![]() |
#901 | |
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
![]() vadi w starym kims czy jak.. pisalas ze masz tz?? to jakas metafora?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Dla pocieszenia powwiem Ci Vadi, ze ja kazde walentynki jak do tej pory spędzam sama
![]() Wklejam i ja swoje zdjęcie do galerii nie ustawiałam się specjalnie do niego, nie będę oszukiwać siebie i Was, ze wyglądam jak z wybiegu VS, zrobiłam je teraz jak się przebierałam w mój dresik do ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#905 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie seks w czasie okresu nie odrzuca, ale jakoś tez nie bardzo kręci... Trochę sprzatania i prania po tym jest ![]() Chyba własnie dostaje @, bo coś mnie brzuch pobolewa... Wszystko przez Was, wywołałyście go ![]() Chyba już wiem, czemu nie schudłam - wcinałam parówki, niby małe i niepozorne ( stosowałam dietę niełączenia), a przezd chwilą w tv powiedzieli, ze takie 2 parówki to jak wielki obiad - kotlet, ryz i surówka ![]() ![]() Lily - pokaż ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-04 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Wtajemniczenie
|
Lily fajne cyciuchy
a gdzie ciuchy???
#907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#908 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
vadi
![]() ![]() jakis ten luty ch*** ;/ nie brzmi idiotycznie wiem o co Ci chodzi eh ![]() Lily fajne cialko. Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2009-02-04 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
LilyHoney masz bardzo fajna figure, a modelki VS przeciez tez nie sa idealne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z domyślaniem się to u TŻ może byc ciężko.
![]() |
#912 |
BAN stały
|
eee nie tak idiotycznie, wiele osob sie tak czuje... przynajmniej czasami. pogadac nie mozecie? nie slucha? ty nie mowisz czy jak? moze sie poklociliscie po prostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Rozeznanie
|
Vadi kochana nie martw się proszę!
![]() Nicole the Blonde kochałam Jessicę w tamtym okresie ![]() Cytat:
a i masz ładne ciało, chciałabym zamienić się na Twój brzuszek.. Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-04 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
i chyba mi się nie udało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Lily, ładną masz figurkę i jaki biust
![]() Vadi...czasami samotne walentynki są lepsze niż spedzone z kimś (wiem jak to brzmi)...bo czasami w ten dzień człowiek nastawi się na miły wieczór, moc niespodzianek od Tżta i romantyczny nastrój a kończy się na kłótni:/ dlatego stram się podchodzić do tego świeta na luzie żeby później nie było zawodu.. po prostu staram się żeby było miło ![]() czasami nawet w związku czujemy się samotni... kurcze..wysłałam Tżtowi swoje zdjęcie takie wyzywające bo zawsze lubił takie niespodzianki itp... a on tylko napisał "dostałem mhm".... zapytałam tylko czy sobie zostawi to zdjęcie czy je wywali:/ ech..tak to jest...czasami jak się staramy za bardzo to nie wychodzi, a jak się nie staramy to się udaje.... głowa do góry Vadi ![]() p.s. maja, na chwilę wrzuciłam fotki do albumu;-)
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
ja dziewczyny juz uciekam dobranoc
![]()
#918 |
Rozeznanie
|
Vadi faceci są dziwni, nie rozumieją, że robią coś źle, czy coś takiego..
troszkę jakby ułomni byli, może on nie odczuwa, że coś jest nie tak? zgadzam się z Chii: |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Konto usunięte
|
najbardziej niedoceniona i niezauwazana czulam sie mieszkajac z facetem, jak z nim nie jestem i nie mieszkam jakos czuje sie mniej samotna
![]() pisze, dzwoni, pyta jak sie czuje, prosi o spotkania, a jak mieszkalismy razem to chodził i fukał, ze brudno i tyle... ja walentynek walsnie nigdy ze wzgledu na presje nie obchdozilam - musi sie udac, musi byc wyjatkowo, musze meic ochote na zaje... seks, musze super wygladac, makijaz musi sie udac, fryzura musi sie udac... stres stres i wscieklosc tak samo mam z sylwestrem - musze sie dobrze bawic, musze... i dostaje szału lily bede sie czepiac, ze zlalas sie z drzwiami i sciana i niewiele widac ![]() ![]() ![]() i w przeciwienstwie do mnie rowniez posiadasz biust ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-04 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie ma co łapać zbiorowego doła, bedzie dobrze...każda z nas jest wyjątkowa i i inaczej smakuje tak jak czekoladki w bombonierce(ale zapodałam metaforę
![]() na pocieszenie mam dla was wirtualną bombonierkę, niech każda się poczęstuje;-) tylko nie zjadajcie ich przed snem;-) aha..ja biorę tą w kształcie serduszka;-) miłej nocy wszystkim
#921 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() siedzę, ryczę i boję się tego, co będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Świetną masz pupę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skoro serduszko już zjedzone to ja się poczęstuję tą na dole, po lewej ![]()
![]() |
#923 | |
Rozeznanie
|
Chiija tę chciałam ale ok..przecież cukierkiem nie pogardzę..
![]() Cytat:
![]() byliście? czyli już nie jesteście? co tak właściwie się dzieje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
vadi
![]() wiem jedno, nie chce zyc jak moja dawna przyjaciolka - ponizal ją przy znajomych nieraz, mowil, ze jak jest w ciazy, to nie z nim, rzucil ją, uciekł od niej, a ona do niego biegla, zawsze, pozniej pił, ona plakała, klocili sie, zdradzal ją, ona ciagle plakala, mowila, ze sie zabije, ze nie umie zyc bez niego, pozniej długo mowila znow, ze musi od niego odejsc, facet traktuje ją nadal jak zło konieczne (teraz oze mniej pije i akurat nie zdradza, wiec juz cacy...), raz czy dwa uderzył, tak juz prawie dziesięć lat, a ona obecnie twierdzi, ze chce byc z nim do konca zycia, bo to jej jedyny, jej ukochany... Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-04 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie pamiętałam, że miałaś podobne wymiary w biodrach co ja, ale wyglądasz zupełnie inaczej - wąskie, kształtne bioderka. I ogólnie dużo szczuplej wyglądasz od pasa w dół niż ja. Wymiary i waga to jednak nie wszystko ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrzuciłam zdjęcia w piżamce wybaczcie mi ją żelazka to ona chyba nie widziała ale akurat miałam ją pod ręką. Nie mam pod spodem biustonosza to od razu mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
święte słowa amen!!!!!!!!! Cytat:
co to sa interwały ![]() Cytat:
zawsze i wszedzie B U T Y Cytat:
pan fotogrqaf jak pan fotograf żadne ciacho , ale jest zainteresowana mna jako modleka ![]() Cytat:
a nie udusi Ciebie za zamieszczenie tutaj fotek? Cytat:
przeciez prawie tak wygladasz :P
![]() |
#929 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiedziałabym nawet - im wyzszy poziom stresu - tym wiecej potem szcześcia ![]() Jeżeli idę gdzieś ot tak - obojętnie - to jest po prostu neutralnie, a jeżeli mam tą adrenalinke - jest dziki szał ![]() Vadi - jeżeli Ty mówisz mu o swoich uczuciach i nic, zero reakcji - to ja bym nie wytrzymala i porzucała w niego talerzami, albo wywaliła z domu ![]() ![]() A jeżeli Ty sie ciagle starasz, a on nic - zero, to rzeczywiscie nie ma sensu tego ciągnać ![]() ![]() Wróciłam na chwilę do odchudzania - na kolacje tylko serek ze szczypiorkiem i herbatka ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-04 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
jest mi nanaaaa potrzebna! Jestes tu malenka
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.