|
|
#901 |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/13846549/gallery/album/6
sama nie wiem co o tym mysleć
|
#903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/138465...ery/album/2/78 pięęęęęęęeknie
http://nasza-klasa.pl/profile/138465...ery/album/2/77 cud,miód i białe kozaczki http://nasza-klasa.pl/profile/138465...ery/album/2/70 kolejny faworyt..kozaczki http://nasza-klasa.pl/profile/138465...ery/album/2/58 o chrystusie... ostatnio uzywam pewnego zwrotu, ktory tutaj bardzo pasuje.... "jestem zrozpaczona" :![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- I te glebokie opisy o zmijach w "czym sie zajmuje" rządziiiiiii ![]() ![]()
|
|
|
|
#905 |
|
BAN stały
|
sa gusta i gusciki.. jedne robia z siebie dziw*i drugie nimi są
|
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Jejkus...tylko jedno mi wpada na mysl..."cheap wh...re..."
z kublem ACE na glowie...
Edytowane przez ghostdog Czas edycji: 2009-10-26 o 20:49 |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/28192622/gallery/22 a to jej psiapsióła, ale paszczak
![]() Agusia te drugie butki jeszcze fajniejsze super!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
|
o rany
a co wy tu pokazujecie
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
hej wpadlam tylko napisac ,ze dostalam ten podklad u siebie w 1 lepszewj naturze;pi lece do nauki;p
|
#910 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
co one tak z tymi kozaczkami
|
|
#912 |
|
Konto usunięte
|
Ta w różowym komplecie jest boska.
Gdzie Wy je tak znajdujecie? Ja nigdy nikogo takiego nie widzę na nk.
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14932753]Ta w różowym komplecie jest boska.
Gdzie Wy je tak znajdujecie? Ja nigdy nikogo takiego nie widzę na nk.[/QUOTE]Jaaaa jaaaaaa, ja bym chciala tak wygladac i tak sie ladnie ubierac i w ogole ![]() A tak na powaznie, to tak stwierdzilam, ze chcialabym sobie zrobic jakies takie ladne zdjecia. Zeby zrobil je ktos kto to faktycznie potrafi, tylko nie wiem gdzie to sie zakrecic trzeba :/ |
|
|
|
#914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- AG moje proszę o radę, wkleiłam fotkę do albumu, bez grzywki. Przepraszam za jakość, ale robiona z kamerki. I nie patrzeć proszę na brak materaca na łóżku. |
|
|
|
|
#915 | ||||
|
Rozeznanie
|
tak w końcu naturalne oprócz jednego blond pasemka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak pozatym dziewczynki moze pochamujmy sie troche z tym podgladaniem i podgadywaniem na nk w koncu to nie watek "moda która nas rozwala" czy o paniusiach z nk
|
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
Marlenka racja, ale wiesz czasami przychodzi coś takiego, że się trochę obgaduje, może nie ładnie, no ale czasem najdzie. Ja się przynajmniej pouśmiechałam trochę, bo mam kiepski humor. Wybacz.
|
|
|
|
#917 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14932900]Nie tylko Ty, tez tak o tym myślałam. Ja sobie wpisałam miejscowość w google i portfolio i znalazłam zakłady po prostu fotograficzne, które mogą zrobić zdjęcia. Nie wiem, może tą drogą? Ja nad tym myślę. W Sylwestra mam rocznicę z TŻ i chciałabym zrobić sobie 12 ładnych zdjęć i zamówić kalendarz stojący na biurko albo do zawieszenia na ścianę tylko czy ja wiem czy nie jest to takie trochę hmyy... egoistyczne? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- AG moje proszę o radę, wkleiłam fotkę do albumu, bez grzywki. Przepraszam za jakość, ale robiona z kamerki. I nie patrzeć proszę na brak materaca na łóżku. bez dobrzebo widać ci buźkę całą i z dobrze
|
||||
|
|
|
#918 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jakie masz zabki... |
|
|
|
|
#919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14932753]Ta w różowym komplecie jest boska. Gdzie Wy je tak znajdujecie? Ja nigdy nikogo takiego nie widzę na nk.[/QUOTE]Boże to moje marzenie tak wyglądać, zawsze chciałam tego, właśnie do tego dążę tylko muszę nabrać parę kilo, przefarbować się blond, zaniedbać włosy i ubierać się żałośnie =D Dzisiaj byłam u rehabilitanta. Nieźle mnie powykręcał (w kręgosłupie, no tak strzelało, chyba 8 razy mi chrupnęło tak porządnie). Stwierdził, że kolano boli od tego, że niby krzywa jestem Ja już jestem zła bo co specjalista to nowa teoriaA ja mam być ta najmądrzejsza i wiedzieć co mi jest |
|||
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo rany nie czytałam opisu, ale sie usmiałam tragedia, wyglada (nie mówie, że jest) na typową tirówke bo ja jak jade autostrada to pełno identycznych Pań widze jedyny mój wniosek to: brak jej klasy, ja to bym sie wogóle wstydziła takie opisy dawać jak ladacznica jakas.. moherem nie jestm na bank ale to juz przesada słabo mi
|
|
#921 |
|
Konto usunięte
|
Coś dość cicho dziś.
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Długo mnie tu nie było...Dziewczyny doradzcie mi. Nie wiem co zrobić.., bo nigdy nie farbowałam włosów, a coś ostatnio mnie nachodzi jak czytam Wasze przemiany. Problem tkwi w tym, że dużo osobom podoba sie mój naturalny kolor( moje włosy wyglądają jakby były farbowane,taki jasny brąz z połyskiem ;p). Są nawet zabawne sytuacje z nimi..heh kilka razy jakies panny pytały; czy to mój naturalny kolor czy farbowany. Jak idę do salonu fryzjerskiego to również pochlebne opinie... i żeby ich nie farbować, bo zniszczę kolor itp itd.. I co to zrobić.. Jak sądzicie?
Edytowane przez ewcik Czas edycji: 2009-10-27 o 09:36 |
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
ewcik nie widziałam Twojego zdjęcia więc ciężko mi powiedzieć ale skoro tyle ludzi mówi Ci, że masz fajny kolorek to ja bym go nie zmieniała, zawsze to są naturalne włosy, po co niszczyć. Ja sama farbuje tylko na ciemne kolory ( zmieniam tylko odcienie ) aby włosy były odświeżone i błyszczące ale i tak tego żałuje, że zaczęłam to bo np. teraz nie farbowałam już bardzo długo i tak po połowy wyglądają na taki wypłowiały brąz a od głowy ładne błyszczące włoski no ale co zrobic.
ja w ogóle laski mam problem bo włosy mi zaczęły siwnąć a to jest dziwne bo mój ojciec bardzo późno zaczął siwieć a moja mama tak samo, dopiero może parę lat temu a ma 57 lat i nie wiem dlaczego tak się dzieje i widzę ich coraz więcej podobno to się dzieje od farbowania włosów do jakiego lekarza mogę iśc z tym problemem ???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Ja już jestem po usunieciu pierwszej czwórki ehhh :/
Chociaż bałam się, że będzie gorzej ![]() http://lula.pl/lula/1,90104,7185250,...eciolatka.html Ślicznie wygląda, dopracowanie i tak z klasą
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale z jednej strony chciałabym sprobować coś innego ale mam jednak tą świadomość, że jak zaczne farbować to już nigdy pewnie nie będę miała tego swojego koloru, bo pod wpływem farbowania zrobi się troszke inny..![]() nillka88 nie martw się będzie dobrze..Mi się wydaje, że to pewnie z tego powodu, że bardzo się przejmujesz wszystkim i denerwujesz...hmm..A od takich rzeczy to wydaje mi się, że dermatolog. Napewno bedzie ok |
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 |
|
BAN stały
|
Dzien dobry AG
![]() miucii lepiej bez . grzywka na myszke miki podoboba mi sie tylko jak jest bardzo prosta w polaczeniu z bardzo wyprostowanymi wlosami , najlepiej dluzszymi , wtedyy pieknieeeeee ale , taka wykrecona z powywijanymi koncami , nie i wlosy pofalowane . siwa jak wlosy ? wymywa sie casting ? kiedy balejazyk robisz ?? jestem b ciekawa bo sama sie przymierzam aby cos zrobic z platyna na glowie a ja spadam , musze isc do pracy a potem pozalatwiac mnostwo rzeczy
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
o to chodzi, że moi dziadkowie też późno, ale całkiem możliwe, że to stres bo dużo go było w moim życiu, no nic zostało mi farbowanie
bo siwa nie zamierzam chodzić jeszcze nie teraz ![]() dzięki Dziewczyny
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, sluchajcie, bo zapomnialam...
napisalam wczoraj tego maila w zwiazku z tymi butami i dostalam odpowiedz, ze nie ma problemu, mam im odeslac, a oni mi przeleja kase za buty. Ja taki lekki szok, bo przeciez pisalam, ze chce tylko zamienic rozmiar, a oni, ze mi kase oddadza. Jakby ten ktos kto to pisal, nie przeczytal mojego maila, tylko pierwsze zdanie. Szok.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

bo przed "kobiecymi dniami" mnie wywaliło
+ korekcja powiek górnych 

a co wy tu pokazujecie

bo co specjalista to nowa teoria
nie martw się będzie dobrze..Mi się wydaje, że to pewnie z tego powodu, że bardzo się przejmujesz wszystkim i denerwujesz...hmm..A od takich rzeczy to wydaje mi się, że dermatolog. Napewno bedzie ok