|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Hollister
Ja zamawiałam kurtkę dla siebie i dla chłopaka i rozmiarówka jest standardowa
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
eary , a mam pytanko , bo widze ze sa te bluzy w romiazre M , zarowno niebieska jak i oliwkowa . Jaka mi w koncu zamowilas ??
SlawekP79 |
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak składałam zamówienie była tylko oliwkowa
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
ok , dzieki
|
|
|
|
#905 |
|
Przyczajenie
|
Siema
![]() Eary Grel mam do ciebie dwa pytanka :P 1.Jeśli zamawiasz paczkę z Hollistera z działu clearance to przez proxify.com czy inną stronę?? 2.Po wypełnieniu całego formularzu dostawczego i po jego wysłaniu od razu dostajesz numer konta do wpłaty czy jak ![]() Proszę o odpowiedź
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Może ja odpowiem na jedno z pytań
![]() Nie dostajesz nr konta, bo za zakupy płaci się kartą kredytową, tzn. podajesz nr karty itp. Orientujecie się może jak często zmieniają dział clearance? Wczoraj chciałam zrobić zamówienie, a upatrzona kurtka zniknęła I teraz zastanawiam się czy czekać na kolejną obniżkę czy nie...
|
#907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pooglądać sobie możesz ale przy składaniu zamówień już niestety nie dasz rady To byłoby zabyt łatwe aby ominąć zasady, które budowali i przestrzegali latami ....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) płaci się kartą kredytową Cytat:
|
|
#909 |
|
Przyczajenie
|
Aha... Kurcze no to trudno
Dzięki serdeczne za odpowiedź ![]() Pozdrowienia
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Eary ,
wyslali nam zamowienie Hco ? jak tak , to prosze o track'a Pzdr SlawekP79 |
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#912 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Własnie szukałem jakiegoś forum na którym ktoś wytłumaczyłby mi jak tu złożyć zamówienie przez firmową stronke hollistera. Otóż ja dochodze do etapu drugiego gdzie trzeba podać numer karty kredytowej itd. I tutaj poległem. Przypuszczam że to dlatego że mam karte płatniczą a nie kredytową i nie visa a visa electron. Konto mam w mbanku.
Czy musze tworzyć jakąś karte kredytową??? Jeżeli tak to na jakiej zasadzie potem ja robie im przelew??? Wysyłają mi dane na meila??? Widze że Eary Grel jest zorientowana w temacie. Chciałbym sobie coś zamówić na adres mojej rodziny w usa, a w lutym jak moja mamiczka do nich pojedzie to przywiozłaby mi te ciuchy. Nie chce popełnić jakiejś gafy że będą musieli płacić przy odbiorze. Z góry thx za pomoc |
|
|
|
#913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 2 musisz mieć kartę kredytową, zwykłą debetówką nic nie wskórasz ![]() Ewentualnie możesz wyrobić sobie kartę do płatności internetowych, m.in. mbank ma takie w swojej ofercie żadnych danych Ci nie przesyłają, podajesz numer karty, kod cvv2 i zamówienie złożone. Sklep wysyła "zapytanie" o autoryzację do twojego banku i po sprawie. No chyba, że płatność zostanie odrzucona to wtedy nici z zamówienia ![]() Mam nadzieję, że z grubsza pomogłam
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2009-11-28 o 00:00 |
|||
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Dostał chustę, dzięki Eary
|
|
|
|
#915 |
|
Przyczajenie
|
Jestem chętny na T-shirta z linku http://proxy.virtual-browser.com/p/0...656E63653D3034
Rozmiar XL - biała z napisem NICE |
|
|
|
#916 |
|
Przyczajenie
|
Cześć!
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że odkryłam to forum - w końcu nie będę musiała prześwietlać zdjęć wzrokiem na allegro w poszukiwaniu oryginalnych rzeczy z hollistra...Byłabym zainteresowana tą bluzą: http://www.hollisterco.com/webapp/wc...tegoryId=12649 Paradise Cove Dark Heather Grey - rozmiar S $39.90 I takie jeszcze pytanie od razu ile mniej więcej bym musiała za nią zapłacić (doliczając już te Vaty i koszty transportu)? |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie natury technicznej
![]() Otóż zamówiłam rzeczy z Hollistera, obserwuję mój track i wszystko wskazuje na to, że dzisiaj będzie u mnie. Jak więc wygląda sprawa z cłem/innymi opłatami? W sensie gdzie i kiedy płacić? Czy oni to odciągają bezpośrednio z mojej karty kredytowej, a ja nie muszę się niczym martwić i tylko odbieram paczkę od kuriera? Z góry dzięki za odp
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Płacisz kurierowi przy odbieraniu paczki.
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie otrzymałam paczkę i nie musiałam płacić ani cła ani vatu
![]() PS. Paczka zamawiana do Dublina, więc pewnie stąd różnica
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
W związku z tym że na Abercrombie rzeczy szybko znikają poprosił bym o złożenie zamówienia właśnie z Hollistera Co. Jeśli można poprosił bym : Koszulę męską Bay Shore Light Blue Stripe $29.90 Rozmiar XL https://proxify.com/p/001010A1000010...395f3132353531 Spodnie jeansowe męskie Boomer Slim Boot Medium $29.89 Rozmiar 33x32 [ewentualnie 34x32] https://proxify.com/p/001010A1000010...345f3132353531 Oraz 2 spodnie Boomer Slim Boot Light 29.89$ Rozmiar 34x32 [ ewentualnie 33x32 ] Łączna kwota: 89,68 = 90 $
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieramy chętnych na zamówienie
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłabym chętna na jakies jeansy czy coś
tylko nie wiem jak u nich jest z rozmiarowka, bo podana jest tylko talia i biodra. a ja bym potrzebowala cos szczupłe w talii i długie (powyzej 100 cm)
Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-12-07 o 21:39 |
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
W zwiazku z tym ze udalo sie zlozyc zamowienie z Abercrombie
Rezygnuje z hollistera - narazie ![]() Pozdrawiam
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Witam, jeśli byłaby taka możliwoś i zamowienie zostanie zrealizowane, mógłbym się z chęcią przyłączyc;]
Moje zamówienie z HCO mialoby wyglądac następująco: 1)Koszulka męska model: Highway 101 kolor: Heather Gray rozmiar:S cena: 11,90 $ https://proxify.com/p/001010A1000010...365F3132353531 2) Koszulka męska model:Hammerland kolor: Green rozmiar:S cena:11,90$ https://proxify.com/p/001010A1000010...365f3132353531 Razem:23,80$ W razie jakby poznikalo będę aktualizowal do upadlego, chyba ze juz naprawde nic nie bedzie.;] tylko te linki mi dokładnie nie przekierowują, znaczy model ok ale kolor taki jak napisałem;] z gory dziękuję Edytowane przez camillus2 Czas edycji: 2009-12-23 o 12:05 |
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Jestem bardzo chętny na zamówienie:
Dla mnie polo meskie: Alacazar Blue Stripe size: XL $19.90 http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12642_12551 Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2009-12-28 o 13:44 |
|
|
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
Mógłby mi ktoś napisać na ile przeceniona jest ta koszula http://www.hollisterco.com/webapp/wc...lorSequence=02 ?
Bo mi działa clearance na abercrombie, ale stronka hollistera nie chce się włączyć...
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
28,90$
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
ajjj... przy hollisterze wymiekam tak jak przy polkach;P p.s. temat ucichl?
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Temat ucichł bo nie myło dużo chętnych na zamówienie
![]() Ale pewnie po świętach się coś uzbiera
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

I teraz zastanawiam się czy czekać na kolejną obniżkę czy nie...