|
|
#901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VI
urlop wziełam
pije sobie kawe, słucham Trójki i mi błogo ![]() wicie ze jeszcze nidgy nie mialam najmiejszych problemów z allegro? tfu tfu odpukac |
|
|
|
#902 | |
|
BAN stały
|
Pudło
Moje Kujawy to okolice Zalewu Koronowskiego Ale, jak pisałem, "podobno to jeszcze Kujawy", bo w sumie to nikt nie wie, do jakiego regionu nas zakwalifikować (a źródła naukowe są bardzo sprzeczne) Począwszy od średniowiecza, jesteśmy zawsze na jakiejś granicy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#904 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To ja już wolę nie udawać niczego, z wyjątkiem udawania upiora. ![]() Cytat:
Dopóki nie wlepisz mu negatywa - masz szansę na dosłanie towaru, albo na odzyskanie kasy. Cytat:
![]() Ciekawa jestem, czy on na tym interesie zarania, czy dokłada?
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Kijowo się mi dziś dzień zaczął...
![]() Sabbath - ale "mhhrooczny" av
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-31 o 11:21 |
|
|
|
#906 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trójkę też aktualnie słucham, ale chyba przełączę na jakieś radio last.fm coby posłuchać mrocznych kawałków nastrajających na wieczorną halloweenową imprezkę .
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A na poważnie , to bym chciała dziś wygrać w totka i zwiać stąd, jak najadalej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
ja bez Trójki żyć nie moge
![]() a inne radia to juz w ogole nie wchodza w gre jestem fanatyczna fanka ; ) |
|
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też, ale tylko od poniedziałku do czwartku
Lubię stałe audycje, a teraz to leci coś nie w moim klimacie... gdyby chociaż była audycja o Czesławie, to mrr Ale Voo voo to nie moja bajka
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
w piaki tez jest fajnie ; )
jest Mann i pocztówka dźwiekowa Cejrowskiego a Barona to ja moge pasjami słuchac ![]() nie umiem słuchac Trojki w weekendy, choc sa swietne audycje, ale jakos zapomniam właczac moze dlatego ze sie skupiam na TVN24 wtedy
|
|
|
|
#912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tyle że w piątki on zdaje się zaczyna audycję jak ja się zwijam do domu...
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiorę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#915 |
|
Rozeznanie
|
w pitaki Strzyczkowski to jedynie w popołudniowym "Zapraszamy do 3"
bo "Za a nawet przeciw" nie ma nie no ja tak najbardziej z najbardziej to Andrusa, mogłabym za niego wyjsc za mąz juz dzis teraz zaraz kocham sie w nim na zabój |
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
NYC tez moze byc po drodze, jak najbardziej
![]() ale dla mnie docelowo: Adelajda
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryksiu - gdzie chcesz docelowo?
|
|
|
|
#921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Piotr Kaczkowski jest moim muzycznym guru, niedziela bez Minimaxu to nie niedziela... Strzyczkowskiego też lubię. I Barona. I Olę Kaczkowską nocą z soboty na niedzielę |
|
|
|
|
#922 | |||
|
Zakorzenienie
|
To nie w obronie czterech dych... To zemsta za Twoje zszargane nerwy!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zgłaszam się jako fanka Trójki, a w szczególności Kuby Strzyczkowskiego Ostatnio rzadko słucham radia, chyba muszę do tego wrócić...
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
a propos Kaczkowskiego
to teraz jest własnie M3 - tez swietna audycja od 12 do 15 - uczta
|
|
|
|
#924 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurczę. Zostaję sama na weekend. 300 km od domu. Pierwszy raz nie będzie mnie na Wszystkich Świętych. Na tradycyjnym obiedzie u babci. Niby można powiedzieć "ee tam, tradycja". Ale jednak dziwnie. I szkoda ![]() Pojadę sobie chyba jutro do Oliwy. Połażę po parku, pójdę na cmentarz. Albo pojadę na stary cmentarz żydowski w Sopocie. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie tak ładna jak dziś. |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje z moją pracą ostatnio, ale faktem jest, że cierpię na niedobór zajęć i zwyczajnie się nudzę. Po prostu nie mam co robić- co się pojawi jakaś kwestia rozwiązuję ją w kwadrans i znów nie mam nic… Nie wiem już sama co gorsze- kiedy jest tyle roboty, że człowiek nie chodzi nawet do toalety, bo mu szkoda cennego czasu, czy gdy siedzi i udaje, że pracuje, co wcale nie jest łatwe biurze typu open-space, gdyż:
a) z Internetu korzystać nie można b) gazety/ książki wyciągnąć nie mogę, bo jestem pod obstrzałem spojrzeń c) pogadać z kimś dłużej niż 10 minut o pierdołach też się nie da, bo każdy wie, że Wielki Brat patrzy a i inni współpracownicy słyszą każde wasze słowo… Ostatnio naszym marzeniem największym mieć małe pokoiki albo chociaż ścianki działowe. Niestety marzenia te są nieosiągalne. Odnośnie Allegro- miałam, jak wiecie, wpadkę z perfumami. Kupiłam Live Jennifer Lopez, które okazały się ohydną podróbą. Dostałam kasę z powrotem, ale po dość długich „rozmowach” ze sprzedającym i kilku mailach do Allegro. Miałam też przypadek, który był dla mnie przykładem pełnego profesjonalizmu: kupiłam lakier Sally Hansen, a dostałam błyszczyk. Napisałam sprzedającemu o pomyłce, poinformowałam, że błyszczyk odsyłam i proszę o zamówiony lakier. Odpisano mi z gorącymi przeprosinami i sugestią bym w ramach tychże zostawiła sobie błyszczyk, a lakier zostanie niezwłocznie dosłany. Tak się stało, a błyszczyk to dziś jeden moich ulubionych (SH Daily Lip Moisturizer, kolor Sweet Tulip- bardzo ładny, delikatny, dający efekt „nagich” ust). Mam ochotę dziś na zakupy, tzn. na połażenie po sklepach, ale obawiam się, że do 16.00- gdy będę stąd wychodzić- i gdy będzie już szarawo ochota ta mi minie. Najchętniej wyszłabym teraz, gdy za oknem słoneczko i podejrzewam jest dość ciepło. Zaczynam już odczuwać skutki niedoświetlenia, a dopiero początek jesieni… Jeszcze najgorsze przed nami. |
|
|
|
#926 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Niech mnie ktoś zwiąże albo doradzi jakis silny srodek uspokajający, bo jak kolejny raz usłyszę to wciąganie i przełykanie flegmy przy tym samym biurku, to dojdzie do rekoczynów
Przepraszam, musiałam to chociaż napisać. Na szczęście jeszcze tylko tak z godzinkę i będę mogła stad wyjść.....
|
#927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie jem obiad.... ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
Margot współczuje i rozumiem
ja bym zwróciła uwage ze sobie nie zycze, serio |
|
|
|
#929 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bardzo przepraszam
mnie się już odechciało....Cytat:
Aha, interwencja u szefa też nic nie pomaga, on twierdzi, ze ów osobnik ma swoje przyzwyczajenia i trzeba wytrzymać. Tylko on z nim nie siedzi przy jednym biurku parę godzin dziennie
|
|
#930 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

Moje Kujawy to okolice Zalewu Koronowskiego
Począwszy od średniowiecza, jesteśmy zawsze na jakiejś granicy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a sprzedawcy wystaw nega bez zastanowienia, może go to nauczy poważniejszego podejscia do Allegrowych transakcji. Generalnie, wpsółczuję 

mnie się już odechciało....