|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: hula- hop 2
noo bo to jednak trzeba mioec motywacje
![]() ja juz zrobilam duzo silowych, i zostala godzina hh, a potem 5km spacerku i godzina aero xD jutro odpoczynek, a pojutrze znowu ciezki dzien ;p haha, a mi sie juz brzuszek taki ladny zrobil, a mu nie odpuszcze wiec bedzie perfect ;x
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() godzine temu popatrzałam przez okno patrze ale słońce świeci.. dobra ide sie poopalać a nie siedzieć na komputerze bede. Wysmarowałam sie filtrami, wskoczyłam w strój.. wychodze na podwórko, układam sie na krześle - słońce zachodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myślałam że w tym momencie normalnie eksploduję! no to sie rozpisałam nie na temat, przepraszam ale musiałam sie przed kimś wygadać ![]() ![]() ![]() ViLLeMkA to gratuluję efektów! a długo już tak ćwiczysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
ja to mam dzisiaj szczęście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Renia, trudno ocenic, zawsze cos modizlam z brzuchem
ale tak na powaznie zeby pilnowac dzien w dzien i hh ryzemn, to jakies 3 tyg no ale naprawde tudno ocenic, bo co jakis czas jakies brzuskzi robilam, ale bez efektow bo nieumiejetnie ![]() a nawet pokaze Wam [bedzie lepiej ![]() [i ja juz widze mnijsze boczki, i wciecie w talii = hh!! ![]() dobra, ide pohulac, bo potem na aero i bedzie bum xD
#906 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo
![]() jak widac, najwazniejsze to sport sport sport ![]() ja codziennie cos robie i w ciagu 3 tyg widze roznice ![]() tv sie nie chce wlaczyc wrrrrrrrr psozperac musze
#908 |
Zakorzenienie
|
villemka sliczny masz ten brzuszek juz nie no ja tez chce tai hehe no to teraz nie ma ywkretow musze zaczac wiecej cwiczyc
#909 |
Zakorzenienie
|
na prawdę zaimponował mi Twój brzuch! boskie masz te mięśnie.. brzuszek po prostu sexy! nie no teraz to ja sie biore do pracy i to ostro.. mam nadzieje, że też bede sie mogła pochwalić po wakacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
dobra 15 min w lewo za mna, teraz w prawo zwrot xD
Renia, ja jeszcze chce dol ladny ; ) teraz staram sie jesc duzo bialka... ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej jesc normalnie tak jak jadlam, bo nie chce sie zrobic jakims pakerem ;x zobaczymy jak to zniose ;x a Was juz naprawde niewiele dzieli do brzucha takiego jak chcecie ; ) ;*
#911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do opalania - w sobote tak strasznie sie "opaliłam" , że bedac w sklepie i siedząc na ławeczce przechodził pewien niezły koleś i mówi do kolegi "patrz na tą czerwoną niezła nie?" hahahah myślałam ze tam zapadne sie pod ziemie ! ale musze im przyznac w jednym racje - wyglądałam wtedy seryjnie jak burak ! ![]() ![]() ![]() ViLLeMkA - wow różnica jest niesamowiita ! ![]() ![]() Renia90 - faktycznie miałaś dzisiaj niezłego hmm farta?! ![]() ![]()
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
no mi jeszcze sporo brakuje do wymarzonego brzuszka heh trzeba zgubic tluszczyk chociaz mi bardziej zalezy na nogach [brzuch zawsze mozna wciagnac a nog sie niestety nie da hihi]jakos tak w tym roku nie mam ochoty pokazywac swoich nog a jutro na wf na basen mamy isc;/
#913 |
Zadomowienie
|
a ja tam na nogi nie narzekam ogolem :P teraz troche sflaczale ale wzielam sa rowerek i juz niedlugo powinny byc si
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
haha a ja musze sie pochwalić bo ok godzi 15 hulałam przez góra 5 sek. a teraz to już ponad 30sekund!! hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
no niezle ci idzie juz niedlugo bedziesz umiala sobie krecic tak dlugo az ci sie nie znudzi hehe trzymam ciuki i zycze dalszych sukcesow
![]()
#916 |
Zadomowienie
|
a ja mam takie pytanie, bo krece hopem a w zasadzie nie wiem :P hula hop spala tluszczyk czy moze wyrabia miesnie? a moze to i to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
ViLLeMkA, czy mozesz umiescic swoje zdjecie przed?
![]()
#918 |
Zakorzenienie
|
Tancerka, no nie wiem jak ocenic przed xD
nigdy nie mialam jakichs problemow z brzuchem ![]() ale moge oczywiscie, powiedzmy ze z tamtego roku to w zielonym kostiumie jest wrecz grube, juz tydzien pozniej wygladalam szczuplej to niebieskie wlasnie jakies kilkanascie dni pozniej [a ze wegierskie zarcie niedobre to nie utylam zbyt bardzo ;p] obydwa z wakacji tamtego roku ![]() i wtedy tez cwiczylam, teraz po prostu cwicze wiecej ale nie, nie odchudzam sie, nie ma az takiego przed i po ![]()
#919 |
Zadomowienie
|
Jestem w szoku!
Gratuluję. Ile Ty kręcisz? godzinę? Ja po pół hh i stepper. Naprawdę jestem pod wrażeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
Napisz w cm ile Ci ubyło. Bo widzę,, że w biodrach też Ci spadło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
zwykle krece godzine dziennie, ale do tego chodze na aerobik 2 razy w tyg i cwiczylam w tamtym tyg brzuch codziennie
![]() hmm.. ile mi ubylo trudno okreslic... ;p wlasciwie nie wiele... jakies 3 cm bo niedawno mialam 64... [teraz mam 61] ale wczesniej tez 66.. maxymalnie mialam kolo 70 :O ale teraz wlasnie zmierzylam i jest 61 tylko te zdjecia obok siebie to z tego samego okresu ![]() ale bardzo dobrze sie cuzje z moim obecnym brzuchem, bo miesnie juz po prostu czuc [podobno dobrze wycwiczone miesnie robia naturalny gorset ; ) ]
#922 |
Zadomowienie
|
To prawda.
Jesteś jeszcze młodziudka, ale tak wyćwiczony brzuch pozwoli Ci po ciąży (w przyszłości), zachować super skórę bez rozstępów. Ja przed zajściem w ciążę, chodziłam długo na siłownię i ćwiczyłam głównie brzuch, miałam 60 w pasie (teraz to marzenie ![]() Dzięki temu - zero rozstępów, a jestem już po porodzie 12 lat! Pewnie nie wrócę do takiego stanu z przed ciąży, ale staram się cały czas i nie jest źle. Umieszczę też swoje zdjęcie, ale jeszcze nie teraz hihihi, bo daleko mi do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Dorcia, ja jak kiedys bede w ciazy to chyba bede na uszach stawac zeby wrocic
![]() ale w moim przyapdku nie bedzie chyba tak trudno bo moja mama 3 dni po porodzie juz sie w mini miescila a w ciazy zamiast tyc to chudla ;x [wiec mam nadzieje ze genetycznie ![]() a rozstepy ja juz mam ;p nie na brzuchu, na szczescie ![]() tylko troche na tylku, ale prawie niewidoczne i zadbane ![]() kilogramy wcieram w siebie zelu na rozstepy ![]() dobra, koncze malowac paznokcie i ide hulac i rozciagac sie xD w ogole ja chce isc do pracy! ; (
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
Jeszcze się w życiu napracujesz!
Korzystaj z życia póki masz mozliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
tyle ze ja juz swiruje
![]() a 2 tys przez wakacje chetnie bym zarobila i na studia zawsze ![]() wrr.. nienawidze jak mam brata w domu bo wtedy cwiczyc nie moge ; (
#927 |
Zakorzenienie
|
no ViLLeMkA super! ale masz ten brzuch teraz miodzio
![]() ![]() ja też mam rozstępy :P ale na wew stronie ud i troche na pupie ale na szczęście mocno ich nie widać ![]() dziś nagrzeszyłam i to sporo.. 2 i pół piwa, zapiekanka, lód włoski - efekt pobytu z koleżanką na mieście ^^ a potem jeszcze big milk ehh co ja robie! ![]() Byłam na mieście po peeling(taki z Under Twenty świetny jest!) i minimasażer, obeszłam aż 3 drogerie i nigdzie nie było!! ![]() Do pracy też bym chętnie poszła przyrobić troche grosza ale nie ma gdzie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Renia, ja chce na staz, tylko ze maja dzwonic [bo dopeiro robia miejsce ; ) ]
ale jak w tym tygodniu nic, to bede szukacv pracy jako niania dla dzidzia, a w ostatecznosci kasjerka ![]() ejj a ja tez sie musze czyms motywowac ;p tylko problem taki ze ja nie chce bardzo umeisnionego brzucha bo mi sie nie podoba, ALE jemu jeszcze troche nie zaszkodzi ![]() w ogole mysle o kolczyku w pepku [po ciezkiej pracy - nagroda ![]() ma ktoras ![]() ![]() dobra, a zaraz ide na godzinke do hh ![]()
#929 |
Zakorzenienie
|
ja złożyłam CV do solarium, jako obsługa
![]() ![]() ![]() kurcze zjadłam jeszcze dwa kawałki ciasta drożdżowego z truskawkami bo mamusia upiekła ![]() musze sie za kare zbić publicznie, może to coś da ![]() co do kolczyka w pępku to też mi się podoba ale mama by raczej nie pozwoliła, chyba że za rok bo będę mieć już te 18 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
haha, no wlasnie mnie mamusia juz...
![]() ale jak zrobie to po lecie dopiero ;x co Ty tak jesz! przestan, zacnzij jesc duzo bialka a Ci sie wszystkiego odechce ;p ja na sniadanie dzisiaj jadlam owsianke, na obiad kasze z marchewka, a potem puszne kapaneczki z razowym chlebkiem i salata pomidorkiem mniaaaam ![]() a niedawno to jak mialam ochote na slodkie to moglam caly dom przeszukac po prostu nieodpowiednia dieta ![]() [tak wnioskuje ![]() no a ja na studia teraz sie wybeiram ![]() ale my chyba jestesmy z tego samego rocznika [1990 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.