|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Gdzie można znaleźć szczotki do włosów z naturalnego włosia? W Rossmannie nie widziałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Przyczajenie
|
Podejrzewam, że w sklepach z artykułami fryzjerskimi powinni mieć takie szczotki, np. w tym na Zamojskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Hej gdzie mogę zrobić sobie kurs nauki pływania? w miarę przystępna cena i efekt..
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, orientujecie się może gdzie moge znaleźć jakaś agencje która zleca prace na różnych promocjach itp. jako hostessa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Wtajemniczenie
|
Te odlewki perfum to w jakiej są cenie? Czy można poprosic o próbkę znanych perfum? Nigdy nie korzystałam z takiej możliwości, dlatego jestem bardzo ciekawa.
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc chyba troche glupio mu kupować 3 razy tańszy;p Może gdzieś znajde fajny pasek... nie wiecie czy w wittchen bywaja jakieś przeceny? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Rozeznanie
|
Albo na ul.Kowalskiej. Może w takich małych drogeriach mają. Przekonałam się już, że często są tam rzeczy których nie można znaleźć w dużych drogeriach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
Zakupiłam sobie parę za 7 zł, ale niestety ma zepsutą jedną napę. Orientujecie się, gdzie można to naprawić (byłabym wdzięczna za adres). ta przyjemność będzie niewiele kosztowała? Jak na razie jest na minusie :P
#912 |
Zakorzenienie
|
Yyyy.... ale parę czego?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam...
Śpieszyłam się. miało być parkę (typ kurtki).
#914 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z Poradnii Dermatologicznej przy Samodzielnym Publicznym Szpitalu Klinicznym nr 1 przy ul. Radziwiłłowskiej 11?
Wystarczy tam zadzwonić i umówić się na wizytę czy jak to wygląda? ![]() Od ponad 2 miesięcy mam dziwne uczulenie na które dwoje dermatologów nie mogło nic poradzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Z usług tej akurat przychodni nie korzystałam, ale jeśli chodzi o takie 'dermatologiczne' sprawy to polecam Wojewódzką Przychodnię Skórno-Wenerologiczną, przy ulicy 3 maja. Założenie karty jest darmowe, trzeba tylko okazać dowód, wizyta również darmowa oczywiście. Na miejscu jest laboratorium, także w razie czego lekarz od razu kieruje na badanie.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-08-05 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam pytanie, gdzie spieniacz do mleka kupię? W Karfurze nie ma, a ja nie mam czasu po wszytskich supermarketach jezdzić, w Leroy Merlin bedzie?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-08-05 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Gdzie w Lublinie wywołam zdjęcie w dużym formacie (większym niż a4)?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Rozeznanie
|
Wiecie może gdzie najbliżej PKS-u mogę dostac wieszak na paski do szafy.
Najbardziej mnie interesuję taki: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHO...00&zoom=single Ale może być też taki: http://www.allegro.pl/item687872966_...c.html#gallery Ostatecznie jak nie znajdę, to zamówię z allegro, ale pomyślałam że w sklepie taniej, bo bez przesyłki, no i szybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
czy orientujecie sie, czy dostane na targu pod nova czeszki albo zwykle szmaciaki tenisowki? a jak nie, to ewentualnie gdzie sie mozna udac. dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
A wiecie może gdzie w okolicach dr. mecz. maj. jest fotograf? ale jakiś dobry i najlepiej baba, bo chce dla tża zrobic sobie jakies seksi zdjęcie w bieliżnie i chcialam zeby mi tam je popoprawiała żeby wygladalo jak z okladki
![]() ![]() ![]() Jak znacie jakiegos naprawde fajnego to juz nie musi byc koniecznie na bronowicach;p |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
Mógłby mi ktoś polecić jakieś tanie korty tenisowe. Chcemy z koleżanką wynając na jakąś godzinke. Tylko takie żeby można było również wypożyczyć rakiety.
Jeśli byście się orientowali to proszę o podanie ceny za godzine i również adres. ![]() Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
gsk
Dla ciebie moje słońce: NAPA - http://pl.wikipedia.org/wiki/Napa_(zapięcie) PARKA - http://www.peakperformance.com/globa...ieve_parka.jpg Cyska Mieszkam na w okolicach Majdanka i nikogo Ci nie jestem wstanie polecić - nasi fotografowie to rzemieślnicy nie artyści... Ale wsiądź w 153 i podjedź do Zakładu fotograficznego 'Partyka'. Miła pani robi kilka zdjęć. Natomiast ty wybierasz, które chcesz, a oni zrobią ci darmowy retusz... Ostrowczanka To w zwykłym punkcie fotograficznym nie robią - kiedyś wybierało się niestandardowy rozmiar i do dzieła? Bo np. bardzo dobrze wywołuje Agfa Foto na mieście. Zawsze mozesz udac się do Drukarni, i wybrać na jakim podłożu ma być zdjęcie itp.
Tak, to ja. Edytowane przez biala Czas edycji: 2009-08-05 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=biala;13604002]gsk
Dla ciebie moje słońce: NAPA - http://pl.wikipedia.org/wiki/Napa_(zapięcie) PARKA - http://www.peakperformance.com/globa...ieve_parka.jpg [QUOTE] To myśle że takie coś znajdziesz w pasmanteri na dole w Leclercu na zana. Tam jest dużo takich rzeczych związanych z szyciem, zamkami itp. Edytowane przez gsk Czas edycji: 2009-08-05 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Biała - a mogłabyś mi powiedzieć gdzie są kolo nas ci fotografowie?
![]() ![]() Kurde to wkoncu zaklad fotograficzny moze czesto im sie zdarzają takie zdjęcia i nie mam sie co wstydzic? czy moze jednak nie?:P Moze tylko ja jedna glupia na taki pomysl wpadlam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://foto.mediamarkt.pl/index.php?m=cennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.