|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Judi, pieknie bylo!! nastepnym razem to powinnysmy sie w wiekszym wizazowym gronie spotkac na wakacjach
![]() planuje chorwacje, jowiszowa tyz, kto chetny to dawac tez, wynajmie sie domek, bedzie taniej i super
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Anisia jak to szybko zlecial Twoj urlop, myślałam że wiecej wzięłas wolnego, a tu juz zakasujesz rękawy a fotki boskie, uwielbiam oglądać, ciągle mi mało ps. spotkałas Cestię ? czy sie minęłyście? Mała to ci dopiero aukcja, oby wszystkie tak szły nieźle, ale faktycznie kupujący upadł na głowę
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-23 o 16:05 |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - jakie fotki
taboretowa tez powitala usmiechem az sie zdziwilam a jak sie spisywal travelek, bo ja oczywiscie mam dylemat jaka parasole kupic... Anka - no kupujacy siakis dziwny chyba no ale coz ![]() Jola - no aukcja poszla niezle, az oczy wybaluszalismy z tz ![]() jeszcze tylko rodeo i fotelik dla corci bedzie a wlasnie, a propos fotelika-my chcemy kupic taki 9-36kg. czy one maja jakas mini-regulacje pozycji do spania? w sensie czy mozna regulowac na lekko połleżąco? jaki wy teraz mieliscie, ze Tymkowi juz niedlugo za maly bedzie? my po obiadku, ostrzyglam tz, teraz polazl sie ogolic w koncu i jak skonczy sie upiekszac to idziemy na spacer |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna chyba cos nie za bardzo polecają taką rozpiętość wagową fotelików, lepiej taki do 18-25 kupić a potem podest pod tylek
Mikiemu nie wystaje głowa i jeszcze troszkę nie bedzie, on jeździ lekko położony, pewnie jakbym ustawiła na prosto to może by niegługo trzeba by zmieniac fotelik, ale z tego co wiem takie do 18 kg wystarczają tak gdzies do 2,5 - 3 lat, Miki jeździ w chicco jet-vector, taki prosty, ale nawet nie najgorszy w testach
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, ale dziecko w wieku 3 lat chyba jeszcze nie bedzie moglo jezdzic na podstawce
wiec co, kolejny fotelik trza kupic? my chcielismy recaro teraz, ogladalismy go, jest ok
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Mała wejdź na foteliki tam beda może jakies porady, 3 lata to faktycznie za mało na podstawkę, zresztą poczytasz , poradzisz sie i kupicie
![]() http://fotelik.info/pl/faq/ |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - dzieki
tez mam ta stronke, musze zajrzec i poczytac fak, a bol glowy przylazl teraz do mnie oby przed spacerkiem przeszlo bo nic przyjemnego lazic w takim stanie |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
wspołczuję Maluśna, widac to wizażowa epidemia migrenowa
miłego spacerowania, może na swieżym powietrzu lepiej sie poczujesz |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuję bolów głowy,mój humor też nie za szczególny
![]() Maluśna super, że parasola poszła za dobrą cenę Anisiu jakie focie Kurcze chyba jestem głodna pewnie sobie jakąś kromkę machnę.
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór.
właśnie maile odebrałam, moje uno się sprzedało ktoś kliknął kup teraz bez jednego pytania ![]() z działki wróciliśmy, dziecię już chrapie. Ania masz jakąś fotę z Cestią ?
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
nasz maly spioszek ![]() my wlasnie lecimy kapac panienke, oby szybko usnela bo mamy w planach siakies tango-przytulango oho, chyba zdaje sie dluzej to potrwa bo wlasnie Maja szaleje po wyrku z tatusiem i zadnych oznak spania nie widze kwiczy jak wariatka
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Piekło nie dołączę do Ciebie w tym miesiącu, oj nie
własnie wszamałam frytki jako zachciewajka pms-owa , a co na pocieszenie może mi powiecie o co chodzi z frytownicą, jak robią w niej frytki to smród w całym domu mega, a jak robię w starym stylu smażone w rondlu, to nie aż taki, i szybko sie przewietrzy o Jowiszku superaśnie, ależ biznesy sie kręcą ![]() ja tez sie nie spodziewałam , że graco ktoś kupi, a tu jeszcze zarobiłam na nim tez z nawiązką
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-23 o 20:16 |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z cestia sie widzialam na plazy mlode szalalo jak gupi gupek z moja mama gdzies obok, a Mati grzeczniutka, bajerowala mnie spojrzeniem, podotykala nosa kazdego z nas ![]() Cestia super babeczka, ladna i delikatna, TZ ma fajnego a corcie najfajniejsza ponoc Mati cala droge spala, i w ogole z niej male ciche dzieciatko az poczulam zazdrosc ![]() Pitera deko separowalam, bo Mati byla po wirusowce wiec dmuchalismy na zimne, pogadalysmy z 45 min po czym sie pozegnalysmy
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
O Jowiszku, ale super ogromnie Ci gratuluję! To teraz snuj plany na wydawanie gotówki
chyba, że zaoszczędzisz ![]() Ola chyba zaraz zaśnie, gitnie by było. Anisiu super, że spotkanko z Cestunią i Matylkiem udane. Ja zazdraszczam Maluśnej, mnie się wydaje że jej Majosława to istny angel U mnie dziś też był cyrk na zupę słoikową, ja się zastrzelę jak to teraz tak będzie wyglądało. Tylko zupa jej nie pasuje, żadna
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
a Miki to kiedyś tylko jadł i jadł spokojnie , a teraz to trzeba go zabawić, podawać co tam sobie upatrzy, i tak obiadek czy inne danie , trwa i trwa moim zdaniem dlugie minuty, a nie sekundkę
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu dziecku tez odwala... dzis mierzylam mu buty w sklepie, a ten histeria, darl sie jakby mu sie krzywda dziala, jakas babka z dzialu dzieciecego przyniosla mu kartki by go zabawic, a on wzial te kartki i ze zloscia wywalil za wozek
|
#919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja slinię się na tą chorwację jak nie wiem co![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Także ewidentnie epidemia ![]() Cytat:
Cisza cisza aż tu nagle, ktos z nienacka kop sium walnął KUP TERAZ ![]() Moje dziecię właśnie usnęło, spał w dzień 3 godziny i próbowałam go po 20 położyć do wyrka (zaraz po kąpieli) ale swoją histerią dał do zrozumienia że jeszcze czas na niego nie przyszedł ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- a propos chorwacji to zrzucam fotki na picasse, wklęję po prysznicu linka na rośliny Tylko nie śmiać się z mojego nakrycia głowy dwa tygodnie prażyło, około 40 stopni więc bałam się udaru
|
|||||
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narobiłam tylko ostatnią stronę Anisiu my też myślimy o chorwacji na przyszłe wakacie a co do spotkanka to już w tym roku miałyśmy się spotkać i nic z tego nie wyszło ( no chyba że wyszło i nic o tym nie wiem ![]() )A tak w ogóle to się witam( jak jeszcze jest z kim ) idę dalej czytać co tam u was |
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
heloł baby,
I zas w pracy, pogoda iscie wakacyjna no i trza niestety kiblowac ![]() kristi, do spotkania nie doszlo, bo to troche niewykonalne by wszystkim pasowalo, ale w mniejszych gronach co jakis czas jak sa okazje to mozna sie spotkac Judi, byloby git jakbyscie tez na Chorwacje sie nastawiali ![]() aaa Jowiszowa, parawan rowniez kupilismy jak wyjezdzalismy
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Ania tak zawsze jest że jak się chce to nie ma a jak nie to wtedy jakoś tak wychodzi.W każdym razie trzymam kciuki,zawsze to jakieś wsparcie innej matki ponownej
![]() Właśnie dzisiaj dołączyłam do poczekalnianych mamusiek kwietniowych ![]() Przypomniałam sobie jak też byłyśmy przerażone bo wszystko było nowe i każdy ból lup tp rewelacje to była panika ![]() To ja już weteranka będę Zazdroszcze wam tych planów wakacyjnych ![]() Kurcze za rok to ja będę męczyć się z karmieniem,przebieraniem itp. Judi a też nam się marzyła Chorwacja ![]() A potem z całą ekipą?Buuuuuuuuuuuuuuu Dobrze że w tym roku yliśmy bo prędko to nie nastąpi |
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ale mieliśmy noc Przebieranie przed 1 bezcenne Potem panadol, bo zęby dokuczaja i dziecko poszło spać. A dzisiaj ma oczywiście odparzoną pupę z tego kasztana![]() Co do CHorwacji... ![]() ja już kilka dni temu szukałam fajnych ofert ![]() ![]() ![]() Ale wiecie, ja taka niespełniona po tym roku że przyjemność sprawia mi łażenie po stronach i oglądanie kwater i apartamentów w Chorwacji![]() Idę sie ubrać |
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
My zaraz wybywamy na spacerek, bo Olca już śpiąca. U nas pogoda taka sobie, bo słoneczka nie ma 18 stopni na plusie. Poza tym nocka gitna, nie wiem czy te 4-ki nie idą mej córze bo głęboko grzebie w paszczaku od kilku dni bardzo często. Boję się brrrrrrrrr... Piekło super pora na dzidzię, kwiecień, wiosna ach!
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
no nic babulaki, lecimy na spacerek po chlebek a potem do ogrodu
do później
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiony mam chwilę na opierniczanko
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem
juz po mini spacerku bo musialam isc do fryca grzywe sciac ofkors z bobasem pod pacha wielce zdziwiona byla bo przed drzemka nie wychodzimy na dwor...o malo nie usnela oczywiscie ale pedem lecialam do domu, glebnelam do wyrka i usnela w minut 5 ![]() po drodze spotkalam kumpele z synkiem 5 dni starszym od Majki. jak mi ta laska naopowiadala co z nim ma...to chyba Kasiulka ma racje i moje dziecko to angel ona nic nie moze w domu zrobic, bo maly sam sie soba nie zajmie ![]() bylam jeszcze zaplacic za te piep.... paszporty, kuzwa ile to kasy no ale na jakis czas bedzie spokoj |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Mała to ile te paszporty kosztuja??? Nas czeka wymeinianie najpierw wszystkich dokumentów niedługo
potem weźmiemy sie za paszportyMy też już wróciliśmy, próbowałam Tymka położyć spać bo na spacerze zaliczał odlot i musiałam go z wózka wyciągnąć. Szedł pół drogi na własnych nogach i chyba się tym strasznie poruszył bo niezłego powera dostał. Wywala mi rzeczy z szafy -oszaleję ![]() ZNów oglądam apartamenty w chorwacji i ocieram ślinę z brody |
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Judi - dla doroslych 140zl, dla dziecka 0-7 lat 30zl. do tego zdjecia i 400 stowki poleca
no ale nie oplaca mi sie robic na raty skoro ja musze jechac do innego miasta to zalatwiac gdybym miala jak kiedys pod nosem w starostwie to bym robila pewnie miesiecznie 1 sztuke i bym tak nie odczula po kieszeni...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

taboretowa tez powitala usmiechem az sie zdziwilam 
wiec co, kolejny fotelik trza kupic? my chcielismy recaro teraz, ogladalismy go, jest ok
oby przed spacerkiem przeszlo bo nic przyjemnego lazic w takim stanie 

nasz maly spioszek 

az poczulam zazdrosc
gdybym miala jak kiedys pod nosem w starostwie to bym robila pewnie miesiecznie 1 sztuke i bym tak nie odczula po kieszeni...