![]() |
#901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ miałam czas na poczytanie
+ znalazłam multum znajomych na n-k z rodzinnego miasteczka - plany zakupowe w tym odwiedzenie kilku lumpeksów spaliły na panewce - pół dnia przed kompem - zjadłam kilo czekolady i mam wyrzuty sumienia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
- wyrwanie zęba...oj ciężko było i dla mnie i dla dentysty
- mam tyle nauki a nie wiem za co się zabrać i czy się wyrobię ze wszystkim - od rana dzwoniłam do lekarza i nie mogłam się zarejestrować - mój promotor mnie wkurza...nie lubię gada i tyle... ![]() + widziałam się z Nim, sam się do mnie odezwał + ból po wyrwaniu nie jest taki zły...prawie wcale mnie nie boli... ![]() ![]() + wszytskie moje bóle kręgosłupa i pęcherza jak ręką odjął zniknęły |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Wczorajsze:
+ wypożyczyłam dwie świetne książki (Tokarczuk - "Bieguni" i Myśliwski - "Traktat o łuskaniu fasoli") i oderwać się od nich nie mogę! + w końcu się wybrałam do fryzjera, by podciąć grzywkę, która wchodziła mi w oczy + spędziłam noc z niedzieli na poniedziałek u przyjaciółki i świetnie się bawiłam + zadzwonił TŻ, miło było usłyszeć jego głos + jakoś tak pokojowo z mamą było, bez sprzeczek i kłótni + pierwszy raz udało mi się zrobić tak pyszną zieloną herbatę z miodem (zawsze zbyt słodka/zbyt gorzka) - nie dostałam esemesa od teżeta na dobranoc - miał opisy na gg, które mi się nie podobały - nie zrobiłam 8 minute abs zgdnie z postanowieniem (bo mam zakwasy! dziś już zrobię.. ![]() - nie wyszło wyjście na łyżwy z koleżankami, więc wieczór spędziłam w domu (z książką ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Rozeznanie
|
- mam potworny katar.
- boli mnie głowa. - cały dzień chodzę niewyspana. - siedziałam 5 godzin na labolatorium przerabiając teorię. + z łatwością poszedł mi dzisiejszy sprawdzian.
#905 |
Konto usunięte
|
Plusy:
1. Zakup bluzki i spodni ![]() 2. Przyjemna rozmowa z koleżanką (nareszcie się pogodziłyśmy ![]() 3. Spędzenie duuużo czasu na poprawieniu urody. 4. Miły komentarz do zdjęcia na n-k, który otrzymałam. Minusy: 1. Wydanie znacznej ilości pieniędzy. 2. Nie zrobienie niczego pożytecznego. 3. Dopadła mnie jakaś grypa (albo coś takiego ![]() 4. Nie mam pojęcia w co zamierzam się ubrać na jutrzejsze spotkanie z koleżanką. |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
+nowy rozdzial w naszym zyciu:- )
-ludzie w przychodni
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
+ zmobilizowanie się do 8 minute abs
+ spokojny dzień, pełen relaksu + spotkanie z teżetem ("brakowało mi Ciebie"), wygłupy, pełno śmiechu + zmobilizowałam się do zrobienia połowy pracy o Słowackim - nie podobam się dzisiaj sobie - mam pms-a i wszystko mnie drażni
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
- szkoła
- matma - pogoda + spotkanie z Nim <3 + niezbyt cięzkie lekcje (poza ta matmą..) + solarium ![]()
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
-zaczyna mnie boleć ząb
+skrócone lekcje dzis mam +zakupy
#910 |
Zakorzenienie
|
+ zaczynam zaliczać coś tam powoli,
+ wczoraj ćwiczenia na 5 zaliczyłam, + dzisiaj wyniki angielskiego, + pani w dziekanacie podniosła nas na duchu, + jutro spotkanie ze 'starymi' koleżankami, + dzisiaj jadę tylko po wpisy, + w końcu zrobiłam te strony, ugh, - nie mam kiedy się wyspać, - z Tżtem się nie widujemy za często w tygodniu ostatnio, - sesja. |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
+Siedzę w domku i nie muszę iść na zajęcia
-Muszę się uczyć na jutrzejszy egzamin ![]()
#912 |
Zadomowienie
|
Dziś wyjątkowo (albo i nie :P) same negatywy..
-kradzież portela przez pewną arcy pewną siebie cizię, a w nim drobiny pieniędzy i legitymacji studenckiej :/ -w związku z ww konieczność zakupu jutrzejszego biletu do Warszawy (sprawy zdrowotne itd..) na 100% -piekielna kłótnia z matką, tj. jej wyzwiska,bluzgi,oskarżeni a też dot. powyższej sprawy, wypowiadane z dozą satysfakcji -świadomość,że muszę jutro wstać o 4.30 aby zdążyć na pociąg, podróż itd oczywiście w jej towarzystwie.. Miło ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
dzisiaj same plusy, bylam z psem na dlugim spacerze, pobiegalam, nie palilam caly dzien i mialam czas tylko dla siebie
![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
+ już prawie weekend,
+ jutro muszę tylko na 2 godzinki na uczelnie wpaść, + dzisiaj piwko z dziewczynami, + kolejne wpisy w indexie, + sucho się zrobiło, + małe zakupy, - muszę zrobić rysunek na jutro, - nie zobaczę się dziś z TŻtem, - nie wyspałam się i jutro znowu się nie wyśpię, - przytyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
+ruszyłam wreszcie z nauką
+kolejny dzień w domu -obudził mnie telefon -pogoda -sytuacja z przyjaciółką
#916 |
Zadomowienie
|
+ spedzilam mily poranek z TZ-em
- tata TZ zajal mi telewizor przez co nie moglam obejrzec mojego ulubionego programu ( a sam zasnal przed ekranem wrrr...)
Morena mia, siete son los pecados cometidos, suman ocho conmigo, nueve los que te cobro, mas de diez he sentido y por mi parte, sobra darte lo que me das, damelo... damelo bien, lo pongo aqui, lo pongo a quien |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
+ wysłałam list, który miałam wysłać
+ zrobiłam przelew za formę do pieczenia i już niedługo zrobię TŻtowi ciasto w kształcie serca ![]() + spotkam się z TŻtem - byłam pytać o pracę i ZNOWU nic - nie mogę wymyślić co kupię TŻtowi na urodziny - kolejny dzień bez pomysłu ![]() - mam okres - zjadłam 2 batony a przecież się odchudzam ![]() - skończyły mi się pieniądze
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
-Tz dzis ma studniowke, ale ja nie moge isc
![]() -smutno mi -kolezanka napisała ze nie pójdziemy dzis na basen -samotny wieczór w domu + brak ![]() ![]()
#919 |
Zakorzenienie
|
+ TŻ mnie pozytywnie zaskoczył,
+ weekend, + zaliczyłam znienawidzone ćwiczenia, + wczorajsze fajne spotkanie z dziewczynami, + koleżanka próbuje coś tam prostować, + dzisiaj zakupy i kino z TŻtem, + nowy akumulator i naprawiona opona, - znienawidzony facet oznajmił że w następnym sem ma z nami zajęcia, - nie wyspałam się. |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
+ piątek
+ spotkanie z Tżtem ![]() + napisałam ostatnie koło... - pytania masakryczne, nie wiem czy zaliczyłam - spałam 3h ![]() - skończyła mi się herbatka dopalająca ;p
#921 |
Zakorzenienie
|
+ egzamin zaliczony
![]() + miłe smsy i rozmowy z pewnym panem ![]() + chwila oddechu od sesji.. - trochę mi się wspominało dziś ![]() - cały dzień boli mnie głowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
+ weekend
+ spotkanie z TŻtem + śnieg! + wolne + wyspałam się - czuję się lekko chora i boli mnie gardło :/
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
+ udane zakupy
+ wizyta ciotki z wujkiem ![]() + miła pogawędka z nim ![]() + kolega opracował zagadnienia i nie muszę się męczyć ![]() - czeka mnie dużo nauki na poniedziałkowy egzamin ;/ - boli mnie brzuch i głowa - dziwna pogoda.. - ciągle mi się wspomina.. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
+ wyspałam się,
+ posprzątałam, + zjadłam dobry obiad, + widziałam się z TŻtem, + weekend, - sesja, - zła jestem na TŻta, - nie kupiliśmy nic wczoraj, - nie wiem co robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
Plusy:
1. Jest weekend. Minusy: 1. Nie wyspałam się. 2. Zostałam oszukana, nie poinformowana i totalnie zignorowana przez osobę, którą uważałam za "chodzący ideał". 3. Nie mam na nic ochoty. 4. Nie mam weny. |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Weekendowe:
+ zaliczyłam jeden egzamin + pociągu nie było tak źle, a tak nie chciałam jechać - nie zaliczona Grecja i będę musiała przez za tydzień zostać dzień dłużej w Krakowie - z babcią nie jest za dobrze - nie mam czasu, żeby zrobić sobie manicur nawet - nie miałam książki w pociągu i myślałam, że zdechnę z nudów + w końcu się wyspałam w swoim łóżeczku i nic tak nie smakuje jak kawa z mojego kubka przed moim laptopem + ładna pogoda za oknem - a uczyć się trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
+ przeżyłam poniedziałek na uczelni,
+ była projekcja filmów, + wczoraj wieczorem zakupy i kino z TŻtem, + między nami jest dobrze, + fajne plany na walentynki, - kolokwium do tyłu, - nie wyspałam się, - jutro dwa kolokwia od których praktycznie zależy moje być albo nie być. |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
- wstałam wcześnie
- koniec ferii - szkoła sie zaczęła - jest mi zimno + obejrze wieczorem fajny film + mam nadzieje ze jutro przyjdzie paczka
#929 |
Konto usunięte
|
Plusy:
1. Udało mi się urwać z wf-u ![]() 2. Usłyszane "cześć Mała" i jak najszczerszy buziak od kogoś. Minusy: 1. Pech, pech, pech, czyli spotkanie w łazience z ideałem, który najpierw powiedział tylko "cześć" i zaczął udawać, że szuka czegoś w torbie, a potem, gdy przyjaciółka ideału (patrz punkt 2.) zrobiła co zrobiła, ideał dał buzi w policzek (co było strasznie nieszczere, ale mi się podobało ^^ ) i zwiał bojąc się, że coś mu powiem. 2. Nie wyspałam się. 3. Trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
-zmeczona
-zła -za duzo zjadłam -znow sie zazdrosc we mnie obudziła ![]() -nauka +dobra ocena z polskiego
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.