|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Licealistki ;>
Ta matematyka dobija
![]() Rapifen, widzę, że podobnie zdajemy Tylko ja polski, angielski i wos rozszerzony, a hiszpański i tę cholerną matmę podstawy .
|
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniłabym szkołę {bez wahania} gdybym miała się uczyć niemieckiego :P Ja planuję być nauczycielką - bo to praca bardzo stała, może nie zawsze najprzyjemniejsza, może nie zawsze najlżejsza ale... Podoba mi się. Koniec końców można robić różne inne rzeczy - moja nauczycielka pisała artykuły do gazet, pracowała w prywatnej szkole wieczorami, pracowała w weekendy w księgarni językowej. Cytat:
bardzo niefajnieWybieram się na UG a wy?
|
|
|
#903 |
|
Mother of Cat
|
Mam! W końcu poprawny wynik!
![]() ![]()
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez'kocham' niemca :p za to baardzo chciałąbym sie nauczyc włoskiego :love" miałam w podstawówce 3 lata..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia gdzie się wybieram, nie mam pojęcia na co... jej, chciałabym sprezycować sobie plany
![]() może medycyna, jak nie medycyna to może politechnika, jakaś inżynieria genetyczna, no nie wiem, za dużo pomysłów a każdy z nich ma wady... |
|
|
|
#906 |
|
Konto usunięte
|
a ja myślę, że się wybiorę na coś z infą na politechnice, ale pewnie jeszcze mi się 5 razy zmieni.
|
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
MISH UW, jak się dostanę, co graniczy z cudem
dlatego te cholerne olimpiady piszę, żeby nie musieć stresować się czy zdałam na 95% wszystko Oo.niemiecki, ble. Miałam 3 lata w gimnazjum, w liceum wzięłam francuski i hiszpański prywatnie
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
francuski? toż to dla mnie jestzcze bardziej jest blee niz niemiecki :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
hm, w zeszłym roku chciałam iść na olimpiadę z biologii, ale moja wychowawczyni nam wyjaśniła, że to nie ma sensu, z tego względu, że łatwiej się nauczyć na 90-100% z rozszerzenia, niż żeby być w finale olimpiady ;D i miała rację po porównawniu arkuszy i wymagań matura rozszerzona to taka tyci kartkóweczka...
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
no niesetety ja nie mam czau na drugi język.
Ale jest zarąbisty przelicznik matury dwujęzycznej z angielskiego na filologii więc zdam na 80 procent i już się dostałam ;p ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- hesus i jeszcze jutro sprawdzian z ekonomii. to sobie wymyślili ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- hesus i jeszcze jutro sprawdzian z ekonomii. to sobie wymyślili
|
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no sorry ja bym chciała włoski albo hiszpański właśnie
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
ja się chyba w końcu na włoski zdecyduję jako trzeci język, chociaż ten rosyjski jeszcze mnie kusi... ale czterech na raz nie dam rady
musiałabym szkołę rzucić i samymi językami żyć ;D
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
boże chyba się zastrzelę
mieliśmy na matmie rysunki techniczne. usiadłam specjalnie z dobrodusznym kolegą który mi to zrobił, bo umiał. rysunki każdy był identyczny - bo tylko jedna poprawna opcja. on dostał 6 ja 4- a babka mówi że "ale ja wam tego nie mogę pokazać" wydaje mi się że kretynka zgubiła i powstawiała jak leci. dopiero teraz się dowiedziałam..........
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też się wykręcała, że nie może nam pokazać...
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
rosiek i co, wychodzi pisanie lewą ręką?
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Ale po co ćwiczyć lewą rękę?XD
|
|
#919 |
|
Rozeznanie
|
ja teraz w 3 klasie to wychodze 2 razy o 11, 2 razy o 13 i raz o 12 ;p ale za to 2 razy mam na 7.10 *_* w poniedzialki i srody, wiec ta sroda odpada
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#921 |
|
Mother of Cat
|
Awykonalne
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Wykonalne, moja mama tak potrafi
![]() Najpierw miałam 'idź na całość', a że taki jeden chłopak ma dzisiaj urodziny - to pomyślałam że wyślę mu życzenia, a co. Taka automatyczna szybka myśl, klik-klik, wysłałam. Przed chwilą przypadkiem otworzyła mi się ostatnio odwiedzana strona, czyli kapselek, a tam: 'Kocha Cię!' No nie ukrywam, że bym chciała
|
|
|
|
#923 |
|
Mother of Cat
|
O ja. Ale fajnie
![]() za to chyba długo się uczyła ![]() Mi kapselek powiedział 'zostaw to'. Więc niech będzie. Zostawiam te mole.
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj wymyśliłam, że zacznę się rozciągać, żeby zrobić szpagat
A dzisiaj już planuję zacząć robić brzuszki Jasne, planować to sobie można. Ćwiczyć i tak nie ma komu
|
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedzę w domu
mam gorączkę i zamiast leżeć piszę tę cholerną olimpiadę, ale przynajmniej skończę i będzie spokój ![]() ej, dziewczyny, lubicie chodzić do SH?
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Ja też siedzę w domu, ale już zdrowsza. Oj, współczuję gorączki. Do łóżka się kłaść i zdrowieć
Ja raczej do SH nie chodzę, ale zdarza się. Nie jest tak, że omijam szerokim łukiem i jak tylko usłyszę to od razu blee. A Ty? |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nic do SH, ale w mojej okolicy nie ma żadnych fajnych, żeby coś znaleźć... A w sumie szkoda, bo może wtedy bywałabym częściej.
|
|
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie. Może w jakimś dużym mieście można znaleźć coś fajnego, u nas nie bardzo, to co zawsze powtarzamy z koleżanką: nie da się porównać naszych SH z tymi londyńskimi
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Cały czas
. Nie pamiętam kiedy ostatnio ubrałam się w sieciówkach, chyba że jakieś dodatki typu kolczyki. Mieszkam na strasznym zadupiu, ale mamy 2 SH, w dzień dostawy wszystko za 6zł . Mimo gorączki byłam dziś z przyjaciółką, stałyśmy od 8 rano, ale i tak byłyśmy tak pod koniec kolejki .Nic nie upolowałam, oprócz dwóch książek po angielsku (jedna książka - złotkówka <3), ale zwalam to na winę choroby. Ogólnie moje ukochane SH-owe zdobycze to wet looki z Topshopa, mega rury z Atmo, płaszcz zimowy z H&M i dwie pary t-barów z Georga . Każde za 6 zł
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może ja zwyczajnie szukać nie umiem...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

bardzo niefajnie

dlatego te cholerne olimpiady piszę, żeby nie musieć stresować się czy zdałam na 95% wszystko Oo.