![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Pokaze wam fotki, jak tylko zrobie ten drugi pokoj. Moze to bedzie w przyszlym tygodniu. Musze sie powaznie zastanowic nad meblami, poniewaz nie chce za duzo pieniedzy wydac, 2 meble mam i jeden z nich musze przerobic i mysle, ze bedzie idealny na moja toaletke. musze dokupic wlasnie szafe, biurko lub cos podobnego dla tż no i bardzo chcialabym taki fotel ladny, ale chyba juz mi nie wystarczy kasiorki.... Kurde, niby nie sa te rzeczy takie drogie, no ale skad ja mam na to wziac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Lece gotowac obiad, dzisiaj ryba, chyba dorsz, pewnie ze szpinakiem.
Edit: jednak nie, bo moj książę jak zwykle jadl w pracy (dobrze, ze sie go spytalam, bo tak to bym bez sensu stala przy garach.) Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-10-04 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Zdobyłam "Pod słońcem Toskanii". Będę oglądać wieczorem. Na razie ćwiczę angielski z bbc.com.uk i flatmates
![]() Pumas, rybka ze szpinakiem - jeden z moich ulubionych duetów, yummy ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Był taki wątek dla uczących się angielskiego, nie mogę go znaleźć, pomoże ktoś?
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam taki metlik w glowie, rany... tyle desek dzisiaj obejrzalam, nie wiem, ktora wybrac!! Oczywiscie ja w goracej wodzie kapana, chcialam od razu kupic taka piekna, dobrej firmy, nie droga, ale moj tz mnie powstrzymal i dobrze, bo w necie 300 zl taniej......... Cos mi sie zdaje, ze w tym roku nie kupie, bo nie mam na tyle finansow, zeby kupic taka, jaka mi sie podoba. Z drugiej strony lepiej kupic tansza na poczatek, zeby ją wytyrac i sie nauczyc, a potem kupic jakas wypasiona. Sama nie wiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie ogarniam ![]() Cytat:
![]() i jak wrażenia? ![]()
"Ludzie, którzy tracą czas czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz!" ~M. Fisher~ Edytowane przez delicja_paryska Czas edycji: 2010-10-04 o 23:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Delicja, to nie jest tak jak myslisz i mowisz
![]() ![]() Moze ja za duzo mowie, a moze za duzo marze... Podroz do Tajlandii odkladam od kilku lat, nigdy nie mialam na nia czasu albo pieniedzy. Teraz mam czas, ale pieniedzy brak. Dlatego poki co milo mi sie o niej marzy, a jak dostane prace, to obiecalam sobie, ze w koncu tam dotre, ale czy dotre? Czas pokaze.... Zastanawia mnie jeszcze tylko jedna rzecz: czy ja naprawde pokazalam mojego faceta jako lewusa i sknere? Bo jesli tak, to jestem najgorsza dziewczyna na swiecie, w dodatku straszna oszustka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie obejrzałam wczoraj. Zaczęłam grać w simsy i.... wciągnęło mnie budowanie domu ![]() Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
jula, ja tez uwielbiam simsy, dlatego ich nie mam obecnie, zeby sie znow nie wciagnac
![]() Moj TZ jest troche inny niz ja, malo mowi (nikt w to nie chce uwierzyc, bo wsrod ludzi jest dusza towarzystwa i zawsze w centrum uwagi), duzo za to robi, jest bardzo uczynny, troskliwy i ogolnie rzecz biorac DOBRY dla mnie. Dla innych juz mniej ;-) Nieskromnie powiem, ze bardzo do siebie pasujemy, bo mamy identyczne poczucie humoru i bardzo podobne myslenie i wizje na przyszlosc. Nie narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Pumas, ja uwielbiam budowanie domu
![]() Co do związku - gratuluję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Taaaaak, budowanie i urzadzanie jest najlepsze! Moze powinnam wrocic do simsow... nie nie nie !!
Ja po wielu latach poszukiwan trafilam i jestem w 100% zadowolona. Dobrze, ze moj wybranek o tym nie wie, bo by obrósł w piórka ;-) Pierwszy raz w zyciu nie musze sie martwic o nic, bo on mi uswiadamia, ze nie zginiemy i na pewno wszystko sie poukłada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
sugerowałam się tym, że często mówisz co Ty zrobiłaś w mieszkaniu (malowanie, tapetowanie, szpachlowanie, wyrywanie kołków,wybór tapet kolorów mebli) jednocześnie zaznaczając że "zostałaś z tym sama" itp ![]() tak też uważam - stąd moje przypuszczenie (j.w) że to Ty wszystko robisz i działasz ![]() ale jak piszesz - nie trafiłam - zadziałała nadinterpretacja lub po prostu Ty mało o TŻcie piszesz /w końcu to nasze babskie pogaduchy a nie sprawozdanie z codziennego życia z mężczyzną ![]() ------------------- u mnie ZERO ofert ... nawet nie mam na co wysłać ![]() ale za to odświeżyłam moje CV - zainwestowałam trochę czasu w wymyślenie nowego układu, grafiki itp ... może odniosę w końcu sukces ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Delicja, pisze, ze robilam to wszystko sama, bo moj TZ pracuje, wraca wieczorem, wiec chce byc produktywna w ciagu dnia i dlatego sama to robie. TZ to wszystko zrobilby 10 razy szybciej, no ale po co, skoro ja tez moge, a mam w koncu na to cały dzien ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
KUPIŁAM KUPIŁAM KUPIŁAM
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bardzo bardzo szczesliwa, gęba mi sie cieszy na sam widok i mysl, ze spelnilam swoje kolejne marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam sobie i czytam i marzę o tym by mieć tylko takie problemy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak ktoś dobrze zarabiał to jest w stanie pewne kwoty zaoszczędzić i nie "przymierać głodem" nawet jak nie ma pracy. Mnie się udało i jakieś zabezpieczenie na koncie jest.
Pumas, deski gratuluję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, fajnie mieć jakieś hobby, zwłaszcza aktywne i coś robić poza siedzeniem przed tv i kompem
![]() Ja złapałam strasznego doła, po przeczytaniu wątku bezrobotnych tylko mi się pogłębił. Niby po kryzysie ale przynajmniej wokół mnie z pracą jest katastrofa. Mój ojciec jest bezrobotny od kilku miesięcy choć z nim to dłuższa historia. Ja od czerwca, teraz staż ale co od stycznia? Etaty poblokowane. U mojej mamy w pracy kolejna fala zwolnień i to już tak ostro, likwidacja działów i departamentów, masa ludzi poleciała. Ciąg dalszy w zimie, poki co ludzie mają udowodnić, że są niezbędni w firmie, bo ma zarabiać a nie tak jak do tej pory... U mojego TŻ też zaczęły się zwolnienia i restrukturyzacja... I jeszcze ta wczesna i długa zima... Jeszcze nigdy nie było u mnie tak cieńko i beznadziejnie z kasą i jakąkolwiek stabilnością finansową. Teraz tylko o tym marzę, mieć jako tako stabilność finansową.
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Ehh Kala, wspolczuje Ci sytuacji, ale łączę się w bólu, bo tez marze o stabilnosci finansowej, a nie zastanawiania sie, co to bedzie za miesiac....ba, za kilka tygodni, dni.
Bylam dzis z moimi babami w restauracji, pojadły, popily, deske oblały i czas bylo wrocic do szarej rzeczywistosci. Na szczescie nie ja jedna bezrobotna wsrod moich dziewczyn, wiec jakos mi lżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
Kala ... faktycznie nieciekawie : / ale nie poddawaj się złym nastrojom!!!
![]() ![]() u mnie dziś ciężko : / dosyć że @ mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze wstalam o 6.30, bo pan malarz mimo umowienia sie na 8, przyszedl o 7.15 ! Co za ludzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Pumas, podziwiam Cię za tą 6.30. Dla mnie wstanie o 8 to koniec świata. Dopiero jem śniadanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
Matko dziewczyny podziwiam was ja wstalam dopiero po 9.
Kala strasznie mi przykro ze masz taka ciezko sytuacje ale musisz wierzyc ze wszystko sie ulozy. pumas gratuluje deski i oczywiscie partnera ktory Ci pomaga spelniac marzenia ![]() Ide zaraz do Sadu sie pozegnac i dac te wszystkie papiery do wypelnienia - musze jakies ciastka po drodze kupic czy cos. Mam dzis strasznego lenia jak patrze za okno to az mi zimno na mysl ze mam tam wyjsc ...
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny, to ja mieszkam w jakims zagłębiu ciepła, bo u mnie za oknem sloneczko, przyjemnie, lekki wiaterek i ogolnie super polska złota jesien
![]() Dzięki Koci, ja tez sie bardzo ciesze, w koncu trafiłam na odpowiednią osobę. Warto pozegnac sie z klasą, wiec ciastka jak najbardziej odpowiednie ![]() Jula, moj tz wstaje o 6.30, robie mu sniadanie do pracy i to tylko z tego powodu taka godzina...Teoretycznie moglabym jeszcze sie klasc spac, ale szkoda mi dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
![]() Co do ciepla - u mnie tez jest sloneczko, lekki wiaterek tylko ja jakos tak strasznie marzne.
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
O matko, robisz mu śniadanie do pracy?
![]() ![]() Mnie by się nie chciało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Dziwię się, że się z Tobą nie ożenił. Mając w domu taki skarb, powinien go pilnować
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-10-06 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Hehehe, pewnie się ożeni, przynajmniej tak się deklaruje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.