![]() |
#901 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
hehe tak wiec po zakupach
![]() z tych znalezionych 60 zł - 10 zł odłozyłam sobie do schowka gdzie chowam drobne od 1 gr do 50 gr ![]() hehe - reszte straciłam ![]() - nowa czapka czarna kapeluszowa z kwiatkiem 26 zł ![]() - na lumpie - golfik bez rękawów, różowe rybaczki, tunika czarne w srerbne paski = 20 zł - dla męża czapka + rekawiczki na prezent 30 zł - w tesco: pomarancza, orzechy nerkowca, kiwi, pierniczki czekoladowe, 3 masła, 2 margaryny - 19,80 zł - cebulka prażona, 2 serki wiejskie 6,50 zł to by było na tyle.. na dziś... a jutro też planuje wydać ok 50 zł - w tym karta do tel 30 zł ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Wtajemniczenie
|
a ja znowu 0 zł
![]() ![]() Dopiero po świętach kupię bluzkę na sylwestra, jeśli będę szła, bo to jeszcze znak zapytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
after hours
|
my idziemy na domówkę..
tak mi się marzy taka cudna bombka.. widziałam ją dzisiaj, ale nie sprawdziłam ceny nawet, bo jakbym sprawdziła, to bym uznała, że mogę kupić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj 2.40 na bilety..
w pracy zaszła pomyłka i po godzinie poszłam do domu ;// .. zarobiłam całe 6.25 :| .. mam nadzieje, że jutro juz bedzie ok ..
#905 |
Konto usunięte
|
500zł na prezenty. i od stycznia jestem bez pracy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Komplikatorka
|
Oj a czemu bez pracy? Wiedziałaś wcześniej czy dopiero się okazało?
#907 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
after hours
|
ojoj..
ja dzisiaj nic nie wydałam, ale muszę jeszcze skoczyć do sklepu po miód pitny dla teściowej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
wydatków ciąg dalszy:
- wkłądki do butów 3,50 zł - 4 gwiazdorki 7,00 - parka kaszanki 2,50 - płatki owsiane 2,10 - karta plusa 30 zł - torebka na prezent 2,49 to chyba wszystko ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Konto usunięte
|
fryzjer;40zł
![]() prezent dla siory-karaoke 69,90 ![]() torebka na prezent-6,49 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj jestem 2.40 w plecy za bilety.. ale jednego nie skasowałam więc zostanie na nastepny raz
![]() jutro zapłace tylko za bilet do domu ![]() ![]()
#912 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj też nic nie wydałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
after hours
|
no coż.. mój cel krótkoterminowy (czyli zegarek) nie wypali..
właśnie otworzyłam prezent od TŻ a tu dokładnie ten, który chciałam sobie kupić. http://www.demus.pl/data/gfx/picture...6/6/6166_1.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Konto usunięte
|
Na dniach podjęłam tę decyzje, w sumie to chyba najlepszy wybór od dłuższego czasu... Ale wiadomo - pieniądze. Zostanę utrzymanką rodziców. Znowu. A było już tak dobrze... Ale nie ma co płakać. Poszukam czegoś innego. Czegokolwiek. Póki co szykuje mi się prywatna wizyta u lekarza, bo coś niedobrego dzieje się z mą kończyną, nie wiem czy to poważne czy nie, ale wole to skonsultować z jakimś dobrym lekarzem. Z nogami nie ma żartów [miałam stopę 3 razy w gipsie, w tym dwa razy w ciągu ostatnich dwóch lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
after hours
|
ojoj..
![]() mam nadzieję, że szybko coś znajdziesz. ja od kilku lat jestem samodzielna finansowo i szczerze - nie wyobrażam sobie innej sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Ayo śliczny ten zegarek!
idę ogarnąć biurko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Komplikatorka
|
U mnie idzie wszystko zgodnie z planem - wczoraj solarium 10 zł, dzisiaj fryzjer 60 zł.
Dziewczyny życzę Wam Wesołych Świąt ! Pysznego jedzonka, masy prezentów, spełnienia marzeń i oby w przyszłym roku oszczędzanie nam wychodziło bez potknięć ! ![]()
#918 | ||
Zakorzenienie
|
Ayo piękny zegarek
![]() ja dzis ostatnie zakupy żywnosciowe przed swietami i troche przemysłowych ![]() - podkolanówki grube czarne marszczone 6,70 - 2 gwiazdorki mini z przeceny 2 x 0.90 gr - kostka miesna winiary 2,70 zł - sos boloński z przeceny 1,29 zł - woda mineralna niegazowana 0,89 - 2 jabłka 0,90 - dżem wiśniowy 2,19 zł - mleko 3,2 % 2,55 zł - śmietana 18% 2,19 zł i mam nadzieje,ze do poniedziałku już nic nie wydam !! ![]() KOCHANI WESOŁYCH ŚWIAT ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
after hours
|
![]() ja dzisiaj kupiłam *miód pitny dwójniak Kurpiowski z Apisu za 23,19 zł *Kagor Monastyr - jedno z najlepszych win za taką cenę - 18,49 zł (zazwyczaj kosztował 19,99zł) *cukierki dla dzieciaków z Solidarności, na wagę, różne, razem: 10,79 zł za niecałe 65 dag *dwa serki wiejskie z Krasnegostawu 2x1,84 zł = 3,68 zł *twarożek śmietankowy 2,55 zł razem: 59,32 zł Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-12-24 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Konto usunięte
|
`````````{\
````````{\`\ ```````{`~\`\``` ``````{*```\`\`<:<:< ![]() ![]() `````{`~`*``\`\(((//^^\ ````{*`````~`\((((/`●`● ````{``*`~``*`|))))) ﺐ )\ ````{*````*```////'_/~` `````{~`*````((((``.`\ ``````{.~```~`)))`\`\))_.-. ````````{``~ *(()``\_.-'`` ``````````{.__.* `-*. ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``*. `````.*````~``````.`````*. ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. `~~ Tak niewiele nam potrzeba, by przytulić się do nieba. Zdrowia, szczęścia, bliskich blisko i miłości ponad wszystko. ~**~ WESOŁYCH ŚWIĄT ~**~ ![]() ![]() ![]() ja dziś prezent znow dla siory-sama chciala-perfum 30,00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
przyczajony tygrys
|
Spóźnione, ale szczere zyczenia ode mnie dla wszystkich oszczędzających:
dużo cierpliwości w oszczędzaniu, mnóstwo uśmiechów na codzień, dużo, dużo zdrowia. Samych sukceów na polu zawodowym,osobistym oraz studenckim. Życzę Wam również, aby nowy 2010 rok był jeszcze leppszy- byśmy wszystkie przybliżyły się do naszych celów, dzięki oszczędności ![]() ![]() Tego z całego serducha życzy nieznajoma0
#922 |
Wtajemniczenie
|
300zł zarobiłam na święta
![]() Będzie na przeceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
a miało być o oszczędzaniu
![]() ja z tego co dostałam na święta wydaje max. 100zł (sylwester)
#924 |
Wtajemniczenie
|
ja oszczędzam na ciuchy, bo ich bardzo mało kupuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam od Mikołaja suszarko-lokówkę - mam jeden cel mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
a mi się wątek przydał haha, literki mi się pomieszały na klawiaturze i nie wiedziałam jak to naprawić i sobie przypomniałam że któraś tu miała podobny problem, wyszukałam i naprawiłam
![]()
#927 |
Wtajemniczenie
|
zawitam do Waszego grona
![]() mam mocne postanowienie - cel już jest, mobilizacja też w grudniu zaczęłam tak konkretnie i zobaczyłam, że jak się chce to można ![]() stworzyłam sobie w exelu coś w rodzaju domowej rachunkowości ![]() jest kolumna na opłaty, wydatki na życie i wydatki 'inne' wszystko się na bieżąco sumuje, jednocześnie odejmuje od ogólnej kwoty, którą mam do dyspozycji i tym sposobem mam wszystko pod kontrolą i na bieżąco mogę jako tako wszystko rozplanować w grudniu oddałam tysiaka bratu, zapłaciłam 400 zaliczki na wyjazd na deche, opłaciłam mieszkanie, telefon, internet, zatankowałam samochód, kupiłam dwa misie na aukcji "kup misia", przeżyłam miesiąc nie zagładzając się ![]() ![]() ![]() teraz jak wyszłam na prostą będę mogłam odłożyć tego tysiaka - i taki jest plan ![]() Edytowane przez fifiorek Czas edycji: 2009-12-25 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
after hours
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Wtajemniczenie
|
pozwala sobie wszystko uporządkować i zobrazować a to bardzo dużo daje
czasami wypisuje obok planowane wydatki, a w trakcie miesiąca porównuje jak się to ma to rzeczywistości dziś stworzyłam sobie ogólny zarys na przyszły rok, dodałam taką małą tabelkę, w której będą się sumować oszczędności, po kolei z każdego miesiąca - na koniec przyszłego roku chce tam zobaczyć fajną sumkę ![]() Edytowane przez fifiorek Czas edycji: 2009-12-25 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Konto usunięte
|
+ 800 wypłata
- 370 dług + jedzenie na swięta [ robiliśmy zbiorowo, potem się bedziemy liczyć ![]() - 175 mieszkanie i opłaty Zostało +/- 250zł do końca roku, a potem przechodzę na garnuszek mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.