|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '91 - część VII ;)
|
|
|
|
#902 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie
)To moje małe początki na wizazu ![]() Konto mam już dość długo . . .lecz jakoś nie miałam czasu żeby się zabrać do jakiegoś dłuższego pisania ![]() Ale postaram się nadrobić )Rocznik `91 . ..więc jakie szkoły moje Drogie wybrałyście??Już pierwszy rok nauki za nami. . i jak nie żałujecie wyboru? Buziakii;* |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie rozmawiajmy o szkoole.;/ Proszęee. xP |
|
|
|
#904 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheheh
)Dobrze,nie ma sprawy )hihih Wybacz;* |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Asiu, ja jestem na profilu językowym i nie żałuje
![]() dobra pokaże wam mojego ryja (wyszlam jak wyszłam.. wybaczcie ;p).. i rude włosy ![]() ![]() ![]() mam wąsy to nie był dobry pomysł wrzycac to to..
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
hola hola, najpierw pytania! xD
1. Imię 2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak, tak pytania najwazniejsze
dobrze, że mnie to nie spotkało
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Madźka no właśnie kopiowałam pytania z pulpitu xD chciałam wkleić a tu już mnie ubiegłaś!
Ty Ty jedna
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ze mnie szybka dziewczyna jest
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czekamy na odpowiedzi.
pytania na górze ^
|
|
|
#911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmmm hehehehe Dobra ,odpowiem heehehh ;p 1.Asia 2. 26.02.1991 3. Hmm kurcze z lewym okiem jest u mnie gorzej, bo jakoś mam krótsze . . ale tak jakby nie patrzeć z 1.5 cm będzie 4. Oj tych zapałek to wcale nie tak dużo. . .bo mieszkam w małym "gniazdku" 2x4 m ![]() 5.On nie nosi skarpet ![]() 6. No raczej 5 ![]() 7. Wiesz tak,osobiście to za piwem aż tak nie przepadam chociaż EWENTUALNIE Lech ![]() 8. Z jakieś 166 cm/mm hihi 9. Uuu. . em,em troche tego było;p hi 10.Ani jednego 11. Z 20 12. Oj tak dużo tego było,że już nie zliczam 13. Duużoo 14.Nie,robi to za mnie moja mama 15.Jeszcze nie dokonałam analizy 16. Tajne przez poufne 17. Hmm nie powiem Kompleksy18. Różowy ![]() 19.Moja ciocia łysa jest;p 20.Nie ucze się z fizyki hihi ja tylko na tej lekcji przebywam z nudów21. Właśnie jak odpowiadam na te FASCYNUJĄCE pytania . . . to się zastawiam "co ja tu robię?" hihi żarcik 22.Się robi ![]() 23. Milion pięćset ![]() 24. Ups . . . tak szybko jadłam,że nie zdążyłam policzyć 25. UuUUU i jeszcze więcej. 26.Eee za trudne pytanie ![]() 27. Ponad 3 kg ![]() 28. 0 -regularnie depiluje 29. Technikum Architektury Krajobrazu 30. Genowefa 31.Z 31 cm jak nic w mm ? uu słaba jestem w obliczeniach32. Moja sąsiadka wcina tylko trawe hihi 33. Emm wypije każdą 34.Buda dla psa ![]() 35. 1 ![]() 36.W tym roku na urodzinach koleżankiuuuu koniec hihi
|
|
|
|
|
#912 | |
|
♥
|
Cytat:
hehe
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Dariuś, u mnie też zero zgrania -.-
Byłam umówiona z kolegą nad zalewem, tylko, że on mi napisał, czy kogoś biorę, bo on jest tam z kolegami i raczej sam nie będzie.. no to ja stwierdziłam, że co, oni będą grać w siatkówkę, a ja będę jak ta cipa siedziała sama? -.- Dzwoniłam do przyjaciółki, ale jej się nie chciało, dwie koleżanki właśnie wracają, reszta gdzieś powyjeżdżała... -.- Aż mi głupio w stosunku do niego bo już ze dwa tygodnie się umawiamy :/ Na dodatek nie zdązyłam na autobus, a następny mam chwilę przed 15, to mi się nie opłaca -.- ****a... -.-
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
Też jestem 91 rocznik;D Ahh ten nasz kochana dziewięćdziesiątka jedynka;D Odpowiadam na pytania, żeby nie było, o 1. Imię 2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś 1. Malwina 2.25.09.1991 {bibka będzie we wrześniu }3.krótkie, tusz z extra super lash z rimmela 4 ojj ciezko by bylo ghdybym liczyła 5.pewnie zielony ![]() 6. 5 7.wolę wódkę ![]() 8.158 cm 9. 15 l się przelało chyba;D 10. z 5 paczek ;D 11. zaliczyć nie zaliczyłam ale 4 kandydatów było;D 12.0 13.mnostwo 14.nie 15.nie! ![]() 16.nie chce mi sie patrzyć;d 17. 30DD [jak dojdzie to zobaczę czy dobry ![]() 18. fioletowy 19.78q2637286379;D moze byc? ![]() 20.nie zadawajcie takich trudnych pytan ![]() 21.wytrzymom ![]() 22.no ok później wkleję jakieś ;f chociaz wygladam podobnie jak ta klientka z avatara;D 23.28739284792847-298470248 na pewno tyle;0 24.- 25. 20 bo tyle mi kom zapisuje;d 26.- 27.2400 chyba;D 28.0 29. geo+ang+niem+ros 30.weronika 31 nie wiem ale takie do ramion 32 pewnie 1;d 33 earl grey 34. w kanapkach przy stole xD 35. 3 duże 36. II gimnazjum, urodziny kolegi
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
O buuuuuuuuuuuuu, nadszedł ten dzień, muszę zajrzeć do matmy, bo jutro korki
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam nowe dziołchy
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
a mój wspaniały kochany kolega nie zdał matury z matmy
![]() bu tak mi go szkoda ale poprawkę pisze w sierpniu
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
O Boziuś. . .matma w wakacje. .katorga
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yh...ja też muszę zajrzeć do matmy bo na początku września piszemy pracę klasową z całego roku i jeszcze polski też piszę z baroku i oświecenia i jeszcze muszę czytać lektury! Oouu shit, nie piszmy o szkole, bo to ZŁO wrodzone!a ja zaraz zjem sobie obiadek, mama coś wymyśliła ![]() kotków nie ma, nadal mam doła, na razie wzięłam jednego do domu, żeby nie był sam, potem Go zaniosę...
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się chwilowo troszkę nudzę, ogdgrzewa mi się właśnie pizza a za 1h jadę na zakupy
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj tam zgadzam się kolor świetny Zapewne naturalny?
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
naturalny
![]() witam wszytskie nowe dziewczeta ;* mam gdzieś wosk do twarzy to chyba je zniszcze ale normalnie tych wasów nie widac ![]() ed. Aśku szkoda gadac.. wymówke mają, że mało osob (kilka wyjechało) ja tam wole kameralne imprezy, ale jak im tak zalezy na tłumach nie ma sprawy przyprowadze wiecej osób, ciekawe jak będą sie wtedy bawic.. ide na obiad najem sie sosu czosnkowego, o! i bede śmierdzieć.
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba dzisiaj już wiem co będzie na kolacje xP buleczki z sosem czosnkowym xD
|
||
|
|
|
#924 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Nowe Panny Dariuś - piknie wyglądasz D
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
Bułeczki z sosem czosnkowym. . .nigdy nie jadłam ,lecz brzmi smakowicie
) a możesz mi "przybliżyć" jak się je "robi"?
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sosu czosnkowego tak za bardzo nie lubię :P
teraz się opycham czereśniami aa i doszła do mnie paczka z depilatorem paczka nienaruszona
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się ogarnęłam, mniej więcej zrobiłam porządek... Trzeba iść z kartą obozową do przychodni
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedziałam 2 h nad matmą, tata przyszedł i powiedział, że mogłam jeszcze posiedzieć i pouczyć się tego i tamtego, a najlepiej by było, gdybym porozwiązywała z kuzynem zadania... jak tak mają wyglądać całe wakacje, że inni siedzą nad zalewem, opierdalaja się ile mogą a ja mam siedzieć nad ksiązką to dziękuję bardzo.. i tak jutro przez korki omijają mnie 2 h imprezy -.-
|
|
#929 |
|
Wtajemniczenie
|
Czereśnie. . .pycha
)Chociaż nie wiem dlaczego,ale ubóstwiam truskawki,we wszelkiej postaci )Lecz ostatnio zauważyłam,że chyba już będę musiała sobie darowac takie częste ich jedzenie, bo robią mi się krostki na udach i brzuchu, i podejrzewam,że może to od truskawek?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

?

)

to nie był dobry pomysł wrzycac to to..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)