|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Ghana jak narazie zdobywa bramki z karnych podyktowanych po zagraniu ręka w polu karnym. Ach ta Jabulani
![]()
#902 |
Konto usunięte
|
Ja tam nie slyszalam co mowil ten komentator bo go nie slucham, slysze ze cos tam gada ale co to sie nie wsluchuje w to wiec Ci nie pomoge
![]() Ciekawe czy Ghana wykorzysta przewage 1 zawodnika i zagra o zwyciestwo. Maja ulatwione zdanie ale jak bedzie kto wie, moze i Australia sie zmobilizuje. Uciekam teraz z kompa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
też jestem za Ghaną
![]() uwielbiam to jak po zdobyciu gola tańczą ![]() ![]()
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
słyszałam, że Anelka został wywalony z reprezentacji Francji za obrażanie trenera. prawda to ?
słyszałam w radiu ![]()
#907 |
Zakorzenienie
|
Ja o tym czytałam.
![]() http://mundial.wp.pl/title,Sp-sknu-A...wiadomosc.html
#908 |
Zakorzenienie
|
kurczę no, szkoda trochę, bo Ghana miała dużo okazji i mogła spokojnie wygrać..
A wieczorem stawiam na remis 0:0 albo na minimalne zwycięstwo Danii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
A ja czytałam, że ma zostać wywalony. Działacze mają to ustalić i jeżeli się potwierdzi, to pojedzie do domu wcześniej niż cała reprezentacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
a ja w wieczornym meczu stawiam na 1:0 dla Kamerunu
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-06-19 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Hahaha, ja myślę, że ten biedny Anelka powiedział głośno to, o czym wszyscy myśleli ale bali się odezwać. Domenech jest nienormalny, jakbym była Anelką to dogadałbym mu jeszcze gorzej xD
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
oj tam i tak Francja wraca do domu niedługo, Anelka nic nie straci, a Domenech unosi sie honorem i za wszelką cenę chce pokazać, że ma racje, ale wszyscy widza, że drużyna sie sypie
![]() ciekawe co tam dziś Kamerun pokaże ![]() ![]()
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie, znając jeszcze jego charakterek, to musiało się tak skończyć. Nie wziął nawet udziału w treningu. Właśnie przeczytałam, że już oficjalnie został wyrzucony z reprezentacji. Ponoć dostał szansę - miał przeprosić Domenecha (publicznie), a to jak wiemy nie leży w jego naturze, dlatego jeszcze dziś leci do domu. Domenech niech też powoli się pakuje, bo jest pierwszy do odstrzału po mundialu. Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-19 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję, że w 1/8 będą Niemcy, Hiszpania, Portugalia, Włochy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Rozeznanie
|
Czas na podsumowanie wczorajszego dnia....
Nie było mnie w domu doslownie caly dzien, ciagle w biegu, dopiero teraz siadam i pisze, nie dosc ze z dwoch dni, to znow na dwa dni do przodu. Czasu brak, tak to jets, jak sie jest u rodzicow,- tu znow pomoc, do ogrodka, do tego rodzina sie zjezdza na mala uroczystosc i nie wiem, w co rece wlozyc... Jestem zaskoczona porazka Niemiec, niespodziewalam się, ze mogą przegrac. Do tego Podolski nie wykorzystal karnego, Klose dostal czerwona kartke.., wiec Serbia wygrala- nie ma się co dziwic, bo nikt się tego nie spodziewal. W drugim meczu USA ze Slowenia słyszałam, ze sedzia nie uznal bramki Amerykanom, mimo im była prawidłowo zdobyta- musze zobaczyc i ocenic ![]() Anglia zremisowala z Algieria- i dobrze, stawiałam na zwycięstw Anglikow, chociaż nie przepadam za nimi, ale remis mnie satysfakcjonuje ![]() Futbolowa- gratulacje i powodzenia dalej ![]() Cytat:
Parvati- witaj. Na dzisiaj obstawiałam wygrana Holandii, w drugim meczu stawiałam na wygrana Ghany lub remis, a w trzecim meczu, poki jeszcze się nie zaczal, to nie wie, kogo wytypowac. Lubie druzyny z Afryki, jak i z Europy, wiec mam dylemat. Postawie na remis, ewentualnie na wygrana Kamerunu. I co wazne, zamierzam oglądać. Na jutro moje typy: - Slowacja- Paragwaj- hmm… nie wiem, kto wygra. Może remis, może wygrana jednej z druzyn, jedna bramka… - Wlochy – N.Zelandia- mimo wszystko licze na Italie, stawiam 1-0. - Brazylia – WKS- mysle, ze wygra Brazylia, ale WKS lekko skory nie sprzeda, hmmm… typuje 3-1. Napisze przy okazji na poniedziałek, bo nie wiem, czy do poniedziałku pojawie się na forum ![]() -Portugalia vs. KRLD- licze, ze Portugalia się obudzi i zacznie grac, stawiam na ich zwycięstwo. -Chile-Szwajcaria- będzie remis, lub wygrana Szwajcarow, który podbudowani są zwycięstwem nad Hiszpanami… - Hiszpania-Honduras- porażkę ze Szwajcaria pomine i mam nadzieje, ze w tym meczu wygraja, bo sadze, ze Honduras nie jest az takim wymagającym przeciwnkiem, jak szwajcarska murowana sciana… Pozdrowienia dla wszystkich wszystkich spooooro wrażeń zycze ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Australia pomimo osłabienia grała lepiej i powinna wygrać tej mecz.
A Ghana skoro nie wykorzystał przewagi nie mogła wygrać. Tak wiec remis jak najbardziej sprawiedliwy. W wieczornym meczu obstawiam remis 1:1
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Francuzów, w czasie któregoś ich meczu komentator mówił, że gdy grał Zidane to on rządził drużyną, nawet ustalał skład ![]() ![]() A Francji mi szkoda tylko dlatego, że uwielbiam ten kraj, studiowałam i będę studiować filologię romańską no więc jakiś tam sentyment do nich mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
też myślę, że będzie remis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze, cieszę się, że Ghana urwała choć 1 pkt., zawsze to jeden więcej.
Cóż, atakowali ale w sumie nic z tego nie wynikało, a bramki w obu zespołach, tak czy siak padły po stałych fragmentach, o ile dobrze kojarzę. Wydaje mi się, że Australijczycy atakowali rzadziej, lecz groźniej. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Myślę, że jest w tym odrobina prawdy. Ja tak jak pisałam. Po odejściu Zizou Francja straciła trochę błysku i u mnie też trochę straciła. Może to nawet przez Domenecha. Powiedzmy, że jeszcze kilka lat wstecz dałabym sobie odciąć rękę za trójkolorowych ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-06-19 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
dziwny jest ten mundial
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Konto usunięte
|
W meczu Ghana - Australia remis w sumie sprawiedliwy.
Lubię Anelke i dobrze zrobił ![]() Zobaczymy co się w trwajacym meczu wydarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powołuję się na źródło jednego z serwisów: "Żeby Francuzi w ogóle mogli liczyć na awans do 1/8 finału, w meczu pomiędzy Meksykiem a Urugwajem nie może paść remis. W przypadku skromnej porażki Meksyku, Les Bleus muszą pokonać gospodarzy turnieju różnicą czterech goli; jeśli przegra Urugwaj - pięciu. Scenariuszy pomyślnych dla Francji jest więcej, ale ten jest najprostszy i, jeżeli Trójkolorowi w ogóle mają awansować, najbardziej prawdopodobny." Także, kolorowo nie jest. Brawo dla Kamerunu! Karygodny błąd w obronie Duńczyków. Przegrywają na własne życzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Konto usunięte
|
No to ładny prezent zrobili Dunczycy rywalom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
nie znam się na piłce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
A ja na początku byłam rozdarta bo w sumie lubię oba zespoły ale teraz cieszę się, że Kamerun prowadzi, to prawda, Dania sama jest sobie winna...
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Dania jakoś nie stara się strzelać w bramkę przeciwnika, ciągle im przeszkadzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.