Wszystko o Avonie 4 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-28, 10:48   #901
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21
Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez 89szafira89 Pokaż wiadomość
agusiia no właśnie ... Ja ostatnio kupiłam sobie komplecik właśnie: mgiełkę, szampon i żel pod prysznic truskawka i guawa - myślę będę ładnie pachnieć a tu kompletna klapa... Jaki zapach z serii naturals są ładne ???
a mi bardzo podoba sie czeresnia z gałką, banan z kleczkiem kokosowym, wanielie i mango...

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 12:28   #902
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
i nie wiem jak pachnie mandarynka i aloes, miał ktoś??
Mandarynka i aloes nie pachnie. Mgiełka w każdym razie. Kupiłam sobie i bardzo żałowałam. Nie ma toto nic wspólnego z mandarynką i zapach w ogóle jest prawie niewyczuwalny.
Stary 2008-07-28, 12:57   #903
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cała seria mandarynka+aloes bardzo delikatnie pachnie więc i mgiełka taka - w sumie nijaka...Ja w ogóle mgiełek nie lubię i nie używam :P Mogłyby dla mnie nie istnieć :P Mam Island Vibe i nie mogę jej zużyć od 3 miesięcy - mimo że zapach fajny letni i w ogóle. Nie lubię się lepić po mgiełce
Stary 2008-07-28, 13:34   #904
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monique :) Pokaż wiadomość
Cudow to Ty sie nie spodziewaj. Takie kremy przeciewdzialaja powstawaniu rozstepow a nie likwiduja istniejacych. Ich jedyne dzialanie na istniejace to optyczne ukrycie czyli dodatek samooplacza i drobinek rozpraszajacych swiatlo w produkcie (info ze szkolenia Avonu )
Krem likwiduje rozstępy i ich nie widać, ale jeśli to są ich początki (są różowe), jak są białe to raczej już im nic nie pomoże.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 16:26   #905
Scarlet23
Zadomowienie

Hello ma ktoś może numerki zestawow do wyboru z programu promocyjnego ANEW na K6-K10/2008 bo w regulaminie na stronie nie znalazłam a literature wyrzuciłam??
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 16:33   #906
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hello ma ktoś może numerki zestawow do wyboru z programu promocyjnego ANEW na K6-K10/2008 bo w regulaminie na stronie nie znalazłam a literature wyrzuciłam??
proszę bardzo:

ZESTAW KOSMETYKóW DO MAKIJAżU - nr 9165 2
WODA PERFUMOWANA TODAY TOMMOROW ALWAYS IN LOVE - nr 9166 0
ZESTAW PLANET SPA HAWAJSKIE WULKANY - nr 9167 8
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 18:14   #907
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
proszę bardzo:

ZESTAW KOSMETYKóW DO MAKIJAżU - nr 9165 2
WODA PERFUMOWANA TODAY TOMMOROW ALWAYS IN LOVE - nr 9166 0
ZESTAW PLANET SPA HAWAJSKIE WULKANY - nr 9167 8
Dziękuje serdecznie:cm ok::kwiatek:
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 18:31   #908
Deborah100
Zakorzenienie

Byłam niedawno na spotkaniu i chyba zgodzę się być tym liderem sprzedaży, tylko nie podoba mi się to, że na poniedziałek mam umówić 3 osoby na spotkanie i raz będe ja z nimi rozmawiała a później będe patrzyła jak to robi menadzeka. Większość moich klientów mam pozyskanych przez internet na szeroką skalę a tylko kilka koleżanek, które i tak pewnie nie chcą zostać konsultantkami. Nie wiem co jej powiem Myslałam, że to ja będe załatwiała sobie zespół konsultantek i wysyłała co trzeba a tu jakieś spotkania

Czy konsultantka podpisuje umowę z Avonem? (bo ja sama już nie wiem co mam w tych papierach) chodzi mi o to czy sama muszę rozliczać się z urzędem czy oni robią to za mnie?
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:16   #909
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Mam pytanie, czy ktoras z Was ma k 11 w pdfie, ale w lepszej jakosci? Mam ten z sygnaturki Ashivy. Wiem ze ktoras z Dziewczyn robila pdf ze zdjec z avonetu.. Czy macie moze taki k11?
Stary 2008-07-28, 21:59   #910
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Byłam niedawno na spotkaniu i chyba zgodzę się być tym liderem sprzedaży, tylko nie podoba mi się to, że na poniedziałek mam umówić 3 osoby na spotkanie i raz będe ja z nimi rozmawiała a później będe patrzyła jak to robi menadzeka. Większość moich klientów mam pozyskanych przez internet na szeroką skalę a tylko kilka koleżanek, które i tak pewnie nie chcą zostać konsultantkami. Nie wiem co jej powiem Myslałam, że to ja będe załatwiała sobie zespół konsultantek i wysyłała co trzeba a tu jakieś spotkania

Czy konsultantka podpisuje umowę z Avonem? (bo ja sama już nie wiem co mam w tych papierach) chodzi mi o to czy sama muszę rozliczać się z urzędem czy oni robią to za mnie?

To zależy jaką formę współpracy wybierzesz jako lider sprzedaży: umowa zlecenie gdzie avon rozlicza się z urzędem (tak jak do tej pory) lub otwierasz działalność gospodarczą ... pokręcone to .

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Krem likwiduje rozstępy i ich nie widać, ale jeśli to są ich początki (są różowe), jak są białe to raczej już im nic nie pomoże.

No ja właśnie mam różowe i nie chcę tych paskudztw białych więc wole mniej więcej koloryt skóry wyrównać.

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
ja poelcam jeżynę i wanilię śliczny zapach no i oczywiście banan i mleczko kokosowe
Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
polecam jezynę i wanilię i mandarynkowe naturalsy;D

No to spróbuję tą jeżynkę z wanilką . Dzięki

Kocham i jestem kochana Buziaki dla Adasia i Julci !

89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 07:20   #911
MaT
Wtajemniczenie

Mam prośbę do Klubowiczek Róży z okręgów trendujacych

W jakim następnym katalogu oraz w jakiej cenie jest preparat maskujący odrosty, bo klientce tak się spodobał, że chce zamówić jeszcze jeden, a nie jestem pewna czy uda mi się kupić właściwy odcień w COK
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 08:30   #912
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam prośbę do Klubowiczek Róży z okręgów trendujacych

W jakim następnym katalogu oraz w jakiej cenie jest preparat maskujący odrosty, bo klientce tak się spodobał, że chce zamówić jeszcze jeden, a nie jestem pewna czy uda mi się kupić właściwy odcień w COK
W katalogach od 11 do 13 nie ma preparatu.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 08:40   #913
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Monique właśnie o to mi chodzi o wyrównanie kolorytu skóry mniej więcej
Takie wyrownanie kolorytu mozesz uzyskac samym samoopalczem za duza mniejsza kase.

Cytat:
Wedlug tego co mnie liderka mowila chcac podpisac umowe to powinnam zalozyc dzialalnosc gospodarcza i sie sama rozliczac.
Stary 2008-07-29, 11:26   #914
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
To zależy jaką formę współpracy wybierzesz jako lider sprzedaży: umowa zlecenie gdzie avon rozlicza się z urzędem (tak jak do tej pory) lub otwierasz działalność gospodarczą ... pokręcone to .

co znaczy "jak do tej pory"?? Avon nigdy nie rozlicza się z urzędem w imieniu konsultantek, ponieważ nie są one z nim związane stosunkiem pracy (nie jest to nawet umowa zlecenie). Konsultantka sama powinna założyć działaność i sama rozliczać się z urzędem. W innym wypadku sprzedaje kosmetyki "na lewo". I nie mówię tu o liderach sprzedaży, ale o konsultantkach...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 11:43   #915
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
co znaczy "jak do tej pory"?? Avon nigdy nie rozlicza się z urzędem w imieniu konsultantek, ponieważ nie są one z nim związane stosunkiem pracy (nie jest to nawet umowa zlecenie). Konsultantka sama powinna założyć działaność i sama rozliczać się z urzędem. W innym wypadku sprzedaje kosmetyki "na lewo". I nie mówię tu o liderach sprzedaży, ale o konsultantkach...
szafira89 pisze o liderze sprzedazy a nie konsultantki, wiec do nich odnosi sie "jak do tej pory"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 14:06   #916
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jesli podpiszę z nimi umowę zlecenie to jestem zobowiązana brać udział w tych głupich rozmowach??
Bo chciałam jedynie pojechać raz na jakiś czas na szkolenie a tak do działać we własnym zakresie.
Ja z nią jeździć nie będe wolę znaleźć normalną pracę, widze że szydło z worka wychodzi dopiero po. Też umieją nieźle człowieka zakręcić;/
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 14:22   #917
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

Forma współpracy:

a) DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA, korzyści:
*** możliwość łączenia różnych aktywności zawodowych w ramach jednej działalności
*** gotowy pomysł na swój biznes
*** zdobycie doświadczenia w prowadzeniu własnej firmy
*** możliwość odliczania kosztów związanych z działalnością
*** możliwość uzyskania dofinansowań z Funduszów Unijnych
*** możliwość systematycznego gromadzenia środków na emeryturę
*** powiększanie stażu emerytalnego
*** prawo do zasiłku

b) UMOWA ZLECENIE, korzyści:
*** brak kosztów związanych z założeniem i prowadzeniem działalności
*** minimum formalności
*** otrzymujesz na konto pieniądze już po odprowadzeniu składek i podatku
*** prosta i wygodna forma w początkowym etapie współpracy

PROSZĘ !!!

Achaaa, możesz rozpocząć umową zlecenie a potem przejść na dz i działalność gospodarczą ...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
szafira89 pisze o liderze sprzedazy a nie konsultantki, wiec do nich odnosi sie "jak do tej pory"
No właśnie

Cytat:
Czyli jesli podpiszę z nimi umowę zlecenie to jestem zobowiązana brać udział w tych głupich rozmowach??
Bo chciałam jedynie pojechać raz na jakiś czas na szkolenie a tak do działać we własnym zakresie.
Ja z nią jeździć nie będe wolę znaleźć normalną pracę, widze że szydło z worka wychodzi dopiero po. Też umieją nieźle człowieka zakręcić;/
Deborah nie jestem pewna ale chyba tak ... raczej tak właśnie , no wiesz jakoś muszą sobie tych liderzy nazbierać więc musi być choć przez chwilę cud miód

Stary 2008-07-29, 14:53   #918
Rozilla
Raczkowanie

Witajcie wizażanki!
Ma któraś z WAS biżuterię Brigdet...ta z masą perłową - turkusową. Chodzi mi o to czy jest ona tandetna...lekka, niedbale zrobiona zamówiłam tą biżu na 3 termin ale nie wiem czy to dobry wybór...w katalogu bardzo mi się podoba

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 15:04   #919
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Witajcie wizażanki!
Ma któraś z WAS biżuterię Brigdet...ta z masą perłową - turkusową. Chodzi mi o to czy jest ona tandetna...lekka, niedbale zrobiona zamówiłam tą biżu na 3 termin ale nie wiem czy to dobry wybór...w katalogu bardzo mi się podoba
Wygląda ładnie wygląda na dokładnie zrobioną więc chyba nie będziesz żałowała zamów sobie do kompleciku jeszcze zegarek haha . Ja zamówiłam biżuterie EUNICE.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 15:16   #920
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Wygląda ładnie wygląda na dokładnie zrobioną więc chyba nie będziesz żałowała zamów sobie do kompleciku jeszcze zegarek haha . Ja zamówiłam biżuterie EUNICE.
Hi hi na zegarek też mam chrapkę Trochę mnie uspokoiłaś Teraz to już nie mogę się doczekać biżu

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 15:39   #921
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

dziewczyny czy może któraś z Was wypróbowała już ten nowy płynny tusz do kresek z kat. 11?
na kwc nie ma jeszcze żadnych opinii
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25689

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 16:43   #922
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Witajcie wizażanki!
Pisałam już o niej wcześniej, wstawiłam też jej fotkę na stronkę.
Ogólnie polecam ją, choć odcień masy perłowy różny od katalogowej fotki (ale uprzedzano o tym).. Ostatnio ciągle noszę te kolczyki i wisiorek i jestem bardzo zadowolona z zakupu ...i chyba dokupię zegarek jeszcze
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 17:44   #923
blajana87
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie 4

.[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8375052]MA KTORAS DO SPRZEDANIA maske witaminowa taka w sloiczku pomaranczowym z solutions? PILNE! albo wiecie czy bedzie w ktoryms z netto albo wyprzedazy?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...itaminami.html[/quote]

wyszukiwarka na allegro nie gryzie!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez blajana87
Czas edycji: 2008-07-29 o 17:46 Powód: pomyłka
blajana87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:29   #924
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monniq Pokaż wiadomość
dziewczyny czy może któraś z Was wypróbowała już ten nowy płynny tusz do kresek z kat. 11?
na kwc nie ma jeszcze żadnych opinii
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25689
co prawda tylko go testowałam,ale już na ten temat wspominałam wcześniej: bardzo mi się podobał, jest "mokry", tworzy dosyć grubą kreskę (podejrzewam, że na ku wygląda to jak w katalogu), którą da sie ładnie wykończyć. do tego malutkie,zakręcane i naprwdę estetyczne opakowanie. sama go chyba wezmę w k11

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:30   #925
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

co myślicie o zapachu Blue Rush dla niej

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:38   #926
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blajana87 Pokaż wiadomość
.

wyszukiwarka na allegro nie gryzie!!!!!!!!!!!!!!!!
o jaka milutka poczatkujaca wizazanka

nie zwracaj mi uwagi ponieważ:
szukałam na allegro i nie znalazłam
nie wspieram rynku kosmetykow avonu na allegro.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:44   #927
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Moje wrażenia na temat Colour scents z próbek:
- Make me smile- ładny, delikatny zapaszek cytrusowy. Niestety nie wyróżnia się niczym specjalnym od innych tego typu (ale na pewno ładniejszy niż Avon Shine)
- Make me wonder- Moim zdaniem słodki, trochę tajemniczy, wyczuwalna nuta jeżyny. Ogólnie bardzo interesujący zapaszek
- Fire me up- Jak dla mnie oranżada o smaku landrynkowym, trochę za słodki i cukierkowaty
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:03   #928
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Jak Wam idzie zbieranie zamówień na k11? u mnie niezbyt ciekawie do tego jadę na urlop więc muszę się wyrobić przed wyjazdem
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:29   #929
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

u mnie suoper moze to 500 dobije, dostalam zamowienie od mojej mamy na 6 dych, mama dala katalog kolezance co dala go do pracy- to mam 260 zl zamowien i jeszcze 50 od kolegi i jeszcze czekam na duze zamowionko od kumplei
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 21:34   #930
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Jak Wam idzie zbieranie zamówień na k11? u mnie niezbyt ciekawie do tego jadę na urlop więc muszę się wyrobić przed wyjazdem
ja z k10 zadziwiłam nawet samą siebie zamówienia na ponad 800zł ale z k11 już tak pięknie nie będzie choć jak dla mnie katalog bardziej ciekawy w promocje.

W brakach z k10 z dziś mam:
-naszyjnik MANDY - nie wiem czy produkcja zakończona czy doślą w kolejnym zamówieniu,
-balsam odświeżający mango&pass z internetowej
TRESELLE woda pefr.-produkt alternatywny a co najdziwniejsze ten nowy puder anew też alternatywny , wzięłam go dla siebie.

Czy ktoś coś wie na temat kadzidełek zapachowych bo klientka jest nimi zainteresowana a ja kompletnie nic o nich nie wiem.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości