|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Shi, po tym co napisała Aliszczepowinnaś wyciągnąć jakieś wnioski
![]()
#902 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Aliszcze
![]() [i przy okazji pozdrawiam - bo miałyśmy kontakt w sprawie Chile ![]() ![]() Shir skoro naprawdę nie podobają Ci się studia to nie ma sensu się męczyć. Masz dużo możliwości - a w przyszłym roku możesz startować na swój wymarzony kierunek ; ) ![]()
#903 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a co do checi na robie nic i niemoznosci w skupieniu sie to i ja tak mam.. a w czwartek kolo z prawoznastwa i nikt nie wie keidz bedziemz pisac ekonomie, bo moze tez wtedy.. ehh alez nie ma co przepraszac! takie posty sa mile widziane! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim dziekuję bardzo Aliszcze
![]() Ostatnio czytalam tez watek o dziewczynach, ktore rzucily studia i w wiekszosci nie zaluja. Jutro pogadam jeszcze z rodzicami i zobaczymy jak sprawy sie potocza. Sprawy same sie uloza jak nie zdam sesji. Tylko wtedy troszke przykro, ze sie samemu nie zrezygnowalo, a zwyczajnie wylecialo
#905 |
Zakorzenienie
|
tak zmieniając temat...
chyba sobie kupię: http://allegro.pl/item529278334_okul...palladium.html ![]() ![]() w ogóle tyle rzeczy chciałabym sobie kupić, i oczywiście teraz - kiedy nie mam, bo wydałam na byle co... sama nie wiem na co ![]() ![]()
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no coś tam mówił, że on nie miał takich samych przedmiotów na prawie jak teraz. a on w ogóle w tym roku dostał się na dzienne prawo - ale zaznaczył w rekru, że priorytetem jest adma (bo też nie wiedział, że w ogóle są te priorytety) i nic się nie dało zrobić i znalazł się u Was ![]() ![]() kolejne dawki leków przyjęte - czas się wziąć do nauki ![]() jak cudownie, że w końcu jutro nadchodzi ten piątek, w którym nie mam zajęć ![]()
![]() |
#907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hulcia ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
cholera coraz bardziej kaszle;/
nawzajem zarażamy się chyba z P.;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Shiruvii
Wiem, co czujesz. Mnie również nie podobają się moje studia, wkurza mnie to miasto, autobusy, pierdoły których nienawidzę a muszę się uczyć, zastanawiając się: na co mi to?! Mam matematykę i geografię, nigdy tych przedmiotów nie lubiłam a na matmę uczyłam się rzadko, na odwal. Rozmawiałam już z mamą o tym, że być może rzucę te studia. W tej kwestii mama postawiła mi ultimatum: rzucisz studia, to idziesz na inne ale w swoim mieście. Zobaczymy jak będzie, ale wiedz, że nie tylko Ty jesteś w takiej sytuacji ;* Również myślę o takiej kwestii jak: co powiedzą inni? W liceum nie zawsze dawałam radę, ale byłam w najlepszej szkole w mieście. Moi znajomi studiują w dużych miastach, ja w sumie niedaleko domu. Nie dostałam się na wymarzone studia i jestem tutaj przypadkiem, ale przynajmniej dostałam się bez problemu... Jest tylko jeden przedmiot, który mi się podoba. Wykładowca tego przedmiotu sam powiedział: jeżeli Wam coś nie odpowiada, nie warto tego studiować, a potem męczyć się w pracy która nie interesuje. DsC "tego kwiatu jest pół światu" a trzy czwarte ch*ja warte :P |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do cen, wczoraj na all ktos sie pomylil i byla bluza a&f za 19 500 zl ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
dokładnie ...
![]() ![]() ja jestem dziś niezdolna do ni-cze-go... więc kładę się spać ![]()
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpocząc na pewno odpocznę, a z tym daniem sobie czasu... ja nie wiem tak naprawdę na czym stoję, jestem w takim zawieszeniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
to w ogóle za II termin się płaci?
![]() Cytat:
![]() dziewczyny wiadomości dnia: zaliczyłam mikro w 0 terminie!! ![]() co prawda cufalicznie na 3, ale egzamin z głowy! ![]() został mi tylko egzamin z chemii... i po sesji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() ![]() ![]() i zazdroszczę ... przede mną wszystkie egzaminy... ![]()
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on był na wieczorowych a tam chyba trochę się różni program i też chyba w tym roku weszły jakieś zmiany programowe. mój kumpel z klasy też przez taką samą sytuacje z priorytetami siedzi teraz na umk na filozofii zamiast na prawie ![]() zazdroszcze ![]() ja też jestem do niczego, z gorączką itp. i mimo, że chciałabym się położyć to nie mam na to szans przez minimum najbliższe 4h... Cytat:
![]() ![]() ja dopiero jestem po egzaminie z zarządzania, który i tak nie wiem czy zalicze. a w przyszłym tygodniu 3 egzaminy i dwa koła zaliczające - z mikro i matmy ![]() będzie nieźle................... ...... i postanowiłam, że za tydzień jadę do domu ![]() [jeśli się nie wylecze to i tak będę musiała do lekarza. ] pojadę sobie w piątek wieczorem i wróce tu w poniedziałek rano ![]() maksymalnie we wtorek rano - bo we wtorek musimy iść po wyniki z koła z mikro i jak się uzbiera 60% sumy z dwóch to po wpis do indeksu ![]()
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypadkiem tu dziś trafiłam, fajnie się Was czyta dziewczyny ![]() Shiruvii, jeszcze jeden pozytywny przykład- moja jedna z przyjaciółek, poznana na AE, zrezygnowała z tej uczelni po pół roku, poszłą na zaoczne studia, zaciągnęła się do radia, potem wkręciła do telewizji, na razie poznańskiej, ale jest szansa na jedną z tych ogólnopolskich ![]() ![]() ![]() Oki, koniec moralizowania i kaznodziejstwa, ide spać ![]()
![]() |
#917 |
Adwokat diabła
|
Leluśka jak tż zrobi photki to wrzucę
![]() tak tak naprostował się i gut! Zapraszam tamtam, fotki wrzuciłam z soboty ;p
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-01-15 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Bylam na wyprzedazach- tragiedia istna i w dodatku zalozylam grube skrapety do mierzenia szpilek. Tak, wlasnie
![]() Zaczynam szukac pracy na nowo. Bede musiala ukrywac fakt, ze ide na studia, bo mi od razu podziekuja... Shir, jak Ci sie nie podoba i sie meczysz, to nie ma na co czekac. Lepiej rok zmarnowany niz 5 lat wyjete z zyciorysu, a potem zal do konca zycia. Jesli masz niespelnione marzenie, chcesz studiowac japonistyke, czy inny kierunek, to zrob wszystko, co sie da, by to sie ziscilo, bo inaczej mozesz sobie nie darowac, ze nie probowalas. Wiem to z autopsji niestety. Dla mnie jest za pozno. Black, my mamy literke 'f' ![]() Taka luzna uwaga. Nija_, ja bym miala ten sam problem z tipsami ![]() Co do Choomika, to wiem, ze sie wybila z watku, bo pisze na poprawiajacych mature ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2009-01-15 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojeje, tamtam.. njie bylam tam milion lat. ale to jutro:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Adwokat diabła
|
Wen, brzydalku Ty mój
![]() Ja zrobiłam / napisałam to specjalnie, hi hi
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Brzydalek wie, ze specjalnie, wiec sie przyczepil ![]() Rozpoczynam internetowa kampanie w obronie naszego pieknego jezyka ![]() Najlepiej, gdybym miala polskie znaki, ale niestety...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() mam goraczke wiec uczyc zaczne sie moze za jakas godzine :|
#923 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() Vill nie zapomniałaś o czymś?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
współczuje
![]() ale przypomniałaś mi włąśnie że też muszę zmierzyć temperature |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Przyjęłam.. Wiecie co, jak mi się nie chce uczyć! Wzięłam specjalnie wolne a tu robię wszystko aby się nie uczyć..
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
no juuuz juz
![]() a wiec jest taki.. kochany, sympatyczny strasznie, i juz go lubie ![]() i przegadalismy jakies 4h i dopiero na koncu sie zorientowalismy ze tak pozno jest ![]()
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Black to zupełnie normalne, syndrom studenta hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
![]() . co najlepsze mi sie wlasnie nigdy nie podobali kochani, sympatyczni.. tylko ci zli ![]() ale teraz troche uroslam i zmienily mi sie priorytety
#929 |
Zakorzenienie
|
Vill, to przechodzi ...
![]() ja też kiedyś lubiłam złych .. chciałam faceta z problemami, cwaniaka, bijatykę, zadziorę itp. Teraz dopiero dociera do mnie jaka głupia byłam i jak mogłam w ogóle kogoś takiego chcieć?! ... idę już na poważnie spać... :P
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam dosc fochow, klotni o niewiadomo co, dziwnych zachowan ![]() i kosmetykow wiecej niz ja mam ![]() chce spokoju, a teraz niech mi goraczka spadnie to sie moze czegos naucze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.