![]() |
#901 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cześć kobietki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kasienka1985 ło matko żubróweczka od rańca ![]() ![]() A ja Was opuszczam moje drogie aż do niedzieli... albo i poniedziałku? ![]() Jadę do rodziców TŻta - będziemy zapraszać na ślub ![]() ![]() To ja Wam życzę wypoczynku w weekend i pięknej pogody - zwłaszcza PM które ślubują w ten weekend! Integra, Gosia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Tymczasem do "zobaczenia" za pare dni - będę tęsknieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
byłam na godzinkę na dworzu, popielić zielsko koło naszej "altanki" (w trakcie budowy
![]() ![]() a widzę, że dziś troszkę spokojniej tutaj ![]() normalnie wychodzę z siebie, żeby wymeśleć prezent urodzinowy dla chrześniaka TŻ, dwuletni chłopczyk i nic mi do głowy nie przychodzi ![]() monai do zobaczenia, miłego grillowania ![]()
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
dzizus pogubilam sie jak andzia w kwiatach... mam kasienke agunie i lilstar... dziekowac
![]()
#904 |
Zakorzenienie
|
cześć dziouszki moje Kochane
![]() ależ Wy smarujecie ![]() a Kasieńka to normalnie szaleje od rana ![]() ![]() ![]() już nawet nie wiem, co miałam napisać, bo czasu brak, a ja i tak Was w pracy po kryjomu podczytuję ![]() wszystkie fryzurki, które pokazywałyście są śliczne, a Asiuk to taka śliczna delikatna kobietka ![]() ![]() a ja się wczoraj wybrałam do mojej kosmetyczki na mikrodermabrazję ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() monai, powodzenia, i też będziemy tęsknić ![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Monai będziemy czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabieg wygląda kusząco! Ile taka przyjemność kosztuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a aniolka wklejam bedzie taki tylko sa rozne kolory sukienek. Dla gosci weselnych sa draze - tradycyjne migdaly w cukrze Po slubie rodzaje nasze mini zdjecie z cytatem dwujezycznym " Miara milosci jest milosc bez miary " Cytat:
![]() Jeszcze moze byc na przykad mala swieczka zapachowa ![]() A ja jestem chora czlowiek przez te upaly zre co sie da ( a upaly mamy ponad dwa tygodnie u nas z tem przekraczajaca 30) i potem chory ![]() no nic dzisiaj nareszcie pada!!!!!!!! No a wcale nie jestem opalona mimo zebyly teupaly bo na sloncu to sie wytrzymac nie dalo. Za cztery dni jest rocznica naszego slubu cywilnego zgralam w koncu z kamery cyfrowej to co bylo naniej nagrane i teraz robie montaz, podklad " w cieniu twoich rak" TGD, troche roboty ale bedzie mial niespodziewanke |
||
![]() ![]() |
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się odstresowałam dziewczyny, bo cały czas leciała sobie taka relaksacyjna muzyka ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-03 o 13:59 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
nie wiem, mialam na kompie, fajna jest
http://fr.youtube.com/watch?v=XPjBOM...eature=related |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
No a mi ojciec dzisiaj w końcu wziął metrykę chrztu od proboszcza. O dziwo ten nawet nie robił problemów i kasy nic nie chciał
![]() Jutro pogonie TŻ-ta żeby on też ten dokument w końcu załatwił i możemy iść się umawiać na spisanie protokołu ![]() Lulu super pomysł ![]()
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my w końcu musimy iść do Urzędu po te dokumenty, tylko, że ja nawet nie wiem dokładnie, co to mają być za dokumenty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
wiesz ja czasem ide na youtube i slucham co sie wyswietli bo nie jestem na bierzaco z polska muzyka
![]() wiec na przylkad zaczynam od jedengo wykonawcy a potem otwieram podobne widea i tak mnie czasem zaprowadzi to gdzies |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Rozeznanie
|
kogo jeszcze nie mam a chce mnie miec
![]()
#917 |
Zakorzenienie
|
Zaświadczenie z Urzędu Stanu Cywilnego o braku okoliczności wykluczających zawarcie związku małżeńskiego.
#918 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
ja ja
![]() ![]() zaproszonko poszło
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Agatko
![]()
#921 |
Rozeznanie
|
dziewczyny wezcie moze w pseudonimach szkolnych na NK swoje nicki z wizazu bo ja sie gubie ktora jest ktora
![]()
#922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-03 o 14:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe teraz bede siedziec i uczyc sie na pamiec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() idę zobaczyć czy wyleżę na słoneczku, chociaż z pół godzinki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze ... podczas pisania przyszło mi do głowy, żeby wyczyścić klawiaturę. Przewróciłam klawiaturę do góry nogami i trochę z nią "potańczyłam" i pokasowałąm sobie część cytatów i tego co napisałam (zostało tylko do co wcześniej skopiowałam i było w pamięci ![]() ![]() Pisze w zwiazku z tym o tym co zapamietałam: kotekk81 - pomysł z takimi podziękowaniami podoba mi się. Też myślałam o czymś trwalszym niż słodycze, żeby goście mieli pamiątkę. Może napisz z tyłu datę Waszego śłubu i imiona czy coś w tym stylu, to goście będę pamiętali o waszych rocznicach ![]() Od Integry chciałam ściagnąć pomysł z podziękowaniami za życzenia dla osób które nie będą na przyjęciu, ale nie wiem jak to zrobić, bo wiadomo, że życzenia przed kościołem to wszyscy składają i byłoby trochę głupio jakby częśc gości dostała podziękowania a część nie - jak myślicie? kasienka1985 - trzymam kciuki, żeby z Twoim tatą wszysko było dobrze, zeby to nie było nic złośliwego i żeby mógł spokojnie bawić się na Waszym weselu. Co do śluba Rubików - to wydaje mi się, że nie ma w tym nic dziwnego, że byli tam modele i modelki skoro sama Panna Młoda jest modelką i w takim towarzystwie się raczej obraca i to są jej znajomi. Co do zdjeć to napewno pozowane (wiekszość z nas chyba będzie miała taką sesję) a oni wybrali takie które sami chcieli żeby ujrzały światło dzienne ... może dlatego na zdjeciach sa znajomi z agencji modelek, bo inni goście nie zyczyliby sobie znaleźć się na stronach gazety i innych mediów. Cytat:
![]() ![]() Szkoda, że usunęłaś zdjęcia ![]() kotekk81 - nie przejmuj się napewno jest jakieś wytłumaczenie. Może nie chciała przy tej osobie rozmawiać - po co ktoś ma słuchac Waszej prywatnej rozmowy. Ja osobiście nie lubię takich sytuacji jeżeli ktoś u mnie jest, albo gdzieś z kimś się umówiłam i dzwoni tel ... wtedy też mówię, że jestem na spotkaniu, albo że z kimś jestem i jeżeli to nic pilnego proszę o tel. później albo sama oddzwaniam. Skoro to Twoja przyjaciółka to napewno wyjaśnicie sobie tę sytuację ![]() gosia1007 - dobrze, że się pogodziliście ... grunt to rozmowa i zrozumienie a wtedy miłość wygrywa ![]() izazusia - co ćwiczyłaś/ćwiczysz? karate? (pisałas o jakiś "zasadach" karateków) Ja też trenowałam i teraz też trenuję - chociaz mniej, sztuki walki i zawsze mnie śmieszyło jak np. dwie dziewczyny sie były i szarpały za włosy - dla mnie to nie do pomyślenia. P.S. "płacz - mniej wysikasz" fajne powiedzonko ma Twoja mama - podoba mi się ![]() Agata R - mam nadzieje, że operacja TŻ'ta będzie szybka, skuteczna i bez powikłań i dalszych ingerencji i ... do wesela się zagoi ![]() Musi być dobrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | ||
Raczkowanie
|
witajcie Kochane! tak Was czytam i czytam tygodniami, kidyś pisałam więcej, ale teraz ta sesja
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czy mi się wydaje czy nie..że PM2008 to najlepszy watek na wizażu? ![]() pozdrawiam Was serdecznie ![]() mam nadzieje że mnie przygarniecie.. ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście że najlepszy bo my tu jesteśmy
![]() ![]() brawurka nawet się nie pytaj czy przygarniemy. Jesteś tu już z nami i kropka. A tak na marginesie, masz konto na NK? ![]() ![]()
#929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tego nie miałam żadnych wątpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z WAS MIESZKA W GLIWICACH LUB OKOLICY GLIWIC??? Już piszę o co chodzi. O pończoszki
![]() ![]() plisssssss dajcie znać to się dowiem w którym markecie dokładnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.