiedziałam że wychodzi ciemniejszy, kupiłam jasny brąz a wyszedł ciemny brąz ![]() Dermacol możesz nakładać wilgotną gąbeczką - wypróbowałam ostatnio ten sposób i jest nieźle, tylko trzeba nabierać w mikroskopijnych ilościach ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
monka Ty to wczoraj pogrzalas, bo czesci jakos nie moge zajarzyc. Ale jest spox
![]() Doridee ja swietuje 5 dni po Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka no widac ze wrocilas ![]() ![]() ![]() A ja dzis przebilam Zosi uszka. Tzn. kosmetyczka przebila ![]() ![]() Kolczyki wybralam srebrnego koloru z bezbarwnym szkielkiem w srodku. Wasze dziewuszki maja juz kolczyki? Zamierzacie zakladac? |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze sie pochwale ( jak bedzie czym )
![]() Monika- jak sie nazywa ten pogram, ktory sciagnelas ??? W jezyku polskim jest ??? Kiedy jakies nowe foty wrzucisz ??? Edytcia - Moja mala nie ma jeszcze przebitych uszek, choc przyznam, ze bardzo bym chciala, ale nie wiem czy to nie za wczesnie dla niej. Boje sie, ze bedzie sie ciagla za uszka.... A jak Twoja to znosi ??? Nie przeszkadzaja jej ???? Alabamo - widze Cie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Ale dzien normalnie na wariackich papierach
![]() Doridee no ten clenbuterol to stosowany jest dla ludzi z astma , rzszerza pluca a skutek uboczny utrata wagi podniesiona temperatura i skurcze miesni ![]() Edycia ja tez nie kumam ![]() ![]() ![]() ![]() Sniezynka ty tez wklej te fotki jak dostaniesz ![]() Monika ja tak nie mialam wczoraj ale czasem tak mam ze jak daje odswierz to mi nie pokazuje ze sa nowe posty Ale wtedy wychodze z naszego forum na ogulny i wchodze i sa posty ![]() ![]() Zrobilam udka pieczone ziemniki salatke turecka i idziemy jest Ja sie objem salatka ![]() ![]() do potem |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
A no jestem
![]() ![]() ![]() ![]()
#912 |
Zakorzenienie
|
Alabamo wracaj do zdrowia
![]() ![]() ![]() Monka no ja bede czekac na Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Monka swoje zdanie mam na temat takiego sposobu utraty kilogramów ale nie będę truć, widocznie wiesz co robisz... A hormon wzrostu Ci do czego???
Alabamo wracaj do zdrowia, my też dopiero co sie wykurowałyśmy. Edycia ja nie zamierzam przekłuwać uszek dopóki Ala sama nie będzie chciała czyli jeszcze kilka latek. Mojej siostry córeczki przebiły w zeszłe lato (jedna 7 druga 5 lat). Dziewczyny szykujecie coś specjalnego na Dzień Dziadka i Babci czy tylko kartki??
#914 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Doridee ja calkiem zapomnialam o Dniu Babci i Dziadka.... Musze wyslac kartki do Polski ( do moich rodzicow ) alr nie wiem, jak z rodzicami TZta, bo tutaj tego Swieta nie ma, wiec sama nie wiem... Ale tez nie moge jednym wyslac a drugim nie.... hm nie wiem co teraz zrobic. Co proponujecie ??? A Ty co robisz ???
Edit : Teraz to juz nie dojda na 100 % dopiero sie skaplam ktory dzisiaj jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Pekam
![]() ![]() Doridee to nie jest steryd , to lek a ze tak dziala jak dziala wiec wezme ![]() Sniezynka ja tez ide wczesniej spac bo padne jutro Normalnie z lozka zwlec sie nie moglam . Alabama duzo zdrowka ![]() A dzien babci kiedy jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Monka Dzien Babci chyba jest 21.01 a Dzien Dziadka 22.01 jak dobrze pamietam
![]() Co jadlas??? Ja ide sobie cos naszykowac, bo zglodnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka dzieki
![]() ![]() ![]() Ja jadlam salatke ![]() ![]() ![]() Teraz tz namawiam zebysmy do tesco pojechali po tyskie , bo mam ochote na pifko z sokiem . |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
To w takim razie ja tez jutro wysle i zwale na nasza Pocztunie
![]() Mam nadzieje, ze TZ sie nie zgodzi jechac z Toba po to piwo, bo znowu bede musiala sie domyslac co piszesz ![]() ![]() Ja w zyciu wypilam tylko jedno piwo i wiecej nie wypije, fujjjj wole gorzale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka haha piwko to nie wisky hehe Drinki pijesz jak soczek wode a na piffko trzeba juz miejsca w bebechach hehe.Ja tam pifko lubie z sokiem samego nie wypije a feeeeee
![]() Najlepiej to bym poszla spac ale szkoda mi wieczoru wiec siedze ![]() Ale jazda haha moj wojek obudzil malego i go wyslalam teraz na gore zeby go ululal ale sie wystraszyl , cholerka jedna niania to on nie bedzie a juz myslalam hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Monka wiem że to nie steryd, poczytałam troche na jego temat. Nie jest obojętny dla organizmu, czytałaś o skutkach ubocznych?? A poza tym szkoda wątroby.. Jak każdy lek bardzo ja obciąża. No ja jestem przeciwna ale oczywiście to Twoje ciało.
Kurcze, zebym wiedziała ze nie pamiętacie o świecie dziadków to bym napisała wcześniej.. Ja dzis zaniosłam zdjecia ze slubu do wywołania bo obiecałam babci i wyślę razem z kartkami. Nic specjalnego nie szykuję, w tamtym roku poodbijałam rączki i stopki Ali ale w tym roku nic nie wymysliłam i wyśle same kartki. Monka Wy to często do Tesco śmigacie ![]() Monika co to za program?? Pochwal sie efektami ![]() ![]()
#921 |
Zakorzenienie
|
Doridee alez oczywiscie ze czytalam o skutkach ubocznych wiem ze jest to bardzo nie zdrowe na watrobe ale jednak podejmuje ryzyko
![]() Sniezynka co znaczy to zdanie WAS UNTERRICHTET SIE? pilne hehe Juz chyba wiemy co to znaczy .Moze byc czego ona was uczy? Bo pierwsze zdanie jest Jak sie nazywa wasza nauczycielka A drugie to to . |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Doridee pytalam czy dostalas juz kluczyki od mieszkanka???
Ja tez nie lubie zdjec wyretuszowanych, tzn ladnie wygladaja, ale wiadomo ze nie sa prawdziwe.... Monka zaloze sie, ze w Tesco jestes ![]() Edit : No jasna cholera, caly czas odswiezalam watek i nie bylo zadnego nowego postu, teraz widze dopiero.... |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka co znaczy to zdanie WAS UNTERRICHTET SIE
Czego ona uczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka to dla mojej kuzynki do szkoly miala na zadane przetlumaczyc zdanie
![]() Ja spadam juz z kompa , do tesco nie pojechalam mam lenia i moj tz tez i wojek ![]() Moze bede potem jak nie pojde zaraz spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Monka jak bedziesz jeszcze kiedys cos potrzebowala po niemiecku to wal smialo
![]() ![]() Doridee dosyc dlugo sie to ciagnie ![]() ![]() ![]() Mnie cos dziasla bola, nie wiem dlaczego, jak tak dalej bedzie to pojade jutro do dentysty ![]() Dawno zadna zdjec nie wklejala, ja nie mam czym robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaraz spadam do łóżeczka, do mojego smerfika
![]() ![]() Andrzej ma jutro wolne, fajnie pozałatwiam sobie trochę spraw z rana, później Andrzej idzie robić kolejny tatuaż, mam nadzieję ze juz ostatni bo za co za duzo to niezdrowo ![]() A ja dopiero co wklejam zdjecia!! Teraz Wy dawać tu fotki maluchów!!
#928 |
Zakorzenienie
|
Doridee ja tez uwielbiam patrzec,jak Olivia spi, tyle, ze chce ja odrazu calowac i sie budzi
![]() To ile Andrzej ma juz tatuazy ???? Ty tez masz??? Ja jeszcze posiedze chwilke i tez bede szla spac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Grrrr...!!! Ale mnie wkurza ten aparat! Nie chce stransferowac zdjec do kompa
![]() ![]() Doridee czy ja juz dostalam oczoplasu? nNie widze zdjec. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka kurcze sama nie wiem, chyba z 3 albo 4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edycia no wklejałam zdjecia jakieś dwa tygodnie temu ale w porównaniu z niektórymi tu osobnikami to było niedawno ![]() ![]() A co Ci sie zepsuło w tym aparacie?? A to Ty też Wodnica? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.