![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ciasteczko - nie każdy. Niektorzy ludzie boją się, ze taką lodowata wodą to mogą sobie zaszkodzić.
#902 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam już pod zimną wodę i lód przyłożyłam.
Nie chcę mieć blizny,a muszę iść do szkoły ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Agness współczuję, lepiej przejdź się do lekarza
![]() U mnie ledwo ferie się skończyły, a ja już odpuszczam sobie szkołę ^^. Nie no, byłam rano na badaniu krwi, a że lekcji żadnych ważnych dziś nie ma, to mama pozwoliła mi zostać już w domu. Hmmm a poza tym przyjechał mój tata ![]() ![]() Ok chwilę powizażuję, potem pogram i zabieram się do nauki ![]() ![]()
#904 |
Raczkowanie
|
ja chce jutro isc krew sobie zbadac, ale na ten widok strzykawki i samej krwi to ja zemdleje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a prawda jest taka że jak nie masz wyjścia to wszystko przejdziesz, ja sobie nawet kiedyś musiałam sama robić zastrzyki w brzuch i też przeżyłam ![]() ![]() wstałam o 9 ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie pogoda do bani. wieje, leje,szaroburo. a wogole to dzis tu w radiu mowili,ze co 3 dziewczyna w wieku do 20 robi sobie w tym kraju botox! ![]() ![]() Ja mam 28 i jeszcze nie widze absolutnie takiej potrzeby bo poki co nie mam zadnych zmarszczek ale kiedys bym chciala... co myslicie o tym?
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogole ten świat tak sie zmienia. jeszcze troche to bez sensu bedzie dązenie do jakichkolwiek celów, cały czas bedziemy młode., skoro mozna włosy sobie przedłuzyc, paznokcie przedłuzyc, poprawic urode operacajami plastycznymi i w efekcie wszyscy jestesmy takcy sami. ale mam nadzieje że chociaz czesc tego świata zachowa własny styl i naturalnosc a nie wzorowanie sie na hollywoodzikich gwiazdach :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
zegnam sie z wami oficjalnie
![]() musze zrobic odwyk od wizazu, bo mam metlik w glowie. musze sobie wszystko uporzadkowac. mysle, ze to szybko nie nastapi. do kiedys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Ej co Wy tak wszytskie odchodzcie? Pustkami tu będzie zawiewało
![]() ![]() No i klops, że tak powiem. Doktor mój dzisiaj nie przyjmuję i pozamiatne ehh ^^ Ale grunt, że siedze w domku, an spokojnie nauczyłam się już historii, poczytałam trochę ksążkę i teraz słówka z angielskiego ![]() ![]() A co do botoxu - już sama nazwa mnie odstrasza a co dobpiero jakby mieli mi takie cś wstrzykiwac o.0
#910 |
Zakorzenienie
|
A jednak nie uciekłam
![]() Dzisiaj straszny dzień, nie dość, że mam ciągle kontrolę z urzędu skarbowego to jeszcze dzisiaj pojawiła się inspekcja handlowa!! A mam mały sklepik na necie eh Obawiam się,że ktoś mnie podkablował Wszystko jest ok,ale strasznie się stresuję takimi sytuacjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nefre oszzz Ty wagarowiczko ! ![]() ![]() ![]() A ja juz w domku ![]() Ahhh jak wiosennie na dworze ![]() Miłego dnia Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby nie to, że jestem moderatorem i czasami czuję, że naprawdę trzeba tu trochę zrobić i pomóc niektórym... to by mnie tu nie było. A przynajmniej nie byłabym zbyt aktywna, źle się dzieje, a ja naprawdę nie mam ochoty czytać w co drugim wątku o ED. Nawet jak powstało podforum Krzywe Zwierciadło to ten problem przewija się w Dietetyce, to takie irytujące i męczące... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku ! ![]() Za moim oknem wiosna ![]() Aż pachnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję wczesnego wstawania ... swoją drogą zastanawiam sie jak to będzie jak znajdę pracę i już nie będę sobie spała 8 godzin ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie mam zmarszczek jeszcze, ale jakbym maiła kiedyś dużo jak również dużo kasy to może bym sie skusiła ![]() Cytat:
![]() ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() oby wszystko było okej ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze wytrwasz i będziesz ciągle z nami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na uczelni spokój i harmonia, w prawdzie zapomniałam słowników ale jakoś skombinowałam ![]() ![]() ![]() Posprzątałam mieszkanie, zjadłam obiad i zaraz idę na fitness ![]() cudna pogoda dziś ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Przyczajenie
|
Witam kochane !!!!! Faktycznie wszystkie powoli odchodzicie
![]() ![]() Dzisiaj znowu była piękna pogoda. Miałam wolne to z moją przyjaciółką pojechałyśmy na małe zakupy. Super naprawdę zakupy poprawiają humor. ![]() Pozdrawiam kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie wrocilam i zjadlam obiad, czekam na TZ. Dostalam okres isie nie za bardzo czuje. Za oknem ciemno,wieje i leje.. ehhh. szkocja. mileog popoludnia kochane ![]()
![]() |
#917 | |||||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I z tego co mi mówili to wcale nie mają więcej wolnego. Fakt, w środy nie chodzą do szkoły, ale za to w soboty mają lekcje. No,ale może coś się niedawno zmieniło, nie wiem ![]() A co do poziomu to się zgadzam - dno i dwa metry mułu! Uczą się takich banałów jak stolice europejskie i to w klasie maturalnej! Żenada :P No i zazdroszczę im warunków, sprzętu - fizyka czy chemia w takiej francuskiej szkole to czysta frajda - fartuchy, doświadczenia i te sprawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przytulam.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() farciara ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że niedługo sytuacja ulegnie zmianie i Moderatorki Drogie nie będą musiały się tak irytować. Sama podziwiam bo ja bym już dawno wyszła z siebie i stanęła obok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i to jak ![]() ![]() Ech wypompowana żem jest totalnie. Zastanawiam się czy jutro w ogóle jechać na uczelnię. Mamy wyjątkowo zamiast 4 tylko jedne ćwiczenia... więc dla 1,5h zajęć mam 2h dojazdów - to w ogóle warto? ![]() ![]() Tym bardziej, że znów mi smutno jakoś och ach ech ... ![]() ![]() Dobra, nie zamulam i zyczę miłego dnia ![]()
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - a ja w szkole chemie miałam tak, ze normalnie w laboratorium i w ogole fartuchy itepe ^^. Pełen odjazd
![]()
#919 |
Zakorzenienie
|
witajcie z wieczorka
![]() Ewusia, Jabłuszko - dziękuję ![]() i przytyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie bardzo, kontrolę mam do 11 marca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale ja nie umiem chodzić spać wcześnie ![]() ![]() a pracować to bym chciała gdziekolwiek, teraz to najlepiej dorywczo na jakiś inwentaryzacjach, ulotkach, żeby trochę kasy wpadło ![]() Cytat:
![]() ![]() nie smuć się... taka śliczna dziewczyna na pewno sobie znajdzie mężczyznę ![]() ![]() oj tak, to pierwsze zakochanie jest takie fajne...szkoda ze później zdarza się żę nie bywa tak różowo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() współczuję i trzymam kciuki żeby było okej ![]() ![]() już odpoczęłam po fitnessie, dziś byłam na ćwiczeniach na płaski brzuch ![]() Przydałoby się przysiąść do czegoś naukowego, ale cały czas odkładam na jutro ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu- ale ja jestem na Meridii + do tego Yasmin + dexamethason + dieta IG masakra bo inaczej się nie da
![]() ![]() zmykam do kumpla na imprezkę ![]() ![]() jutro mam wolne od uczelni uf ![]() dranoc i spokojnej nocki ![]()
#923 |
Zakorzenienie
|
A ja pouczone już dzisiaj
![]() ![]() Poćwiczyłam na maksa, nogi mi odpadają. Eh ![]() Irsin - mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze. Malinka - baw się ;* Dobranoc kochane ;*
#924 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kurde... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie z tym fitnessem ja też chceeee!!! ![]() Cytat:
![]() Miłej imprezki, baw się dobrze i odpocznij od wszystkich zmartwień ![]() Postanowiłam nie narzekać i szukać w życiu pozytywów. Znalazłam! Dziś w spokoju obejrzę Chirurgów (o ile nie zasnę:P) bo nie musze wstawać jutro o zwyrodniałej porze sasasa ![]() Mała rzecz, a cieszy. Musi! ![]()
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ehhhh przepraszam Kochane, że Was nie poczytam, ale za bardzo nie mam siły... na samą myśl o czwartku (kiedy to na każdej lakcji może być jakiś niezapowiedziany sprawdzian -_-' + 3 zapowiedziane ![]() ![]() ![]() Dobrze, że jutro mam tylko 5 godzin i to takich w miarę spokojnych ![]() ![]() Cóż ponarzekałam sobie więc teraz zmykam. Dobranoc Aniołki, do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do choroby -> wole brać leki niż nie zdrowieć ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kochana, to tylko jeden dzień ![]() ![]() ![]() Ale na dworze ciepło ![]() ![]() Wiecie.... przez przypadek zajrzałam do mojego pamietnika, w sumie go nie prowadze, ale prowadziłam w wakacje i np. zapisaywałam ile zjadłam, co czułam wtedy, jak się czułam itd. .. i wiecie co ? jaka ja byłam głupia ![]() ![]() ![]() ![]() Cóz, nie da się cofnąć czasu, ale na szczęście teraz taka głupia nie jestem, więc idę po sniadanie ![]() ![]() Miłego Dnia Słoneczka ![]()
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Na szczęście dziś już z tą ręką lepiej,miałam opatrunek,no i trochę boli i piecze,ale przeżyję ![]() Pielęgniarka stwierdziła,że to oparzenie II stopnia. Właśnie zjadłam śniadanko,piję kawę i niedługo uciekam na zajęcia,postanowiłam zajrzeć do Was teraz,bo potem chyba przyjdzie czas na naukę ![]() Trzymajcie za mnie kciuki,dziś mam spr z fizy ![]() Tamo - Najważniejsze,że teraz zmądrzałaś ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
Wiecie.... przez przypadek zajrzałam do mojego pamietnika, w sumie go nie prowadze, ale prowadziłam w wakacje i np. zapisaywałam ile zjadłam, co czułam wtedy, jak się czułam itd. .. i wiecie co ? jaka ja byłam głupia ![]() ![]() ![]() ![]() Cóz, nie da się cofnąć czasu, ale na szczęście teraz taka głupia nie jestem, więc idę po sniadanie ![]() ![]() Kazdy czasem zapisuje w swoim pamiętniku rózne ciekawe rzeczy a po jakimś czasie fajnie jest to poczytać, nawet ile sie zjadło. Nie ma w tym nic głupiego kochana ![]() Zycze smacznego i miłego popołudnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.