|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
a osoba która ma 3%?
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Ten pomysł z 50 PP bardzo mi sie podoba, że nie trzeba dobijać do tych 100 PP, żeby nie płacić za przesyłke, przede wszystkim jest to ułatwienie dla nowych konsultantów
Bo wiadomo nie każdemu na początku udaje się zdobyć te 100 PP jeszcze przy tylu brakach;/ Szkoda, że firma wprowadziła to tylko na miesiąc, mogliby juz to tak zpstawić do końca Widze, że w piątek znowu będzie walka o produkty ehh...jest masakrycznie dużo braków;/ oby sytuacja się uspokoiła jestem dobrej myśli Pozdrawiam
|
|
|
|
#903 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
napisałas, że masz jedną osobę z 3% rabatem więc ile ona ma PLN??
|
#905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
jakieś 34 zl są dla Ciebie
a obliczasz to tak: 1022-887=135 135*6%=8,1 887*3%=26,6 no i 26,6+8,1=34,7
Przedstawicielka Betterware Pl-30139 dolnośląskie Edytowane przez MagdalenaB29 Czas edycji: 2010-03-16 o 22:58 |
|
|
|
#907 |
|
BAN stały
|
ehh... dobre i to
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Supeeer,dziękuję za pomoc |
|
|
|
#908 |
|
Rozeznanie
|
tyija, rabat będziesz miała do wykorzystania juz 1 kwietnia po południu
I nie musisz najpierw 100 pkt zrobic, można mniej, rabat może stanowic 90 % zamówienia. Rabat jest podawany w c. netto i od zamówienia netto jest odliczany. |
|
|
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was jest może z Wrocławia i miałaby do odsprzedania katalogi kwietniowe(ok 10szt) po niższej cenie (jeśli zakupuje te większe pakiety). Wprawdzie będę je mogła zakupić od sponsorki ale dopiero w połowie przyszłego tygodnia a zależy mi na szybszym terminie
![]() A drugie pytanie- pisałyście, że można zamówić katalogi i materiały dodatkowe telefonicznie bez kosztów przesyłki- czy tak jest faktycznie? Ile mniej więcej czeka się na taką przesyłkę, czy przychodzi pocztą czy przez firmę kurierską? Z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
#910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wysyłają firmą kurierską,od 3-5 dni powinnaś dostać w tych granicach po złożeniu zamówienia,zresztą zawsze możesz Pani spytać na kiedy będziesz miała katalogi. Może o drazu będą pakować |
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie na stronie znajdę informacje czy przelew za fakture doszedł do firmy??
|
|
|
|
#913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
logujesz się na swoim koncie i w zakładce "poprzednie zamówienia" będziesz miała status czy zapłacono czy nie
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak ja wpłaciłam częśc za fakture to gdzie to mogę sprawdzić??
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
a to dzieki
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat wczoraj otrzymałam paczkę którą zamawiałam 9.03 czy 10.03
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Musimy uzbroić się w cierpliwość i wierzyć w to, że sytuacja się poprawi, bo od kiedy pamiętam nie było takich problemów
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
ja również czekam za moją paczką ;/ w sumie to 11.03 składałam zamówienie, potwierdziłam 12.03 i wtedy wystąpił ten błąd z serwerem i moje zamówienie po dwóch dniach wskoczyło do "zmień wstrzymane zamówienie" więc dopiero 15.03 po raz drugi potwierdziłam owo zamówienie i teraz czekam na paczke
troche to skomplikowane ale mi nie przeszkadza podoba mi się współpraca z Betterware pomimo tych wszystkich przeszkód, braków itp. Są czasem dni, w których wywaliłabym katalogi w cholerę ale wiem, że z czasem sytuacja firmy może się poprawić więc głowa do góry i czekamy na poprawę ze strony Better!!
|
#922 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
?? Zdaję sobie sprawę, ze nie musisz wiedzieć tego od początku, ale jeśli zapisałaś choć jedną osobę to Sponsorowi powinno zależeć żebyś umiała. Przecież tak widzisz ile zarobisz i to motywuje do pracy. Zgłoś się do Niego na naukę i niech Ci powie co i jak. Mnie nie tłumaczono Planu, bo "pochodzę" z firmy O. więc w miarę"kumam czaczę", ale i tak jeśli zabiorę się do pracy ( budowania grupy), to muszę odświeżyć wiedzę, bo to ważny temat. Ech, dobrze choć to forum jest.. Zawsze ktoś pomocną dłoń wyciągnie ![]() Cytat:
Dziewczyny "zapisujące" ( bądź Panowie ), jak radzicie sobie z nowymi osobami i brakami? Bo mnie to skutecznie odstraszyło od sponsorowania w tym miesiącu.. Z jednej strony akcja na wpisowe za 1 zł, a z drugiej takie problemy z towarem..
|
|
#923 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ten długi czas oczekiwania spowodowany jest tym, że pewnych towarów mimo tego, że udało się je zamówić, nie ma w magazynie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że uda mi się w pt załapać na rzeczy z braków
- nowa dziewczyna z prawie 100pp ma dostępne 30pp i już chciała zrezygnować...
|
|
|
|
#926 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z wyjątkiem dnia dostawy ![]() Przypominam dzisiejszym o szkoleniu w Łodzi (plan marketingowy prezentowany przez Renatę). ŁDK godz 18 sala 403. Możecie przyjść albo podsyłać swoich ludzi. Niezarejestrowani niech pamiętają od kogo są. |
|
|
|
|
#927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-03-18 o 12:23 Powód: ****wygwiazdkowanie**** |
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
czy dostał już ktoś paczkę z zamówieniem które składał w piątek(12.03)??
|
#929 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A do mnie niestety jeszcze nie ale ponoć jutro ma być
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Bo wiadomo nie każdemu na początku udaje się zdobyć te 100 PP jeszcze przy tylu brakach;/ Szkoda, że firma wprowadziła to tylko na miesiąc, mogliby juz to tak zpstawić do końca

?? Zdaję sobie sprawę, ze nie musisz wiedzieć tego od początku, ale jeśli zapisałaś choć jedną osobę to Sponsorowi powinno zależeć żebyś umiała. Przecież tak widzisz ile zarobisz i to motywuje do pracy. Zgłoś się do Niego na naukę i niech Ci powie co i jak. 
- nowa dziewczyna z prawie 100pp ma dostępne 30pp i już chciała zrezygnować...