|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=UnholyOne;6683830]Gonia Wieeelkie Gratki
![]() Widzę, że nastawienie też miałaś takie jak ja do robienia testu (eee pewnie nic z tego jak zawsze), a tu proszę taka niespodzianka. Bardzo się cieszę i w imieniu Wrześnióweczek i Październikóweczek zapraszam na watek ![]() Termin masz 5 dni przede mną [/QUOTEUnholyOne ale sie narobilo, dziekuje za gratulacje a na waszym forum juz sie zameldowalam grzecznie ![]() Cytat:
![]() i caluje na poprawe humorku glowa do gory slonko!
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
czlowiek na chwile zejdzie z wizazu i bach! taka wiadomosc
gratulinki Goniu!!!! ![]() piekny tescik ciesze oczka i zaczynam wizualizacje haha |
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
GRATULACJEEEE Goniu!
|
|
|
|
#905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gonja ale super kreseczki |
|
|
|
|
#906 |
|
Zadomowienie
|
Gonia, serdeczne geratulacje szczęściaro!
To ja w tej powodzi gratulacji i radości przemknę niepostrzeżenie ze swoją krótką informacją - dzisiejszy sikaniec - 1 tłusta krecha. I IUI nieudana. Zmykam, A. |
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ami, kurna... strasznie mi przykro... ze tez kuna los jest tak beznadziejnie nieprzychylny.. nic mimo wszystko trzymaj sie jakos i powodzenia, no chyba ze narazie za szybko by cos wyszlo i @ nie przyjdzie..
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ami tak mi przykro A Tobie Goniu serdecznie gratuluje
|
|
#909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#910 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
GoniaJ serdecznie gratuluję!! To w takim razie trzymajcie się zdrowo!!
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Goniu ja jeszcze przyłączę się do gratulacji
Ucieszyłam się ogromnie!!! Ami przytulam wirtualnie i życzę Ci dużo sił
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Gosiu wielkie gratulacje Wam skladam,a jeszcze kilka dni temu Ty mi gratulowalas i nie bylas pewna robienia swojego testu a tu prosze taka niespodzianka.No i teraz jestesmy na wateczku wrzes.pazdz.mamuniek.A jak Twoj maz zareagowal na dwie kreseczki?Trzymajcie sie wszystkie.Buziale
|
|
|
|
#915 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Gonja ogromniaste gratulacje kochana,ja cos tak czulam pismo nosem ze u Ciebie to napewno fasolka ale sie ciesze Twoim szczesciem,dbaj o siebie i fasolke
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
GoniaJ - przyłączam sie do gratulacji
U mnie bez zmian Dalej biorę Clo i mimo że mam zwiększonę dawkę, "nie czuję jajników". Wcześniej w poprzednich cyklach przy Clo bolały, wiedziałam, że "pracują". Teraz nic. |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim zaciazonym serdecznie gratuluje.
Gonia, napisz, czy to w koncu maz przywiozl Ci ten test, czy sama go kupilas, no i jak zareagowal przyszly tatus. Od kilku dni podczytuje wasz watek i juz dawno chcialam napisac, ze jestes w ciazy. Super zdjecie testa. Oby wiecej takich zdjec tu sie pojawilo
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Och Ami
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
hej Kochane!
Wiec moj maz wparowal wczoraj do domku z pudelkiem 3 testow, ja siedzialam z farba na glowie w domu, i nie wiele myslac chwycilam za testy i mowie o super czas akurat mi sie chce siku splocze farbe i zrobie testa. Tak bez zadnych emocji, po czym siknelam na test, polozylam go patrze a tu juz wielki + doslownie po 5 sek. wiec muwie z lazienki do niego - on byl w salonie- kochanie bedziemy miec dzidziusia, a on NAPRAWDE? i biegiem do lazienki. Po czym chwycil za test i z nim w reku i wielkim bananem na buzce wisial na telefonie odrazu zadzwonil do lekarza i zalatwil wizyte na juz, zeby potwierdzic i dzwonil do rodzicow i jak on to mowi wszystkich wujkow (czytaj swoim kumpli), juz dawno nie widzialam go tak szczesliwego.
|
#921 |
|
Rozeznanie
|
Gosiu-Gratuluję!!!!!!!!!!Dbaj teraz o Was
Ami-nie poddawaj się tylko.Uda się następnym razem |
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie pisalam ale ... super gratki |
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko mnie się nie chce spać
![]() ![]()
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
o rany laski... o tej godzinie na necie??
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dziś rano wiadomość od mojej koleżanki, która ma taki sam staż w staraniach. jest w 4 tygodniu ciąży. Bardzo sie ucieszyłam, jak przeczytałam, ale gdzieś tam w głębi trochę zazdroszczę...
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Goscie wyszli od nas ok 2 a jak ktos jest uzalezniony ... to musialam kompa przed spaniem jeszcze wlaczyc
![]() Ale u nas pogoda nic tylko isc na spcer ale dzis ciezkie to bedzie dla tz po wczorajszym ...
|
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję szczęśliwym mamuśkom
zastanawiam się czy się do Was z sąsiedniego wątku nie przenieść, może za mało pokory w tym "planuję zajść..." a to wcale nie musi być tak jak my planujemy
|
#928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też pisuję tylko na tym wątku, bo nie widzę sensu dublowania postów, choć niektóre dziewczyny piszą i tam i tu. A ten wątek jest mi bardziej bliski niż "planujemy zajść...", bo jak zauważyłaś, różnie z tym zachodzeniem bywa. Tu już się zżyłam z dziewczynami, wiem, że jakby co to pomogą, pocieszą, bo same już swoje przeszły |
|
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planowałam w 2007 roku, nic z tego nie wyszło Zaczął się 2008 i nadal bez zmian Na dniach dostanę okres Miałam przez parę dni taką ładną temperaturę 37,1 a później zaczęła spadać, teraz już tylko 36,8 Poza tym suchość, pogorszenie cery i wszystkie możliwe objawy @Wiesiołek ani Guajazyl nie działa (wiesiołek działa mi pięknie na włosy, syrop zażywa mój Mąż - super pomaga na kaszel ), nasionka wzorowe (były badania), zażywam Bromergon na szczęście bez jakichkolwiek skutków ubocznych (ale ciąży nadal nie ma, więc prolaktyna chyba jeszcze mi nie spadła ). Jak sobie pomyślę, że czekają mnie te wszystkie badania, które Wy już macie za sobą, to aż się boję Tak nienawidzę chodzić po lekarzach![]() Czytam Was często, gratuluję Wszystkim, którym sie udało To takie budujące i pomaga wierzyć, że jednak się udaCytat:
Chciałam jeszcze się pochwalić, że będę Ciocią Moja osobista najlepsza przyjaciółka jest w 6 tygodniu Mam nadzieję, że jak się z Nią spotkam, to mnie zarazi swoim wiruskami ciążowymi Pozdrawiam Was Wszystkie, fajnie, że można się tu wyżalić ![]() Aha, gdyby ktoś nie miał tabelek, do rysowania wykresów, a nie chciał płacić na 28 dniach to załączam skan Piękny nie jest, ale można sobie wydrukować, powiększyć, jest wyraźny, bo tak robię Dostałam kiedyś taką książeczkę do rysowania wykresów, jak chodziliśmy na nauki przedślubne
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-02-24 o 13:52 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem rozzalona
juz pisze dowiedzialam sie od kolezanki co mowila o mnie inna kolezanka myslalm ze bardzo dobra.A wiec rozpowiadala na samym poczatku naszej znajomosci ze caly dzien siedze w domu zamiast szukac pracy i mam syf w domu,nic nie sprzatam,ze nie umie zrobic obiadu i Pio chodzi do mamy na obiad bo moja zupa to sama woda.Jestem taka zla ze az plakac mi sie chce z nerow.Napisalam to tej plotkary czy to prawda ale nie odpisuje. Boze jak ludzie sami na wlasne zyczenie robia sobie wrogow ... zle mi ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

dzisiaj mam kiepski dzień
i caluje na poprawe humorku glowa do gory slonko!

- IGOR 29.10.2008
znajac moje szczescie to pewnie jestes milion lat swietlnych ode mnie i dalej bede sama jak palec

a to wcale nie musi być tak jak my planujemy
Tak nienawidzę chodzić po lekarzach
To takie budujące i pomaga wierzyć, że jednak się uda