Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-11, 18:40   #901
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Ja dzisiaj też miałam ten "okresowy" ból... Za wcześnie... jeszcze zbyt wcześnie...
Stary 2010-07-11, 18:40   #902
gwiazda666
Raczkowanie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Kochane dziolchy wielkie dzieki za gratulacje!!!
Tak ,tak na odchowalni na pewno sie poprawie.

Co do twego pytania Siala to wygladalo to tak,
najpierw kazaly sie lekarki -wypiac w polksiezyc, a one szukaly jak najlepszych miesjc do wkucia, zaznaczyly je i wybrally najlepsza opcje, podaly najpierw znieczulenie w to miejsce a potem ZZ0,to naprawde nie boli , i naprawde kompletnie nie sie czego bac.
Skale podawania mocy ZZO mialam do 10 ,do rozwarcia pelnego doszlam do 7.Takze nogi czulam dobrze,chodzily tylko i tzw.mrowki ,a nie czulam kompltnie brzucha i calego krocza .Rewelka
Co do przeciwskazan ZZ0 ,to ja czekam kilka godzin w szitalu na zezwolenie podania mi ZZ0 ,bo trombocyty byly za niskie,
Polozna moja jak to uslyszala,to mowi to pewnie ze za malo pijesz-a to niestety prawda,takze zaczelam zlopac jak szalona i po 2 chyba godzinach trombocyty wzrosly i podali ZZ0.
takze zzo to sama przyjemnosc i glowa do gory nie bac sie !!!!buska
gwiazda666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:45   #903
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazda666 Pokaż wiadomość
Kochane dziolchy wielkie dzieki za gratulacje!!!
Tak ,tak na odchowalni na pewno sie poprawie.

Co do twego pytania Siala to wygladalo to tak,
najpierw kazaly sie lekarki -wypiac w polksiezyc, a one szukaly jak najlepszych miesjc do wkucia, zaznaczyly je i wybrally najlepsza opcje, podaly najpierw znieczulenie w to miejsce a potem ZZ0,to naprawde nie boli , i naprawde kompletnie nie sie czego bac.
Skale podawania mocy ZZO mialam do 10 ,do rozwarcia pelnego doszlam do 7.Takze nogi czulam dobrze,chodzily tylko i tzw.mrowki ,a nie czulam kompltnie brzucha i calego krocza .Rewelka
Co do przeciwskazan ZZ0 ,to ja czekam kilka godzin w szitalu na zezwolenie podania mi ZZ0 ,bo trombocyty byly za niskie,
Polozna moja jak to uslyszala,to mowi to pewnie ze za malo pijesz-a to niestety prawda,takze zaczelam zlopac jak szalona i po 2 chyba godzinach trombocyty wzrosly i podali ZZ0.
takze zzo to sama przyjemnosc i glowa do gory nie bac sie !!!!buska
super, dziękuję Ci
Teraz już się nie boję samego znieczulenia
Wyniki Pani anestezjolog widziała kilka dni temu i nie mówiła nic, że nie będzie można podać
Jedynie powiedziała, że to będzie zależało od położnej czy mi zezwoli wziąć zzo - tak by nie zahamować akcji porodowej

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:49   #904
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
misiulka, jusdan jak sie dzis czujecie
Dziękuję, czuję się dziś dobrze Czułam spisek w tym pytaniu Przecież Ty następna to ja na razie mogę sie czuć świetnie
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Anastazja
Śliczniutką masz tą gwiazdkę!!!Maluteńki człowieczek....

Cytat:
Napisane przez gwiazda666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje sie ta wiecznie podgladajaca, ale nie piszaca do Was.

Ogromne gratulacje dla rozpaakowanychi trzymym kciuki za te oczekujace.

Moja Zuzanna przyszla na swiat 7.7.2010 g.19.18 -z waga 4300g i 55cm.

Porod wspominam wspaniale
GRATULUJĘ córeczki, duża z niej dziewczynka.Fajnie że drugi poród wspominasz lepiej i że tak łatwo Go przeszłaś Czekamy na zdjęcia małej!
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któreś pampersy dla noworodków mają otworki na kikutka? Jakoś tak mi sie ubzdurało, sprawdziłam moje new borny z Pampersa i żadnego otworu tam nie ma.
Martuś te na pępuszek są z firmy Bella, maja specjalnie wycięcie:

takie:
http://www.allegro.pl/item1103919050...noworodka.html
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:50   #905
katia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że ja brzuch mam obniżony od jakichś 3 tygodni.. siku latam co chwila i siuram po kropelce dosłownie.. bóle okresowe mam codzień, nawet kilka razy na dzień i nic Czop śluzowy odszedł jakiś czas temu, całkiem niedawno ... termin mam za 4 dni i jakoś nie rodzę
no właśnie... my kobiety to jesteśmy ciekawe stworzenia najpierw jak się chce zajść to się wyszukuje u siebie objawów ciąży na każdym kroku i marudzi, że trza tyle czekać na potwierdzenie cudownej nowiny, potem jak już się potwierdzi to się marudzi, bo mu te objawy doskwierają aż za bardzo a potem się marudzi bo brzuch duży, bo ciężko się chodzi i też na każdym kroku doszukujemy się objawów porodu. A dzidziuś i tak wyjdzie kiedy będzie miał na to ochotę
katia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:53   #906
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość

Martuś te na pępuszek są z firmy Bella, maja specjalnie wycięcie:

takie:
Aha, dziękuję Czyli pozostałe trzeba odwinąć? No chyba, że kończą sie pod pępkiem. Te new borny sa takie malutkie!
Stary 2010-07-11, 18:55   #907
agravka
Wtajemniczenie

karolciu-mala jest piękna!!!piszesz ze karmisz, widzisz?a tak sie martwilas bardzo sie ciesze!!!
gwiazda-dziekujemy za opis porodu i mamy nadzieje, ze bedziesz odzywac sie czesciej!!! gratuluje dzidzi!!! tez bym chciala miec swoja przy sobie juz ...oh jak bym chciala
dzis mama powiedziala, ze fajnie by bylo zebym w tyg urodzila, bo ona sie do mnie na weekend wybiera i ze jakby co to z nami na porodowke pojedzie)) hehe jakos tego sobie nie wyobrazamdzis przez CALY mecz skacze na pilce!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 18:56   #908
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez katia_ Pokaż wiadomość

Zuziunia a jak tam Twoje samopoczucie? my mamy podobnie terminy
p.s. dlaczego nie mogę otworzyć tego filmu zawitkowskiego??
brzuch twardnieje od paru dni rano isku od tyg biegam całą noc...

na priva wysle link, bo wizaż blokuje
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:58   #909
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie... my kobiety to jesteśmy ciekawe stworzenia najpierw jak się chce zajść to się wyszukuje u siebie objawów ciąży na każdym kroku i marudzi, że trza tyle czekać na potwierdzenie cudownej nowiny, potem jak już się potwierdzi to się marudzi, bo mu te objawy doskwierają aż za bardzo a potem się marudzi bo brzuch duży, bo ciężko się chodzi i też na każdym kroku doszukujemy się objawów porodu. A dzidziuś i tak wyjdzie kiedy będzie miał na to ochotę
ze mna jest dokladnie tak, jak mowisz)hehe kobiety

Cytat:
Aha, dziękuję Czyli pozostałe trzeba odwinąć? No chyba, że kończą sie pod pępkiem. Te new borny sa takie malutkie!
ja myslalam ze huggies maja wyciecie na pempek , a tu zonk....dzis wlasnie rozpakowalam pieluchy, zeby naszykowac pierwsza pieluche, razem z ubrankiem na pierwsze ubranie tuz po porodzie, bo podobno faceci glupieja i nie wiedza co wybrac. Ja naszykowalam body na ramiaczkach, spiochy, czapeczke i skarpetki, choc nie wiem czy sie przydadza...myslicie ze ok?
Stary 2010-07-11, 18:58   #910
katia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj też miałam ten "okresowy" ból... Za wcześnie... jeszcze zbyt wcześnie...
dlaczego za wcześnie??? widzę że ty też masz termin po mnie zaraz Ja już właśnie sama nie wiem co myśleć, moja kuzynka mi powiedziała, że jak jest 36t i 1dc tzn. że zaczął się 37 tydzień i że ciąża donoszona i rodzić śmiało można-ponoć tak jej powiedziała gin w zeszłym roku jak rodzić miała. U mnie dziś 36 i 2dc.
Stary 2010-07-11, 19:00   #911
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
dlaczego za wcześnie??? widzę że ty też masz termin po mnie zaraz Ja już właśnie sama nie wiem co myśleć, moja kuzynka mi powiedziała, że jak jest 36t i 1dc tzn. że zaczął się 37 tydzień i że ciąża donoszona i rodzić śmiało można-ponoć tak jej powiedziała gin w zeszłym roku jak rodzić miała. U mnie dziś 36 i 2dc.
za wczesnie, bo lazurka wie ze nie jej kolej i nie chce sie w kolejke wpychac)))hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 19:01   #912
Alguien
Zadomowienie

Czesc dziewczyny

Gratulacje dla kolejnych mamusiek i ich dzieciaczkow !!!

Widze, ze dokuczaja Wam upaly. To samo u nas. Ale z brzuszkami Wam duzo ciezej, wiec mam nadzieje, ze przyjdzie poprawa pogody...

U nas wszystko w porzadku. Milenka zaczyna usmiechac sie do nas w odpowiedzi Tzn tak swiadomie juz Wodzi oczkami za nami i robi postepy z dnia na dzien pozdrawiamy wszystkie ciocie wizazowe!

hd to jakas pomylka chyba?? Nie rozumiem, dlaczego Cie zablokowali...czasem wizaz mnie zadziwia z negatywnej strony. Kiedys tez zostalam zablokowana za cos, czego w ogole nie zrobilam!!

marta tak naprawde to nie sa potrzebne pieluchy z wycieciem na pepek. Po zalozeniu zwyklej, po prostu odginasz na dol kawalek nad rzepami i juz
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:01   #913
agravka
Wtajemniczenie

tak sobie mysle, ze fajnie byloby dzis urodzic, bo fajna data znow Ada mialaby urodziny miesiac po mamusi
Stary 2010-07-11, 19:02   #914
katia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
brzuch twardnieje od paru dni rano isku od tyg biegam całą noc...
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

na priva wysle link, bo wizaż blokuje
możesz jeszcze raz? bo jakiś błąd mi się wyświetlił i nic nie doszło
Stary 2010-07-11, 19:02   #915
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Ja mam założony krążek i dobrze by było gdyby zaczęło się dopiero po jego ściągnięciu.
Po za tym moja Mała wychodzi na USG zawsze ok 2 tygodnie mniejsza i jest obawa, że gdyby się teraz urodziła to płucka nie będą tak wykształcone jak u donoszonych dzieci.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 19:06   #916
katia_
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam założony krążek i dobrze by było gdyby zaczęło się dopiero po jego ściągnięciu.
Po za tym moja Mała wychodzi na USG zawsze ok 2 tygodnie mniejsza i jest obawa, że gdyby się teraz urodziła to płucka nie będą tak wykształcone jak u donoszonych dzieci.
no to faktycznie niech sobie dzidzia jeszcze grzecznie siedzi w brzuszku.
A Ja to chyba bym już chciała, ale może tak na następny weekend bo w tym tygodniu muszę jeszcze dokupić kilka rzeczy do torby

Edytowane przez katia_
Czas edycji: 2010-07-11 o 19:11
Stary 2010-07-11, 19:14   #917
Bajka9
Raczkowanie

Cytat:
Anastazja....
karolcia228 ŚLICZNA!!

gwiazda666 GRATULACJE, a poród marzenie

Cytat:
Dziewczyny czy któreś pampersy dla noworodków mają otworki na kikutka? Jakoś tak mi sie ubzdurało, sprawdziłam moje new borny z Pampersa i żadnego otworu tam nie ma.
marta_d1 To pieluszki Happy Bella, ale już chyba któraś z nas to napisała

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Lece oglądać mecz

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:18   #918
papeteria
Zakorzenienie

jusdan zaden spisek po prostu cos cie bolało dzień wcześniej..
świetnie to ja się czuje choć już nie powinnam
agravka ciuszki ok ja naszykowalam na wyjscie ogólnie wiecej ciuszków zeby miec w czym wybrac...
gwiazda gratulacje!!! duża dziewczynka
alguien super ze mala robi postepy
niezawsze mozesz tak pisac bedzie szybciej a co do zzo no szkoda ze w razie czego nie ma mozliwosci ....ale staram sie myslec pozytywnie musze to przezyc , byle z małym było ok

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:27   #919
kashha
Zadomowienie

A ja miałam w tym tygodniu spakować torbę do szpitala, ale coś nie mogę się zebrać
Ale jak już się zbiorę to na całego
Tylko jak sobie przypomnę kiedy Hd miała spakowaną swoją torbę... ehhh synu poczekasz

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 19:31   #920
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
niezle tylko nie urodz nad tym jeziorkiem))) nic nie mowia, ze tak wychodzisz?
nic nie mowia bo nic nie wiedza

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Anoxa, moze Twoja dzidzia jest po prostu bardzi punktualna i czeka na swój termin Trzymam kciuki
wlasnie dzisiaj tak sobie myslalam ze jeszcze zadna z nas w dzien terminu nie urodzila

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
To oni nie biora pod uwage u ciebie om? Z tego co mi sie zdaje to "2 tyg po terminie" liczy sie od OM. No a jak bedziesz szla sie klasc w czwartek to przeciez bedziesz miala dwa tyg po terminie czy dokladnie koniec i czas na rozwiazanie.

No a macie dziewczynki (Niezawsze, Papeteria) juz cos ustalone, ze przychodzicie i w ten sam dzien wam wywoluja, albo do jakiego czasu czekaja (ile dni) az zaczna prowokowac?

Ja mam niezly metlik w glowie. Nie chcialabym lezec tygodnia w szpitalu "bezczynnie", wiem jak fatalnie on na mnie wplywa. I wiem ze nikt nie przeprada za szpitalem ale u mnie po poprzednim porodzie trauma byla o wiele gorsza, w koncu przeciez musialam chodzic do psychologa te 3 lata... Wiec wiem jak dodatkowo to zle na mnie wplywa, potem na wszystko, na porod, na lezenie po porodzie. Nic nie poradze na to co mnie spotkalo i na to co z tego wyszlo, ani jak teraz na to reaguje.

Moj ginek to rozumial,
no ale nadal na urlopie, wiec nie moge na niego liczyc. Choc kusi mnie by zadzwonic i sie go zapytac, ze bylam w pt na ktg, jade jutro na ktg ze w srode bedzie tydz po terminie i kiedy juz koniecznie "musze" przyjsc sie polozyc, a do jakiego czasu starczy jezdzenie by kontrolowac ktg.
chyba nikt nie ma tak ze idzie do szpitala z ustalonym terminem wywolania bo to oni podejmuja decyzje na miejscu
i nie gniewaj sie ale wydaje mi sie ze za bardzo sie nad soba rozczulasz i ze jestes panikara tak cie odbieram i nie tylko chodzi mi o sam porod ale ogolnie moj maz tez pracuje za granica i mimo ze jest mi przykro gdy wyjezdza to nie robie z tego tragedi narodowej tak samo z przeziebienia czy alergii czy z chodzenia w ciazy a ty sie czasem zachowujesz jak to by byl koniec swiata uwierz mi ze niektorzy maja gorzej od ciebie i jakos zyja

Cytat:
Anastazja
ojejku jaka ona sliczna i jaki ma piekny rampersik
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:38   #921
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
agravka ciuszki ok ja naszykowalam na wyjscie ogólnie wiecej ciuszków zeby miec w czym wybrac...
ja do szpitala tez wpakowalam duzo wiecej.to jest ubranko od razu po porodzie- ktore tz ma podac poloznej

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
nic nie mowia bo nic nie wiedza
a jak bylo?
co sadzicie o mojej teori, ze picie herbatki z lisci malin pomaga, patrzac na porody naszych mamusiek? chyba te co pily, mialy expresowe porody,zdaje mi sie?
Stary 2010-07-11, 19:43   #922
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Cytat:
Jeszcze faktycznie trochę za wcześnie, ale wiesz, że to nie musi niczego oznaczać A ja jeszcze nic...

Cytat:
co sadzicie o mojej teori, ze picie herbatki z lisci malin pomaga, patrzac na porody naszych mamusiek? chyba te co pily, mialy expresowe porody,zdaje mi sie?
Oby, bo ja też piję

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

gwiazda GRATULACJE!!! Jaka duża dzidzia!!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:50   #923
agravka
Wtajemniczenie

musze sobie zrobic przerwe w skakaniu na pilce, bo w glowie mi sie kreci))
Stary 2010-07-11, 19:50   #924
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
a co do zzo no szkoda ze w razie czego nie ma mozliwosci ....ale staram sie myslec pozytywnie musze to przezyc , byle z małym było ok
Nie jesteś sama
Stary 2010-07-11, 19:55   #925
kociamborek
Raczkowanie

Wczoraj mnie wypuscili ze szpitala! Dziekuje bardzo za wszystkie kciuki! Rozwarcie nadal 3cm, nic sie nie powiekszylo a wody spadly do 15afi Tylko niestety jakies bakterie mi wyszly w moczu, w sobote mi pobierali mocz na posiew i wynik bedzie jutro ale wiadomo ze jakies bakterie juz tam rosly. Jutro rano mam sie wstawic znowu w szpitalu i albo mi dadza recepte na antybiotyk i bede brala w domu albo bede musiala brac antybiotyk dozylnie i mam byc przygotowana na to ze zostane w szpitalu. Ach jeszcze mi jakies bakterie w moczu potrzebne na koniec no ale co zrobic.. Pobrali mi tez wymazy na paciorkowca, wyszly ujemne.

dopiero teraz pisze bo chcialam was najpierw nadrobic a mialam co nadrabiac zeszlo mi od wczoraj po trochu. Taka bylam ciekawa co tam u was slychac. Przede wszystkim SERDECZNIE GRATULUJE MAMUSIOM NOWO ROZPAKOWANYM!
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 19:57   #926
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

kociamborek fajnie, że już w domku
Stary 2010-07-11, 19:58   #927
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Mam nadzieję bo popijam

Pół dnia na demotach dzisiaj siedzę (na zmianę z fb) I tylko ciasto sobie donoszę, ehh

http://demotywatory.pl/1585070/Prawdziwy-ojciec
Stary 2010-07-11, 20:05   #928
itakasia
Zakorzenienie

gwiazda
gratuluje coreczki
anoxa
pisz sloneczko bo ja wtedy moge napisac: zgadzam sie z toba calkowicie
papeteria, justynacz
dziekuje, tz to skarb
Stary 2010-07-11, 20:06   #929
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
jusdan zaden spisek po prostu cos cie bolało dzień wcześniej..
świetnie to ja się czuje choć już nie powinnam

Wiem, wiem dziękuje za troskę i pamięć Mi jedynie co, to mała jak nigdy z całej siły się rozpycha we wszystkie strony aż mi dziś raz łzy z bólu wyszły ale nie dziwię się jej, tak ciasno już tam ma

Dobrze że porody lubią łapać z zaskoczenia bo skoro Ty się tak dobrze czujesz to pewnie należysz do tych którzy własnie nieoczekiwanie lądują na porodówce i hop siup i po porodzie

idealneciało musisz myśleć bardziej pozytywnie, powiem ci szczerze że ja też strasznie się boję porodu, o wiele bardziej niż pierwszego, pewnie dlatego że też miałam ciężki poród i po terminie.Ja rodziłam 11 dni po terminie, skurcze słabiuteńkie,dostałam oxy inic nie drgnęło,na mnie to nie działało, rozwarcie ciągle na 2,5 cm i tak cały dzień i całą noc, jedyne co to masowali mi szyjkę i rozciągali dość mocno żeby rozwarcie było.Po 25 godzinach urodziłam ale teraz staram się do siebie nie dopuszczać takiej myśli , że będzie tak samo lub gorzej, ciągle powtarzam sobie że może być tylko lepiej i wierzę w to że kolejne porody są łatwiejsze Też to sobie musisz powtarzać, że każde kolejne dziecko rodzi się łatwiej!!!

kociamborek fajnie że już do nas wróciłaś, mam nadzieję że już cię nie zostawią w szpitalu, powiedz że nie możesz zostać bo koleżanki z wizażu czekają

roztrzepaniec no to luzik na całego , a ładnie to tak jeść przy koleżankach i sie nie podzielić??? przynajmniej byś sie nie przyznawała

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-07-11 o 20:10
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 20:06   #930
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobietki... jestem jestem podczytywałam Was trochę przez ten weekend jak byłam na ośrodku, ale nie mogę niestety pisać, nie iwem co jest nie tak z moim internetem w telefonie... w każdym bądź razie jesteśmy na chwilę, bo chcę spakować do końca torbę i wziąć z sobą jutro na ośrodek... w razie czego

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości