![]() |
#901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
tak o tą mi chodzi
![]() najpiękniejszy był uśmiech Edwarda jak Bella powiedziała "TAK" i tak naturalnie to zagrali (jeśli można tak to ująć) no za***ista ta scena była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
a co sądzisz o treningu ?
![]() ale tego treningu się uczepiłam ;/ . soryy ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem Cie...
![]() ja też sie uczepiłam ale wcześniej treningu ![]() był za***isty a najbardziej podobała mi sie postawa Jaspera - klata wysunięta do przodu, głowa wysoko uniesiona i te spojrzenie.... hmmmmm..... ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- zwariować można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
noo
![]() co powiesz ? ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Wtajemniczenie
|
dodałam nowy rozdział mojego ff
![]() a co do Zaćmienia to muszę jeszcze na chwile wrócić, a co tam dopóki nie bedzie więcej dziewczyn będę Cie zanudzała ![]() strasznie podobał mi sie trening i to jak Jasper wszystkimi "rządził" i doradzał (ale to już wiecie ) ![]() a najlepsze w tym wszystkim było to jak Carlise i Edward razem walczyli i Edzio położył tatusia i odwrócił sie do niego tyłem no to było powalające tak sie śmiała że szook ![]() i przy tym Jasper z tekstem : - Podstawowa zasada, nie odwracaj sie do przeciwnika tyłem. - i bach Edzio leży ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-07-15 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, ale ja Ciebię też będe zanudzała ![]() ta scena ![]() ![]() a mi się w treningu podobały dwie sceny np. gdy Emmett walczył z Jasperem a Jasperek go pokonywał ![]() I gdy walczył z Alice ![]() ![]() ![]() super to nagrali ![]() i gdy opowiadał o swoim życiu, doświadczeniu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
tak to tez mi sie cholernie podobało
![]() wgl to Jasperek jest mój i tylko mój ![]() zakochałam sie w nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ta walka z Alice no boooska ![]() wgl mi sie podobała jego postawa jak był ten trening i najbardziej w pamięci zapadło mi to jak miał tą klatę do przodu wysuniętą i ten uśmiech wtedy ![]() no cud miód i orzeszki ![]() taki był??? hmmm?? SEXY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no po prostu brak słów ![]() moge sie nim zachwycać niewiadomego ile ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
noo, takie ciachoo !
![]() ![]() ja chce jeszcze raz obejrzeć film! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam już film, ale nie mam kiedy obejrzeć
![]() bo chce sobie zrobić seans Twilight'owy ![]() żeby wszystkie części obejrzeć ![]() nastepna ulubiona scena to jak wszytscy walczą przeciwko nowo narodzonym i Paul i Emmet tak na siebie patrzą i dalej walcza... boooska jest ta scena ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
no ;D. i te efekty w czasie walki z nowonarodzonymi!
![]() ii... początek filmu ! ;o . na początku nie wiedziałam czy to kolejna reklama czy co ![]() ale super to zrobili ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie zwłaszcza ze potem dali ten księżyc a raczej jego zaćmienie
![]() aaa już wiem co jeszcze mi sie podobało... ![]() jak Alice w stołówce powiedziała, że robi impreze a Jasper powiedział: - W końcu tylko raz kończy sie liceum ![]() a potem tak spojrzeli na siebie Edward i Jasper ![]() ![]() taaak z tego też sie śmiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
aa no
![]() ale scena kiedy niespodziewanie Jacob pocałował Belle, nie wiem czemu mnie zdziwiła. I pocałunek w książce wyglądał inaczej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
masz racje
![]() ale nieźle mu przywaliła ![]() a co myślisz o Victorii??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć dziewczyny ![]() Musicie mi wybaczyć moja nieobecnosc jestem przed urlopem i mam tyle pracy ze nie wiem jak się nazywam ![]() Wracając do tematu Sytuacja o której piszesz powyżej jest SUPER ! Ja też śmiałam sę jak nie wiem, komentarz Jaspera był niemozliwy. Zresztą na marataonie całe "złote Tarasy " miały ubaw z tej sceny.Udała im się ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
MOja też , najbardziej te momenty kiedy nawzajem sobie pomagaja czyli wilki atakuja nowonarodonych żeby nie dopadły cullenów i kiedy wampiry ściągają nowonarodzonych z pleców wilków. No i oczywiscie finałowa scena kiedy Emmet i Paul patrza na siebie.........hmmmm cud miód malina ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Miałam takie samo odczucie dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Sam pocałunek jak cię mogę. Ja wolałam ksiązkowe zakonczenie tego pocałunku, to że po tej akcji jest mój ulubiony cytat o kundlu na trzech łapach to juz wiecie ![]() Lazurowa - super cytat serce i ekierka.................. . hmmmm - PIĘKNY
![]() |
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
Masumi- zgadzam sie z Tobą co do tego pocaunku...
mi osobiscie brakowało tego z książki: "- Nic ci jest? i- Wszystko mi jest, chamie jeden! Złamałeś mi jakąś kość w dłoni! - Bella, to ty sama ją sobie złamałaś. A teraz przestań tańczyć i pozwól mi ją zbadać. - Łapy przy sobie! Wracam do domu! - Odwiozę cię - powiedział spokojnie.[...]" "[...]- Poczułeś chociaż cokolwiek? - spytałam rozdrażniona. tutaj ona jest taka wybuchowa - Chyba żartujesz. Gdybyś się nie zamachnęła z wrzaskiem, może i bym się nie połapał, że chcesz mnie uderzyć, ale tak? Przecież ja mogę walczyć z wampirami. - Nienawidzę cię, Black. - To dobrze. Zawsze to jakieś gorące uczucie. - Ja ci dam gorące uczucie! Zamorduję cię w afekcie, ot co! " ![]() aż miło popatrzeć ![]() poczytać xD Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-07-16 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz w kilku innych scenach znowu jes zdecydowanie bardziej stanowcza i ogarnięta niż w ksiazce. Ale za scenę zaręczyn wszystko im wybaczę.......... ![]()
![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
popieram, jest zrobiona za***iście, mnie najbardziej powalił uśmiech Edwarda i ta radość jak Bella sie nareszcie zgodziła....
![]() może i sie powtarzam ale trudno.. ![]() tak naturalnie sie zachowują (wiecie o co mi chodzi??) ![]() i do tego ta muzyka ufffff, a ta scena jakBella go przekonywała ooooooo mamooooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej nie mogłam jej sobie wymarzyc. Ich miny radosc , skok w ramiona Edwarda......... Super ![]()
![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
to było booooskie
![]() a potem koniec filmu ![]() taki romantyczny i wgl ![]() powiem wam że jak wyszłam z tego kina to nic prawie nic nie pamiętałam z ego filmu oprócz uśmiechu Jaspera ![]() jestem nienormalna ale chyba wszyscy jasnowidze tak mają xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak miałam, pamietałam tylko zareczyny i ostatnia scene. Nawet na muzyke nie zwrociłam uwagi. dopiera jak ogladałam nastepne razy wyłapywałam szczegóły.
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie oglądałam drugi raz, jak przyjechałam do domu i ochłonełam tozaczełam wiecej szczegółów sobie przypominać
![]() i nadal uważam ze to najlepiej nakręcona cześć.. przede wszystkim jak sie dowiedziałam, że będzie troche z horroru w tej części, to sie zastanawiałam jak oni to zrobią, ale jak obejrzałam film to stwierdzam że bylo troche z horroru ![]() jak ci nowo narodzeni polowali w mieście to był taki dreszczyk tak zalatywało horrorem ![]() a potem jak była opowiadana historia Rose i jak pokazali ją w tej białej sukni to mnie zatkało dosłownie.... :O ona miała coś takiego w tych oczach jakby była naprawdę wampirem ![]() soory powtarzam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Wtajemniczenie
|
a wgl to dopiero zdałam sobie sprawe z tego ze od bardzo dawna dodałam cytat
![]() xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
– Do zobaczenia przed ołtarzem.
– Rozpoznasz mnie po białej sukni. Byłam z siebie dumna, bo powiedziałam to wręcz z beztroską w głosie. Zaśmiał się. – Bardzo przekonywujące. – stwierdził.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
lubie ten cytat
![]() oj i chyba za dużo mówi o filmie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
dobra no to taki :
Wymykałam się śmierci, ale ta, uparcie, zawsze po mnie wracała. I znów wróciła. Tyle, że tym razem, wybrała sobie zaskakująco odmiennego wysłannika. Do tej pory wszystko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. Moje reakcje nie były skomplikowane, bo i zabójcy, z którymi miałam do czynienia, podpadali tylko pod jedną kategorię – wszyscy, bez wyjątku byli potworami, wszyscy byli moimi wrogami. A teraz… Prawda jest taka, że kiedy kocha się tego, kto chce cię zabić, brakuje wyboru.
![]() |
#926 |
Wtajemniczenie
|
no to teraz ja
![]() mam dobry humorek wiec moge dzisiaj zasypać was cytatami ;D chwila, moment ![]() "- Przyjechałaś po mnie, żeby mnie uprowadzić, prawda? Parsknęła śmiechem i kiwnęła głową. - Do soboty. Esme ustaliła już wszystko z Charliem. Będziesz u nas nocować dzisiaj i z piątku na sobotę, a jutro rano odwiozę cię i przywiozę ze szkoły. Odwróciłam się w stronę okna, żeby nie widziała mojego wyrazu twarzy. - Wybacz - dodała Alice bez cienia poczucia winy w głosie. - Widzisz, Edward mnie przekupił. - Jak? - syknęłam przez zaciśnięte zęby. - Kupił mi w końcu to porsche. Dokładnie takie samo jak to, które ukradłam we Włoszech. - Wyrwało jej się rozmarzone westchnienie. - Mam zakaz jeżdżenia nim po okolicy, ale jeśli jesteś zainteresowana, możemy wypróbować razem, ile jedzie się stąd do Los Angeles*. Założę się, że zdążyłabym cię odwieźć przed północą, Kopciuszku." Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2010-07-16 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
– Skup się. – poinstruował mnie. – Powiedz, co słyszysz?
Mogłabym odpowiedzieć mu, że wszystko: jego cudowny głos, jego oddech, jego ocierające się o siebie wargi… ![]()
![]() |
#928 |
Wtajemniczenie
|
"- Doigrałeś się - powiedziałam w słuchawkę, starannie wymawiając każde słowo. - Miarka się przebrała. To, co zastaniesz po powrocie do domu, da ci bardziej w kość niż całe stado niedźwiedzi grizzly."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
– Tak, Tak. A oni o mało nie umarli ze strachu – wtrącił Edward zanim jego brat zaczął kolejne zdanie
– Sama pomyśl, Bello, jak to wyglądało. Mnie i Emmetta nie ma w domu, bo jesteśmy akurat na polowaniu, a tu ładuje im się do domu dwójka obcych wampirów: facet cały pokryty bliznami i jakiś narwany chochlik, który zna imiona domowników i wiele innych szczegółów, i dopytuje się, który pokój może zająć! Kiedy wróciłem, wszystkie moje rzeczy były w garażu! Alice wzruszyła ramionami – Z twojego pokoju był najładniejszy widok.
![]() |
#930 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak oni to mogli ominąć?! ![]() Cytat:
a i cieszę się że się ten cytat podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak wogle to czeeeść ![]() ![]()
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.